5226
  • Userx2
    Magic ballistic shield ammunition. :))
    spoiler][/spoiler]
    Spotért kaptam.
  • yossarianHUN
    Jól nem, de jobban, mint mások. Kreditre a PvP való.

Egyébként a garázsban, a jobb oldali kis villám ikonnal már megnézhetitek az event által adott bónuszokat. Minden meccsért kétszeres XP, kétszeres legénység XP, kétszeres parancsnok XP, és fele annyi pont kell a meghatározott feltételekhez kötött tankok feloldásához, mint általában.
  • Pluskast
    36 ezer xp?? Ezt, hogy??
  • Angelus1991ster
    PvE-ben jól hoz?
  • yossarianHUN

A "húzzá vissza wotozni te csaló csicska" mérföldkő ezennel feloldva.
  • Userx2
    PVE-ben érdemes csillagozni.
  • Pluskast
    Lol
  • ToCsEk
    nem
  • Angelus1991ster
    MBT-70-est akciózák majd? :)
  • Antimat
    PvP Chief Mk.5, persze boosttal

Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.11.26. 10:53:17
  • yossarianHUN
    A weboldalukon nincs róla semmi, de valószínűleg a hálaadási event része.
  • ikarus44
    Ez a boost dolog engem is érdekelne, mert oké hogy ez volt a napi 2X-zés, de ilyen nulla eredményre, ennyit kapni...
  • Phara
    Mi az a Boost 3x-os szorzó meccs után?1000xp volt alap és winnel összesen 1. meccsre kaptam 5000 XP-t.+ 2xes tier bónusz még.De a boost a fő kérdés.
    Utoljára szerkesztette: Phara, 2015.11.26. 10:25:02
  • FosTalicskaa
    Tegnap mentem a palmiria-val és kaptam egy csapattárs artit aki pz nemtudommi 2000 volt. Gyerek rögtön belőtte mind2 enemy arti pozícióját flashbang-el és onnantól kezdve olyan taktikai spamet tolt rájuk ebből, hogy a szerencsétlenek egész meccsen elő sem mertek jönni a sziklájuk mögül. Jah és a gyerek közben még kitolt 4k dmg-et. Néztem kör végén, mind2 ellenséges arti nullázott. XD
  • Antimat
    Ja nincs gond, sokszor én se nézek se Istent, se embert, mikor előző meccsek miatt leszáll a lila köd... :)
  • AJensen
    Volt, mert én is szerettem ezt a gépet, de most össze vissza dobálja a camot. Van, hogy a kutya se spotol, máskor meg mindenki lát mindenhol, lövés nélkül is. Napok óta vesztes vagy döntetlen köröket megyek vele, és nem győzök vele futkározni. Ráadásul a rakétái rengeteg helyen felakadnak. Nem egyszer lőttek ki amiatt, mert fent akadt a lövés valami idióta tereptárgyban. Sőt a rakéták mivel iszonyat magasan mennek jóval több időbe telik el is találni vele bármit.
    Mondom ezt úgy, hogy én is kedveltem ezt a gépet, de napok óta csak a sza* körök jönnek vele.
  • ToCsEk
    holnapi black friday sale

