5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
Lokker #1980 Inkább az a baj, hogy sokan azt várják el a RANDOM/PUG csapatoktól hogy jól játszanak, WoT-ban (stronghold, team battle) és Itt (pve) is van lehetőség arra hogy teljes létszámban ÉRTELMES csapattársakkal indulj neki (és nagy eséllyel kapsz komolyabb ellenfelet is). Csak ugye ezekhez nem elég a sült galambra várni, hanem valamit csinálni is kell. -
#1979 Oké... elsősorban értelmes csapattársakért (és ellenfelekért) "sírok", és ezt akár simán meg is oldhatnák. Viszont ha nem, akkor alternatív megoldásként botok formájában is jók lennének.
Nem az Én játékom... hogyne, inkább azoké akik képtelenek csapat szinten gondolkodni és azoké akikbe egy morzsányi taktikai érzék sem szorult. Hagyjuk már ezt... Azoknak kellene singleplayerben és/vagy egyéb multiplayer játékokban gondolkodni akik képességeit meghaladja az AW vagy a WOT. De sajna többségük ahhoz is sötét hogy felfogja mennyire nincs érzéke az ilyesmihez.
Ezek a videók meg viccesek, de Ti sem gondoljátok komolyan... -
Lokker #1978 -
Lokker #1977 Neked van bajod a játékosokkal nem nekik veled. Egy multiplayer/coop játékban "sírsz" bot csapattársakért. Ezek szerint ez nem a Te játékod... -
kraven54 #1976 -
#1975 Mutass egy értelmes tankos singleplayer játékot.
És miért Én keressek másik játékot? Keressen más játékot az, aki totál sötét az ilyenekhez -
Lokker #1974 Akkor miért nem keresel valami single player játékot? -
#1973 Vagy az kellene, vagy valami rangsorolási rendszer. De Én kiegyeznék egy olyannal is, hogy botok legyenek a csapattársak is. -
kraven54 #1972 De a látótávért is. Ezért nem ajánlatos medium alá vinni
Graphics Instruction
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2015.10.22. 13:41:16 -
ikarus44 #1971 Sajnos az agyhalott játékosok ellen, nem sok mindent tudnak csinálni, bár a képesség alapú MM-re kíváncsi leszek. 3 óráig fognak állni a szerverek. -
#1970 Na igen érddekes alakok vannak. Engem egy srác azért akart kiszedni mert nem arra mentem (PVP) amerre ő mutogatta. Egy darabig villogott a térképen, hogy én merre menjek, majd odajött hozzám és belém lőtt. Ő BMP 1-el én meg T72-vel. Rászóltam, hogy fejezze be, erre még egyszer belém lőtt. Ezek után ráfordítottam csövem és egy lövéssel kiszedtem. -
#1969 A neve alapján nem (inkább a tárgyak részletességéért). Most megnéztem volna hogy mi lehet ami azért felel, de nem enged be :/ Majd délután.
Maga a játék pedig a wot egyik nagy hibáját kiküszöbölte (artyk), viszont a másikat -amitől már rég elment a kedvem és egy kicsit sem szórakoztat - meghagyta (két számjegyű IQ-val rendelkező játékosok)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.10.22. 13:31:28 -
robogo81 #1968 Az object detail nem a látótávolságért(is) felel? -
Sz_i_l_a #1967 Igen az a XM800T az 506 méter látótávjával király spoter :)
-
kissssss #1966 jó scout nélkül igencsak nehéz megnyerni egy csatát, most jelenleg teljesen használhatatlan az of-40 tankom mert ezzel a vision range-l az orromig nem látok.
bezzeg ha bemegyek egy scout tankkal máris minden helyrerázódik....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1965 Az object detailt tényleg érdemes lejjebb venni. Egyik itteni kolléga tanácsára én is levetem közepesre, azon kívül minden ultra és csak ritkán megy 50 alá. (ezzel szemben a wot ha modolva van átlag 30-at produkál..., mondjuk modok nélkül 50-60-al tudok kimaxolva videót rögzíteni, de modok nélkül nem wotozok :/ ) -
Sz_i_l_a #1964 Tényleg ez eszembe se jutott, kilőni őket a cap-ről, na ennyire nem szoktam csapattársra lőni :D
Nagyon nagy ez a videó :D
Utoljára szerkesztette: Sz_i_l_a, 2015.10.22. 12:25:12 -
FosTalicskaa #1963 Ilyen nekem is volt egyszer. Idióta T-64-esünk be akart foglalni. A scout még ment pusztítani a truckokat. A botok még akkor kezdtek spawnolni, erre a T-72-es szólt neki, a foglaló nem reagált, majd kilőtte. Egyébként jó alfája lehet annak az orosznak mert 670 vagy 680 hp-ról füstölt el a másik. Aztán a meccs végén, beszól a lav, hogy ezért írni fog a supportnak, erre az is kapott egyett, bár ő túlélte. Kicsit ilyen érzésem volt amikor figyeltem a jelenetet:
:P -
ikarus44 #1962 Na akkor ezt mindenképp kipróbálom, hátha tényleg nálam is javulni fog. (pedig elvileg nem számít még olyan rossznak a gépem 2X2,8 GHz-es procival, és 4Gb RAM-mal, mert ezzel bár igaz főleg Low-on mint mediumon de még a WOT is 30 FPS felett megy, pedig mind tudjuk hogy a WOT nem épp a kiegyensúlyozottságáról híres.) Csak induljanak újra a szerverek -
Sz_i_l_a #1961 Oké, értem, hogy mire gondolsz :) De azért 3-5 tierig médiumon ne ez legyen max 1-2 szinten, de ez már 2-es szinten is kiábrándító :( -
Lokker #1960 Nekem laptopon, ahol a WoT minimum beállítások mellet produkál 40-50 fps-t addig az AW kb. 20-at. Mindent levettem low-ra, egyedül a 3D rendering-et (vagy mit) nem, de kb. diavetítés volt. Így én csak itthon asztalin tudom játszani...
