Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.11.11. 11:13:37
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: nemeth989, 2015.11.11. 10:55:17
Egyébként a matchmakinget nem licenszelték véletlenül a wot-tól. Ugyanaz a jelenség fordul elő mint ott is, hogy 1 tierrel el van csúszva az egyik oldal a másikhoz képest. 😛
Together we'll fly someday...
angelus1991ster.blogspot.hu
Ahhoz igen csak nagy mázli kell, hogy egy 100 km/h-val robogó TD-t kiszedj látatlanba... jogosan megy!
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.11.10. 16:36:53
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Ill. az M1 Abrams nagyon gáz a 105-ös löveggel?
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.11.10. 15:00:31
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Mert a frontvonal általában egy 3-400 méteres senki földje + 100 méter a második vonal a csapat kemperei. Többnyire TD-k és hülye scoutok vannak itt és te tőlük vagy kb 400 méter távban és ők fognak téged is megvédeni, ha átjut valami gyors... Szóval kb 8-900 méterről biztos nem fog meglátni téged semmi, az MBT-k meg olyan vakok, hogy 200 méterre is már scout kell nekik, hogy ellőjenek odáig + ekkora távolság már ahhoz is elég, hogy a leglassabb artinak is legyen ideje visszahúzódni, valamint a lövedéked sem repül túl sokáig... 😉
Ha nem keveredek rossz helyre vagy nem olyan helyen zajlik a csata ahova sehogy nem tudok belőni akkor 2-3k dmg így meg szokott lenni.
"HA" ügyes a csapat, akkor jókat tudsz játszani arty-val is, mert a csapat folyamatosan küldi majd neked az infót. Sőt ha közelebb vagy néhány emberhez, akkor még védeni is tudnak a sok gyalog kakukktól.
Artyk-nál azt az egyet nem értem, hogy folyton telibe kapnak, amikor mozgok. Mert amikor jelez az indikátor, akkor ő már elsütötte a lövést, tehát irányítani biztos nem fogja, max a közeledbe eshet, ahol mérséklődik az becsapódás ereje. Viszont utóbbi időkben elég sokszor kapom a nyakamba a 200+-os sebzéseket. Nehéz úgy játszani, hogy két oldalt fognak közre, lehozná az ember a meccset, de az artyk tesznek neki keresztbe.
mellesleg miért van az hogy 8kor kezdődött az update és azt írták hogy 4 órás lesz de még most sem enged fel
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.11.10. 12:40:39
Egyébként az M109-es artinál, kifejlesztettem a smoke shellt, 788 dollár, de sehol sem látok opciót arra, hogy vihessek is magammal... a lőszerek között csak a 3 db HE van és annyi...
egyébként az artik vagy disznó mód op-k, vagy a játékosokat nem érdekli, hogy éppen repül feléjük egy tüzérségi lövedék. De ha próbálna is félremozogni akkor is megkapja a szokásos 200-as dmg-et 1-1.5 tank távolságnyi splashből, mintha eltaláltam volna.Remélem ezt nem hagyják így. Legalábbis csak azután ne hagyják miután én végeztem ezzel 😄
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.10. 10:59:59
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.11.10. 10:22:56
5-ös szinten a Chief az egyik leghasználhatóbb mbt. Az összes többivel eddig alig ment a játék. Ezzel viszont meccsenként a legkevesebb az 1500 dmg, átlagban jóval több. A többivel viszont jóval gyengébb a helyzet.
Egyenlőre nem adogattam el semmit, kíváncsi leszek a patch után, miből milyen tankot csináltak.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.10. 00:02:18

Másik: Úgy tűnik, megtaláltam a legretardáltabb tankot a játékban, mert hogy semmire sem megyek vele, az is biztos.... Chief-et sem tudom a haspáncélon átlőni úgy hogy alulról lőttem...

Sajna marad a PVE...