2039
-
#1438 végre valami javítás.. remélem javítani is fog valamit pc-n -
#1437 far cry patchekből kiindulva?semmit az égvilágon nem javít teljesítményileg szeirntme majd :D -
ratgab #1436 Na kíváncsi leszek mit hoztak össze....Nem vagyok túl bizakodó egyébként.
Jah és csak a jegyzőkönyv kedvéért holnaptól csak ps4-en és xboxone-on lesz elérhető a javítás. Pc-seknek később a hét folyamán.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.25. 22:11:05 -
#1435 - Fixed some issues in the credits
Na, az azért nem semmi, ha ezt is el tudták rontani :-) Ilyen még tuti nem volt. -
#1434 patch 1.03 holnap
Stability and Performance
- Fixed numerous random crashes in Campaign and Co-op modes
- Fixed specific framerate drops
- Improved task scheduling
- Tweaked performance for Reach High Points (Synchronization)
Gameplay (Navigation, Fight and Stealth)
- Fixed various navigation issues where players could get stuck
- Fixed various haystack issues
- Fixed various cover issues
- Fixed various camera issues
- Fixed various animation issues
- Fixed various Booster issues
AI & Crowd
- Fixed various animation issues
- Fixed various detection issues
- Fixed various crowd station issues (bonfires)
Matchmaking, Connectivity and Replication
- Fixed various matchmaking issues
- Fixed various host migration issues (hand-off occurs more smoothly)
- Fixed join-in-progress issues
- Fixed various replication issues between host and clients
- Fixed various issues in the My Club menu
Menus and HUD
- Fixed various menu issues and pop-up overlap issues
- Fixed Mission objective & updating issues
- Fixed issues in customization menu
- Fixed some localization inconsistencies in menus
- Fixed some issues in the credits
Mission Tweaks (Campaign, Co-op and Side Content)
- Fixed various low-repro walkthrough breaks
- Fixed various NPC navigation issues
- Fixed inconsistencies in some missions
World and 3D
- Adjusted various collisions and navigation mesh issues
Progression and Difficulty
- Adjusted various Community Event rewards
PC-Specific
- Fixed save game corruption in some cases
- Fixed temporal blur from SLI
- Fixed graphical corruptions in Character Customization menu
- Fixed crash in Character Customization menu on controller auto-switch
- Alt+Enter switches windows correctly
- NPC on side monitors show correctly
- Minor UI improvements
Additionally, we have already begun working on Patch 4 and we expect to have -further updates on it in the coming week.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.25. 21:49:48 -
DantesHUN #1433 Veszel jobb cuccokat, (karpáncélt)illetve lehet őket fejleszteni.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.11.25. 21:07:31 -
#1432 Az egyik videóban láttam, hogy a srácnak a phantom blade-hez 8 "tölténye" volt. Nekem csak 5 lehet egyszerre, hogyan lehet növelni a kapacitását? -
#1431 Ja hogy az csak egy alap szinthez jó, már azt hittem tartalmakhoz van kötve. -
#1430 Ha rendelkezel régi AC játékokkal, illetve a játékon belül gyűjtögeted a creed pontokat, csinálod az Initiate accomplishments feladatokat, akkor megkapsz mindent. LVL15-ös a legnagyobb láda, lvl14-en megkapod az összes outfit-et és ha megvan UPlayen az összes AC játék (az elsőt kivéve), akkor kapásból lvl18-as leszel. -
#1429 az elég jó, akkor 970-et veszek -
#1428 köszi -
#1427 Banyek erről sem hallottam, azt hittem azokat a játékban kell feloldani, mondjuk küldetések által. -
#1426 Úgy megy vele ahogy MerlinW is írja. Nekem is Shadow High, FXAA, minden más ultra, és 50-60FPS. -
#1425 Előbb írtam. -
#1424 Ez. Az outfit-ek (Ezio, Edward, Connor, stb) nagy részét ezáltal kapod meg. -
#1423 arra vagyok kíváncsi megy-e full grafikán vele a játék? -
#1422 Magyarországon vagy a világon? -
