5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
yossarianHUN #3220 A Leo 2A5 például híres arról, hogy az oldalát meglőve lepattanóval is fel lehet gyújtani, de ugyanezt szemből eljátszani még nem nagyon láttam... De úgy látszik, nincs új a Nap alatt. -
yossarianHUN #3219 A Chally 2-nek nagyon rossz a látótávja, 360 méterrel a legrosszabb T9 MBT ebből a szempontból. Az Abrams tényleg jó, de a 412 méterével csak 16 métert ver a Leo 2A6-ra, ez meg szerintem közel sem elég ahhoz, hogy kompenzáljon a hiányosságaiért.
Az M1A2-nél jelenleg inkább az a kérdés, hogy fogják-e buffolni. Ez per pillanat igen valószínűnek tűnik, és kérdés, hogy mit fog tudni a buff után. Lehet, hogy akkor már pariban lesz a többivel. -
FosTalicskaa #3218 Sajnos ez elég gyakori jelenség. Engem is lőttek már meg tornyon. Nem volt sebzés, majd full hp-ról elkezdtem égni. De ugyanez fordítva is. MEglövök valakit szemből, vagy a beforgatott oldalát. Látszólag a lánc megette a lövedéket, de aztán bemondja hogy kigyújtottuk és már számolja is a dmg-et.
Egyébként mintha a dőlésszögekkel is gondja lenne a játéknak. Nem olyan rég egy T-80 feltolatott a sziklafalra lost islandon én meg fentről rá a frontpáncéljára és ap-ra pirosat jelzett majdnem 90 fokos szögre. 3x lőttem meg mind3 pattant. Amikor meg felülről a tornyán lőttem meg a kukafedőt, akkor meg ugyanúgy fél dmg-et adott be, mintha szemből lőném a kupolát, nem pedig fentről bele a tankba... na mind1. -
Userx2 #3217 Köszönöm a kimerő választ.
Látótávja miatt megyek az amcsi ágon, mert az ebben a játékban azt nagy előny. Pl reactor pályán, a déli oldalról indulva, a gátról minden TD-t látok már a C1 -el is. A Chally2 és az Abrams még több enemyt spotolhat fel.
Az oroszok vakegerek, olyan ívelve lőnek hogy egy kupolát eltalálni 5-ből1, pontatlanok, vár 1 másodpercet mielőtt szűkülni kezdene, ezektől frászt kapok. Ma meglett az Leo1A5 is, kihúzom az összes 8-ast, akkorra már lesz tisztább lesz kép. -
yossarianHUN #3216 Ja és tegnap szemből felgyújtott benne egy Cent. 120 egy szemből érkező, LEPATTANÓ találattal. Mik vannak. -
yossarianHUN #3215 Nagy gond nincs vele, csak semmit nem tud, amit a társai ne tudnának jobban. Az övé az egyik legkönnyebben belőhető frontális weakspot, a kupoláit meg szinte gyerekjáték belőni, ezért sokszor szentségelek hangosan, mivel az ellenség a "lassan de biztosan" taktikát választva 3-400 méterről kikukkantva belever 200-at a torony tetejébe, és már bújik is vissza. Visszavágni esélytelen. Az oldalpáncélja szintén harmatos, még a Leonak is jobb a védelme oldalról, A Chally 2-ről meg az Emeséről nem is beszélve. A felszerelhető 2.0-ás TUSK ERA halottnak a csók, ugyan HEAT meg HE ellen egyszer jó, de csak egyszer, miután felrobbant már viszi minden, mint kés a vajat. Arról nem is beszélve, hogy ha az első láncfeszítő görgő környékén találnak el oldalról, ahol még épp nem fed az ERA, akkor minden lövés sebezni fog. A kis lukat tessék nézni a láncburkolat elején:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez főleg PvP-ben nagy hátrány, gyakorlatilag esélytelen sarok mögül kijönni vele anélkül, hogy egy gyakorlottabb játékos egyből beléd vágjon egy embereset azon a részen.
Mozgékonyságban meg csak a Chally 2 rosszabb nála, a depressionje pedig katasztrófa. Ha egy ellenség az arcodba mászik, csak a tornyát tudod lőni, ezt meg gondolom nem kell ecsetelnem, miért halálos. Egyelőre az ágyúkaraterisztikái mellett semmilyen érvet nem tudtam felfedezni mellette, de az se akkora vásziszdász, hogy megérje miatta az M1A2-t választani. Kár, mert pofás egy jószág.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.11.27. 01:37:00 -
Userx2 #3214 Igen dől az XP. Ez a legbarátságosabb módja annak, hogy rávegyék az embert prémidő esetleg 1-2 csicsás prémtank vásárlására. 700 k kreditem van. Azt se tudom hány ágat viszek jelenleg. :-) Ha tudtam volna, hogy ilyen akció lesz, farmolok rá.
Yoss mi gond az amcsi 9-essel?
