Assassin's Creed: Unity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Szerintem csúnyák.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

AnuluWork
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

+ az utolsó mára ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Ronda? Max. a Unityhoz képest gyengébbek.

Pár saját kép az elmúlt egy órából, amikor is még semmit sem játszottam, csak nézelődtem ...

DarkSector
Mindegyik szerintem ronda, az összes ac, mérföldekkel szebb a Unity, semmi extra beállítás nincs Unity-n, ez így néz ki télleg élőben.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hogyan tudom beszedni a pénzt a kávézókból?
Savaran
Lehet én vagyok tudatlan de nem értelek, mi az hogy GPU-s rendszer? (Graphics Processing Unit) grafikus processzor, úgy beszélsz mintha lenne olyan pc amiben nincsen GPU, tudtommal minden pc-ben van videókártya amely rendelkezik legalább 1 db grafikus processzorral, tehát abszolút nem értelek....

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

AnuluWork
A tips feliratot, hogy minden C hosszanti lenyomásánál ne írja ki, ki lehet valahogy kapcsolni?

AntiHero
Na kijátszva a fő story. Mit kell mondjak nagyon tetszett. Kellően változatos volt és érdekes. Mondjuk még simán tudtam volna játszani. A jövőbeli küldetéseket nem is erőltették 2x voltunk story szerint. Pedig nekem tetszettek. Most már pihenhetünk és jöhet a co-op, vagy ide ledőlök és megvárom, hogy jöjjön a dlc. 😄 (nyugi nem spoileres képek)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AnuluWork
Ultrán nyomom, de feltűnt a 3. részhez képest, bár minden a butaindián sokszorosa.

MerlinW
Ultrán teljesen vállalhatóak a textúrák, de figyelembe kell venni, hogy ez egy sandbox😊

[merlinw.org]

MerlinW
Beszélsz megint butaságokat😊

Black Flag

Unity

[merlinw.org]

AnuluWork
Ami nekem feltűnt, hogy a fal textúrái sikeredtek gyengébb felbontásúra KÖZELRŐL, mint ahogy pl. a 3. résznél volt Bostonban és New Yorkban. A 4. résznél sem voltam megelégedve, bár ott a tengerre mentek rá, ami remekül sikerült. (Nem tudom van-e hajókázás az Unityben?) Az Unity viszont marha nagy. Párizs, amit megmutatnak, hatalmas, ez tehát érthető. Viszont kicsit olyan a fal, mint a Dishonoredben volt, ami így itt sem zavaró, de Bostonhoz képest pl. azért észrevehető.

AnuluWork
Mondjuk azt amit egyesek kihoztak belőle, na azt egyelőre még nem sikerült kihoznom belőle, bár keményen próbálkozom ... 😊

Mások

Saját

AnuluWork
Azért PCn nagyon szép minden AC a harmadiktól felfelé. Az Unity meg! Jó lenne ismerni a gyerek beállításait ... 😞

Pár saját:
AC3

AC4

és pár nem saját:
ACU

DarkSector
A Unity szebb mint az előzőek.

DarkSector
Szép, de azt hittem szebb lesz pc-n, azt hittem konzolon van néhány rész ami picit nem szép, hanem kicsit homályos meg a textúraillesztés szar. de látom egykutya.

AnuluWork
Ez pc vagy konzol?

Szerk. közben észrevettem. Gondolom Sweetfx is van benne. De zseniális!

Szerk. 2: A DSR factor és a smoothness mennyire van állítva?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.11.16. 17:08:44

Kandurex
Pedig, ahogy mászkáltam az utcákon, ultrán 1080p-n kifejezetten szép volt. Valami ilyesmi, csak tele élettel, járókelőkkel...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Csak a 2. patch van még kint, nálam semmi javulást nem hozott. (4590, 270x)
AnuluWork
Nocsak, kihozták a 3. patchet?

