5226
  • ximix #2060
    Az elején
    -általában 2 tank gyors vissza szalad a kapuhoz az erkező két tankot nyakon csapni majd nagy gőzzel a 4 sávoson leszáguldanak az 1. karika alá nyakon csapni a 3 spawn-olo tankot.
    -eközben az 1. karikához érkezik a négysávos felől kettő majd egy balról meg van hogy jobbról, az 1. karika ennyi

-a 2. karikánál a prérin (a folyó és a város között) spawn-olnak járgányok meg a műúton a hegy tövében jönnek keményebbek(MBT) , itt nem árt egy kicsit belehúzni, mert mondhatni itt dől el hogy alkalmas e csapat lehozni a kört, ha nem végeznek időben a 2.-kal akkor nagy eséllyel bukó, mert közben a 3. karika elindul és az enemi befoglalja.

- 3. karika a folyó melletti töltésen két járgány egy light és MBT spawnol a többi meg jön a városból és tart a hegynek a karikához, ha ezek megvannak akkor a városban a tér környékén még szokott lenni kettő járgány meg a legelső karika helyére érkezik egy jobbról, de nem mindig sikerül kinyírni, mert letelik az idő, de attól még win, csak ő lenne az utcsó tank.
    Röviden tömeren, még jó hogy ritkán játszok PvE-t
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.10.24. 20:50:15
  • yossarianHUN
    Éne:) Erről majd írunk egy cikket ha megjelenik róla valami hivatalos infó, mert egyelőre elég homály, hogy hogy vannak ezek a növelt/csökkentett sebzések.
  • Antimat
    De kijaza Lightbulb ? :)

Amúgy ma nekem is volt szerintem egy ammorackem, Szarcsipszet lőttem ki 540-ről LAV300-zal. Annak meg nincs akkor alfája talán (337 az a HEAT, ami most van)
  • yossarianHUN
    Úgy tűnik, patch meg szerverleállás után elfelejti, hogy már adott aznap.
  • Phara
    Hmm,reggel már begyűjtöttem,de megint jött 100 Raw Material...
  • ToCsEk
    kit érdekel a winrate?:D lesebzed a hpd 2x min akkor már nem rajtad ment el a csataa
  • SzocsA
    Tegnapelőtt több volt a vereség, tegnap szinte mindent nyertem(ünk), ma szinte mindig kikapok. Szóval minden másnap kell játszani?
  • Me0w
    Teljesen egyszeru nem puggal, tobbszor megcsinaltunk minden pve palyat 5osokkel, sot neha egy mbt nehezitessel :)
  • aru
    Ma (hajnali) 1 órakor. Nem kell lespawnolni egyszerre kurva sok botot és nincs gond.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.24. 16:55:38
  • kissssss
    prém accal szép mennyiségű xp-t zsebre lehetett volna vágni
  • AJensen
    aru, de mikor? Patch előtt vagy után? Mert a mostani változat már durván dobálja a 6os meg 7es tankokat.
  • aru
    5db T-72-vel lenyomtuk már többször is...
  • AJensen
    Server crash ebben a percben is, de remélhetőleg már 100-al tépnek a géppark felé javítani a hibát, úgy, hogy a csirkecomb még kilóg a szájukból.

Hard PvE-re csak az menjen, akinek van egy jó 6os vagy annál magasabb tankja, mert 5el is halál. Viszont így sokat veszít az ember, azért az-a 35% több, mint a 15.
    Mást is gondolom annyira szeret az rng, mint engem. Van, hogy eltűnik a lövésem a semmibe, máskor még a célpont közelébe se megy, úgy, hogy megvettem a pontosabb ágyút, és hozzá a felszereléseket.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.10.24. 15:28:11
  • ToCsEk
    persze, van egy havas hard cold-strike pályán nah azt randomokkal még nem csináltam meg, utolsó védő pontnál elhullik mindenki, vagy befoglalják a botok :D
  • Angelus1991ster
    Diszkonnektelt nekem is:(

Aki felsőbb tierben jár. Tőle szeretném megkérdezni, hogy nehezednek a PvE missziók?
  • lexlutor
    csat kozbe kidobott, azota nem elerheto az authetntikacios szerver.
    masnal is ez van?
  • ToCsEk
    nah akkor quadpost
    jók ezek a rakéták, látótáv op, sheridanos commandert bekéne szerezni aztán még gépállat lenne, csoda hogy lőtték a felspottoltakat lol, ki is dobott utána :( :D
  • ToCsEk
    xm1 alsó lemeze beüthető 285mm ap-val, pedig nem változtattak rajta semmit, valamit elkúrtak :D
  • ToCsEk
    itt ni

igen jól írtátok rate of fire az autómata gépágyúkra vonatkozik
  • ToCsEk
    :D :D :D