holnap jön majd a hivatalos infó is
  • kissssss
    az egyik legaljasabb lánctalpas járgány amivel összelehet akadni a játékban, elég ha csak a "periszkópja" lóg ki a fedezék mögül és máris lehet eregetni a rakétákat...
  • yossarianHUN
    A Swingfire-nak van a második legjobb álcázása a játékban, de valahogy nem lep meg, hogy ezt is fikázod.
  • yossarianHUN
    Annyi.
  • AJensen
    Ez a Swingfire egy fos gép. Konkrétan. 2 rakéta és meg kell állni vele, mert máskülönben nem tudsz lőni. Gratulálok. Ki vagy téve minden ellenségnek, nesze ide lőjetek, mert camo mára annyi maradt a tankon, mint modell seggén a szőr.
  • Userx2
    A semmitevésre is jobban fizet a magas tier, ha alacsony szintű géppel mész. Match tier mutliplier sor lényeg.
    Lololo
    Hogy ez a szorzószám T9-ben is annyi-e annak Yoss lesz a megmondója.
  • FosTalicskaa
    Leo2-vel az esetek 80%-ban ilyen meccsekben vagyok. Bár az is igaz, hogy sajnos hajnali 1 után tudok többnyire leülni játszani kb 1 órára, akkor meg olyan kevés a player, hogy összesorsol fűvel fával csakhogy indulhasson a meccs. :S
    Kb repeszt elő, majd a térkép sarkából puffogtatni kell az 50 dmg-es sebzéseket aztan annyi. Az oroszokon viszont valamiért csak 15-30-akat számol. De ami a legjobban zavar, hogy a játékot nem érdekli, hogy magasabb tierben játszol. Tier 9-ese elleni 1500 dmg ugyanannyit ér mint a t4-esek ellen. Vagyis sokkal kevesebbet, mert hogy ne halj meg, valószínűleg hátul fogsz állni, emiatt a spot dmg-ektől is elbuksz.
  • Userx2

Úgy látom nincs baj az XM1 statisztikájával...
  • Jeffjohnson
    1 perces cooldown van a képességen és 15-20 másodpercig van a célponton, ha jól emlékszem.

Az egyik legjobb PvE képesség (lesz) a boss-ok ellen. Persze PvP-ben is jó lehet pláne ha nyílt terepen sunnyogó járműre rakod rá és van ki rálőjön.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.11.25. 16:37:08
  • FosTalicskaa
    Ezt nem is tudtam. Sokszor teszik rám a sárga jelzést, de annyi figyelmeztetést küld felém a játék és olyan intenzíven tolja őket a képembe, hogy ekkor mindig ösztönösen másztam a fedezék mögé és elő sem jöttem, amíg el nem tűnt rólam a marker.

De ha dmg bónusz jár akkor megéri használni. Bár nem tudom mik a szabályai. Egyszerre mennyi aktív lehet az enemy csapaton, vagy ha 1 akkor addig nem lehet rátenni másra amíg az előző nem járt le vagy törli az előzőt, hogy felkerülhessen az új máshova...
  • Lucifer001
    Én arra gondoltam az " E " skill / billentyűvel kapcsolatban , hogy a rakéta így akkor is betalál , ha esetleg bemászik az enemy egy szikla mögé . De így már értem . Jobb klikkes célzás meg nem érdekel , azt már próbáltam . Manuális rávezetés jobb . . Köszönöm a segítséget . Lesznek még kérdéseim
  • Jeffjohnson
    Természetesen előbb be kell célozni a célpontot és csak utána tudod bekapcsolni az auto célzást, ami annyit csinál, hogy a cél középpontján tartja a célkeresztet addig, amíg az el nem tűnik a közvetlen látómezőből, utána kikapcsol.
    Érdemesebb inkább manuálisan célozni mert úgy az ellenséges jármű egy bizonyos pontját tudod lőni (mondjuk ahol gyengébb a páncélzata), míg auto célzással csak a közepét.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.11.25. 16:13:52
  • Lucifer001
    Okés . Köszi
  • Jeffjohnson
    Egyik kérdésre az a válasz, hogy az auto célzást jobb egérgombbal tudod bekapcsolni/kikapcsolni. Az "E" betűs skill pedig másra való. Egyrészt ha rárakod az ellenfélre csökkenti a rejtőzködési képességét másrészt nagyobbat lehet rá sebezni (ha minden igaz max sebzést fogja beadni rá). Egyébként a Swingfire rakétája nem fog automatán menni a célpontra csak, ahova célzol.