Köszönöm a magyarázatot.
Elmagyarázod még a mobil app lényegét is? 😄
DarkSector
Igen, ahogy másnak sem, aki játszik ps4-en, aki nem látta hogy fut ps4-en annak szaggat a konzolos változat, ezt elhiszem. 😄

MerlinW
Nekem a patch óta nem sűrűn esik 60fps alá. Mondjuk ez a vas most elég bika.

[merlinw.org]

MerlinW
Ha működne, akkor az Uplay gyűjteményed és játékprogresszió alapján kapnál xp-t és lépnél szinteket. Valamint lennének questek amiket a játékban meg lehet csinálni. Utóbbi még nincs kész, maga az Initiates oldal meg halott perpill - nem szinkronizál az uplay-el. Szóval majd később. Remélhetőleg...

[merlinw.org]

Shep
Persze, azért akad sok helyen konzolon is. Neked persze nem, neked csak belassul 😄DDDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
naná hogy nem, csak nem hiszik el, azt hiszik ez pc. 😄

(akadozás, meg mennyei optimalizálás csak ott fordulhat elő)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.16. 15:18:56

Valaki elmgyarázná nekem ezt az Initiates cuccot? Eddig annyit értek belőle, hogy ha megvan pl a 3. ac akkor megkapod a Connor ruháját de nekem nem látja az Initiates, hogy megvan mit kell csinálni?
AntiHero
Nem szaggatott egy kicsit sem! Meg is lepődtem 😊
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.11.16. 15:16:38

DarkSector
20 megvan itt is. 😄

Shep
Fps meg 10 alatt? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AntiHero
DAT Tömeg <#banplz> Bal oldalt még ennyien állnak csak már nem fértek rá 😄

MerlinW
Tegnap voltak gondok, éjszaka viszont ment minden, még a companion appos nomad ládákat is ki tudtam nyitni. Mindegy küldözgetem a meghívót, amikor online vagy majd megkapod egyszer😊 Asszem az uplay-en a chat ablakban fog megjelenni.

[merlinw.org]

MerlinW
Csak a vörös kabátosok utaznak rád, el is mondják miért. A kék kabátosok (rendőrök) csak rád szólnak (narancs embléma) illetve csak akkor lépnek közbe, ha agresszív vagy, ha tiltott területen mászkálsz. A vörösök meg mindenkibe belekötnek, nem csak beléd, ha megfigyeled😊

[merlinw.org]

AnuluWork
"a főhős aki egy majom és, ha csak nincs egy ketrecben, egy sima falon is felmászik"
😊

Dettó 😞

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

AC Initiates-ben ti is "lenullázódtatok"?
Én megint egyes szintű vagyok, pedig tavasszal amikor deaktiválták az oldalt még 23-as voltam.

Everything is true, nothing is permitted.

Hmm...
Először is köszönöm a gondolatot, meghívást!
Sajnos nem ért el a meghívó 😞
A játékon belüli GO ONLINE dolgokra 0x60..01 hibaüzenetet kapok. Uplay-en keresztül a Shop sem jön be tegnap délután óta!
Valamint, co-op játékhoz sem tudok csatlakozni, csak az idő-számláló pörög. Kilépni sem tudok belőle csak ha kilépek a játékból.
Lehet, ez az oka! Vagy ez is valami titokzatos dolog, mint a BF-nél, hogy a flottázás közben nekem nem írta ki az Uplay neveket csak az volt, hogy játékos.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Kandurex
Na ja, néha egyszerűbb lenne lecserélni Arno ruháját egy latex harisnyára, rádobni egy piros köpenyt, rajta egy nagy 'S' betűvel.

Savaran
Na kipróbáltam a játékot! Röviden tömören grafikus orgia, a legelején amikor kisfiúként kell a kastélyban almát lopni, na ott lementem hídba 😊 Viszont amikor 13 év elteltével felnőttként kellett továbbvinni a történetet na ott már az utcákon nem bírja a gép a játszhatatlan/épp hogy játszható kategóriák között ingadozik úgyhogy ez a játék egyenlőre felejtős nekem, videókari csere kell legalább....

