Assassin's Creed: Unity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt meséltem már, hogy engem meg az sg.hu-n hogy vertek át? Nem mondták, hogy vállalhatatlanul hülyék is írnak ide. És mégis. Hazudtak. Fel is jelentem őket.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.11.20. 19:15:49
[merlinw.org]
Te is fiam, Bluetooth?
Talán alábecsültem az NPC-k intelligenciáját.
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: CroftManor, 2014.11.20. 01:12:33
Nothing is True, Everything is Permitted
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.19. 21:12:38
[merlinw.org]
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A 7. szekvencia 3. emlékénél tart már valaki?
ps4-en játszom és a verekedős jelenetnél, amikor a (o)-t kell nyomkodni egyszerűen nem enged tovább a játék...
Köszi.
De azt azért akkor sem értem minek kellett megszüntetni a több profil lehetőségét.
[merlinw.org]
Ezért elég szomorú, hogy két ember nem játszat ugyanazzal a játékkal felváltva.
Nem értem miért kellett ezt így csinálniuk.
Mert két példányt meg biztos nem fogunk venni.
Ez tényleg igaz?
Na, van egy négyes misszió, és hirtelen mind a három kilép. Fejezhettem be egyedül. De ez még nem baj.
Kettes misszió, meg csináljuk, oké minden megvan, már csak annyi a feladat escape, stb. Oké, el is menekülök, a pajtinger meg? Ki lép. Emiatt a missziót nem tudtam befejezni, lehet itt valami bug is volt, de amiatt, hogy ki lépett. Minek lépnek ki, ha már belekezdenek?
Az első Co-Op-ot is, ami szintén négyes volt, végül ketten csináltuk. A másik két illető kilépett. Nem meghalt kilépett. Jaj istenem...az emberi hülyeség faktor.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.11.19. 16:32:32
[merlinw.org]
u.i. Meg úgy eleve az Ubi kicsit visszavehetne a nagy AC sorozatgyártásból szerintem...Évi egy cím doszt elég, sőt! Kövezzenek meg, de szerintem ha 2-3 évente jönne egy új cím, az is elég lenne. Mert már egy ideje nem esemény, ha megjelenik egy új rész, csak rutin. Mint a heti sorozat.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2014.11.19. 10:28:30
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Nekem persze a Black Flag is tetszett, tán jobban is mint ez. De azért na, a Black Flag-ben a hajózáson kívül mi volt a jó? Talán változatosak voltak a küldetések? Nem. Mit is kellet benne csinálni? Menj oda, öld mehg. Lopd el. Kövesd. Aztán öld meg.
Talán jó , változatos, fordulatos volt a történet? Hát nagyon nem. Aha, felveszi egy Assassin ruháját, utána meg egy B-kategóriás kalóz filmet ad elő.
Persze ez nem menti fel az Unity-t, lehetnének érdekesebb küldetések.
Ha a hajózást kivesszük belőle, nem egy nagy durranás, és max amiben többet tud, hogy a jelenben játszódó részeket rendesen megcsinálták.
Tehát igazából, azt nem értem, hogy akinek a korábbi AC-k tetszett, most mi a baja? Végülis, azt hozza, amit egy AC játéknak hoznia kell. Aki meg eleve nem szereti az AC-ket, hát mégis mire számított? Azt meg hagyjuk hogy de miért nincs benne újítás, meg miért ugyanolyan, azért olyan mint a korábbi AC, mert egy AC. Ez egy ilyen műfaj.
Divat fikázás az egész, divat lett lehúzni. De mind emellett, sok minden igazság van, ami a hibákat illeti. Ezt nem lehet tagadni. De attól még divatfikázás.
De hát ügye: ha majd jön a Rouge, PC-re a sok okos azon fog pörögni, hogy minek még egy ilyen hajós hülyeség, ez nem rendes AC. Amikor meg majd ki jön a következő teljesen új AC, akkor meg majd: óh, hát a Unitiy meg a Rouge az milyen fasza, hú de jó volt jaj de jó...ez meg de szaaaar. És így megy ez majd minden évben.
:')
Az irányítés és gameplay SEMMIT NEM VÁLTOZOTT.
Nem arról van szó banyek hogy te meglátsz egy tesztet és azonnal érezd magad szarul, ezt pofázom ne erőlködj már, ha tetszik a játék élvezd nem kell bevédeni ezerrel.
Nem kell megijjedni, élvezd, nem olyan mint a szex amúgy de mindegy az mérfőldekkel jobb ettől.
Hülye példa.
Élvezni lehet a játékot is, nem erről szól a tezst, te elfogultan nézed élvezed nem érdekel, a tezstre se figyelj.
Élvezd a játékot.
De ha keresztbe kasul szarod a bolygót a marsról akkor is tény marad hogy egy skint húztak az AC1-re ahogy ezt megcsinálták kb 10x már eddig.
A tezst nem egyetemleges hogy akkor minden ac játékos hagyja abba és érezze szarul magát, ez egy objektív vélemény, szép szép, meg el lehet játszani gyüjtögetni, de ettől még ezt objektíven nézve igenis meg kell említeni hogy szarnak bele a fejlesztők hogy kicsit fejleszenek a grafikán kívül is máson.
Pl amit én utálok az is irányítása, hogy futok és az automata gomb miatt nem én határozom meg hogy valahová kapaszkodjon vagy lépjen fel valamire, hanem futok és ha életlen közel futok egy kiszögeléshez azonnal fel akar mászni, és ha valakit üldözni kell kibaszottul irritáló, vagy éppen a 4 kiszögelés közel van egymáshoz, üldözés közben és éppe gondol egyet a rendszer és azt választja, ami elfordít majdnem 90 fokkaé balra vagy jobbra, vagy mennék de nem ugrik le éppen egy kiszögelésről mert totojázik a karakter.
Vagy ugrok, és az ugrás pillanatában elfordul valami baszottul nem jó irányba...ezek is irányitási szarságok, benne vannak , létező problémák, neked nem gond, az egy dolog, de nem is kell hogy oglalkozz vele.
én sem törödök minden kritikával ha nekem valami tetszik, de objektíven kívülről ez jogos kifogás!