"Designate Target: targeting an enemy with this ability deals massive penalty to his camouflage – additionally, your allies will inflict increased damage to the designated target"
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.11.25. 16:05:14
  • Jeffjohnson
    Akkor lesz Proven a jármű ha elérted az 50%-ot. Ezután lesz elérhető az összes modul abban sorban (és elvileg minden modul).

"Once the player accumulates 50 percent of the reputation required to unlock the vehicle of the next tier, his tank receives the “proven” status. Once 100 percent of the reputation is earned, the vehicle receives the “renowned” status. “Proven” status means that all the upgrade modules of that vehicle get unlocked and it also serves as a parameter for unlocking some advanced vehicles (for example, in order to unlock certain tanks in the game, a certain number of vehicles you own has to reach the “proven” status). Obtaining the “renowned” status unlocks the vehicle - or in some cases multiple vehicles - of the following tier. It also allows the player to convert any further reputation obtained on that vehicle to global reputation in exchange for premium currency. Premium vehicles in Armored Warfare are automatically considered to be “renowned”."
  • Lucifer001
    Sziasztok

Nekem is lenne 2 kérdésem .
    Miért nem tudom a klienst lerakni tálcára ?
    Képen látható , hogy egy csapat társam szintén "Swingfire" tankkal auto célzást használt ? Rájöttem már én is , hogy hosszan becélozva E billentyű lenyomásánál feltöltődik az a sárga jelzés , de hogyan tovább ? Rálövök , és a rakéta nem megy automatikusan , hanem én irányítom továbbra is . És a kapott sebzés jelzőm sem ott volt még tegnap , hanem normálisan a kiosztott sebzés tükörképének helyén . Köszönöm a válaszokat előre is .

• Pityuka74
    Üdv!Ismét kérdésem lenne.A modulok között a proven sor mit takar?Mi a sor végén a portrait?Ezt a sort csak akkor tudom fejleszteni ha az összes modul ki van fejlesztve?Bocsi ha fárasztónak tünnék....:-)
  • ikarus44
    Nekem AJensen-nel volt szerencsém találkozni, egyszer Port-Storm-on, csak, sajnos az ellenséges oldalon voltunk. Bár ő ezt nem köszöntem meg mert én lőttem ki
  • yossarianHUN
    Valamelyik nap én is láttam a csata utáni összesítőn BUDD-os nevet, talán Roughnecken. Világ BUDD-osai, egyesüljetek o/
  • ToCsEk
  • FosTalicskaa
    Igen, az rdf/lt-vel voltál én meg Leopard 2 AV-val. A finomítón is átjött a sok heavy és mire őket lenyomtuk addigra a másik oldalon lévő csapatunkat is megetteék az mbt-70-ek. Még pont írtad is, hogy elmész az artikért. :P Egyébként én sem szoktam nézni kikkel jászok, ezt is csak azért szúrtam ki mert az összesítő képernyőn pont mi voltunk a top legjobb játékosok és így könnyű volt észrevenni a két egyforma klánnevet. ;)
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.25. 12:19:50
  • Userx2
    C1: nem bírtam el egy 8-as Abrams-el. Ő átcsapott, majd minden lövésével szemből én meg őt nem. Igaz, extra páncél még nincs rajta, de az sem lesz neki mentség. Support tank. Páncélja egyértelmű visszalépés a Challyhez képest. Mivel a T-90 is átlőhető LFP-n úgy érzem a Wölfli 8-as MBT-k keményebbek.
    XM1: Valamelyik nap 1 mondatban láttam az XM1 és az OP szót. Lehet kérdőjel volt végén. Nem az. Nem gyorsul, nem fordul, nem üt át, nem sebez és még csak nem nagyon szép. T7 PVP ben már gondok vannak vele. Bugos T-72A is is jobb volt menni.
  • ToCsEk
    az lehet, sry nem nagyon nézem kikkel vagyok egy csapatban :(
    próbálok ezen akkor változtatni
  • Antimat
    Valamelyik nap én is rádköszöntem, egy meccsben voltunk egy oldalon, de nem vetted észre