5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
ikarus44 #2140 Egy tipikus csata a T-64-el amin ha kb. csak a fele annyi lövedékem sebzett is volna ami eltalálta a célpont egy olyan részén ahol TÉNY hogy át teljesen át kellett volna ütnie, akkor szerintem gond nélkül meglett volna a 3000+ dmg-em is.
-
tutyimutyi2 #2139 nekem meg az tetszik hogy ezt írták deh én focus test óta játszok szóval még alpha elött meg lett az account és a matricáknál csak a bétás van :D
egy kék pajzs bal fentről átlósan lefele egy kard és rajta a B betű. :P
nem lenne rossz ha ez is olyan lenne mint ami most van wot test szerón hogy egyes festések és matricák plusz bónuszokat ad a tanknak. -
kesa_hun #2138 köszi a reagokat, beruházok az MBT-re. -
kissssss #2137 mekkora retardáltak vannak bent most, senki nem spotol, senki nem megy a pálya valamelyik oldalára(leming train), ha van valamilyen szűk átjáró azt biztos hogy blokkolni fogják, a csata első 10 másodpercében rögtön van 2 teamkiller saját csapatba..... és még tudnám sorolni. -
#2136 Sztem a jelenlegi legjobb T6-os prém tank. Annak ellenére hogy 12.70 sec az újratöltési ideje. Az megéri. PvE-ban is darálni lehet vele, hozza a zsét nagyon jól. Meg a lánctalpas TD, ami jó prémbe. de ez csak az én véleményem. :D Object 155-öt is imádom T3-ban. -
yossarianHUN #2135 Az MBT-70 a leggyorsabb T6 MBT:) -
kesa_hun #2134 Köszi! AMX 10P 90 meg van. MBT-70 kibas...ot lassú , de ha hozza a lóvét akkor beruházok. Egyenlőre lóvét szeretnék gyűjteni -
#2133 Tényleg? Hm. Ez kedves tőlük. Akkor még egy hónapig nem kell prémiumért előfizetnem :) jipppíííí :D -
99lufi #2132 nekem tetszik ez is:
Players who created their accounts before the start of the Alpha phase will receive a special Alpha Tester decal and a special Beta Tester decal
Players who created their accounts before the start of the Open Beta phase will receive a special Beta Tester decal -
99lufi #2131 szép tőlük. de mi van a +25% kredit+reputation kombóval meg az arannyal meg a meg a kredittel meg a....
na várom az ilyen hozzászólásokat -
yossarianHUN #2130 Ha kreditet akarsz farmolni, akkor megéri. Ha burzsuj vagy, akkor MBT-70, ha nem, akkor AMX 10P 90. -
kesa_hun #2129 Sziasztok!! Megszeretném kérdezni, érdemes-e, prém harckocsit venni és ha igen melyiket. Igaz hogy nem sok választás van de, jó lenne valami jó lóvé hozót választani. Előre is köszönöm a reagokat. -
yossarianHUN #2128 Founder's Pack and Collector's Edition owners will have the Premium Time restarted, both types of bundles will act as if they were just recently purchased and the remaining Premium Time will be reset to the original initial value of the bundle.