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.10.22. 11:36:01 -
#1959 Nem értem mit vársz pug partitól. Szerencsém volt menni egy kört egy négyes csapattal akik egy klánba tartoztak, valamiért nem volt meg az 5ik taguk így én kerültem be hozzájuk felderítővel. Tökéletes meccs volt, maximális teljesítéssel. Szinte már unalmas ... kacsavadászat volt.
puggal csak vak szerencse az ilyen
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.10.22. 11:34:23 -
Sz_i_l_a #1958 Hát igen, sok grafikai bug van és az optimalizáláson is van mit bőven javítaniuk, pláne a régebbi gépek tulajdonosai felé nekem is az van.
Az object detail, shadows, és waterst levettem lowra, így lett a 12-14 fps-ből 25-27 fps.
Az az érdekes, ha mindent lowra teszek, akkor max 18-20 fps van :(
Utoljára szerkesztette: Sz_i_l_a, 2015.10.22. 11:34:38 -
Dewri #1957 Azt olvastam, hogy pont az object detailt érdemes levenni low-ra, mert akkor javul az fps. Én mindent levettem low-ra és nem néz ki jelentősen rosszabbul a játék, még mindig szebb mint a wot, viszont átlag 40 fps-el megy és most nem szaggat egyik pálya sem. Harc közben úgyse az árnyékokat meg a becsillanásokat nézegetem... -
ikarus44 #1956 Igen, az nekem is feltűnt hogy a grafikán nem sok értelme van változtatni. Én közepes grafikán kezdem (minden mediumra volt véve), de azon volt átlag 18-22 FPS-em (városba, vagy zárt helyeken, ill célzó módba felmegy akár 30 fölé is), levettem mindent alacsonyra, azt hiszem, csak a megvilágítás, meg az object detail (nem tudom, hogy itt hogy is fordítják) maradt közepesen, de kb átlag 3 FPS-t nyertem, ill. bugos lett néhány kirajzolás (főleg a vízen), hogy inkább visszavettem közepesre. -
Sz_i_l_a #1955 Elvileg lehet, mert az MM figyelni fogja a statisztikát is és talán lehet reménykedni, hogy ezekkel nem kerül egy csatába az ember, de ez még sajnos a jövő zenéje.
Mondjuk egyszer a zárt béta idején volt egy időszak, amikor úgy tűnt, hogy működik.
Utoljára szerkesztette: Sz_i_l_a, 2015.10.22. 11:21:17 -
Sz_i_l_a #1954 PVE????
Reggel mentem egyet a BMD-1-el 3-5 tier, úgy foglalták be a capet hárman, hogy a másodlagos feladat nem volt kész és még termelődtek a botok!!
A T-72 végig foglalt és a végén gg-zet én meg berágtam és elküldtem az anyjába, pedig nem szokásom, csak közben arra gondoltam, hogy ez mit csinálhat PVP-ben, ha 5-ös szinten itt tart agyilag :( -
AJensen #1953 Nem lehet büntetni az ilyen fogyatékosokat. Tegnap nálunk is pont ilyenek voltak. Mbt-vel meg lestem a láthatatlan lövéseket, mert a saját spotter tankjaink lesza*ták a dolgukat.
Arról is szó esett, hogy az ilyen játékosokon még egy fejlesztett tutorial sem segít, mert ahhoz is gyökér.
Észben kell felnőni ehhez a játékhoz nem korban.
Ha bugokra vagytok kíváncsiak az egyik havas pályán, olajfinomító középen van. Nah ott van pontosan kettő darab textúra bug, ahol nem látszik semmi, de nekimész és nem látod, át lőhetetlen, stb. Egy a finomító külső részén van, annak a csapatnak, akik a vonatok felől indulnak, egy pedig a finomító közepén, ahol a foglalási pont szokott lenni, szintén textúra bug.
A vizen a gázlókkal is gond van, mert ha kicsit is letérsz róluk akkor fulladás lehet a vége, főleg, ha van olyan elvetemült, aki a mély víz közepén gondolja meg magát, hogy ő biza nem arra akart menni, illetve nagyon is belassítanak.
Az objektumok textúráiból visszavehetnének, mert úgysem azokat fogom nézegetni harc közben, viszont nagyon sokat megesznek az fps-ből. A kaminok platóin jó lenne átmenni, ha már telepakolták velük a pályát.
