2039
-
#1198 Nem oszt nem szoroz.Az AC: U ez egyik legszebb game ami a piacon van. -
Meridius #1197 Azért hozzátenném, hogy a Black Flages shoton látványosan ki van kapcsolva az ambient occlusion. :D -
#1196 most komolyan nem értitek h 1 db gpu-s rendszerről beszél, és high-endnek pedig egy brutál SLI-s Crossfire-s cuccot tart, vagy olyan videókártyát aminek 2 gpu magja van...kb ilyen kell a jó teljesítményhez ebben a játékban:) -
xido #1195 laikusként arra gondolnék,ő azt nevezi high end gépnek,ahol a proci tartalmaz integrált gpu-t,miáltal gyorsabban számolná a látványt a gép..az egy gpu-val pdig arra utalhatott,hogy a prociban nincs ilyen és csak a vga számol...
bocs,ha rosszul agyaltam és mellé lőttem.. -
#1194 nem a kérdésre válaszoltál! Miaz hogy gpu-s rendszer amit említettél? Mert van nem gpu-s is? -
#1191 A házadban, az irodában. -
#1190 Ja igen hibák azok vannak. :D
De cserébe szép és nagy. :D -
#1189 Nem is a gépigény, pl az, hogy nálam is megy, számomra már nem mutat rossz optimalizációt, de az viszont baj, hogy néha kiesek a világból, s hasonlók. -
Skyvolker10 #1188 Ezek a kávézók, hogy működnek mármint oké,hogy felújítod és megcsined a küldiket de utána, hogy tom beszedni a pénzt? -
#1187 Sokszor azon csodálkozom, hányan merik megkérdőjelezni eme játék gépigényét, brutális módon van kidolgozva minden , mint minőségben mind mennyiségben.
Kétség nem férhet hozzá, hogy talán az egyik legerőforrásigényesebb játék az AC Unity. -
#1186 Szerintem csúnyák. -
#1185 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
+ az utolsó mára ...
-
#1184 Ronda? Max. a Unityhoz képest gyengébbek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pár saját kép az elmúlt egy órából, amikor is még semmit sem játszottam, csak nézelődtem ...
-
#1183 Mindegyik szerintem ronda, az összes ac, mérföldekkel szebb a Unity, semmi extra beállítás nincs Unity-n, ez így néz ki télleg élőben. -
Skyvolker10 #1182 Hogyan tudom beszedni a pénzt a kávézókból? -
#1181 Lehet én vagyok tudatlan de nem értelek, mi az hogy GPU-s rendszer? (Graphics Processing Unit) grafikus processzor, úgy beszélsz mintha lenne olyan pc amiben nincsen GPU, tudtommal minden pc-ben van videókártya amely rendelkezik legalább 1 db grafikus processzorral, tehát abszolút nem értelek.... -
#1180 A tips feliratot, hogy minden C hosszanti lenyomásánál ne írja ki, ki lehet valahogy kapcsolni? -
#1179 Na kijátszva a fő story. Mit kell mondjak nagyon tetszett. Kellően változatos volt és érdekes. Mondjuk még simán tudtam volna játszani. A jövőbeli küldetéseket nem is erőltették 2x voltunk story szerint. Pedig nekem tetszettek. Most már pihenhetünk és jöhet a co-op, vagy ide ledőlök és megvárom, hogy jöjjön a dlc. :D (nyugi nem spoileres képek)
-
#1178 Ultrán nyomom, de feltűnt a 3. részhez képest, bár minden a butaindián sokszorosa. -
#1177 Ultrán teljesen vállalhatóak a textúrák, de figyelembe kell venni, hogy ez egy sandbox:) -
#1176 Beszélsz megint butaságokat:)
Black Flag
Unity
-
#1175 Ami nekem feltűnt, hogy a fal textúrái sikeredtek gyengébb felbontásúra KÖZELRŐL, mint ahogy pl. a 3. résznél volt Bostonban és New Yorkban. A 4. résznél sem voltam megelégedve, bár ott a tengerre mentek rá, ami remekül sikerült. (Nem tudom van-e hajókázás az Unityben?) Az Unity viszont marha nagy. Párizs, amit megmutatnak, hatalmas, ez tehát érthető. Viszont kicsit olyan a fal, mint a Dishonoredben volt, ami így itt sem zavaró, de Bostonhoz képest pl. azért észrevehető. -
#1174 Mondjuk azt amit egyesek kihoztak belőle, na azt egyelőre még nem sikerült kihoznom belőle, bár keményen próbálkozom ... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mások
Saját
-
#1173 Azért PCn nagyon szép minden AC a harmadiktól felfelé. Az Unity meg! Jó lenne ismerni a gyerek beállításait ... :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pár saját:
AC3
AC4
és pár nem saját:
ACU
-
#1172 A Unity szebb mint az előzőek. -
#1171 Szép, de azt hittem szebb lesz pc-n, azt hittem konzolon van néhány rész ami picit nem szép, hanem kicsit homályos meg a textúraillesztés szar. de látom egykutya. -
#1169 Ez pc vagy konzol?
Szerk. közben észrevettem. Gondolom Sweetfx is van benne. De zseniális!
Szerk. 2: A DSR factor és a smoothness mennyire van állítva?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.11.16. 17:08:44 -
#1168 Pedig, ahogy mászkáltam az utcákon, ultrán 1080p-n kifejezetten szép volt. Valami ilyesmi, csak tele élettel, járókelőkkel... -
Meridius #1166 Csak a 2. patch van még kint, nálam semmi javulást nem hozott. (4590, 270x) -
#1165 Nocsak, kihozták a 3. patchet? -
Skyvolker10 #1164 Köszönöm a magyarázatot.
Elmagyarázod még a mobil app lényegét is? :D -
#1163 Igen, ahogy másnak sem, aki játszik ps4-en, aki nem látta hogy fut ps4-en annak szaggat a konzolos változat, ezt elhiszem. :D -
#1162 Nekem a patch óta nem sűrűn esik 60fps alá. Mondjuk ez a vas most elég bika. -
#1161 Ha működne, akkor az Uplay gyűjteményed és játékprogresszió alapján kapnál xp-t és lépnél szinteket. Valamint lennének questek amiket a játékban meg lehet csinálni. Utóbbi még nincs kész, maga az Initiates oldal meg halott perpill - nem szinkronizál az uplay-el. Szóval majd később. Remélhetőleg... -
#1160 Persze, azért akad sok helyen konzolon is. Neked persze nem, neked csak belassul :DDDDD -
#1159 naná hogy nem, csak nem hiszik el, azt hiszik ez pc. :D
(akadozás, meg mennyei optimalizálás csak ott fordulhat elő)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.16. 15:18:56 -
Skyvolker10 #1158 Valaki elmgyarázná nekem ezt az Initiates cuccot? Eddig annyit értek belőle, hogy ha megvan pl a 3. ac akkor megkapod a Connor ruháját de nekem nem látja az Initiates, hogy megvan mit kell csinálni? -
#1157 Nem szaggatott egy kicsit sem! Meg is lepődtem :)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.11.16. 15:16:38 -
#1156 20 megvan itt is. :D -
#1155 Fps meg 10 alatt? :)