Riszpekt. -
yossarianHUN #2127 Sehol, még nem tettek közzé szerverstatisztikát. -
SzocsA #2126 Azt hol lehet megnézni, hogy eddig hány játékosa van összesen ennek és hogy mennyien vannak online? -
#2125 Ezt mentem spotterrel: Mondom eltervezem kinyírni a két artyt, és sikerült. Útközben meg ment a spot is :D Tier4-3 ellen zajlott, kétszer is eljátszottam ezt a rusht, és bejött, pedig nem hittem el. Először a Reactor mapon kezdtem el, a gáton átmenetem sikeresen, ott se találtak el, csak mikor kivégeztem az artykat. Roughnecken ugyane ezt eljátszottam :D A mellé lövéseket élveztem mind két pálya esetében, hihetetlen, hogy mennyien nem tudnak célozni :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.10.27. 03:18:09 -
#2124 Azt én is úgy használom, sunyi MBT az a tank,. rakétával. -
kissssss #2123 ez a starship inkább tankvadászatra jó vagy tűztámogatásra alkalmas, ezzel MBT munkakört képtelenség elvégezni, több értelme van cempelni vele mint előremenni és szétlövetni a tankot. -
#2122 Nekem a friss sheridan tesójával volt egy kb 1 perces PvA csatám tegnap, előrerongyoltam kb 10 méterre a többiektől, spawnolt kb 3-4 járgány, 1 et lőttem rámnéztek és benn is voltam a garázsban, jó kis duplázó volt az is -
Dewri #2121 Azért az is kedves, hogy PvE-ben a botoknál nincs ám szűkülés, ahogy rádnéz, el is talál azonnal. Ez mondjuk alacsony saját hp-nál, 1v1 szituációban kínos...:)
Amúgy sem értettem sosem, miért kell ez a szűkülés dolog, hiszen ahova néz az ágyú, oda lősz, ennyi. Bőven elég lenne a célzás. Pláne itt a modern tankoknál, ahol amúgy is szánalom, hogy 400-500 méterről mellé lehet lőni (ami már II. világháborús tankoknál is vicc kategória volt a valóságban...).
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.10.26. 20:52:41 -
kissssss #2120 starshipel sikerült összehoznom egy 0 damage kört.... annyira pro volt a csapat hogy alig tudtam a lépést tartani velük, és erre ment el a napi 2x xp. -
yossarianHUN #2119 Amennyire bejött eleinte ez a Leo 2A5, annyira kezd tele lenni vele a hócipőm. 400 méterről úgy lövöldöz szét egy Ariete hogy egy féltenyérnyi részt látok a tornyából, a tankok kigurulnak a sarok mögül, HE-vel beléd csapnak 3-400-at, felgyújtanak, és mire rájuk szűkülnél már rég megint fedezék mögött vannak. Mostanra a játékosok fele megtanulta a weak spotjait, a másik fele csak csuklóból tölti a HE-t és fél perc alatt szétfarag amíg te kínlódva próbálod belőni a légyf*sznyi gyenge pontjaikat. Lassan 2000-hez közelít vele az átlagsebzésem, míg az ötös T-72-vel van 2500... -
#2118 LOOOOL -
#2117 Volt valami olyasmi (nem tudom hol hallottam, hogy ha a tier számot 300-al szorzod az már jó átlagsebzésnek számít. (ha bele gondolunk van benne logika, de persze van néhány tank amivel jóval több számít jónak)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.10.26. 15:28:36 -
yossarianHUN #2116 Fenet tudja, amíg nem válnak publikussá a játékosstatisztikák, addig erről csak tippelni tudunk, mert nem nagyon van viszonyítási alap. -
#2115 Szerintem a lehozza sebzésbe a saját HP értéket, annak csak normális meccse volt. Bár konkrétumokra igazán kíváncsi lennék, hogy működik, meg alapból sem voltam nagy WOT játékos (2400 meccs csak). Csak így feltevődött bennem, hogy tieren belül mi a normál, jó és über király sebzés kategória beosztás.... -
yossarianHUN #2114 Na erre én is kíváncsi lennék. WoT-ban az volt az ökölszabály, hogy ha az ember lesebzi a saját HP-ját, akkor már hozta az elvárható szintet, azaz nem tette negatívba a csapatát a jelenlétével. Aztán ezt lehet fokozni a csillagos égig. -
#2113 Mit nevezünk meccsenkénti átlagsebzésnek? (tieren belül)
az átlag sebzés az, ha legalább visszahozom a saját HP-mnak a sebzését? Pl. 865 a HP, és sebzek legalább 865-öt, ez számít átlag illetve, normál sebzésnek? Ha pedig megduplázom a HP értéket sebzésre, az már jó kategóriájú sebzésnek számít?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.10.26. 14:37:41 -
yossarianHUN #2112 A PvE botok toronygyűrűre céloznak, nem véletlen, hogy még a Leo 2A5-öt is hajlamosak átcsapni. Jelenleg a toronygyűrű a tankok 90%-ánál weak spot. -
ikarus44 #2111 Én viszont csak PVP-t játszok. PVE-zni csak annyit, amíg megcsinálom a napi jutalmakat.
