Assassin's Creed: Unity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Íme az endgame
Beszorult a lába és a feje a rácsba, se előre, se hátra
:-D
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A toll készlet jól mutat, a special editionhoz adták a The Chemical Revolution-t és a Porosz csomagot. Ruha és fegyver.
Ezeket nem aktiváltam, szemezek a Season Pass-szal.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Viszont az AC:U-t megszívtam.
Aki konzolok szervizénél rendelt annak érdekes sztoryja lesz. Kimentek a futárcéghez a szállítási papírok, csak épp a csomagot nem adta át a konzolok szervize. Úgyhogy most RELOADED leszed, és megnézem hogy fut az új karival. Aztán hétfőn eredetivel kezdhetem a mókát.
Gondoltam arra is hogy nem veszem át azt berohanok az 576-ba. De nem tudom mit takar náluk az 576-os Assassin's Creed póló.
[merlinw.org]
Egyébként fun dolog angolul játszani a játékokkal. Sok szót és kifejezést lehet megtanulni belőlük. Nekem legalább is használ.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Valami eszement reszletes es jol kidolgozott, nem hiaba asszony is szeretett benne rohangalni es gyonyorkodni. Na ebben a reszben 100x jobban lehet, hala a meg aprolekosabb, reszleteebb, szebb dolgoknak.
En is csak amulok-bamulok setalgatok a hazakban. Vegre a karakterek tekintete, szeme is parjat ritkito minosegz, nagyon el lett talalva.
most nezem ez a verzio meg csak 1.1-es.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.11.14. 15:33:33
szerintem
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.14. 15:29:43
[merlinw.org]
Sokminden másba is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azért látszik, hogy amikor közel ér hozzám a tömeg csak akkor tölt be a ruhájuk rendesen. Sajnos angolul nem tudok így a sztoriról csak a képvilág alapján tudok nyilatkozni, az alapján sablon sztori megölik valakidet és innen indul a cselekmény. Egy i5-3570 és egy gigabyte hd7950-en játszom. Remélem minél előbb jön hozzá magyarítás! Az új mozgás kicsit szokatlan, de szép. Ami zavar az egyedül, hogy néha belelógok npc-kbe.
Mindenki sír, hogy optimalizálatlan szar, meg hogy jajj i7 2x290x el nem megy.
Havernak AMD HD7780 2gb, i5 4440, 4gb ram úgy, hogy majdnem minden high on, kicsi frame dropok mellett nagyjából 40-60 fps között.
Lehet, hogy én értem félre, de szerintem csak le akarják húzni..
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
amúgy 3x lenyomod az Anchent History Heist co-op missiot és meg is van 1 fegyvernek az ára. 😊
Én azt farmoltam. Kard megvan, pisztoly megvan. Ruhát nem veszek mert Outfitet használok. ami ruha meg kellene az nincs unlockolva még. Így meg annyi pénzem van, hogy mindig fullra van töltve minden. 😄
Gépigény-grafika.
Az a érdekes a Black Flag is betudott szaggatni nagy hajócsatáknál, sok ágyú, lőporfüst, villámok, stb. Itt ilyet egyelőre nem láttam.
Nem méricskélek fps-t, ha szemmel láthatóan normális, akkor nekem megfelel. (intel i5 4670, 8 gb ram, Radeon 7950 )próbálgattam a beállításokat. Felvettem a very-re majd ultra high-ra és...és semmi. Nagyon érdekes, de nem kezdett el így se szaggatni (AA kikapcsolva) Igaz, őszintén megmondom, nem látok sok különbséget, hogy ultra-n mivel szebb. Nem is kerestem persze, mert rohadt szép volt high-on is.
De azért bennem van a gondolat: lehet bugzik a játék, és állítgathatom én a grafikát, úgy igazából nem sokat változik? Nagy furcsa ez az egész.
Mindenesetre bánja a franc, szép ,jól fut.
De aztán apróságok. Sok apró részletet jól megcsináltak, sok más apró részletet meg nem. Felemás munka.
A tömeg nagy durva nagyon jól néz ki, amíg három tök egyforma ember nem jön szembe, (a meg jegyzem úgy ezres tömegben!!!) Nem nagy baj ez se persze.
