5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
aru #2300 Nézve ennek a játéknak a játékosszámát, inkább ez mondható felmeszelő rétegjátéknak.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.31. 16:59:52 -
Lokker #2299 PVE-ben invelsz 4 barátot és máris teljes létszámban mentek ala "képesség alapú MM". -
Lokker #2298 felszerelés -
ikarus44 #2297 Ez minden MMO velejárója, de az nem jelenti azt, hogy nem lehetne ellene semmit sem tenni. (A WG itt követte el az egyik legnagyobb hibáját. (a sok közül)) -
DantesHUN #2296 Hm. Nahát, ahogy így olvasom, minő meglepetés: egy csapat alapú MMO, ahol miért nincs képesség alapú MM, és mindenki hülye rajtunk kívül és a hülyéket nem lenne szabad tovább engedni...nahát.
Meglepődtem, hogy itt is ugyanez a probléma. Tényleg igazán meglepő. Bármintha ilyesmit már halottam volna... -
ikarus44 #2295 Köszi így már menni fog :)
Yossarian: Neked is köszönöm a segítséget! :) -
Userx2 #2294 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
4 Chief. 4 fajta HP-val.
-
#2293 pedig egyszerű, játékban a dealereknél a tankágaknál rámész jobb gombal a tankra és kiválasztod a detalis első lehetőséget előjön egy kis ablak és bal oldalt alul írja hova sorolandók
Wölflinél BMP Development és Recon oszlop az AFV tankok
Shishkinnél pedig a Fire Support Vehicles oszlop -
yossarianHUN #2292 Ja, nyilván a Homlokzatvakoló Simulator szintű rétegjátékokban kevesebb van, de ez minket szerintem annyira nem vigasztal :P -
aru #2291 Ez MMO függő dolog! Valahol van, valahol nincs vagy nagyon kevés van. -
yossarianHUN #2290 LINK :) -
ikarus44 #2289 Akkor vannak MBT-k, TD-k arty-k, könnyű harckocsik (gondolom a játékban kifelyezetten az XM800t ága) és és ezen kívül minden az AFV osztályba tartozik.
(Tényleg Bocsi, hogy Ennyire értetlen vagyok, de Sehol nem találok egy nyüves leírást se hogy konkrétan melyik osztály(oka)t takarja az AFV, pedig azóta próbálok rájönni, mióta nyílt béta lett.) -
yossarianHUN #2288 Nem, vannak könnyű tankok is. -
ikarus44 #2287 Tehát akkor az MBT-k, az arty-k, és a TD-k kivételével az összes harckocsi a játékban AFV? -
kissssss #2286 néhány tankvadász is alkalmas felderítésre, pl most nekem a law-300 járgányomnak 493m a látótávolsága.. fejlesztet retrofilel pedig még jobban lehet növelni. -
yossarianHUN #2285 Felbasz, de aki MMO-val játszik, az ne számítson arra, hogy nem lesz a környezetében ijesztő mennyiségű degenerált. -
yossarianHUN #2284 Igen. Meg a BMP-k, meg a BMD-k. -
ikarus44 #2283 És itt az AW-ben is a scout tankok (az XM800t ága) az AFV-k? -
tutyimutyi2 #2282 mi a faszért vesznek egyes nyomorékok MBT-t akik nem képesek bemenni a városba vagy erőműbe helyette a pálya sarkában ahonnét nagyrészt semmit se tud lőni veri a faszát egész menet alatt? -
Angelus1991ster #2281 Akkor feszítsenek. Most mond hogy téged nem basz fel, amikor a csapatból t8-ban átlagosan 3-4 emberre nem lehet számítani, "mert csak kikapcsolódásként játszik" - ja kikapcsolódásként lejátszik 30 ezer csatát, amiben jóha egy lövésnyit sebez az ellenségbe - csatánként.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.30. 18:32:42 -
yossarianHUN #2280 Majd érdekelne, mikor fél év után megdöglene a játékod, mert otthagynák a felháborodott piroskák. Mellesleg nem is ok nélkül. Ez olyan, mint hogy 110+ IQ kelljen a gyerekvállaláshoz. Lehet hogy így van, de ettől függetlenül nincs jogod bevezetni (mondjuk keresztre is feszítenének).
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.30. 18:25:10 -
yossarianHUN #2279 Páncélozott harcjármű, de a köznyelvben felderítő:) -
ikarus44 #2278 Szerintem már egy képesség alapú MM-el is már el lehetne érni érdemi javulást. -
Angelus1991ster #2277 Ha rajtam múlna én már t6-7-től statisztika szerint engedném tovább a népet. És nem érdekelne, hogy rinyálnak. Mivel ingyen van ez a rész.
WoT-nál is ugyanezt tenném, és akkor a rivaseloy szerű wot-démonok nem lennének felső szinten. (rivaseloy -> egy játékos a wot-ban , a lehető legrosszabb akit/amit láttam) -
ikarus44 #2276 De gondolom a token sem 10-20-on valahány ezer rp-be fog kerülni. -
Angelus1991ster #2275 Pedig már azt hittem, hogy valami normál statisztikát kéne elérni, hogy a t9-10es járművekhez hozzáférjen a nép. -
ikarus44 #2274 Most jelenleg melyik osztálynak is felel meg az AFV? A FSV-nek? -
#2273 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
LINK
Akkori árfolyamon 230 HUF x 250 USD = 57500 HUF gondolom + posta
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nálunk egy kicsit mások a bérezések, ebből kifolyólag nem sokat költünk játékokra, ebből kifolyólag nem sokat nyomunk a latba a szoftver és játékfejlesztők előtt.
-
yossarianHUN #2272 Egy tanknál csak egyet lehet. De jó hogy szólsz, ezt is bele akartam írni. Na majd most.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.30. 17:21:12 -
Userx2 #2271 Királyság. Több tokent is kifarmolhatunk, vagy csak egyszeri? -
aru #2270 Oh tényleg, köszönöm! A szemem előtt volt a "kapcsoló" mégsem láttam. :) -
yossarianHUN #2269 Bréking Nyúz
Spéci módszerrel lehet majd kihúzni a T9 tankokat. -
ikarus44 #2268 Az komoly... -
yossarianHUN #2267 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Asrock H97 Fatality Performance, i5 4590, GTX 970 G1 Gaming, 12 GB Corsair 1600 MHz RAM :) -
ikarus44 #2266 Milyen gépe lehet már hogy 80 FPS alá nem is megy... -
yossarianHUN #2265 Felkerültek az első gameplay videók az AWBase-re. Akit érdekel, fogyassza egészséggel:) -
ikarus44 #2264 Ismerős érzés... Nálam is ilyen volt eddig az összes amcsi MBT, most tartok az M50A3-nál, de szerintem ez is hasonló sorsra fog jutni, mint az elődei. -
#2263 Inkább veszek egy teljes értékű játékot 20 meg 30 euróért. Vicc amit ezek is leművelnek :) A Wotról már nem is beszélve. Ki az a marha gyökér állat, aki képes kiadni egy tankért 18.000 ft-ot, meg 20 ezret?
Na mindegy, szerintem senki., már ami a magyarokat illeti.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.10.30. 13:59:13 -
kissssss #2262 persze persze.... -
Dagohun74 #2261