Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
látom itt is jelen van az a fajta faszság amikor olyanról pattanok amiről elvileg nem kéne pattannom, 187pen vs. 15mm armor
mi a külömbség a high explosive és a high explosive plastic között?
Szerintem ez nem a korrektségről kellene, hogy szóljon. Nem mindenki szeret pvp-zni, valaki azért mert nem tud, valaki már a wot-ból kiábrándulva egyszerűen unja az egészet, egyesek csak le szeretnének ülni egy fárasztó nap után a gép elé és mind1 mi csak legyen valami könnyű kis csata amiben huszassával tépi szét az ellenséges tankcsapatokat... Most őket ugyan miért kell pvp-re kényszeríteni, ha ők is egyre jobb és több tankot szeretnének a garázsukba. Remélem a pve-t a jövőben fejleszteni fogják, több pálya, random elhelyezkedés az enemyk részéről stb, ugyanolyan reward mellett, mert hangulatos kis játékmód....
Üdv mindenkinek ! Mikro net-t használok, többször észreveszem, hogy a ping egyik pillanatban 30 a másikban akár 300 is lehet . Van az a sivatagi pálya ahol egyik oldalt van a kőolaj finomító vagy mi van és a mögé szoktak bemenni a nehéz tankok .Én sokszor járok úgy már útközben fel szpottolnak és el is találnak úgy hogy nem is látok semmit. Ez oké.
gondoltam én is kipróbálom egy könnyű tankkal bementem egy bucka mögé ahonnan kb. szoktak lőni én is megnézem hogyan látnak mindig engem meg. És csoda történt én BMP1-l vagyok, és az M 60 onnan felderít ahol engem el szoktak találni. És akár hányszor próbálom én hamarabb felderülök mint a nehéz tank. Nem tudom van-e köze a netnek a helyzethez mindenesetre érdekes. Valakinek valamilyen tapasztalata esetleg, vagy ötlete?
gondoltam én is kipróbálom egy könnyű tankkal bementem egy bucka mögé ahonnan kb. szoktak lőni én is megnézem hogyan látnak mindig engem meg. És csoda történt én BMP1-l vagyok, és az M 60 onnan felderít ahol engem el szoktak találni. És akár hányszor próbálom én hamarabb felderülök mint a nehéz tank. Nem tudom van-e köze a netnek a helyzethez mindenesetre érdekes. Valakinek valamilyen tapasztalata esetleg, vagy ötlete?
még nem tartok ott 😄
de az 5 ös amcsi tankot nyomom 55% on vagyok és már megvan a zsé a 6 os tankra.
de az 5 ös amcsi tankot nyomom 55% on vagyok és már megvan a zsé a 6 os tankra.
!Forza Ferrari!
Az arty-k szerintem a leggyengébbek. Velük igen ki van baszintva, ezzel a felspotolodással. Szerintem.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
pve-ben azt szoktam látni, hogy az artik állandó spot mellett is alig tudnak sebezni hardon. Akik viszont a fő dmg deaelerek jelenleg, azok a scoutok és a különféle fire support meg egyéb wheeled destroyers járművek... Ha van bmp-1, vagy a lav-300 a csapatodban akkor nagyon oda kell tenni a vasat ha szeretnél sebezni.
Az artik azert itt is erosek, elozo korben volt vagy 4 killem Gvosdikaval....
Together we'll fly someday...
hm így már nem tűnik olyan nagy kibaszásnak a tank collector medál aminek a legmagasabb fokozata hogy legyen 70 darab tankod 😄
és közben telik a prém acc idő......
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Én pl. a T-64nél 20-25 AP-t, 5 HE-t és 10 HEAT-et viszek magammal...bázist HE-vel lövöm vissza többnyire ha erősebb tank a célpont...HEAT pedig a vékony páncél ellen hatásos és nem változik az átütése nagyobb távolság esetében sem...
Nincs. Itt nem kell garázshelyet venned...bármennyi tankod lehet...ettől függetlenül el lehet őket adni ha valamelyik mégse kell már.
már open
Üdv, kicsit lemaradtam a játékkal kapcsolatban. Még mindig zárt béta vagy már megjelent? Kösz a választ.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
volna egy fontos kérdésem mégpedig az hogy itt nincsen olyan hogy elfogyott a garázshely?
