Assassin's Creed: Unity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy a fene enné meg miért ilyen drága ez a kártya.... fuuuh de idegesít 😄
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Abban amúgy egyetértünk hogy ez baromság.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.13. 21:09:08
Ha csak nem vagyok hülye, és néztem el:
ÚJ JÁTÉKOT CSAK ÚGY LEHET KEZDENI, TÖRÖLNI KELL A SAVE FÁJLOKAT AHOVÁ A SZÁMÍTÓGÉP MENTI, MAJD OFFLINE INDÍTANI, HOGY A UPLAY NE FELHŐBŐL TÖLTSE BE.
Bár nem próbáltam ki, de bizonyára csak így lehet. Hát, őszintén szólva ez nagy geciség. Most komolyan, egyszer lehet kijátszani? Hát milyen dolog már ez, és bűvészkedni kell egy csomót, hogy mégis újra lehessen kezdeni? Ez de nagy hülyeség. Ez így jó nagy szar.
Nehéz lett volna egy vacak New Game menüpontot beépíteni, sőt, hogy több mentési lehetőség legyen? Eddig is mindegyikben így volt. A Black Flag-et is újra kezdtem. Hát ez valami ritka nagy baromság.
Vagyis mentést, csak max nem a játék menüjéből.
Egy izmosabb PC-n biztos szebb , bár így is ahogy MerlinW mondta valszeg a piac legszebb játéka.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.13. 20:23:13
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
hogy a környezet nem rombolható,növény nem vágható,ablak nem törhető..stb..2014ben ilyen gépigénynél már elférne 😊
Pénz keresés hogy lesz most? Kereskedés, boltokat kell venni, mint az AC2-ben?
################################################## ##############################
Ubisoft Entertainment
Assassin’s Creed® Unity v1.2.0
################################################## ##############################
Fixed crash when accepting invitation in specific cases
Added NVIDIA technologies descriptions in advanced graphics page
Improved performance in cinematic on low HW configurations
Fixed various Graphic issues
Fixed various Input issues
Fixed various Multi-GPU issues
Fixed various UI issues
Fixed various Uplay Invitations issues
[merlinw.org]
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.11.13. 18:13:04
Nem TXAA-val kellene a legkevesebbet kapni? Vagy hogy van ez?
Használd egészséggel! <#hawaii>#hawaii><#eljen>#eljen>
Úgy felbaszott ez a játék, hogy rendeltem egy VGA-t. Ezt se gondoltam volna. De megnyugtat a gondolat, hogy nem kell a Witcher 3-mon és a GTAV-ön aggódnom.