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.11.27. 01:21:34 -
yossarianHUN #3213 Helyes, legalább végre lesz esély csatába kerülni T9-cel az egy-két órás csúcsidőn kívül is. Játszanék velük, de napi 24 órából 22-ben egyszerűen nem tudja meccsbe rakni őket az MM, PvE-vel meg játsszon akinek két anyja van. -
yossarianHUN #3212 Én próbálom szeretni az M1A2-t, viszem PvE-be, PvP-be, de sajnos elég halálra ítélt ügy. Akárhogy nézem, a leggagyibb T9 MBT. -
FosTalicskaa #3211 Olyan jól jön az xp, hogy azt sem tudom honnan lesz pénzem megvenni a magasabb szintű tankokat. Szerintem 4 nap alatt ilyen mértékű xp szerzéssel akár még a 9-es leo-t is meg tudom fogni 7-es szintről... úgy, hogy ma 78%-ról indultam Leo 2AV-n, és meglett közben a Leo2 és már az is 20%-on jár.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.27. 00:43:14 -
#3210 Nem tudom.
De az illumination round látszik ha rád lövik.
A tank felett egy fénygömb ég amíg tart, olyan mint egy csillagszóró és megkapod a jelzést is, hogy spotoltak. -
AJensen #3209 Akkor engem is azért szedtek sza**á Hard PvE-ben a szaros artyk, mert spot nélkül fosták rám a lövéseket. Aztán elvittek minden létező modult, közbe kaptam egy faszántos track-et is szemből, mert honnan máshogy, és kb minden HE-s majom engem lőtt. Kampeca.
Köv. kör t72A Terminátor frontból folyamatosan belőtt közvetlen közelről, fél hp oda, de a reaktív páncél sértetlen. Érdekes.
Vagy említhetném a tank seggéről pattanást. Vagy, hogy miért nem megy be a lövés a tank oldalán 90 fokban a 388-as átütés ugye.
Az utolsó 5 köröm - rng-s volt a legnagyobb minuszos.
Ilyenkor nem is dühös vagy szomorú vagyok, hanem jót nevetek a fejlesztők hülyeségén, amelyik ilyet képes belerakni egy játékba, szegénységi bizonyítványt is osztanak mérnöki diplománál idiótaságból.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.26. 23:49:13 -
Pityuka74 #3208 Ebben a jétékban is szoktak nerfelni?Azért kérdezem mert olvasgattam a fórumot és én is megszereztem a Challengert.Itt többen is dícsérték.Én sem csalódtam,még stock állapotban is brutális.Van rá esély hogy így marad?Az utána következők is ilyen kemények?A másik én egy kicsit csalódtam az artykban.Tényleg figyelmeztet,de mindig meg találnak.Én nem bántam volna ha ki hagyták volna a játékból.De ez a játék még így sokkal jobb mint a wot. -
Angelus1991ster #3207 Rendben. Köszönöm :) -
#3206 mindkettő körben kell 5-5 win -
Angelus1991ster #3205 Ha lezavarom az 5 PvP wint akkor mindkét lottósorsoláson indulhatok? Vagy mindkét sorsolás alatt kell 5-5 win? -
ikarus44 #3204 A lottó dologról nem is tudtam. Bár nem hiszek a szerencsében, az is igaz
Nem érdekel, ha ezért esetleg mindenki kővel fog dobálni, és nem érdekel hogy ez beetetés-e vagy nem, de rohadt jól esik hogy főleg a WG után van egy olyan fejlesztő csapat, ami törődik a játékosaival, és ennyire bőkezű. Mert azért kíváncsi lennék, hány fejlesztő cég osztogat, csak úgy random, prémium napokat, ad csak úgy boost-okat (ráadásul, nem is kis boost-okat), vagy csak úgy osztogat, amúgy drága pénzért megvehető csomagokat (Na jó ez utóbbit sok fejlesztő csapat csinálja)
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.11.26. 20:12:58 -
#3203 M1A2 a legfosabb tier9 jelenleg szóval Leo 2A6
de majd yoss meginformál :D
az event leírás magyarul ha valakinek kell esetleg -
z0l1ka #3202 Sziasztok ! Szerintetek M1A2 vagy Leo 2A6 ?! nem tudok dönteni , most ugye van ez az új token rendszer át tudok váltani (hamarosan)
És előtte azért szeretnék kérni pár véleményt , köszönöm -
ikarus44 #3201 Hát, nekem is jól jött. Most vettem meg így zárásképp a Chally-t. És így még talán belátható időn belül meg is tudom keresni a pénzt az XM-1-re, mert már kb. 1 hete kihúztam, csak a Challenger volt a prioritás -
aru #3200 Kifejezetten tetszik a mai ingyen prém, meg lehet van valami más is? A B1 Centauroval 18 ezer xp-t kaktam a duplázós hard pve-re. -
#3199 Az az illumination lövedék.
Palmarianak meg a másik 6-os artinak is kifejleszthető.
Pár mp-ig egy bizonyos körön belül felfedi az ott levő tankot.
Többnyire kezdsénél hazsnálják a tipikus camp helyek fölé lövik vagy gyakori arty helyek fölé.
