2039
-
Rony94 #1518 http://www.vg247.com/2014/12/02/assassins-creed-2015-is-called-victory-and-set-in-victorian-london-rumour/ -
#1517 Teljes cikk -
#1516 Mert ez mi? -
#1515 Hmmmm
Na ez jobban érdekel, mint az Unity. -
Gary #1514 Kösz az infót! E kettő között billeg a mérleg nyelve.
Majd, az adott pillanatbéli hirtelen felindulás dönt! :Đ -
#1513 FC4 nálam tökéletesen megy. Minden létező dolog maxon. Talán egyedül FXAA van csak, és stabil 60 FPS. -
#1512 Ott is komoly frame droppok vannak. Viszont, ha szereted az laza autókázós játékokat, a Crew tuti választás. Beautózhatod a komplett államokat, ezerféle tevékenység, perkek, skillek, szintlépések stb. Amolyan autós MMO. Én azt választottam a VGA-mhoz adott kuponnal, az ingyen játékom egyébként az FC4 lesz, mert a többi már megvan, Just Dance meg nem kell:) -
Gary #1511 Addig meg, megint jól lenullázták az Initates eredményeket! :Đ
Egyre savanyúbb ez az Uborka! :Đ
Ja, a Far Cry 4 kevesebb betegséggel küzd, mint ez az AC rész? Gondoltam, azt választom vigaszdíjnak... -
#1510 Ezt az oldalt figyeld. Elvileg kapunk majd e-mail-t is. Most találják ki, hogyan osszák ki a játékokat, állítanak fel valamilyen rendszert. -
#1509 sry,ennyi idő alatt gondoltam mindneki letudta már akit érdekelt.ezekszerint nem -
Rony94 #1508 Köszi a spoilert! -
#1507 feketeszakáll egy nagy csalódás volt,jó lett volna ha tovább húzza hamar elpatkolt ,nem vittünk véghez nagy dolgokat együtt sajnáltam :| -
#1506 Mert mindannyian elfogultak vagyunk valamely irányba, engem nem vonz a párizsi miliő, van aki ez miatt játszik vele, sokan mondták az ac4-re hogy lapos a történet, én meg azt mondom mint kalóz kor kedvelő hogy Feketeszakál !!! -
mike01010101 #1505 Szerintem az első a leggyengébb és a Unity jobb mint a IV. (privát vélemény, ízlések és pofonok...) -
#1504 Season Pass-t vásárlók ingyenjátékáról van valami hír? :) Csak azért kérdem mert ma jelenik meg a Crew és már nyomatnám ha lehetne :) -
4kerkeen #1503 Én nagyon szerettem a 3. részt is. Jó lett a Rouge na ;) -
#1502 A háromnál azért jobb szerintem:) de nálam legalábbis nem jobb a back flagnél max grafika terén de az hidegen hagy :) -
4kerkeen #1501 + Az összes Assassin játék közül a Unity lett véleményem szerint a leggyengébb darab. Szerintem ezt még a készítők sem gondoltál, hogy sikerült ezt elérni... -
4kerkeen #1500 Én múlt héten befejeztem a Unity-t... nagyon csalódott vagyok a történet és a sok hiányosság miatt...
Megvettem a Rouge-ot is... Amikor jöttem ki a boltból nem gondoltam, hogy az fog jobban tetszeni, és azt sem, h ennyire.
Két napja játszom vele és NAGYON tetszik, klasszikusokkal jobb és változatsossabb még így is, mint az Unity. -
#1499 Végére értem. Hát nem tudom, nekem csalódás az Unity a történet miatt. Már bánom, hogy nem a Rogue-t vettem.
Bár nekem nem nagyon voltak bugok, de a játék ideje alatt legalább 4x random megfagyott. Azt nem tudom, hogy ez a box hibája, vagy a játéké, de nagyon idegesítő volt, mikor épp egy küldetést kellett emiatt újból előröl megcsinálnom.