A szarshippel az a baj hogy nincs álcája. A Kínai nagyfalat is nehezebben vennék észre. Teljesen mindegy mit csinálsz mert még állva is kispotolnak. Arról meg már nem is beszélve hogya 152 mm-es HEAT-jének akkora a sebzése mint a T-64 115mm-esének, és mivel a T-64 lövege kissebb kaliberű így még gyorsabban is tölt vagy 2 sec.-el... -
Dewri #2110 Így igaz, PvE-ben 10 killes kört is hoztam már vele. El kell bújni amíg betölt, utána bárkit arcon lő 500al, aztán megint elbújás. Nem egy klasszikus MBT taktika, de ez van...
Ahogy néztem a techtree-t, a Leopard top tank tornya átlőhetetlen, a T90 osztja a legnagyobb átütést/sebzést, az Abrams ellenben ezek mellett semmi extra... És ott van még a West MBT ágon a hetes Challenger, ami szintén kiváló, de utána a tier8 elég vicces...
Én azért vettem Chiefet, mert tetszik a tank, és a Challengert kipróbálnám. Viszont a Chiefen folyton toronygyűrűt lőnek, akkor is, ha bepakolom a +25%-os parancsnokot. Igaz, kizárólag PvE-ben játszok, ott meg nem ritka az Abrams-Challenger-Leo2-T90 szemből, ezek nyilván szétvágnak... -
#2109 rambo yolo scout
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bgabor911 #2108 Pedig vélhetően ez a játék a jövő ha online tankozni akar az ember, most hogy a War Thundert teljesen tönkretették a fejlesztői, a WoT meg már jó három éve halott. -
#2107 Nem tudom, hogy mit szenvedtek a Starshippel, en anno hard PVEben 1 nap alatt tul voltam rajta. PvP-ben hasznalhatatlan, de PvE-ben igazi gyongyszem a tierjeben, -
yossarianHUN #2106 Mármint gyakorlati tapasztalat egy videó alapján? És hogy viselkedik az igazi?:D Mellesleg miért viselkedne úgy? Ez még mindig nem ArmA:) -
ikarus44 #2105 "Ráadásul néztem videót a t72-ről és messze nem úgy viselkedik, mint igazi társa. Szóval ennyit a játékról."
Gondolom neki van a valódi T-72-öz gyakorlati tapasztalata, és a játékban levő nagyon különbözik ettől.
Apropó, Jensen: A tegnapi találkánk után is még szívtál a meccsekkel? -
yossarianHUN #2104 Nagyon erőlködök, de 5-ből 4 mondatodnak képtelen vagyok kihámozni az értelmét.
"Ráadásul néztem videót a t72-ről és messze nem úgy viselkedik, mint igazi társa. Szóval ennyit a játékról."
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #2103 Na azért ezzel a rammolási átalakítással nagyon elszálltak, saját Leo csapattársam nekem tolat kb. öttel, és -400 HP. -
AJensen #2102 4-es tier-től felfele az összes mbt-t buffolni kellene, mert a rakétás és a távoli spotter tankok széjjel szedik őket. Se páncél se látótáv. Viszont ezek a tankok viszik a frontot.
Vannak olyan mbt tankok, amik még tele vannak buggal és széjjel lövik őket.
Emellett érezhető, hogy 4-től felfele már eléggé rámennek a prémiumra. Nagyon sok a loss, nagyon. 5-től felfele pedig inkább hív 6-ba, mint a 4esek közé. Szóval érezhető, hogy nincsenek egy ligában az 5ös a 6ossal.
A orosz T széria 5-6-ban egy hulladék, ha csak nem tudsz elbújni úgy, hogy senki ne tudjon belőni, ami 100-ból 1x. Ráadásul néztem videót a t72-ről és messze nem úgy viselkedik, mint igazi társa. Szóval ennyit a játékról.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.10.25. 21:25:03 -
ikarus44 #2101 Igen a ruszki eddig nekem is tetszik (T64-nél vagyok), az amcsi pedig eddig csalódás volt, és csak azért húztam mert Itt mondta yossarian, hogy az XM-8-tól kezdve durván OP-k lesznek. Gondoltam tapasztalatot szerezni jók lesznek