5226
  • ikarus44
    Először MBT-vel, aztán az arty kivételével minden tank ággal
  • yossarianHUN
    Csak ha MBT-vel akarsz játszani. Olyan ágat úgyse találni, amin minden tank jó, mert akkor mindenki azt húzná.
  • yossarianHUN
    Az M60A3 jó, csak lassú. Az XM1 eddig durván OP volt, de most szénné nerfelték. Az Abrams jó, ha nem csupa T8 ellen megy, az M1A1 meg szerintem durva, de láttam már embert szidni.
  • Malarki
    A ruszkik nagy jók, nekem a Leo ág is tetszik, az amcsik meg ezek szerint fosok.
  • ikarus44
    Akkor van értelme egyáltalán MBT ágat húzni?
  • Userx2
    Húzd azt améknek 50 fokos a toronyforgási sebessége. Azt még szírsz-rok is félni fogják.
    A közelharc nagyon kifizetődő. Most ezzel szórakozok.

• ToCsEk
  • Malarki
    Eddig arról volt szó hogy az amcsi MBT ág a legjobb, azt érdemes húzni, most meg már az első 4 tank fos, az Abrams-ek meg talán jók talán nem. Na most akkor mi van? :D Én is a Csillaghajóval szenvedek, de ha nem éri meg akkor hanyagolom.
    Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.10.25. 18:35:13
  • yossarianHUN
    Elméletileg az Abrams-nek is javítva lesz a kollíziós modellje. Nem tudom, nekem az M1A1-et a legnehezebb belőni 8-as MBT-k közül, a tulajdonosaik mégis mindig panaszkodnak, hogy ilyen olyan papír. A kupoláját lehet belőni lepkefing sebzésért, meg a toronygyűrűjénél a kémlelőt, amit 50 méteren túlról esélytelen eltalálni. Mondjuk a T-90 se kutya, és a weak spotok ismeretének ellenére még más 2A5-öket se nagyon tudtam belőni, pedig engem néha úgy cincálnak szét, mint floki a lábtörlőt.
  • Userx2
    Az M60A3 meg tetű lassú. Az is egy türelem próbáló tank. Ezért vagyok csak 25 %-on vele. Még napi duplákra sem szánom rá az időt. Így nem tudom mikor lesz meg. Van egy rossz érzésem az Abrams-el kapcsolatban. Az, hogy a T-90-ek péppé verik majd közelharcban.
  • yossarianHUN
    A ruszki MBT-knél meg a T-72 páros fog kiidegelni. Bár nekem viszonylag jól megy az ötössel, de tény, hogy mindenki átlövi, a T-72A-ról meg azt mondják, hogy hogy ugyanez, bugos toronnyal, egy szinttel feljebb. Mondjuk mire odaérsz, lehet, hogy javítva, esetleg még buffolva is lesznek.
  • ToCsEk
    sok sikert t5-6hoz full bugosak a kupolák :DDDDD
  • ikarus44
    No, akkor most álltam le az amcsi MBT-el. Bár szeretném megkaparintani a Abrams-eket, de nem ennyire. A szarship is épp eléggé próbára tette a türelmemet. Legalább több időm marad a ruszki MBT-kre.
  • ToCsEk
    igazából minden tank alját belehet lőni :D de mind1 én még csak szarshipnél járok de 1év lesz mire kihúzom főleg csak napi duplával MEDIUMON asd :D
  • yossarianHUN
    Hát Isten irgalmazzon neked, most, hogy szétnerfelték az XM1-et.
  • ikarus44
    Oké, kösz
  • Userx2
    Illetve bármelyiket, amelyiknek van +10 % látótávja. De csajszinál 30 %- lövés után észrevehetőség csökkentés miatt jobb.
  • Userx2
    Alap parancsnok. Csajszi.
  • ikarus44
    Az melyik? Washington?
  • Userx2
    Kukkeres parancsnokot rakjál bele, az hoz egy kis plusz pénzt. Ennyi extra.
  • ikarus44
    Búcsúköröm a szarshippel. Tudom nem a legacélosabb, de én ennek is örülök. Remélem, hogy az M60A3 már jobb lesz.
  • ToCsEk
    minden lőszerre vonatkozik :)
  • Userx2
    Jaja, a legjobb MBT-s parancsnoknak írják a PH-n.
    Nem barátom az az arty. Ma a maradék 100 aranyamat elvertem XP kovertre. 42 % ra ugrottam, így már ma meg lesz a parancsnok és adom is el ezt szarkupacot.