4A. Full Auto Rate of fire increased by 10%.
    4B. Fire When Ready Reload time improved by -10%

ennyit írtak, nem ugyan az a 2 mindjárt megkeresem redditen hogy mi a különbség rate of fire és reload time között
    btw az nem jelent semmit hogy hol fejleszted ki mivel ők a legjobb mbt commanderek :D
  • Userx2
    Artyban felodható... nem hinném.
  • kissssss
    "4A. Full Auto Rate 10%-al nagyobb tűzgyorsaság"

nem lehet hogy ezt a full automata gépágyúkra érti? 20,25,30mm
  • yossarianHUN
    Hmm, erről Tocseket kéne megkérdezni, a parancsnokokat ő írta össze. Irigykedek is, mert én is írtam volna róla, de nem találtam forrást, ahol képességekkel együtt vannak felsorolva a parancsnokok. Mindenesetre így első blikkre az angol nevekből ítélve talán arról lehet szó, hogy az első verzió gépágyúknál, a második harckocsiágyúknál működik.
  • Userx2
    A T-90 kupoláján is mintha lett volna ilyen 170 -es sebzés abban az egy csatában mikor összerakott vele. No mindegy.
    Más.
    4A. Full Auto Rate 10%-al nagyobb tűzgyorsaság
    4B. Fire When Ready 10%-al jobb újratöltési sebesség --- az M109 commandernél.

Lehet még nem ébredtem fel, de ez nekem mintha ugyanazt jelentené. A gyorsabb újra töltés= nagyobb tűzgyorsaság nem?
  • yossarianHUN
    Bármi tud, ha parancsnoki kupolát találsz el:) Egyébként jó kis ágyú az, így, hogy van rajta Experimental Propellant mk1, meg Chrome Barrel Lining mk3 simán csapkodom az 500-asokat, ami T5-ben azért nem rossz. Csak sajnos a T6 prémek hordái miatt T5-öt nem sokat látni vele, és minden átlövi.
  • Userx2
    Hallod ez törvényszerű. Valami 1000-et nyomtam az Chiefbe, de esélyem se volt 2000 fölé menni, mert utána gyorsan döglés volt.
    Más. Tud ezt a T-72 ural fejlesztett AP lőszer 170 körülit is sebezni, vagy csak képzelődöm?

Nagy köszönet a fordításokért neked és Tocseknek is!
  • yossarianHUN
    Igen, korrekt a hozzáállásuk. Nem titkolóznak a szükségesnél többet, és normálisan kifejtik a válaszaikat, az egy-két szavas "done when it's done" típusú baromságok helyett. Reméljük, így is marad.
  • robogo81 #2033
    Nem akarom elkiabálni,de elég normálisan válaszolgatnak a kérdésekre,nem flegmán ,meg nem érzi az ember,hogy be tudná verni a monitort néha.
  • Angelus1991ster
    Remélem a későbbiekben több jelzést behoznak. De jó dolog az , hogy 500 aranyért az összesre megveheted a jelzést.
  • Lokker
  • yossarianHUN
    Anyáztam? Ha igen, akkor én voltam:) Újabb rossz szokás, ami a WoT-nak köszönhetően alakult ki.
  • yossarianHUN
    Fejlesztői kérdezz-felelek 9

Tessék fogyasztani.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.24. 09:58:01
  • Kronos79
    Érdekes, hogy nem durrant fel. Ezek szerint ez egy új feature és itt nem robban a tank csak nagyobb sebzést kap kőszerrekesz találatnál. Mondjuk eddig még nem lőttem ki senkit ilyen találattal magasabb HP-ról, de ezek szerint nem is fogok.
    Jó a nicked. Tegnapelőtt azt hiszem találkoztunk csak akkor még nem tudtam, hogy te vagy. :)
  • Me0w
  • yossarianHUN
    T-72 mesterkurzus, avagy hogy csináljunk 2000 sebzést 10 másodperc alatt. Előbb felgyújtottam az MBT-70-et, aztán egy lövéssel 1023-at csaptam a Chieftainbe. Gondolom, ez az ammo rack.

Kár, hogy az elkövetkező másfél percben rekordidő alatt elpárolgott a csapat maradéka, és kikaptunk 0-11-re.

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.24. 07:36:09
  • FosTalicskaa
    Szerintem a hülyegyerek összekeverte a 69-el és megijedt, hogy valami pedofil állat kiszemelte magának. :D
  • yossarianHUN
    Meglepő, nem hiszem hogy az oroszok nagy bűntudatot éreznének a több évtizedes megtaposásunk miatt:)
  • ikarus44
    Mai élmény: reaktor map, a szarshippel. Visszaszámlálás, az egyik enemy tag akinek a felhasználója a mostani ex orosz KGB-s elnök, beírja hogy így meg úgy szuper az ő orosz honja. Erre beírtam hogy köszönjük '56-ot, egyből bekussolt...
  • Kronos79
    Kösz srácok!
  • Me0w
    A csillagos unlockok uj commanderek, a tobbi title amit a portred alatt tudsz beallitani.
    Utoljára szerkesztette: Me0w, 2015.10.23. 19:13:49