2039
-
#1558 Hol lehet begyűjteni a mérgező bombát. Mert egy bombám még hiányzik, pedig már a játék végén vagyok? Hogy hagyhattam ki? -
#1557 A HBAO+ az mondjuk pont nem vakítás.
A VGA flame-t viszont kéretik befejezni. -
#1556 én is most váltottam amd-ről nvidiára.. -
#1555 Azért a Physix elég faszán tud kinézni. Nézzük csak a Batman játékokat. Csomót szórakoztam azzal, hogy hogy lengedezik a függöny, vagy belefutok a füstbe és szétoszlik. Vagy szétdobálni a csempét.
Igaz játékmenetre nincs hatással, de elég faszán néz ki. -
#1554 Physix, Shadowplay, G-Sync, DSR, HBAO+, HairWorks, MFAA ezek mind parasztvakítások ám :) -
Rony94 #1553 A Shadowplay-t lehetett volna szürkén is írni. Az csak azoknak nagyon hasznos akik nagyban videóznak. -
#1552 Ha Nvidiád van minden olyan játék is faszán fut amiben az AMD "segített". Ha Nvidia "segített" akkor megint. Ez AMD-re nem mindig mondható el. BF3, BF4 nekem tökéletesen futott, mind GTX 660-on mind GTX 970-en. Én még nem találkoztam olyannal hogy driver miatt gáz lenne valami. Vagy úgy egyáltalán lett volna grafikai hibám.
Volt anno AMD-m is, sőt volt olyan korszak mikor AMD jobb volt, de szerintem most Nvidia lepipálja, főleg hogy nagyon sok játék Nvidiás. A GTX 900-as széria pedig über jó lett.
AMD-sektől meg mást se hallani, csak hogy szétesik a textúra, fekete a textúra, stb, stb.
Általában a driverek a ludasok.
Nvidia mit mutatott fel? Physix, Shadowplay, G-Sync, DSR, HBAO+, HairWorks, MFAA, stb. -
Gary #1551 "A Ubisoft most egy blogbejegyzésben tudatta a nagyközönséggel, hogy készül már az 1.04-es patch, amely a tervek szerint már minden hibát kijavít."
Nagyon előrelátó! S, mi van azokkal a hibákkal, amit majd ez az 1.04 (vagy 1.4 ???) rak bele a játékba?! :Đ
Nekem az 1.3-as patch-ig nem voltak akadások, a menü is teljesen jó volt, de utána, valami katasztrófa!
Vajh, a Klub menüt is sikerül rendbe hozniuk? -
Rony94 #1550 Ajjajj, fanboy szagot érzek.
Egyébként csak elmondanám hogy a mantle annyit ér mintha nem is lenne. Sajnos nagyobb volt a füstje. Előre leszögezem, nem vagyok AMD ellenes.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.12.10. 16:10:14 -
#1549 asszem az amd csinált legelőször dx11-es vidikarit :) nvidia elméletben a nagyobb név, de nem minden esetben a jobb -
#1548 Assassin's Creed: Unity javítás közeledik
-
pHNxX89 #1547 Olvass utánna légyszives a dolgok mögé mielött TE nyalnál a zöldeknek... Nvidia segit az optimizálásnál akkor egy hulladék játékot kapunk, ha az Amd segít akkor az nvidia kártyán is jól mennek a játékok lásd bf4 , alien és még lehetne sorolni plusz még ott a mantle, az nvidia mit tud felmutatni? -
ojpenge #1546 Sziasztok. Olyan problémám van hogy 25 %-nál járok a játékban és amikor megyek a következő küldetéshez egyszerűen megáll a játék.. A menü az hibátlanü működik csak az összes karakter megáll. Reloaded van fennt. Tudtok segíteni hogy mi lehet a gond? -
#1545 Ne viccelj már. Nvidián gond nélkül futott eddig is. Talán AMD elbaszta a drivert...
Kész csoda, hogy megjelenés után egy hónappal javították a drivert, és te még nyalsz is nekik.
Nem véletlen, hogy Nvidiának ömlik a pénz, talán mert sokan azt vesznek, mert jó kártya. -
#1544 Kénytelen törődni, miután állandóan driver gondjaik vannak. :) -
#1543 Nvidia a pénzzel törödik az meg ömlik halomba.
Amd hez is ömlik majd valamikor talán. -
pHNxX89 #1542 Ezért választottam az AMD-t..... Nvidiával ellentétben az AMD tőrődik a játékosokkal, az Nvidia nem! Van is egy cikk erről gamepod.hu n érdemes elolvasni!! -
Meridius #1541 Visszavonom, csodákat tett. :D
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.12.09. 21:54:31 -
Meridius #1540 Vicces, nekem az R9 270X ugyanannyi fps-t produkál mint korábban. -
Rony94 #1539 Kicsit megkéstek az optimalizálással, de hát jobb mintha soha nem csinálnák meg. :) -
pHNxX89 #1538 AMD kiadta az OMEGA névre keresztelt új driveret, a játék tökéletesen fut 45 fps el (eddig 20fps sem volt meg) -
#1537 Nem. Valamikor idén. -
kutyakiki81 #1536 Lehet tudni mkor juthatunk hozzá ezekhez? -
Meridius #1535 "Dolgoznak". -
pHNxX89 #1534 Olvastam ,hogy az AMD és az Ubisoft dolgozik a CPU VGA problémán, ezt már "orvosolták" a 3. patch-el vagy még dolgoznak rajta? Az egész játékos társadalomnak szaggat? (kivéve gtx 900 széria és r9 200 széria) -
#1533 Lesz PC-re januárban és nem magyarul. -
#1532 Természetesen benne vagyok a buliban, azért vagyok kicsit inaktív, mert itt van a DA:I és a Crew várok a javításokra, de ha program van, megyek:) -
#1531 pc-re is lesz? magyarul?
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2014.12.04. 15:13:26 -
Gary #1530 Kedves HUTT Klubtársak!
Közös esti co-op kaszabolásra játékra invitálnálak toboroználak Benneteket!
Tegnap, orvul meghiúsítottam cRusa1deR sztori küldetését azzal, hogy együttes szaladgálásra invitáltam. Miközben Heist küldetésekben riadóztattuk a teljes őrséget, arra a következtetésre jutottunk, hogy a 4 személyes missziókat is le kellene tudnunk a Klub élet aktivizálása címén! Meg egyébként is, jobban néznek ki a kipipált képek! :Đ
Sajnos, a játékon belüli klubtag névsor meglehetősen bug-os, így csak hármójukat ismerem: MerlinW_HUN, milcsi1000, cRusa1deR.
A max. 50 főt még nem értük el, így akinek kedve van a klubfejlesztéshez, Uplay-en nyisson rám egy chat ablakot!
Köszönettel: dre4mw4r
-
EFRM #1529 ROG -
#1528 "Roug".
Első 15 mp-et nézd/hallgasd:
Egyébként google translate-el kimondathatsz bármilyen szót:) -
Gary #1527 kiejtev = kiejtve :Đ -
Gary #1526 Más a jelentésük is!
rogue = kiejtev kb. roög - gazember
rouge = kiejtve kb. rúzs - amit a neve is rejt, piperecikk :Đ
Utoljára szerkesztette: Gary, 2014.12.03. 13:33:08 -
#1525 te hogy mondanád ki?kötekedés nélkül kérdezem:) -
Gary #1524 AsszasszinszkrídRÚZS? :Đ -
Fantasy18 #1523 info morzsák magyarul
-
TomStorm #1522 +1 engem is jobban érdekel
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.12.03. 11:06:51 -
#1521 Óó! -
#1520 China még messzebb van szerintem, előtte a Dead Kings DLC jön. Freedom Cry kb 2 hónappal jött az alap után. Én China-t valahova január-február környékére tenném. -
xido #1519 engem még mindig zavar a Chine körüli néma csend..értem..season pass..de az meddig tart?..freedom cry mennyivel később jött ki?