Assassin's Creed: Unity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És azt lehet tudni, hogy mikortól fog vagy nem. Komolyan mondom én eddig szerettem a Ubi-t de amit csinálnak, már előre félek a FarCry 4-től.
Te is fiam, Bluetooth?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mennyi idő míg megjön a kulcs?
Meg is jött a kulcs.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2014.11.17. 18:55:34
[merlinw.org]
Most vettem egyet, minden oké vele. Fél eurós kedvezmény az "ALLK2014" kuponkóddal (ezzel együtt lesz €17.55 a vége).
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.17. 18:43:52
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
[merlinw.org]
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.17. 17:44:15
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Mert optimalizált gondolom az amikor nincs visszafogva a látvány.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.17. 17:30:21
[merlinw.org]
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Írtam a supportnak vajon vissza tudják állítani a mentésem felhőből, mégis csak a szervereiken van tárolva, csak van mentésük a szerveren?
Járt már valaki így?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Várjál, várjál! Ubisoft Kiev. Háborús körülmények között dolgoznak. <#idiota>#idiota>
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Arra, hogy miert nem tortent meg eddig, sok magyarazat van. Pl rossz project management (nem tudtak kordaban tartani a featureok szamat), illetve valoszinubb a surgetett piacra profitmaximalizalasi szandekkal. Egy zsiros periodus elkapasat tobbre ertekeltek, mint a rossz minoseg visszahangja okozta veszteseget. A hosszu tavu kovetkezmenyeket ilyenkor leggyakrabban alabecsulik.
Igen, vannak érdekes dolgok. Először azt hittem egy emberke melegszik a kandallóban, de csak a szomszéd szobából ragadt oda be. 😊
Ami viszont dühítő, hogy a Tricolour ott leng a falakon jóval 1790 előtt is ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Next PC upgrade: 2022
bocs,ha rosszul agyaltam és mellé lőttem..
De cserébe szép és nagy. 😄
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Kétség nem férhet hozzá, hogy talán az egyik legerőforrásigényesebb játék az AC Unity.