Assassin's Creed: Unity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pár saját kép az elmúlt egy órából, amikor is még semmit sem játszottam, csak nézelődtem ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
[merlinw.org]
Saját

AC3
AC4
és pár nem saját:
ACU

Szerk. közben észrevettem. Gondolom Sweetfx is van benne. De zseniális!
Szerk. 2: A DSR factor és a smoothness mennyire van állítva?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.11.16. 17:08:44
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Elmagyarázod még a mobil app lényegét is? 😄
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(akadozás, meg mennyei optimalizálás csak ott fordulhat elő)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.16. 15:18:56
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.11.16. 15:16:38
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

[merlinw.org]
[merlinw.org]
😊
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Én megint egyes szintű vagyok, pedig tavasszal amikor deaktiválták az oldalt még 23-as voltam.
Everything is true, nothing is permitted.
Először is köszönöm a gondolatot, meghívást!
Sajnos nem ért el a meghívó 😞
A játékon belüli GO ONLINE dolgokra 0x60..01 hibaüzenetet kapok. Uplay-en keresztül a Shop sem jön be tegnap délután óta!
Valamint, co-op játékhoz sem tudok csatlakozni, csak az idő-számláló pörög. Kilépni sem tudok belőle csak ha kilépek a játékból.
Lehet, ez az oka! Vagy ez is valami titokzatos dolog, mint a BF-nél, hogy a flottázás közben nekem nem írta ki az Uplay neveket csak az volt, hogy játékos.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Nos, igen! Arno vérvonalában ütközik ki legjobban az úgynevezett Közös Ős! :Đ Látványos, gyakorta meglepő, hogy milyen mozdulatokkal, mekkora távolságokra képes eljutni. Párszor megfogalmazódott a kérdés, bennem: Há' ezt meg hogy?
Ez a különvett lefelé haladás (ereszkedésnek nem nevezném :Đ), néha furcsa, fejjel előre vetődésben csúcsosult, hogy egy pincelejáró szélében kapaszkodjon meg a cirka 4 - 5 méteres fejes után. :Đ
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.11.16. 10:07:27
Egyébként nincs azzal baj. Végigjátszod kényelmesen, aztán ha szeretnél "challenge módban" játszani, akkor megcsinálod 100%-ra. Hiszen minden AC-ben, minden quest ismételhető akárhányszor.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.16. 03:52:08
[merlinw.org]
falra másztam tőlük,főleg mikor a legnagyobb futás káoszban akart szuttyogtatni 😊
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.16. 02:48:22
[merlinw.org]
mondjuk tény, h egy kis kreativitás ráférne a sorozatra, de mondjuk ahhoz kellene írni egy normális jelen szálat is, bármennyire is az volt a legjelentéktelenebb a korábbi részekben. De hát ez így évről-évre kiadva egyet nem szól másról, mint a profitról.
Pedig az ötlet, h a forradalmi Párizs, franciák stb sztem jó irányba ment, az elcseszett elmúlt 2 rész helyszínei után (főleg a BF volt egy vicc), mondjuk hangulatilag sehol sincs a középkori Itália városaihoz képest, ideértve a BH-s Rómát is természetesen.
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Játékon belül hol? Illetve, hogyan lehet csatlakozni? E-mail? Ami a Uplay account-hoz van vagy mindegy?
[merlinw.org]