2039
assassins-creed-unity-header.png

OFF Topik

A játékhoz NEM készült hivatalos fordítás.
  • TopGun
    Szerintem ez a duma, amit a csavo elengedett a video alatt, minosithetetlenul sz*r volt!
  • MerlinW
    Az azért erős, hogy Machinima tag. Oda is már boldog, boldogtalan csatlakozhat. Régen még a minőséget jelentette.
  • renato999
    Én gyorsba vettem egy pass-t g2a-n de szerintem én már nem fogok kapni :( Azért próba szerencse.
  • DarkSector
    Ht ez nagyon gyerekes erőltetett.
    Tudom nem szeretik az Otherworld-ot sokan, de ott azok a poénok inkább ütnek. :)
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.26. 21:32:54
  • CroftManor
    Engem azért megmosolyogtatott :) Nem, nem én nyomom, bár én is tettem fel gameplay videót, de abban semmi poén nincs, csak komment.
    Ezt viszont ma én tettem fel
  • DarkSector
    Erőltetett szarpoénok...:S
    Remélem nem te nyomod ezt. :D
  • CroftManor
    Micsoda szöveg
  • grebber
    Na már game és dlc van még kb 1 év és gép is lesz + játszás is a game-el :)

Vajon a kapott játékok fiókra kerülneknegyből vagy serialok?
    Mert jó volna valaki jófejtől olcson megvenni őket :)
  • Krisztiam #1470
    én sem vettem sajnos, nem vagy egyedül :D
  • DantesHUN
    Kár, hogy nem vettem season pass-t, akkor most járna egy ingyen játék.
  • DarkSector
    Persze az jó, nagyon is. Csak asszem cod-nál láttam hogy valami 60 euro volt a SP amennyi maga a játék. :D
  • Krisztiam #1467
    remélem még decemberben is jár majd hozzá kupon :D
  • MerlinW
    Jó ez, gyakorlatilag vettem egy FC4-et 17€-ért, az AC DLC-k meg mind ingyen vannak xD
  • DarkSector
    Akkor nem para, mert láttam pár SP-t brutális összegért, de lehet csak CoD ilyen egyedi példa. :)
  • DarkSector
    :)
    Jól jársz vele.
  • MerlinW
    17€-ért vettem G2A-n.
  • MerlinW
    Csak azért FC4, mert ACU-t megvettem, A VGA-hoz kapott kuponnal meg a Crew-t váltottam ki:)

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.26. 20:56:56
  • DarkSector
    PC-n a SP mennyi volt?
    Fedezi az árát ezek a játékoknak az ára??? :D
  • HeadHunter86
    Bazzzz :D
    Még jó hogy vettem Season Pass-t :D
    FC4-et a kártyához kaptam. Akkor a Crew behúzom. Ez nagyon zsír :)
  • ratgab
    Ez legalább valami.
  • DarkSector
    Szerintem mindenki FC4-etfogja ha még nem vette meg.:D
  • Meridius
    A gigantikus shitstorm miatt ingyen elérhető lesz a Dead kings DLC. Akinek van season pass, választhat az alábbi játékok közül

The Crew
    Far Cry 4
    Watch Dogs
    Assassin’s Creed Black Flag
    Rayman Legends
    Just Dance 2015

PR 5-ös, mostmár csak a játékot kéne béta állapotba hozni.
  • MerlinW
    Ha Jailbreak-ezni szeretnék, androidot használnék. Nem, sosem JB-zek.

Semmi fejlemény,még nem válaszoltak. Mondjuk a AC mentésem elvesztésére is annyit írtak, hogy nem tudnak vele mit kezdeni, normálisan lépjek ki a programból... De hát ha crash-el, akkor az nehéz xD
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.26. 17:36:30
  • Gary
    Jailbreak? :Đ
    A kütyükülönbség miatt érthető! Ja, én valóban droidra telepítettem. Bár, mi lenne ha fölraknám almás cuccra, rászinkronizálná vajon a fiókomat és a droidon elért eredményt?
    Egyébként, találtam mentés file-t, de tény, hogy csak online engedi az asszaszinokat küldetésre.

