5226
  • ToCsEk
    what? lopják a nevem vagy mi?:D én ilyenre nem emlékszem képet

bár lehet ha rdf/lt-be voltam akkor lehet én, rémlik hogy alulrol indultunk olajfinomítót meg másik oldalt simán áttolták aztán középen beástuk magunkat, végén artyt kilőttem meg utolsó mbt70et és win az volt az? :D
    Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.11.25. 11:50:02
  • FosTalicskaa
    Vicces, tegnap egy csatában voltam Pipeline-on egy BUDD-os macskapisivel vagy valami hasonló név. Végig angolul ment a kommunikáció. Kb a folyó mind2 oldalán elveszett a csata, de sikerült megfordítanunk, mind2-en 2k feletti xp és 4k körüli sebzés. Meccs végén néztem, akkor láttam csak hogy magyar és a klánnév,gyanúsan hasonlít az enyémre...
  • Pityuka74
    Köszönöm szépen!
  • AJensen
    Viszont, ha eladod a tankod nem veszik el a legénység, hanem újbóli visszavétel után megmarad a képzett legénységed, így nem kell újra és újra kiképezni őket.
    Érdemes minél több tankot megtartani, mert grindeléshez tökéletes.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.25. 10:11:51
  • yossarianHUN
    Csak két képességük lehet. Az első 2. szinten, a második 4. szinten válik elérhetővé. A legénységet nem lehet átvinni másik tankra, de a parancsnokokat oda pakolod, ahova tetszik.
  • Jeffjohnson
    Mostani nem tudom de korábban a launcher-hez jött 1kb-os patch.
  • Pityuka74
    Üdv mindenkinek!Még nagyon noob vagyok a játékban.Az lenne a kérdésem hogy a legénységnek csak 2 képessége lehet?Az egyik tankomnál látom hogy 3-as szinten vannak,de csak 1 képességet látok mellettük,és újra osztási lehetőséget.Ebben a játékban nem lehet másik tankba vinni a legénységet?A segítséget előre is köszönöm!!!
  • Alien69
    Elmennek a picsbe... 0:15 lett egy kör... Azé na. Pedig azt hittem, szépen zárul a mai meccs özön.
  • ToCsEk
    én arra gyanakszom berakták a 15:3as fícsört
    /sarcasm off
  • Userx2
    Tegnap este volt 1 Kb-os frissítés is, nem először. Vajon mit tartalmazott?
  • FosTalicskaa
    Durván tolják az obsidiannál. 300 megás hotfixek....
  • yossarianHUN
    Miért ne maradna meg?
  • Angelus1991ster
    Kérdés , hogy akkor megmarad-e addigra az a lehetőség , hogy egyszeri megvételel: minden tankra lehet-e rakni ország zászlót.
  • yossarianHUN
    Előbb-utóbb minden zászló bent lesz, de jelenleg nem ez a prioritás.
  • Antimat
    Köszi
  • Angelus1991ster
    Szia! Azt nem tudod esetleg, hogy lesz-e magyar zászló a játékban?

OFF: Amúgy milyen jó gomb ez a Tank you!. WoT-ba is kéne ilyen.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.24. 19:41:11
  • yossarianHUN
    Fox, vagy BMD.
  • Antimat
    Szavazatokat kérek, egyre van pénzem:
    Fox vagy BMD-2 vagy BMP-2.

Szerintem Fox, ugye?
  • AJensen
    Heat lőszerrel dupla track-et adni az aztán a játék. Innentől kezdve nekem senki ne mondja, hogy ez nem megjátszott statisztika alapú játék.
    Fizikát nyugodtan ki is kapcsolhatnák, mert annak itt semmi köze a játékban.
  • ToCsEk
    elő másztak az odúból az agyhalottak, bemegy egy oldalra 10 gyökér és ülnek és várják a csodát, persze 4en lelövik őket, pálya többi részén meg 2 oldalt jönnek be úgy ahogy nem akarnak
  • Userx2
    C1 már mozgékonyabb. HE záport annyira nem bírta. A T-90-ek 380-al sebezték cserébe 37!-et adtam vissza. A T-90MS 570- 580-at ver bele. Chally1 278-at.
  • ToCsEk
    Commanders, the maintenance for Update 0.11.1616 will be finished soon. We're sorry for inconvenience - stay tuned! #ArmoredWarfare
  • AJensen
    Nah igen, de az egy teljesen más világ már. :D
  • SzocsA
    Van úgy hogy eltűnt róla a spoot nem írja ki a tank nevét, de akkor is látszik még ez micsoda?
    Lehet csak azért mert jó messze volt?
  • yossarianHUN
    Kivéve T8-9-ben, ahol épp az a gond, hogy az összes ilyen, úgyhogy senki nem tud átlőni senkit.
  • AJensen
    Ez csak a patch óta működik. Egyébként ez a legnagyobb gond a legtöbb mbt-vel. Nem mehetsz az emberek arcába harcolni, mint páncélozott szörny.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.24. 10:49:59
  • SzocsA
    Callenger 1 ku.vajóóóóóó. főleg ha te vagy egyedüliként 7es meg ha a fél csapat az akkor is egy állat gép.
    Végre van olyan tank amivel lehet előremenni és pofozni.
    Azt bírom amikor a fél enemy csapat elkezd hátrafelé menekülni előlem...
    Ilyen a WOTban nincs.
    Remélem a 8as és a 9es is ilyen jó lesz....
    A terminátor rám küldött 3 rakétát de semmi :D
    Bár ha többen jönnek rám és nicns segítség akkor simán szétszednek, ha nagyon közel megyek :D
  • Mardel
    Az volt a baj hogy a T72 előre ment, én az épület sarkánál megálltam kvázi hull downban mert előttem volt egy emelkedő.

