Assassin's Creed: Unity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Élvezed a trollkodást, mi? A következőt komolyan büntiponttal jutalmazom.

[merlinw.org]

HeadHunter86
A torz arc nem AMD feature? Mert nekem se jelentkeztek ezek a gondod. Na de majd holnap, meglátom mit tud az a GTX970.
Hogy a fene enné meg miért ilyen drága ez a kártya.... fuuuh de idegesít 😄

MerlinW
Én ilyet nem tapasztaltam. Sőt, eljátszogattam a Seq 3-ig és az NPC ugrálós/elsüllyedős bugokon kívül nem találkoztam semmivel. Sem pályáról való kieséssel, sem torz arcokkal, egyéb anomáliákkal és a kilépéssel sem volt gond.

[merlinw.org]

a képek alapján a saint chapelle rohadt ronda lett

MerlinW
És megint nem mennek az Ubi szerverek...

[merlinw.org]

DarkSector
Nem, egyszerűen nincsen medium azt kész.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Assassins Creed BUGity yeahh. amugy kurva jó a játék de valami peccset kidobhatnának mert kurvabugos, meg a gépemet felzabálja teljesen és kb nem tudok belőle kilépnim csak ha ujraindítom a gépet, de ahhoz képest hogy arra számítottam el se fog indulni egész jó a helyzet
A textúra minőség beállításoknál letört volna valaki keze ha tesz bele mediumot. Vagy a high az új medium au új high meg az ultra?
MerlinW
Túlbonyolítod😊 Törlöd/mozgatod a mentéseket, UPlay-ben meg kikapcsolod a szinkronizálást (Settings/General első rublika). és játszol.

[merlinw.org]

DarkSector
Ja hogy csak amig elkezded addig kell disconnect értem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Csak addig kell kihúznod, amíg elindítod, utána visszadughatod. De ja igen. Ez kurvára gáz. Idiótaság. Nem is értem hogy gondolták.
DarkSector
Jó csak milyen gáz hogy ehhez nélkülözni kell a netet nem?

Abban amúgy egyetértünk hogy ez baromság.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.13. 21:09:08

Ellehet indítani offline is, és akkor nem tölti be a felhőt. Tehát figyelem, ha valakit még érdekel ,az új játék kezdése, probléma:

Ha csak nem vagyok hülye, és néztem el:

ÚJ JÁTÉKOT CSAK ÚGY LEHET KEZDENI, TÖRÖLNI KELL A SAVE FÁJLOKAT AHOVÁ A SZÁMÍTÓGÉP MENTI, MAJD OFFLINE INDÍTANI, HOGY A UPLAY NE FELHŐBŐL TÖLTSE BE.

Bár nem próbáltam ki, de bizonyára csak így lehet. Hát, őszintén szólva ez nagy geciség. Most komolyan, egyszer lehet kijátszani? Hát milyen dolog már ez, és bűvészkedni kell egy csomót, hogy mégis újra lehessen kezdeni? Ez de nagy hülyeség. Ez így jó nagy szar.
Nehéz lett volna egy vacak New Game menüpontot beépíteni, sőt, hogy több mentési lehetőség legyen? Eddig is mindegyikben így volt. A Black Flag-et is újra kezdtem. Hát ez valami ritka nagy baromság.
drop
nekem a time-os rész nem működik hibát ír ki

drop
én se találtam meg pedig jó lenne rájönni

DarkSector
Ja télleg a felhő, így voltam Call of Duty MW2-nél Steam-en, hát ez így nagy fuck.

Menüből biztos nem lehet. Legalábbis nem találtam. A save fájlt a mentési helyről lehetne törölni, de annak mi értelme? A uplay a netre is elteszi a mentéseket, és felhőből tölti be, tehát ezzel se lehet törölni és újra kezdeni.
A Uplay, hogy működik nincsenek vele olyan problémák mint a Watch Dogs-nál?
DarkSector
Profilt tuti lehet törölni.
Vagyis mentést, csak max nem a játék menüjéből.

Na most komolyan, ez egyre jobban idegesít. Ha előlről akarnám kezdeni, hogy lehet? Sehol nincs olyan hogy New Game, nem lehet törölni a profilt. Gondolom nem az van ,hogy csak egyszer lehet elkezdeni és annyi. Ez fontos probléma. Érti ezt valaki?
DarkSector
Igen, és mivel (gondolom én 720p-s tv-n játszom) csak így rögzít....
Egy izmosabb PC-n biztos szebb , bár így is ahogy MerlinW mondta valszeg a piac legszebb játéka.

Kandurex
Szép.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
Assassins Creed Unity Gameplay

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.13. 20:23:13

HeadHunter86
Patch használt valamit? Mik a vélemények?