#1421 Mi az az Initiates ? -
#1420 Többen is. "Jól" fut vele. AA-t FXAA-ra állítsd a shadow-t meg high-ra, minden mást max-ra és minden tuti lesz. Elvileg a héten jön egy patch ami megoldja a szálkezelés problémát és akkor még jobban fog. De az 50-60fps így is megvan vele.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.25. 18:13:26 -
#1419 van -
#1418 Van. -
#1417 sziasztok
van itt olyan, akinek GTX970-e van és játszik a Unity-vel? -
Czobi #1416 Pont 5 perce néztem én is, nálam is hasonló a helyzet, egyik régebbi AC-t sem mutatja. :( Remélem dolgoznak ezen is. -
Skyvolker10 #1415 Valaki segítsen az Initiates most mar működik de a korabbi ac-kat még mindig nem lája csak az unity-t másoknál is van ilyen gond? Esetleg mi a megoldás? -
#1414 Készíts magadnak Phantom Blade-et:)
-
#1413 Nem lefizetett/kontár review:
-
#1412 Fraps, de szerintem MSI afterburner jobb. Ott be tudsz állítani ezer millió dolgot (CPU használat, GPU használat, hőfokok, stb.) -
Metontour #1411 Azt hogyan tudom megnézni hogy hány fps-el fut a játék?Köszönöm a válaszokat! -
#1410 hát igen elkiabáltam, olyannal is találkoztam, hogy a járókelők a levegőben sétálgatnak :DD -
DantesHUN #1409 Hm ez így nagyon érdekes. A nyomozásokat elvileg megtaláltam mindet a térképen, csak nincs megoldva. -
Lengyel2 #1408 Biztos van olyan, ami csak akkor lock-olódik ki, ha előtte már bizonyos másikat megcsináltál. Nekem pont tegnap jelent meg egy murder mystery egy olyan helyen, ahol előtte többször is jártam, és semmi nem volt - utánanéztem, és igen, azért lock-olódott ki, mert előtte 3 de Sade márkis single mellékküldetést végigvittem. A gyilkossági sztori összefüggött a Sade márkis sztorival. -
Gary #1407 Na, hogyan is volt az a #1399-es hozzászólás? :Đ
Valahogy sikerült nekem is előcsalogatni pár bosszantó dolgot.
Sikerült belefagynom egy co-op küldetésbe, reset után azt állította, hogy különbözik a felhőben és a gépen tárolt mentés. A gépen volt a frissebb, így azzal indítottam. Igen ám, de valamiért nulláról akarta kezdetni velem a játékot. Ha meg a felhőből akartam lehozatni a mentés, az meg nem sikerült neki. Csak a gépen tárolt mentés törlése után indult, de a ma délelőtti tevékenységem teljesen el is tűnt!
Most én is beindítottam a kézi vészmentést! :Đ
AA nélkül játszom és picit zavaró volt, hogy a házban, a pénzes ládikó melletti folyosó kövezete vibrál, addig állítottam, míg megszűnt. Ez 2xMSAA-nál történt. Utána meg a textúra illesztéseknél, meg sötét ajtóknál fehér pontok vibráltak.TXAA esetében is. De ekkor meg hozta a kb. 30fps-t, meg az eséseket 8fps-re... Igaz, nem léptem ki meg vissza. Erre visszaraktam az egészet OFF-ra, vibráljon a rohadt kő, az kevésbé zavaró, mint hogy minden sötét területen essen a hó! :Đ
Pár perc után a Notre Dame kőkerítését átugorva, beleestem a semmibe! -
#1406 ez a nő nagyon belebújt a zsákokba :D -
#1405 nekem a játék 18 fps-el megy :D -
#1404 Vannak dolgok amiket meg kell találnod (megjelennek a térképen ha ~50m-es körzetében vagy). Hogy melyek ezek a küldetések, az még nekem sem tiszta.
Egyébként az előrehaladással is nyílnak meg dolgok,mint pl a Helix küldik, stb.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.23. 17:57:04 -
DantesHUN #1403 Az hogy van, hogy a térképen egy adott körzetre azt írja, még van Paris Stories küldetés, de még se látszik több? Rejtve van, és meg kéne találni, vagy ahogy halad előre a story ezeket is beadja? -
#1402 Csak az az egy sajnos. -
#1401 Az a Helix-es kezdőképernyő, ami az elején volt, azt nem lehet megnyitni újra? Vagy csak az az 1 küldetés van benne, ami a de Molay tragédiáját mutatja be? -
#1400 Jah, kétségtelenül az eddigi legszebb játék -
#1399 én játék közben nem találkoztam még sehol buggal szerencsére..