Assassin's Creed: Unity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Ismét elkapott az Assassin Creed betegség. Ugyanez volt az általam eleddig egyetlen játszott résszel is, az elsővel, azaz: ámulok, bámulok a grafikán, a világon, de, mint játékot unalmasnak tartom, nincs ami előre vigyen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MerlinW
Sikerült csinálnom egyet: HUTEMPLARS (a jó öreg SG-s AC klán név:))
Dobjad privátban az email címeket és behívlak titeket.

Just eszemben a játékon belül is aktív a HUTT (Hungarian Templars) klub, lehet jelentkezni aki szeretne.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.15. 21:52:18

[merlinw.org]

mindenesetre ha van köztetek pre orderes csináljunk egy csoproto 2 fő már lenne az unity pre-order programhoz. Szóval még két jelentkező kell és már indulhatunk a jutalom küldetésen együtt.

Myselor
tudom ezt én is megfigyeltem xd
MerlinW
Megy a co-op, azzal nincs baj, viszont az ubplay cuccokat nagy gőzzel szerelik így elég sűrűn vannak pár perces leállások. Tegnap éjszaka 3-4 órán keresztül minden okés volt, illetve ma kora délután is játszottam kicsit.
Egyébként a 4 fős free roam párizsban jó móka:) Lehet ökörködni vagy akár együtt csinálni a community questeket.

[merlinw.org]

Magyarítás biztos, hogy készül amennyiben fordítható a játék a http://www.hunositokteam.hu/news.php jóvoltából. Csak sajnos mivel ketten csinálják ezért lassan haladnak. Ráadásul még a Brotherhood és a Revelations magyarítását se fejezték be és még a Liberation HD és a Rouge fordítását is tervezik. Az a baj, hogy kevés az az ember aki tud angolul, van ideje és kedve másoknak játékokat fordítani.
Másoknál működik a Co-op? Kipróbáltam a haverommal és meglátjuk egymást rá pár pillanatra meg kiírja, hogy "The Co-op session has ended"
A kávézóknál be kell szedni a pénzt vagy kapod automatikusan?
A mobil App mire való?
Miért nem látja az Initaites, hogy megvan a 2.,3. és 4. assassin's creed?
Piszkos  Fred
Nevetséges hallod, feltoltam az élsimítást maximumra és szinte teljesen megszűnt :D

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

grebber
Szabad országban élünk ezért fórum a fórum ahol az embereik leírják a gondolatait ,meglátásait, észrevételeit és reagálnak a másokéra is.
Meg különben is egy kérdést tett fel amire válaszoltam.

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
"Ez rám magamra ,nekem ,számomra és nem más nevében írva mondom."
Oké. Legközelebb akár magadba is tarthatod.

[merlinw.org]

grebber
Nincs valóban, de nekem ennyi elég volt hogy láttam amit berakott miket ad.

Engem egy játékban sem érdekelt hogy juhéj adnak + 1 vagy 6000 új fegyvert meg ruhát , a soundtrack meg főleg amit külön soha az életbe nem hallgattam és nem is fogok.
Uplaypont meg nem tudom mit fejlödött az évek óta miket adnak érte de AC3 korszakból kiindulva ugyanolyan érdektelenségek tömkelegét mint a fentebb említett,fegyver ,ruha, háttérkép és egyéb felesleges dolgok.
Ez rám magamra ,nekem ,számomra és nem más nevében írva mondom. Csak megjegyzem hogy ne kössön bele senki.

MerlinW
Ezek szerint fogalmad sincs mi a Unite... de még úgy is, 2000 uplay pont az jó dolog...

[merlinw.org]

MerlinW
Engem érdekelne, de miután nem vagyok preorder-es nem hiszem, hogy tudnám használni.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.15. 20:03:58

[merlinw.org]

DarkSector
Jó azért nem egy kategória, még Mordorban sincsen ekkora terület és ennyi NPC, sőtt a Watch Dogs-ban sem.

A Ryse-ot meg ne említsük már meg, lealacsonyító dolog más játékot hasonlítani hozzá, még a Crysis-ban is nagyobb szabadságot adnak.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.15. 19:48:10

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem gép érték függő sajnos a teljesítmény és a bugok száma. :S
Részvétem, sajnos várnod kell egy peccsre. Felháborodás teljesen jogos.

Nekem a kis gépen 5-10 FPS-el megy a játék, fullhd ultra és AA Off mellett.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Myselor
nállam is ilyen,játszhatatlan beesek mindenhova,lebegnek a hajak minden.nembírj a fizikát a gépünk na xd
grebber
Ha lenne értelme amiket adnak egyből, de ahogy nézem ezért be nem regelném magam sehova<#levele>

Ez valakit érdekel? Vagy van olyan aki előrendelt és beregisztrálna ide jutalmakért?
Ac Unity Pre-order program

Piszkos  Fred
8 gd ram, 200+ ezres gép, minimumon és maximumon pontosan ugyanúgy fut... bugos textúrák, beltérben, szélcsendben orkánként lebegő frizura és ruhaujjak, nevetségesen bugos árnyékok... szánalomra méltó az egész.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

grebber
"Drága a fordítás -> kevés eladott darabszám = nem éri meg nekik"

Csak kicsit használni kéne az agyukat és nem kerülne 2ft-ba se. De hát őket láthatóan nem érdeklik az xy országban élő "pár" ember majd megtanulnak más nyelveken.