Hát nem tudom. Nagy marhaság lenne. Olyan nincs, hogy csak egyszer használatos, nem lehet mégegyszer kijátszani. Biztos újra lehet kezdeni, vagy törölni a mentést valahogy.
drop
nem tudom de elég gáz így miért nem lehet újrakezdeni

Ez engem is érdekelne. Nem láttam ilyen menüpontot. Ha valaki újra akarja kezdeni, nem lehet?
drop
hogy lehet új játékot kezdeni ?

zzeN
Ebben a részben pontokból lehet skilleket kinyitni, az előző részekben ugye nem volt ilyen? Csak a történet előrehaladtával oldódtak fel nem?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

apróságok terén nekem már az is tetszik,hogy csávókám átmegy házak között,a sodrony még csak meg se inog,nem hogy hajolna...
hogy a környezet nem rombolható,növény nem vágható,ablak nem törhető..stb..2014ben ilyen gépigénynél már elférne 😊
Ahhoz képest, hogy mekkora a gépigény, és tényleg mennyire durván néz ki, hát a Saint Chapelle elképesztő. Az épület belsők szintén. De, azért hát apróság, de beleugrok egy szökőkútba és nem leszek vizes. Ha már a látványban ennyire magasra tették a lécet, akkor ilyen apróságokra is figyelhetnének. Most ez így egy dolog, de sok ilyen kis apróságot lehetne találni. De ez messze nem baj, tényleg csak azért jegyeztem meg, mert na, hogy bele is kössek valamibe.

Pénz keresés hogy lesz most? Kereskedés, boltokat kell venni, mint az AC2-ben?
MerlinW
Ha 10x nem volt postolva akkor egyszer sem (Hogy a google első találata az megint más dolog😊)

################################################## ##############################
Ubisoft Entertainment
Assassin’s Creed® Unity v1.2.0
################################################## ##############################
Fixed crash when accepting invitation in specific cases
Added NVIDIA technologies descriptions in advanced graphics page
Improved performance in cinematic on low HW configurations
Fixed various Graphic issues
Fixed various Input issues
Fixed various Multi-GPU issues
Fixed various UI issues
Fixed various Uplay Invitations issues

[merlinw.org]

HeadHunter86
Valami lista van mit javít pontosan?

meg franciául lesznek a modern dolgok is,mint annak idején olaszul ment desmond anyaga..ami így kicsit agyonvágta a korhűség értékét 😊
MerlinW
Angol felirattal játszhatsz francia szinkron mellett. Ha az angol sem megy akkor meg tökmindegy.

[merlinw.org]

akkor nem fogom tudni franciául játszani, hacsak nem készül rajongói fordítás, ami meg évek múlva lenne csak meg. 😞

MerlinW
Tölthető az 1.2, dolgoznak az 1.3-on.

[merlinw.org]

MerlinW
Nincs és nem is lesz.

[merlinw.org]

Shep
Úgy tűnik céljukat elérték, mindenki megy VGA-t venni 😊(

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

http://www.gamekapocs.hu/hir/42419/megerkezett_az_elso_assassin_s_creed_unity_javitas
mivel a 3-ban meg a 4-ben is volt magyar nyelv ezért a kérdés teljesen jogos. Ettől a stílustól légyszíves kímélj meg, attól kérdeztem, aki képes normálisan válaszolni.
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.11.13. 18:13:04

De az, de inkább játszom 4x MSaa-val. TXAA-val a távolabb dolgok olyan mosottasak lesznek
BoneDragon
Ez így elég durva. Ezek egyáltalán tesztelték a játékot vagy csak úgy kiszórták a csordának?

Milyen videokártyád van mert én is hasonló cipőben járok mint te gép ügyileg.
AnuluWork
TXAA az nem nvidia spec? Mert akkor nem.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

4 GB-os Gtx 770-el 4xMSaa-val kapok olyan 35-40 FPS-t átlagba, 8X Msaa-val kb 20 FPS, TXAA-val meg kapok szintén olyan 35-40-et.

Nem TXAA-val kellene a legkevesebbet kapni? Vagy hogy van ez?
AnuluWork
Na grat! 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

DarkSector
Ehez gratulálok, meg a játékokhoz is.
Használd egészséggel! <#hawaii><#eljen>

HeadHunter86
Na gyerekek, ezt a napot is megértük. Még sohasem vettem kártyát 60.000 FT felett. De most megrendeltem a GTX970-et 105.000-ért, holnap megyek érte. Ráadásul holnap veszem át az AC-t is a futártól, viszont kupon is jár a kártya mellé, az meg jó lesz az FC4-nek.
Úgy felbaszott ez a játék, hogy rendeltem egy VGA-t. Ezt se gondoltam volna. De megnyugtat a gondolat, hogy nem kell a Witcher 3-mon és a GTAV-ön aggódnom.

Btw lehetséges az, hogy azért zavaró nálam még a 40fps is, mert magas válaszidejű a monitorom? (11ms, ha jól rémlik)