Utoljára szerkesztette: CroftManor, 2014.11.30. 23:22:24 -
#1498 Hát igen, ha egyszer a patch áradat beindul nincs megállás :DDD
-
#1497 Nekem is akad a menü.. :( -
#1496 Tudod ki válaszolgatna erre a sok hülye kérdésre...
Le van írva minden a cikkben, ezek meg nyomják a hülyeséget. -
#1495 Vagy robot, vagy a leghidegvérűbb, profibb moderátor ever:D -
ratgab #1494 VGA egy picivel gyengébb, de akkor se kéne így akadozni. Nem folyamatosan akad, hanem mész előre simán fut, aztán beakad egy kicsit, majd újra....És tök mindegy mit állítasz ugyanez a szitu.
Tehát nem konstans nem bírja a VGA, hanem valami más gebasz van még mindig itt.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.27. 23:38:16 -
Gary #1493 Háát, eddig a menü nekem nem akadt, most már az is. A skill pontoknál simán esik 20fps-t (75-ről 55-re) és a bemutató video a kis ablakban is akadozik. Na, Alt+Tab váltás után már egy villanásra láttam 3fps-t is! :Đ
Ja, meg kiugrottam egy ablakon és 5-10mp-re megfagyott a játék! Ezelőtt soha ilyen nem volt! Ráadásul SSD-ről megy...
Eddig, azt kell mondjam, jobban elvoltam az 1.3.0 előtt!
Utoljára szerkesztette: Gary, 2014.11.27. 22:25:48 -
#1492 Engem egy dolog zavar de az nagyon és az már a kezdetek óta. De mostanában egyre jobban érzem. Futok előre, majd elengedem a gombot és még mindig fut. Mintha nem jutna procihoz a billentyűm. Mellette 50-60 FPS-el fut a játék, egér is jó. De kell neki 5mp mire észhez tér, hogy már rég nem nyomok semmilyen gombot. Agyam eldobom. Nem egyszer ilyen miatt haltam. -
#1491 A min. gépigény meg van? -
#1490 Az a baj hogy kapkodnak. 1 hét alatt akarják összerakni ami év/évek alatt se sikerült rendesen.
Engem nem zavar mire odajutok,hogy tudok vele játszani jövő év közepe fele már biztos jó lesz!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.27. 21:24:52 -
ratgab #1489 Nekem egy picit talán jobb, de így se fut simán, pedig már levettem a felbontást is és mindent kikapcsoltam amit lehetett. Semmivel nem fut jobban. -
#1488 nekem még mindig bugos a játék, az emberek beleesnek a földbe -
#1487 nem érzékelek javulást... -
Gary #1486 Visszamentem a ládikómhoz és állítgattam az AA-t, hogy ne villogjon a mozaikpadló. Most TXAA-n már nem esett vissza 8fps-re, csak 9-re. :Đ
Többnyire 20-40fps között van így, de le tud esni 9-15 közé is :(
Sz'al, nekem teljesen max-on nem lett jobb.
Ja, megkaptam a Dead Kings DLC infót az udvarban a hintónál... -
Gary #1485 Azt még nem néztem, erre voltam kíváncsi, de feleslegesen kapkodtam :Đ -
ratgab #1484 Nálad jobban fut? -
Gary #1483 "Fixed various issues in the My Club menu"
Háát, ez most nem sikerült!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez a Contacts, de ugyan ez van a My Club menü alatt is!
Utoljára szerkesztette: Gary, 2014.11.27. 18:33:01 -
ratgab #1482 Mindjárt leér az új javítás. Kíváncsi vagyok ér-e valamit.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.27. 18:20:26 -
#1481 ps4-re is 2.7gb volt. -
Gary #1480 Wow! 1808MB patch? Na lássuk! :Đ -
#1479 What?
Ezért vettél? Honnan gondoltad hogy visszamenőleg érvényes lesz? :DDDDDDDDDDDD