@3200 4 napig aktívak a boostok. (Garázsban jobb felső sarok villám ikon.)
Utoljára szerkesztette: Mardel, 2015.11.26. 17:34:47 -
Scharnhorst #3198 T5-T6-ban keresek szakasztársat PVE-PVP-re vegyesen. A játékban Scharnhorst87 néven vagyok megtalálható. (TS-sel ha lehet.) -
yossarianHUN #3197 Igen, 29.-edikéig minden nap kapsz egy napot a bejelentkezésért.
FosTalicskaa: Tudtommal egyelőre a zéró-tolerancia a hivatalos álláspont. De egyébként is, a custom made skineket csak te látod a tankodon, ezekben meg épp az a lényeg, hogy mások előtt villoghass (elméletileg). -
ikarus44 #3196 Úgy tűnik, hogy ingyen prémet is adnak a fejlesztők, mert most kaptam 1 napot -
FosTalicskaa #3195 És arról nem nyilatkoztak hogy mik a hosszútávú terveik a modokkal kapcsolatban? Pl: custom skinek. Mert ha lesz fél éven belül erre lehetőség akkor ezekre felesleges költeni, de ha a modokkal szemben a zéró tolerancia fog érvényesülni akkor elgondolkodtató, hogy inkább ezt az mbt-70-et vegye meg az ember ne a normál verziót. Ezek sokkal jobban néznek ki, mint a sima festésű társaik... -
yossarianHUN #3194 Tudtommal csak a skinben, meg abban, hogy ötös szintű legénységgel kapod. -
Angelus1991ster #3193 Ez a Merc MBT-70 mitől különbözik a sima MBT-70-estől? Egyedi skintől jobb az álcája?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.26. 16:13:21 -
yossarianHUN #3192 Nem, azok élveznek exkluzivitást, amelyek jelenleg nincsenek bent az ingame shopban. Expeditionary Tank, Terminator. -
ikarus44 #3191 úgy tűnik, hogy a gyerekek hazaértek a suliból...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
FosTalicskaa #3190 Lehet rosszul emlékszek, de nem úgy volt, hogy a zhalo tank meg jópár még a megjelenés utáni +1 évben kizárólagos exkluzivitást élvez a founder userek számára? Most meg itt a zhalo kb ki van rakva a boltba csak más skinnel... -
#3189 off
szintén zenész, az amd topikban írtak valamit a tuningról és az új crimsonról, hogy nem egészen oké.
Régi driverrel nyomulok, várok egy kicsit míg lepang a mizéria, ezen a kártyán úgysem esnék hasra a gyorsulástól max az előre betöltött shaderek miatt rövidebbek lenének a betöltések.
-
ikarus44 #3188 Az eddigi legjobb köröm a Chief.-el. (köszönet a béna T-70, és XM-1-nek, akiknek hála majdnem bebuktuk...)
-
yossarianHUN #3187 Egy ideig biztos -
Userx2 #3186 OFF
Piszkálgattam ezt az új csodálatos ATI szoftvert. HD7870 passív módban is menne? Lol -
yossarianHUN #3185 Aki prém tankot venne, elérhető pár spéci skines MERC prém.
link -
#3184 Látom felétek már komoly hidegek vannak, hogy így befűtöttél a GPU-val milyen típus ez hogy ilyen kellemesen duruzsól? -
#3183 QA&A 10-ből kiollózva:
Question: What is the proposed end-game for those not interested in clan wars?
Answer: Hardcore PvE mode. We are preparing a mode for both single players and organized teams where the players will get to fight “bosses”, which will require significantly higher amount of coordination compared to the usual PvE missions, while yielding much higher rewards. Another thing that we are considering is to make a server-wide scoring and leaderboard system for the current missions, but that’s just a concept for now.
Question: Will anything be done to address PvE missions such as Rolling Thunder that tend to be very unforgiving to anything except MBTs? Perseus is a great map where any team composition can succeed. What about the SPG’s?
Answer: Yes. We will adjust the map design as well as bot behavior to improve the position of light vehicles on the maps (for example by making the bots target the heaviest player vehicles first, an equivalent of the “mobs target plate” principle appearing in many MMORPGs). We will also make certain design changes to make the artillery more PvE-viable.
Question: In the PvE mode, will the AI opponents stop firing so accurately? It’s unfair!
Answer: We have made some adjustments to the AI opponent behavior – they will be introduced in Update 0.12. The bots will behave more like players (with certain reaction time) than regular MMO monsters. This should also improve the situation of lighter vehicles, suffering from the accurate hard to evade fire. We have also made some changes in 0.11 in terms of where AI vehicles are aiming on player vehicles that will reduce the accuracy of AI vehicles in terms of being able to hit fast moving targets on the move.
Jóság csak győzzük kivárni. -
Userx2 #3182 Mikor postoltam #3180-ast akkor lett ilyen. Olyan bénácska spoiler. Töröljétek a 3180-as hozzászólásomat, hátha... -
#3181 annyi a fórumnak :D