4A. Anti-Material Explosives 20%-al nagyobb modulsebzés
    4B. Anti-Personnel 20%-al nagyobb legénységsebzés

Ebbe ugye a 4AB valamelyike nem a HE lőszerkre (artyra) vonatkozik?
  • kissssss
    ez könnyen meglehet, carlos barátunknak igen jó tulajdonságai vannak.

Juan Carlos Miramon 2S1 Gvosdika arty-nál oldható fel

1. Quick Swap 20%-al gyorsabb lőszerváltás
    2A. Take Aim 10%-al gyorsabb célzási idő
    2B. Bullseye 10%-al jobb pontosság
    3. Quick Relocation 15%-al gyorsabb gyorsulás off road talajon 15másodpercig miután lőttél
    4A. Anti-Material Explosives 20%-al nagyobb modulsebzés
    4B. Anti-Personnel 20%-al nagyobb legénységsebzés
    5. Flre When Ready 10%al gyorsabb újratöltés
  • Lokker
    Nem lehet sokan a commanderre mennek? Azt írják elég jók azok.
  • kissssss
    90 ember várakozik tier4-ben, ebből 85spg...... hová tűntek a tier4 tankok? nem igaz hogy mindenki artyzni akar.
  • yossarianHUN
    They nerfed the LFP of the XM1 so it can be easily penetrated

Ez érdekes, akkor tényleg bejelentés nélküli nerf történt. Furcsa, egyrészt mert egy szóval sem említették, másrészt meg mert elméletileg következő patch hozza a járműrebalanszokat. Bár lehet, hogy annyian sírtak miatta, hogy nem mertek várni vele.
  • ToCsEk

hm megnéztem ez pl t72es, írja alap ammo ap he de után ott a heat, azt hogy alap ágyúval lőhetőe heat passz, akik kihúzták majd nyilatkoznak :D

nah már meg is válaszolták
    Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.10.25. 11:25:36
  • tutyimutyi2
    az azt jelenti hogy abban az ágyúban olyan fajta lőszert tudsz használni pl kék/sárga akkor csak ap és he illetve azok egyéb fajtáit tudod abban használni, akkor is ha esetleg alap ágyúval tudtál sc-t is használni.
  • Phara
    Ezt tudom,de a kifejleszthető ágyúknál is van 2 szín:piros/sárga vagy piros/kék,AZ mit jelent?
  • ToCsEk
    nem, kék az AP, piros HEAT sárga a HE lőszer
  • Phara
    A fejleszthető ágyúk alatt a pl.:piros/kék csík azt jelenti,hogy azokkal a lőszerekkel ajánlott?
  • Phara
    És a WOT az melyik klán?
  • Glenwood
    Akad esetleg WOT-hoz hasonló klán ebben a játékban is?
  • ToCsEk
    nálam be
  • yossarianHUN
    Másnak bejön a hivatalos fórum?
  • yossarianHUN
    Miért lenne kevés? Lényeg, hogy a saját HP-d meglegyen.
  • AJensen
    Szocsa van benne valami, de lehet ez is csak ilyen szőrszálhasogatás.
    Szakaszoztunk K-val, és folyamatos lost volt, majd kiléptem, és hirtelen mintha minden mást lett volna.
    Rejtélyes esetek az X-aktákból.
    Már csak a dmg-t kellene feltornásznom, mert t72-vel átlagban 2000 körül vagyok, ami nagyon kevés.

• ikarus44
    Nagyon imádom amikor még a játék is rásegít, hogy a szarshippel levő kör még szarabb legyen...

Másik: ezt a grafikai bug-ot ti is tapasztaljátok, ha igen tudjátok mitől lehet?

• kraven54
    Lehet ezzel keresni :)