T72-t negyed hpra legyalulták, elkezdett tolatni, rámjött így én is bekaptam egy lövést.

Azon a pályán MBTk többnyire odamennek, jobbról kerülni az egyenes részen sem jó.

Csak azt nem értem hogy a mi oldalunkon miért nincs olyan jó kis camp hely arra a helyre.
  • plutoka
    "Pipelinon felálla kakasüllőre a bejglipanzer majd 688-at ver rakétával szembőla Chief MK 5-ömre, kb afél HP-m oda"

Alap hiba h oda mentél azzal a lassú MBT-vel.
    1. Mindig felállnak oda TD-k, rakétások, meglépő h rá is lőnek, ugye?
    2. egy tök hosszú egyenes van közted, és a kakas ülő között, te lassú vagy, és nincs camod se. Minek akarsz előre menni, amikor a tested is papir, csak hull downba vagy erős.
    3. Chieftainal másképp kell játszani mint bármely más MBT-vel, mert LASSÚ. maradj a dünek között, vagy menj át másik oldalra, ahol tudod használni a kemény fejed.
  • Lokker
    nincs is heavy tank...
  • Mardel
    Ez egy rakás fos az egész.

Tököma sok rakétás buzeránsba.

Pipelinon felálla kakasüllőre a bejglipanzer majd 688-at ver rakétával szembőla Chief MK 5-ömre, kb afél HP-m oda.

Heavyvel nem lehet rendesen frontharcolni mert többynire nincs heavys hely.
  • ximix #3109
    0.11.1616 frissítés
    Hát lehet van egy patch bug javitó csoport, esetleg egy patch bug bug javitó is
  • FosTalicskaa
    Vajon hány dolgot fog tönkretenni. :D
  • Jeffjohnson
    On the 24th of November 2015, starting from 08:00 AM CET (EU server) and 01:00 AM PST (NA server), the Open Beta servers will not be available for four hours (until approximately 12:00 CET - 05:00 AM PST) due to the application of Update 0.11.1616, bringing corrections to some of the critical issues in Armored Warfare.

Jön a HE fix.
  • ximix #3106
    Ehh valaki telesírta itt a fórumot nerfeljék a rakétás güzüket és társaikat, mivel többnyire csak PvE megyek ma futottam pár kört PvP is, River Point-on rálőttem a helikopterre kíváncsiságból, erre rá kb 2 secre egy Lav-300 eltalál, ó mondom nem figyeltem és már spotoltak is ? nem a kis nyüzügék figyelik gukkeren a torkolattüzet és a lövedék nyomát és az alapján lövöldöznek, kíváncsiságból vissza lőttem és jött rakétától kezdve minden, ott elszórakoztam vagy 2 percet, na mármost akkor ez a nem látszódik és úgy lő csak félig igaz, mert én több mint a fél hp otthagytam ebben nem látnak csak lövöldözök szituban.
    Ui: és megjött az eredmény közben egy BMP-1-ből 278hp-t míg a Lav-300-ból 885hp lefaragtam úgy hogy nem is láttam :D nice
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.11.23. 18:47:53
  • ximix #3105
    A Perseusnál valamit eltekertek ott még pízféle is szokott lenni
  • Userx2
    Kicsit is meg kell becsülni
  • FosTalicskaa
    Kredithozam pve-ben. lol.
  • Userx2
    Felhasználtam. Az rontott a kredit hozamon.
  • FosTalicskaa
    Elfogyott a lőszer? Nem használod az újratöltőpakkot, olyan az ikonja mintha termeszvár lenne? Vagy az is elfogyott?