Assassin's Creed: Unity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó tanácsok: próbáljátok lassabban nyomni a gombot, nekem valami olyasmi tűnt fel, mintha a megfelelő ütemre reagálna csak... Elképesztő.
Hetedik szekvencia harmadik emlék.
Amikor Bellec-el kell küzeni. Ps4.
Valaki túljutott ezen a részen?
Nálam egy olyan bug van, hogy hiába nyomom a megfelelő billentyűt (o) egyszerűen nem reagál semmit és NEM tudom tovább játszani a játékot...
Nekem a tárgyakra "fölugráló" emberek tetszenek. Pláne, mikor egy lámpaoszlopot másznak meg :Đ
Ultrán tolom, AA és Vsync nélkül, de csak egyszer szorultam be maradandóan, egy kerti pavilonba, miután lerántottam a tetejéről az őrt.
A többi inkább vicces volt, de nem kellett újratölteni, hogy megszabaduljak az épület fogságából. De, csak ez az egy lelkesített benne! :Đ
Co-opban vannak mókás helyzetek, mikor állok a küldetés-tárgy előtt és hiába nyomom a gombot, nem csinál semmit. Az is előfordult, hogy én voltam a láthatatlan ember. Az őrök elszaladtak mellettem és amíg nem voltak megriasztva, addig tudtam pihentetni őket, ha a fegyverük - így az enyém is - előkerült, azt már nem tudtam használni, csak kerülgettük egymást, de az őr sem támadott.
Valamint, néha csak úgy deszinkronizál a küldetés az elején, majd újraindulás után üres pályán vagyok.
Ekkor szokott "időeltolódás" lenni, ezért nem vesznek észre az őrök. Viszont, ha egy mesterlövész leszed, az azonnali és tartós halál. Hiába jönnek élesztgetni, föláll a karakter, majd rögtön vissza is fekszik agonizálni.
Utoljára szerkesztette: Gary, 2014.11.22. 11:24:20
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
40 óra, 57%. Finom volt, bár sztori szinten volt hiányérzetem rendesen. Amiatt meg őrjöngök, hogy egyáltalán nem volt Abstergo szál a rift-es marhaságot leszámítva. Mindent összevetve azért jó kis játék lett. Hálisten 4-5 játékmechanikai bugnál többel nem találkoztam.
[merlinw.org]
Francs earned:
MERLINW_HUN 1.710.409F
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.22. 03:36:33
[merlinw.org]
A láda a kávézóban a földszinten van. Zöld ládaikonja van a térképen, mikor van benne pénz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.22. 03:33:26
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2014.11.21. 22:30:53
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[merlinw.org]
Már a Tréningek is elérhetők az oldalon. :)
Community Event van a hétvégén! A Nostredamus Enigmák megoldása most 50%-kal több livre-t ad!
Pedig az Uplay-en már rewardokat is szereztem a játékhoz.
Utoljára szerkesztette: CroftManor, 2014.11.21. 18:25:06
Nothing is True, Everything is Permitted
Az Initiates most csak a korábbi játékokban elért eredményeket használta föl, a webes kérdésekből és a webes küldetésekből, amiket a játékban kellett letudni, az azokból képzett XP-t nem.
Ja, én tudtam használni a régi profilomat, de dettó lenullázott az elején.
Utoljára szerkesztette: Gary, 2014.11.21. 18:08:07
Azt is tudom, hogy nem egy bika a gépem, de hogy lowon nincs meg a 60, azért az fáj.
Ezért csodálkozom, mikor valaki hasonló géppel, tökéletesen meg van elégedve a játékkal. De lassan megszokom, hogy rajtam kívül, a 30fps az már mindenkinek tökéletes.
Illetve a sárga ládákra meg az Initaties profilomat kéri, a Black Flag "idején" játszottam AC Initatiest, most meg azt írja, ehhez a uPlay profilhoz nincs hozzárendelve Initaties profil, hozzak létre egyet. :/ Pedig volt egy csomó pontom.
Nothing is True, Everything is Permitted
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
És csak egy hajszállal van jobb gépem.
A Bostoni dolognál még tényleg le lehetett rendezni, illetve le is rendezték annyival, h kell a komolyabb vas alá, ergo jó középkategóriás pc kell a normális futáshoz ( mondjuk az se volt épp fair, főleg h grafikailag semmiféle hatalmas és egetverő változás nem jött a korábbiakhoz képest, legalábbis ami indokolta vna), na de itt már i7ekről meg 100k-s vga-k-ról beszélünk, ahol gyakorlatilag élvezhető lenne a dolog (de ott sem maga a tökély, konzolokról meg ne is beszéljünk)
Ez lesz az első AC, amit már csak azért se veszek meg, de még warezolva se vagyok hajlandó ennél a 2óránál amit toltam több időt feccölni bele. Pedig maga a koncepció tetszett, h újra vissza a jól megszokott mederbe, na de a kivitelezéstől az ember elhányja magát..
Mindez annak a tükrében vicces, h ezerszer különbül kinéző játékok ma ott tartanak, h elkezdték nyaldosni az i5-ök képességeinek az alját..
Utoljára szerkesztette: ggbuffon, 2014.11.20. 21:13:26
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Na. Erről annyit, hogy átvertek meg hazudtak, ez benne van a licensz szerződésben. Elfogadtátok? Akkor ennyi.
Amúgy meg: olvassátok el a felhasználói szerződést.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.11.20. 20:51:40
Értem Dantes-t jó azért a játék, ha szemethunysz a hibák felett, de én ismerve az összes ac-t akaratlanul is összehasonlítom.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.20. 20:35:49
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ezt fogd már fel: Ne mondjuk már ilyen baromságot, hogy átvertek meg hazudtak. Ha el mész egy moziba, és nem tetszik film, elkezdesz a mozi előtt hisztizni, hogy átvertek, mert azt ígérték tetszeni fog?!
Ennél egyszerűbben nem lehet elmagyarázni. Ha nem sikerül felfogni...menthetetlenek vagytok.
Ez elég gyerekes mondat, bocs, köze nincs a fogyasztóvédelemhez.
Ráadásul egyértelmű hibák vannak a játékban, ezt maga az ubisoft is tudja, te meg kitalációnak állítod be.
Ők adnak ki peccseket, nem véletlen.
Kiadtam érte pénzt, van jogom véleményt mondani, ráadásul semmi szubjektívet nem mondtam, meg ami nem szemmel látható.
Lerágott csont, még akkor is ha te 20x-ra is elvagy vele, én is elvagyok, de látom mi a gyengéje.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.20. 20:19:04
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"