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Háát, ez az üldözöttség, minden korábbi részben jelen van! Azokban is, minden "uniformot viselőnek" a retinájába van égetve a főhős, ráadásul, azokban még utána is másznak mindenhová! :Đ

Nos, igen! Arno vérvonalában ütközik ki legjobban az úgynevezett Közös Ős! :Đ Látványos, gyakorta meglepő, hogy milyen mozdulatokkal, mekkora távolságokra képes eljutni. Párszor megfogalmazódott a kérdés, bennem: Há' ezt meg hogy?
Ez a különvett lefelé haladás (ereszkedésnek nem nevezném :Đ), néha furcsa, fejjel előre vetődésben csúcsosult, hogy egy pincelejáró szélében kapaszkodjon meg a cirka 4 - 5 méteres fejes után. :Đ

Kandurex
Nem tudom, most, ahogy felkeltem megint kedvem van folytatni..bár szerintem ez fél óra után elmúlna. Egyébként tényleg valahogy a tálalással van a baj, meg a főhős aki egy majom és, ha csak nincs egy ketrecben, egy sima falon is felmászik. Talán még az is bosszantó, hogy párizs minden uniformot viselője az én bőrömre pályázik, mintha mindenki tökéletesen ismerné Arno arcát.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.11.16. 10:07:27

MerlinW
Benne van, de sosem volt kötelező. Én speciel sosem foglalkoztam vele, és most sem😊
Egyébként nincs azzal baj. Végigjátszod kényelmesen, aztán ha szeretnél "challenge módban" játszani, akkor megcsinálod 100%-ra. Hiszen minden AC-ben, minden quest ismételhető akárhányszor.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.16. 03:52:08

[merlinw.org]

ugye már nincs benne az a köcsög 100%-hez csináld meg a küldit eszetlenül irreális módon cucc?
falra másztam tőlük,főleg mikor a legnagyobb futás káoszban akart szuttyogtatni 😊
MerlinW
A harmadiktól beindul a játék. Ez jó dolog, mert az AC-k általában az 5-6.-tól szoktak😊

[merlinw.org]

MerlinW
A HUTT-ba már hívtalak többször (dreamwar-t), max nem vetted észre😊 A unite-hoz az ubis mail címed kell.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.16. 02:48:22

[merlinw.org]

elvergődtem eddig a 2. sequence-ig, mondjuk én nemigazán értem miért húzták le a story-t, annyiból max jogos lehet, h elég AC2 fíling..de még mindig értelmesebb, mint a butyuta indiánból Assassin , vagy a BF-ben beöltözök és akkor legyünk Assassin féle baromságnál..

mondjuk tény, h egy kis kreativitás ráférne a sorozatra, de mondjuk ahhoz kellene írni egy normális jelen szálat is, bármennyire is az volt a legjelentéktelenebb a korábbi részekben. De hát ez így évről-évre kiadva egyet nem szól másról, mint a profitról.

Pedig az ötlet, h a forradalmi Párizs, franciák stb sztem jó irányba ment, az elcseszett elmúlt 2 rész helyszínei után (főleg a BF volt egy vicc), mondjuk hangulatilag sehol sincs a középkori Itália városaihoz képest, ideértve a BH-s Rómát is természetesen.

i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;

Hmm... én csatlakoznék!
Játékon belül hol? Illetve, hogyan lehet csatlakozni? E-mail? Ami a Uplay account-hoz van vagy mindegy?

DarkSector
Nehéz ezt leírni, nem is talán a tartalom a baj, hanem ahogy tálalják.

MerlinW
De.. miért?😊 Vannak konkrétan odafigyelős nyomozós küldetések, platformer ugrabugra küldetések, lopakodós küldetések, bérgyilkos küldetések, logikai feladatok, co-op akció, co-op sunnyogás, gyűjtögetés, épület és karakterfejlesztés és persze a főszál - ami szerintem igen jóra sikerült *végre*. Mármint mi az amit hiányolsz a játékból?😊

[merlinw.org]

DarkSector
Nálamis ugyanez. Csak nekem a 2. rész jo volt kimaxolásra.