Durva bug-ot nem láttam eddig, max összemosódó textúrákat, rövid időre egymásba lógó embereket. Hát azért na. Nem kéne ilyen bele.
Az irányítás nekem kissé furcsa, nem érzem olyan pontosnak magam, mint korábban.
De az jó, hogy nem fut fel minden házfalra egyből, meg kell nyomni egy gombot. Így csak akkor és oda ugrok fel, ahová akarok!
Történet, az elején vagyok, jól indul de! Minden AC-ban kivéve az elsőben már zavaró volt, e a szituáció. Tehát, vagyunk mi, átlag ember, ide-oda sétálunk, egyszer csak: ja amúgy megölték apád/anyád,/néped/akárkid, ja és te meg ilyen asszaszin vagy, tessék egy csuklópenge.
Ja, oké köszi. Semmi rácsodálkozás, semmi meglepődés, hogy évszázadok óta harcoló titkos rendek tagjai vagyunk. Én meglepődnék, ha kiderülne asszaszin vagyok.
Negatívum: úgy tűnik a jövőben játszódó részek gyengébbek. Nekem tetszett, ha kiszállunk az emlékbigyózó gépből, sétálhattunk , meg más gépeket törhettünk fel, és így plusz információkat gyűjtöttünk mint a Black Flag-ben hát itt gyakorlatilag csak egy videót kapunk. Lehet ez később változik, persze.
Jó a testre szabhatóság. Meg a tulajdonságok, skill-ek. Bár az nem tetszik ,hogy vagy puska, vagy pisztoly lehet nálunk. Miért nem mind a kettő? orvgyilkosok vagyunk, hát basszus, legyen minél több távolsági fegyverünk.
No meg csak egy pisztoly? Hol van ez Edward 4 pisztolyától? Amikor sorozatban puffogtunk?
Na és hogy lehet növelni a lőszer, bombák mennyiségét? Ilyen opciót nem találtam. Bár lehet van rá mód, és valamit fejleszteni kell.
És miért nem lehet bombákat saját kezűleg is gyártani mint a AC relevations-ben?
Ha vannak jó ötletek, mint a sok pisztoly, méregfuvó cső, stb, azokat miért kell kivenni? Nem értem. Most viszont lehet nálunk hatvanhat csákány meg pika meg lándzsa oké klassz, meg minden, de nekem jobban tetszene ha több pisztoly lehetne nálunk.
Na meg ez a hülyeség mentéssel...amiről tegnap este szó esett.
Összegezve: most elég sok negatívumot leírtam, de amúgy tetszik ám a játék. Csak van sok apróság ami nem jó, vagy az én ízlésemnek nem tetszik.
És legfőbb negatívum még mindig a magyar nyelv hiánya, szóval ezektől eltekintve, szerintem nagyon fasza AC rész lesz ez.
Hát nem korszakalkotó az biztos, mondjuk azt hogy akinek a régiek tetszettek annak ez is jó lesz.
Batman oké hogy nextgen, de az nem hoz lázba sajnos, mert az AA után a másik 2 rész is nekem nagy ismétlés volt, kicsit kiszerettem belőle...😄
Pedig első Batman-t 100%-ra játszottam.
Next PC upgrade: 2022
Addig szépen gyüjtögetd legalább a jó gémeket, megveszed majd akciókban és akkor hirtelen lesz jósok gém amit kipróbálhatsz. 😄
Gépemen még nem tudtam PC-s-t megnézni (sokat kell töltenem majd), de gondolhatod és én is gondolom, hogy LOW-on is kb diavetités lesz. 😊
Ha valami komoly PC-d van, ugyanezt a képeket 4k és xxfps-ig húzhatod még.
PS4 900p-s amúgy.
Képeket meg mivel 720p-s tv-n játszom, aszerint rögzíti, ahogy a felvételt is, legalábbis tudtommal, még nem próbáltam másképpen. 😊
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.13. 23:34:27
Nothing is True, Everything is Permitted
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyszóval megvan a filmes hatás..... diafilmes<#eljen>#eljen>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.