Valami fejlemény az ügyben?
  • MerlinW
    Ájfonom van, ha lenne is mentés sem tudnék vele mit kezdeni, de köszi:) Egyébként valszeg ez is Ubi szerveren csücsül - nálam legalábbis be kell jelentkezni uplay-be ha használni akarom.
  • Gary
    Mi a bánat?
    Lehet, szerencse, hogy nem indítottam el még ma! Nem is piszkálom egy darabig...
    Én is elindítottam a fizetést, a plusz tartalmakat megkaptam, de a virtuális bankkártyámról nem emelte le a pénzt.
    Csak nem miattam van az egész?! :Đ

Ha gondoljátok (és tudjátok is hol van), megosztom az én állásomat. Persze, ha engedi az Uplay!
  • Gary
    No fene, mély együttérzésem!
    Szoktam vele szórakozni én is, ezért kíváncsi lennék hogyan történt?! Vagy ez is csak a szokásos, (nem) mentési-szinkronizálási dolog?
    Egyszer már megfagyott az alkalmazás, vitte a rendszert is magával. Csak az akku ki-be segített.

Eddig az bosszantott, hogy ha nem volt csatlakozva a PC-re, és akkor adott be egy jutalom ládát vagy küldetést, később iszonyú körülményes újra szinkronizálni. Többszöri ki-be lépegetés a PC-n, és egyszer csak hajlandó volt kiírni, hogy új dolog érhető el. Most meg már lehet aggódni a elért eredmény miatt is!
    Lehet, hogy itt is vészmentést kell (lehet?) alkalmazni?

Egyébként, tényleg röhejes jutalmakat ad!
  • HeadHunter86
    Én. Most. Rohadjon meg. Ráadásul 561 HUF-ot még fizettem is érte. Dögöljenek meg. Bízok benne, hogy még visszaáll a mentésem.
  • MerlinW
    Na ki vesztette el 10 napnyi pöcsölését a companion app-ban? Igen én. Higgyétek el, nem kell nektek az Altair ruha:) (a többi reward csak pár száz Livre)

Felindulásomban olyan ticket-et írtam az Ubi supportnak, ha elolvassák elvörösödött arccal néznek majd körbe az irodában, majd szégyenkezve indulnak egy eldugott sarokba, hogy kisírják magukat. Vagy csak bannolják a francba az accountomat xD
  • MerlinW
    Senkit sem rúgtam ki, szar az UPlay... nem először csinálja. Gyere vissza, és/vagy majd behívlak megint.
  • MerlinW
    Nekem most igen.
  • cRusa1deR
    Merlin miért rúgtál ki a klubból?
  • Meridius
    "While you might notice some improvements to framerate as a result of Patch 3, we still have a future patch planned to further address framerate concerns."

tehát nem fog. :-D
  • Skyvolker10
    Miért van az, hogy felújítottam 2 café-t és azt amelyik az assassin bázis felett van mégis csak 80-as income-om van mások meg írják, hogy több ezres.
  • ratgab
    Köszönöm a pontosítást. Én sajnos nem értek annyira ezekhez a technikai dolgokhoz!
  • Skyvolker10
    Honnan tudod, hogy az összes ac játékkal 18-as leszel? Neked működik rendesen a rendszer?
  • MerlinW
    Nem CPU magról van szó, hanem szálról (szálkezeléssel tud egy alkalmazás egy időben több feladatot elvégezni. Egy magon futhat akár 1023 szál is szimultán (32bit esetén) ), és a főszál (main thread) van túlterhelve, nincs lebontva rendesen alszálakra.

Tehát a jelen állapotban ha túl van terhelve a főszál, mind a 4/6/8 processzormag 100%-on fog tekerni. Aztán mikor már a nem tudja a CPU feldolgozni ezt az adatmennyiséget, megáll a játék pár másodpercre, amíg az nem kap CPU időt.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.25. 22:51:43
  • Myselor
    akkor lehetséges hogy még ezzel is tudok játszani :) jó lenne ha ezt kijavítanák meg a haj fizikát is és nem esnék bele midenbe lowon.amúgy a Far Cry4hez csináltak egy fixet nem az ubi és megy 2 magos procikkal is mostmár meglepően jól fut,számomra tökéletesen remélem így ezt is tudom majd játszani ha javítanak rajta a patchben hogy jobban fusson:)
  • HeadHunter86
    Nálam azért van hogy közel 100%-on muzsikál a 4 mag. :)
  • ratgab
    Far Cry javításokat keményen visszvonták egyébként...itt meg azért elég terjedelmes a lista és ha jól látom a fő ludast is javították (improved task scheduling...egyszere túl sok mindent töltött a játék állítólag ez az akadozás oka.... Gyakorlatilag a processzormagok között nem osztja el egyenlően a feladatot, hanem egy-egy magot terhel keményen a többit meg szinte egyáltalán nem).

Ezt megerősíteni látszik az a jelenség is, hogy bárhogy állítjuk a csúszkákat nem lesz fps-beli, teljesítménybeli változás.