én csak PVP-zek de azért eddig - tier 3 - iylen 25-30k körül jön.
Kivéve, hogy ha csak pve-zel, mert akkor gondban leszel a körönkéni 10-15k profittal...
és pl tier 8at? 😄
Üdv emberek!
A pénz milyen könnyen jön benne? Mert tier 5 jármű már majdnem 2 misi...
A pénz milyen könnyen jön benne? Mert tier 5 jármű már majdnem 2 misi...
a td-k nem sebeznek nagyobbat ha messzeb van az enemy hanem egyszerűen csak annyi a dolog nyitja hogy olyan tulajdonsággal rendelkeznek hogy ha teljesen be vagy szűkülve akkor bonus dmg-t kapsz
Nálam 50% AP, 40% HEAT és 10% HE az arány. Bár repesszel még nem lőttem, de sosem lehet tudni...
Azt hittem nem tart tovább 20 percnél a napi szerver restart...
Csak azt érdemes megvenned, ha már annyira szeretnél egy prémtankot magadnak. a többi felejtős...szerintem Inkább játssz +1 körrel többet az egyik kedvenc tankoddal.
Meg igazából többet ér ha Prémium akkountra váltod át a prémtankra szánt összeget.
Más:
Main battle tanknál kellene nekem egy állandó secondary lőszertípus... HE vagy HEAT?
Meg igazából többet ér ha Prémium akkountra váltod át a prémtankra szánt összeget.
Más:
Main battle tanknál kellene nekem egy állandó secondary lőszertípus... HE vagy HEAT?
üdv mindenkinek!
érdeklődnék, hogy itt a premium tankok mennyivel hoznak több kreditet a sima normál tankoknál?Mivel csak az első körig van kinn az 1,25$ szorzó.
valamint ennek az xp-je hova megy?érdemes venni?ha igen akkor melyiket?mbt70-nel szemezgetek!
köszi<#email>#email>
érdeklődnék, hogy itt a premium tankok mennyivel hoznak több kreditet a sima normál tankoknál?Mivel csak az első körig van kinn az 1,25$ szorzó.
valamint ennek az xp-je hova megy?érdemes venni?ha igen akkor melyiket?mbt70-nel szemezgetek!
köszi<#email>#email>
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
Ez még jobb.
A terminátoron a torony (vagy mi a bré az) alatt, középen van egy kis postaláda, amit meglőve teljes sebzést lehet neki okozni. Sajnos csak akkor működik, ha pont veled szemben van, és lehetőleg ne mozogjon, mert akkor elég nehéz beütni, mivel pont a közepét kell eltalálni.
Ennél jobb képem sajnos nincs róla, de nagyjából látszik rajta. Ez egy Ramka 99, de gyakorlatilag ugyanaz a kettő.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.11. 23:58:53
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ennél jobb képem sajnos nincs róla, de nagyjából látszik rajta. Ez egy Ramka 99, de gyakorlatilag ugyanaz a kettő.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.11. 23:58:53
Én is csak a torony tövét tudom lőni Swing-el a Fermentátoron, de a BMP-3 és a Brendly is ilyen az ERA miatt.
Igen, azzal játszottam.
12 699 sebzés a rókával. Egyedül maradtam Hardon, 11 killem lett, miután a csapatunkat lemászorlta egy marék bot.
20 mp-en múlott, annyi kellet volna, hogy befoglaljak, de ezekkel a Terminatorokkal nem tudok mit kezdeni. Nyelik a MILAN 2-es rakétákat.
Ellőttem a kezdő lőszeremet, ellőttem a PVE csomagot, és így csak 6 skúlom maradt.
Jó ez az élet, lőszer feltöltő csomag játék közben.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.10.11. 22:51:27
20 mp-en múlott, annyi kellet volna, hogy befoglaljak, de ezekkel a Terminatorokkal nem tudok mit kezdeni. Nyelik a MILAN 2-es rakétákat.
Ellőttem a kezdő lőszeremet, ellőttem a PVE csomagot, és így csak 6 skúlom maradt.
