Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Egyébként nem tudom miről beszélsz, ez nem a wot. Az M109, ami szerintem elég lomha a gvosdikhához képest, de még az is becélozza a célpontot kb ugyanannyi idő alatt mint a T-64-esem, szó sincs itt 2 percről.
+ a folyamatos mozgás miatt úgyis ki kell lépned a felülnézetből, tehát nehéz ugyanazt a célpontot újra kiválasztani. Nem is szoktam. Célpont meg mindig van, szépen mindig az erősnek tűnő célpontokat csipegetem a többit meg kezeli a csapat.
ennyi a kikerülés :D splash sehol sincs, ha meg bekapsz egy lövést utána ha nem vagy spot alatt 20secig, mr arty kénytelen lesz új célpontot keresni az meg már az mbt játékos IQja ha 2percig 1 helyben állva várja a meggymagokat az égből :D
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.11. 23:07:36
:D már amit nem kerülnek ki, majd jöhetnek a képek az átlagsebzésekről marha kíváncsi leszek rá úgy 100+ csata után
egyből nem lesz ujjongás értük<#taps>#taps>
aki nem tud játszani ellenük az menjen tetriszezni, vagy tanuljon meg a játékkal játszani, ha meg nem megy akkor ki lehet próbálni azt a kurva op arty játékot mert az olyan baromi egyszerű ám jaj<#guluszem1>#guluszem1>
Van egy olyan sejtésem, hogy máshogy modellezték le a kamera kezelést külső ill. belső nézetnél.
Ugyanis van az a helyzet, hogy már rég látod az ellenfelet, de rálőni még nem tudsz. Tehát a láthatósági kamera előrébb van, mint a lövész kamera. Nem 1x fordul velem elő, hogy már rég lőném az ellenfelet, de az indikátor még nem jelez, hogy tudom lőni, pedig már igencsak képben van az ellenfél. Ez egyébként egy elég trágya húzás a fejlesztők részéről. Ennél sokkal kényelmesebb lenne és persze még pontosabb is a Battlefield-ekből ismerős belső nézet, ahol látod a tankod elejét és csövét.
Arra sem vették a fáradságot, hogy valami használhatóbbat találjanak ki. Copy/paste alapon bemásolták ide is a konkurenciától.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.11. 21:34:28
:D
Na akkor lesz igazán red alert
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.11.11. 19:16:49
Már elég sokszor olvastam hogy valakinek még a pve med sem megy. Nem értem őket:D most vagy light tankkal MBT-t akarnak játszani, vagy momndom, az van, mentek előre, mint a lemingek, és akkor jó hogy fókuszban vagytok a botoknak :D
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.11.11. 18:45:49
Bugos bot spawn, de egy büntetés is mehetne nekik, a megállni tilos tábla miatt <#smile>#smile>
Amilyen használhatatlan PVP-ben annyira használható PVE-ben. Abszolút sebzésrekord eddig. Az üröm az örömben, hogy azért nem lett meg a 10.000+dmg-em, mert nem vettem észre hogy kifogyott az AP, és így HE-t lőttem a tankra, ráadásul, miután visszatöltöttem a lőszert, meg a HP-mat, már csak egy tank volt hátra (amit nem tudtam), és arra sem értem oda, úgyhogy fölöslegesen pazaroltam el a fogyóeszközt...

#2696 pontosan miis lesz ez a wot rubicon X? mert láttam a videót de az nem árult el semmit csak azt hogy az e-100 ágyújának olyan hangja lesz mintha egy 75 milis vagy kisseb ágyú lenne az :D

Gondolom kicsit sem lehetett ideges<#nevetes1>#nevetes1>
CONGRATULATIONS!
You have been invited to participate in the Focus Test for Armored Warfare –
a next generation MMO developed by Obsidian Entertainment!
The Focus Test weekend will begin on January 30th and end on January 31st.
bár nem lett volna rossz hogyha alfáért is járt volna valami jármű mint pl wot-ban vagy wows-ban.
mi a faszért nem képesek a PvE-hez csinálni egy olyan MM-et ami nem rakja össze az én négyes tankomat egy hatossal med-ben?
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.11.11. 16:00:48
nem lett volna egyszerűbb csupán azt csinálni hogy elérhetővé teszik ezt az álca festést és kész?

<#vigyor1>#vigyor1>
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.11. 13:47:19

aki nov11 és nov.22 között belép a játékban megkapja
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.11.11. 12:40:18
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Ismerőstől hallottam, hogy (egyenlőre terv csak) terveznek egy pvp-hez hasonló pve részt (mmo raid).
Egyébként nem olyan vészes a pvp, csak eléggé lehangoló tud lenni, amikor zsinórban 10x elverik az embert a balfa*** csapat miatt, és erre még rásegít a 15% rng is.
Én már akkor megbékülnék a játékkal, ha végleg kiiktatnák az rng-t és a low hp survive-ot.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.11. 11:59:36
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
"Két dolgon nem érdemes mérgel?dni: amin tudsz, és amin nem tudsz változtatni!"