AntiHero
Már vége volt a missziónak :D

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

JaSoN HuNTeR
Shadow of mordor és a Ryse of Rome tökéletes megy 1080pbe. EZ az Unity pedig csak egy vicc. Nekem már a Black Flag se tetszett.

3 volt a király!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Egy partiban vagyunk!!
Látom nálad is fx 6300 és 7850, csak nálam az 1 gb-tos, és 4gb ram van, és kész vicc, a felbontás is 1280-as , minden levan véve, a grafika az szószerint egy hányadék, de azért kell neki a bika gép, persze... Ez unalmas amit művelnek. Azt meg látom hogy másnak kicsit eltéröbb gépen meg csak csak elfut... Akkor most?
Myselor
nálam sem nyugi,és nem csak a szaggatás miatt,de állandóan beesek a házakba,falba mindenhova borzasztó bugos :| biztos azért van mert nem bírja a gép a fizikát de lehet hülyeséget mondok
zzeN
Drága a fordítás -> kevés eladott darabszám = nem éri meg nekik.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

JaSoN HuNTeR
Nálam sajnos lowon sem fút játszhatóan :(

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Savaran
Akkor sorry

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Hm. Érdekes, én csak egy piros házat látok a térképen, igaz nem másztam még meg mindegyik magaslatot. Bizonyára akkor ezért.
Myselor
az a baj hogy ezzel semmit nem lehet csinálni,én sem értem eddig képesek voltak rá mostmár nem:) nem ellened szólt az előző több hozzászolásom csak egyszerűen ilyenkor már nem lehet számítani rá hogy lesz.majd valakik lefordítják esetleg.de megértem a problémád egyetértek
Igen, csak sajnos a magyar forgalmazók semmibe veszik a magyar játékosokat ilyen téren. Elég elolvasni ez az interjút. http://www.farcryhc.hu/comment.php?comment.news.447
Tudok angolul azzal semmi gond nincs, megértem a játékot, csak a hozzáállásuk háborít fel, hogy semmibe veszik azokat, akik nem beszélnek idegen nyelvet és/vagy magyarul szeretnének játszani.
Myselor
de mivel alapból nem volt sehol hangoztatva hogy készül vagy jön magyar verzió nem értem az összeveszésed okát sem,biztos persze sokan szeretnék még ha magyarul is kijött volna de most nem fogják utólag már ezt elhiheted.csak egy csapat fordító fogja magyarítani és ennyi:)
A forgalmazó dolga lenne a lokalizáció elkészítése, nem kiadóé.
A CNG Hungary-vel már összevesztem ezen, gondoltam a PlayON-osok értelmesebbek.
Myselor
honnan a picsából veszed hogy lesz?alapból nincs max magyarítják de az meg nagyon sok idő.miért nem lehet felfogni hogy nincs magyar verzió:)
BoneDragon
Tegnap.

Akkor, jó lehetett az a co-op parti! :Đ

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Mikor lesz hivatalos magyar verzió? Remélem hamarosan, csak ne legyen olyan összecsapott munka, mint a 3. és 4. rész fordítása volt...
MerlinW
Az ne zavarjon, hogy a főhősünket egy a 21. században, Animus-ban (most már Helix) fekvő ember irányítja.

[merlinw.org]

MerlinW
A piros ház ikonokat vedd meg. Már az elején látod mindet, ha felfedezted a kilátókat.

[merlinw.org]

MerlinW
Uplay-ben van a meghívó a chat ablakban. Shift+F2.

[merlinw.org]

MerlinW
Ancient History co-op küldi 25 ezret fizet és 10 perc alatt letudható, ha már tudod merre kell menni.

[merlinw.org]

Savaran
Képzettek ezek az Aszik :) Mesterien kezelik a géppuskát, epic fail :)

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Krisztiam
mekkora epic fail :DDD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

No egy kérdés. Hátha valaki érti. Egy ilyen café Theater-t megtaláltam(ez a Cafe de I'lle de la Cite), küldetéseit megcsináltam, hozza is pénzt, de elvileg több is van a városban. De nem találom őket. Vajon a többi a történet során fog felbukkani, vagy keresni kell őket, vagy valami mást kell csinálni ,hogy előkerüljenek?

Még hatnak kéne ezen kívül lennie.
Sárcok bocs ha már valaki kérdezte. Haverral tolnánk coopban, de az istenért sem bírunk egymáshoz belépni. Meghívjuk egymást a Play Together menüben, de csak annyi van hogy megkapjuk a meghívót a másiktól de sehol egy join opció. Szóval hogyan kell belépni a másikhoz ?
Pi élete

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

AntiHero
Franc tudja.. úsztam sokáig, majd felmásztam egy hajóra és ez fogadott :D

Shep
Ez mi a búbánat? :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AntiHero
A macskák ura :D

Meg egy kis WW2

Gondolom a pénz miatt. Ukrajna nagyon olcsó munkaerő....mint a magyarok kb.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.11.15. 13:42:12

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

AnuluWork
Ritka szar bandának tűnnek. Nem értem miért kellett pont rájuk bízni?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB