Assassin's Creed: Unity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AMD kiadta az OMEGA névre keresztelt új driveret, a játék tökéletesen fut 45 fps el (eddig 20fps sem volt meg)

Sapphire R9 290X TriXXX | i5 4590 3.3Ghz | Kingston 8GB 1600Mhz

MerlinW
Nem. Valamikor idén.

[merlinw.org]

Lehet tudni mkor juthatunk hozzá ezekhez?

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

"Dolgoznak".
Olvastam ,hogy az AMD és az Ubisoft dolgozik a CPU VGA problémán, ezt már "orvosolták" a 3. patch-el vagy még dolgoznak rajta? Az egész játékos társadalomnak szaggat? (kivéve gtx 900 széria és r9 200 széria)

Sapphire R9 290X TriXXX | i5 4590 3.3Ghz | Kingston 8GB 1600Mhz

MerlinW
Lesz PC-re januárban és nem magyarul.

[merlinw.org]

MerlinW
Természetesen benne vagyok a buliban, azért vagyok kicsit inaktív, mert itt van a DA:I és a Crew várok a javításokra, de ha program van, megyek:)

[merlinw.org]

Savaran
pc-re is lesz? magyarul?

Utoljára szerkesztette: Savaran, 2014.12.04. 15:13:26

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Kedves HUTT Klubtársak!

Közös esti co-op kaszabolásra játékra invitálnálak toboroználak Benneteket!
Tegnap, orvul meghiúsítottam cRusa1deR sztori küldetését azzal, hogy együttes szaladgálásra invitáltam. Miközben Heist küldetésekben riadóztattuk a teljes őrséget, arra a következtetésre jutottunk, hogy a 4 személyes missziókat is le kellene tudnunk a Klub élet aktivizálása címén! Meg egyébként is, jobban néznek ki a kipipált képek! :Đ
Sajnos, a játékon belüli klubtag névsor meglehetősen bug-os, így csak hármójukat ismerem: MerlinW_HUN, milcsi1000, cRusa1deR.
A max. 50 főt még nem értük el, így akinek kedve van a klubfejlesztéshez, Uplay-en nyisson rám egy chat ablakot!

Köszönettel: dre4mw4r

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

ROG
MerlinW
"Roug".

Első 15 mp-et nézd/hallgasd:
http://www.youtube.com/embed/aC4oY1ScDEo

Egyébként google translate-el kimondathatsz bármilyen szót:)

[merlinw.org]

kiejtev = kiejtve :Đ

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Más a jelentésük is!
rogue = kiejtev kb. roög - gazember
rouge = kiejtve kb. rúzs - amit a neve is rejt, piperecikk :Đ
Utoljára szerkesztette: Gary, 2014.12.03. 13:33:08

Myselor
te hogy mondanád ki?kötekedés nélkül kérdezem:)
AsszasszinszkrídRÚZS? :Đ

info morzsák magyarul

http://www.youtube.com/embed/7Ff1hrz62yI
+1 engem is jobban érdekel
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.12.03. 11:06:51
Kandurex
Óó!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MerlinW
China még messzebb van szerintem, előtte a Dead Kings DLC jön. Freedom Cry kb 2 hónappal jött az alap után. Én China-t valahova január-február környékére tenném.

[merlinw.org]

engem még mindig zavar a Chine körüli néma csend..értem..season pass..de az meddig tart?..freedom cry mennyivel később jött ki?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

CroftManor

Nothing is True, Everything is Permitted

Kandurex
Mert ez mi?

CroftManor
Hmmmm <#vigyor0>
Na ez jobban érdekel, mint az Unity.

Kösz az infót! E kettő között billeg a mérleg nyelve.
Majd, az adott pillanatbéli hirtelen felindulás dönt! :Đ

HeadHunter86
FC4 nálam tökéletesen megy. Minden létező dolog maxon. Talán egyedül FXAA van csak, és stabil 60 FPS.

MerlinW
Ott is komoly frame droppok vannak. Viszont, ha szereted az laza autókázós játékokat, a Crew tuti választás. Beautózhatod a komplett államokat, ezerféle tevékenység, perkek, skillek, szintlépések stb. Amolyan autós MMO. Én azt választottam a VGA-mhoz adott kuponnal, az ingyen játékom egyébként az FC4 lesz, mert a többi már megvan, Just Dance meg nem kell:)

[merlinw.org]

Addig meg, megint jól lenullázták az Initates eredményeket! :Đ
Egyre savanyúbb ez az Uborka! :Đ

Ja, a Far Cry 4 kevesebb betegséggel küzd, mint ez az AC rész? Gondoltam, azt választom vigaszdíjnak...

MerlinW
Ezt az oldalt figyeld. Elvileg kapunk majd e-mail-t is. Most találják ki, hogyan osszák ki a játékokat, állítanak fel valamilyen rendszert.

[merlinw.org]

Myselor
sry,ennyi idő alatt gondoltam mindneki letudta már akit érdekelt.ezekszerint nem
Köszi a spoilert!

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
feketeszakáll egy nagy csalódás volt,jó lett volna ha tovább húzza hamar elpatkolt ,nem vittünk véghez nagy dolgokat együtt sajnáltam :|
Savaran
Mert mindannyian elfogultak vagyunk valamely irányba, engem nem vonz a párizsi miliő, van aki ez miatt játszik vele, sokan mondták az ac4-re hogy lapos a történet, én meg azt mondom mint kalóz kor kedvelő hogy Feketeszakál !!!

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Szerintem az első a leggyengébb és a Unity jobb mint a IV. (privát vélemény, ízlések és pofonok...)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

HeadHunter86
Season Pass-t vásárlók ingyenjátékáról van valami hír? :) Csak azért kérdem mert ma jelenik meg a Crew és már nyomatnám ha lehetne :)

Én nagyon szerettem a 3. részt is. Jó lett a Rouge na ;)
Savaran
A háromnál azért jobb szerintem:) de nálam legalábbis nem jobb a back flagnél max grafika terén de az hidegen hagy :)

+ Az összes Assassin játék közül a Unity lett véleményem szerint a leggyengébb darab. Szerintem ezt még a készítők sem gondoltál, hogy sikerült ezt elérni...
Én múlt héten befejeztem a Unity-t... nagyon csalódott vagyok a történet és a sok hiányosság miatt...
Megvettem a Rouge-ot is... Amikor jöttem ki a boltból nem gondoltam, hogy az fog jobban tetszeni, és azt sem, h ennyire.

Két napja játszom vele és NAGYON tetszik, klasszikusokkal jobb és változatsossabb még így is, mint az Unity.
CroftManor
Végére értem. Hát nem tudom, nekem csalódás az Unity a történet miatt. Már bánom, hogy nem a Rogue-t vettem.
Bár nekem nem nagyon voltak bugok, de a játék ideje alatt legalább 4x random megfagyott. Azt nem tudom, hogy ez a box hibája, vagy a játéké, de nagyon idegesítő volt, mikor épp egy küldetést kellett emiatt újból előröl megcsinálnom.
Utoljára szerkesztette: CroftManor, 2014.11.30. 23:22:24

Shep
Hát igen, ha egyszer a patch áradat beindul nincs megállás :DDD
http://www.youtube.com/embed/v3UEkBx-FHQ

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Krisztiam
Nekem is akad a menü.. :(

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

HeadHunter86
Tudod ki válaszolgatna erre a sok hülye kérdésre...
Le van írva minden a cikkben, ezek meg nyomják a hülyeséget.

VGA egy picivel gyengébb, de akkor se kéne így akadozni. Nem folyamatosan akad, hanem mész előre simán fut, aztán beakad egy kicsit, majd újra....És tök mindegy mit állítasz ugyanez a szitu.

Tehát nem konstans nem bírja a VGA, hanem valami más gebasz van még mindig itt.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.27. 23:38:16

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Háát, eddig a menü nekem nem akadt, most már az is. A skill pontoknál simán esik 20fps-t (75-ről 55-re) és a bemutató video a kis ablakban is akadozik. Na, Alt+Tab váltás után már egy villanásra láttam 3fps-t is! :Đ

Ja, meg kiugrottam egy ablakon és 5-10mp-re megfagyott a játék! Ezelőtt soha ilyen nem volt! Ráadásul SSD-ről megy...

Eddig, azt kell mondjam, jobban elvoltam az 1.3.0 előtt!
Utoljára szerkesztette: Gary, 2014.11.27. 22:25:48

HeadHunter86
Engem egy dolog zavar de az nagyon és az már a kezdetek óta. De mostanában egyre jobban érzem. Futok előre, majd elengedem a gombot és még mindig fut. Mintha nem jutna procihoz a billentyűm. Mellette 50-60 FPS-el fut a játék, egér is jó. De kell neki 5mp mire észhez tér, hogy már rég nem nyomok semmilyen gombot. Agyam eldobom. Nem egyszer ilyen miatt haltam.

Kandurex
A min. gépigény meg van?

grebber
Az a baj hogy kapkodnak. 1 hét alatt akarják összerakni ami év/évek alatt se sikerült rendesen.
Engem nem zavar mire odajutok,hogy tudok vele játszani jövő év közepe fele már biztos jó lesz!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.27. 21:24:52

Next PC upgrade: 2022

Nekem egy picit talán jobb, de így se fut simán, pedig már levettem a felbontást is és mindent kikapcsoltam amit lehetett. Semmivel nem fut jobban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.