Jó ez az élet, lőszer feltöltő csomag játék közben.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.10.11. 22:51:27
Nem, a lőszertípusok ugyanúgy vannak, mint a többi járműnél, csak a TD-k sebzése nő a távolság függvényében.
Nem az van hogy td-ken javarészt heat meg egyéb robbanó lőszer van, ott ugye tökmindegy a táv, vagy ez valami bónusz a játékban a td-knél?
Malarki
bmp nem lassab mint az mbt-k sőt gyorsabb, ami gáz hogy az elcseszett konstrukciója miatt 0 lövegsüllyedése van, legalábbis a 3 asnak, meg ahogy nézem felette sem lesz jobb egy darabig.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.11. 22:33:34
Malarki
bmp nem lassab mint az mbt-k sőt gyorsabb, ami gáz hogy az elcseszett konstrukciója miatt 0 lövegsüllyedése van, legalábbis a 3 asnak, meg ahogy nézem felette sem lesz jobb egy darabig.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.11. 22:33:34
Tudtátok, hogy a TD-k sebzése nő a távolsággal?
Attól függ melyik járgányra gondolsz, a kezdő ruszki BMP vagy mi elég lomha jószág.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Köszönöm! (ne haragudj ha egy kicsit noob volt a kérdés, de még csak 2 csatát játszottam, és még nem szoktam meg az interfészt)
Azt jelzi, melyik irányból mennyire vagy álcázva. Minél jobban látszik a csík, annál jobb az álcázás.
Bal oldalt a sarokban a tank képe körül vannak ilyen szürke csíkocskák körben amik villognak mozgás/forgás közben.Azt tudjátok micsoda?
Üdv mindenkinek!
Ma kezdtem el a játékot, de azt egyből észrevettem, hogy a tankom nagyon lomhán mozog. Ezt esetleg tudom valahol állítani valahogy? Vagy a fejlesztések javítanak annyit a tankok mozgékonyságán ahogy a videókban is lehet látni?
Ma kezdtem el a játékot, de azt egyből észrevettem, hogy a tankom nagyon lomhán mozog. Ezt esetleg tudom valahol állítani valahogy? Vagy a fejlesztések javítanak annyit a tankok mozgékonyságán ahogy a videókban is lehet látni?
Igen. Még a spot is lekerül rólad és azokról is, akik a közeledben vannak.
Nerfet neki...<#hehe>#hehe> én is elindultam még az elején a foxért de lassan haladok, napi duplákkal jövőre összehozom <#szomoru1>#szomoru1>
7980 damage a Fox al- Álom ez a tank.
A füst gránáttól a körvonalam se látszik az ellennél?
Egyelőre csak a LAV-300-at láttam akcióban, de eszméletlen mennyiségű dmg-et ki tudnak tolni magukból. Jó camo + jó ágyú, szerintem...
Igen 😄
A kerekes TD-ket próbálta valaki? Nem sok pénzem van, nem akarom feleslegesen elkölteni.
A kerekes TD-ket próbálta valaki? Nem sok pénzem van, nem akarom feleslegesen elkölteni.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Rajtam kívül senki sem húz rakétás lightokat?
Csak én vagyoK ilyen perverz?
Csak én vagyoK ilyen perverz?
Ha gondolod, tolhatjuk együtt. Pont most vettem meg az OF-40-et (tier 4). Bár én inkább most pve hangulatban vagyok. Ha érdekel keress rá a nevemre, pont ugyanez mint a fúrumon. Már ha így működik, még nem igazán láttam azokat a funkciókat a menüben. 😄
volna valakinek kedve tier3-4 szakaszhoz?(kb 6k xp a négyesig)
PvP-ben nagyon jól kell teljesíteni ahhoz, hogy annyi XP-t kapj, mint egy hard PvE-vel. Mikor a Leo 2AV-t húztam, sikerese hard PvP-kért akár 3-4000 XP-t is kaptam, ehhez PvP-ben kell 4-5000 sebzés, és jó pár kill, ami a 2 perc alatt elhulló csapatok, és a folyamatos 15-2 arányú vereségek mellett kemény dió. PvE-vel sokkal könnyebb fixen hozni egy jó XP szintet.