Aki SD módban játszik az ne vegye feljebb a grafikát, mert csak a HD tartalmaz bizonyos plusz effekteket, amiket a játékban kockásan rajzol ki a textúra. Pl: füst vagy víz effektek.
Illetve jó pár tankra ráfér a balanszolás, főleg a buffolás, mert saját szintjén vagy nagyon gyenge, vagy pedig hibás, ami miatt belőhető bizonyos helyeken.
-
ikarus44 #1952 Paint-el -
#1951 alap -
Sz_i_l_a #1950 Gondolom mind a 2 meccs bukó lett :( -
#1949 az összes ilyen retardált játékos bannolnám a faszba, menjenek pvebe bujdossanak el a map sarkában ott
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
nah igen így kell játszani socouttal, annyira agyhalottak szó nincs rá, 10cmvel előre mennének felspotolnák a fél mapot, végén még nyernénk is jah de minek.
-
99lufi #1948 ahogy mondod, már meg is érkeztek és be is találtak... -
Sz_i_l_a #1947 Hűha, látom itt teljes WOT utánérzés van, mert nekem az összes vesztes csatám a csapatom töketlenségére mutatott eddig, mondjuk mostanában azt vettem észre, hogy egyre többen próbáljak a WOT hibáit erre a játékra ráhúzni, viszont az érdekes, hogy ezek a fórumozok egy olyan bugot sem említenek meg az írásaik folyamán, ami tényleg komolyan zavaró a játékban, pedig van és már készül a javítása is, akkor ez hogy is van?????!!!! -
Sz_i_l_a #1946 Egymásra és klánra leltek... :D -
Sz_i_l_a #1945 Érdekes Én eltalálom a spotert, persze, ha látom az más dolog, ha lerohan és körbe szalad, de akkor is egyet vagy kettőt bele lövök.
Az is érdekes, hogy mbt-vel közel harcban egy lövésem sem megy mellé, sőt még egy lövedékem sem tűnt el, nem esett le stb. lehet nem az AW-el játszom meg is nézem, nehogy másról nyilatkozzam, pedig ez az, fúra közel 400 csata alatt nem találkoztam ilyenekkel, pedig bele futottam rengeteg bugba, de ezekbe amiket írtál pont nem, de bármi megeshet. ;) -
Sz_i_l_a #1944 Megérkeztek a WOT és a WT szutyok rétege, érezhető a játékon és a chat-en is, szerintem hamarosan betalálják ezt a fórumot is..... :( -
Dewri #1943 Klasszikus AW(/wot...) player: apu, vegyél nekem prémium tankot ebben a játékban! Csak 5 éves vagyok, de vegyél nekem, mert tetszik az MBT-70 grafikája. Igaz, hogy szart se érek vele a csatákban, mert botok ellen alig sebzek és kilőnek már az elején, de olyan jó lenne ha vennél nekem prémium tankot apu...
-
SzocsA #1942 Meglett a t64, eléggé ratyi így stockosan, lassan szűkül sokáig tölt. az elődje, nem emlékszek rá, hogy ennyire rossz volt e.
Amúgy közelharcban, mikor a két tank egymás mellett van elég sok lövés megy mellé vagy nem tudom, hogy hova. Nem tudtam figyelni, hogy egyáltalán eltalál vagy lepattanó volt, mert csak azzal foglalkoztam, hogy kilőjem őt.
Ma a t62vel 54 hpm maradt, rám jött egy lav 300 as td 850 hpval és kiszedtem. igazából baromi sokat lőttem mellé vagy hova, egyszerűen nem találtam el, azt csináltam, hogy kicsit eltávolodtam tőle, majd vissza mentem mellé akkor ő nem talált el vagy átnyúlott az ágyú és ellőt fölöttem vagy mi? sok közelharcnál van ilyen, hogy valahova eltűnik a lövedékem, vagy szimplán mellélőttem.
Menet közben egyszerűen nem lehet lövöldözni, ennyire melléhord?
Meg a nagy távolságban lévő gyors spootereket egyszerűen nem tudod eltalálni, csak nagyon ritkán, egyszerűen nem látod a cél előtt lévő terepet. -
AJensen #1941 Sajnos az est utolsó csatái valahogy mindig fail lett, ami persze a csapatunknak tudható be javarészt, de volt, hogy a tankkal nem engedett játszani.
Sűrűn kell tankokat váltogatni, sajnos. Volt olyan is, amit egész nap nem tudtam leszórzózni, mert folyton vesztes csatába dobott. Aztán volt pár wotos meccs is (pár az inkább sok), ahol fölényesen darálták le a csapatot, vagy simán mbt-vel maradtam td-k ellen.
Lényeg a lényeg, hogy ha a játék nagyon nem adja, akkor nem szabad erőltetni, mert egyik nap nagyon jól megy a játék, akkor a másik nap teljesen játszhatatlan.
Ez a fajta balanszolás nem tesz jót egy béta állapotban lévő mikro fizetéses játéknak. Igen, ahogy többen is írták a wot betegségeket örökli az AW.