5226
  • AJensen
    Sok pályát megkurtítottak most, ami korábban nyitottabb volt (adtak a sza*nak egy pofont). Lőszer híján akkor vagy, amikor baromi sokat tudsz sebezni, de ez akkor is összejöhet, ha valami balfék csapatot fogsz ki, ahol te maradsz egyedül a játék végére (sokszor már az elején).
    A bevétel pedig úgy lesz megcsinálva, hogy ne tudj eleget összeszedni, mert ezzel is a pvp-be akarnak hajtani. PvE-ben a legrosszabb, hogy teljesen kiszámíthatatlan a kredit és xp hozam.
  • Jeffjohnson
    Én még nem játszottam vele. Probléma inkább abban van, hogyan lesz nehezítve?! Mert a jelenlegi hard (0.12) is nehéz tud lenni, egyrészt a bugok, másrészt az arty-k miatt is. Lőszer is kevés lehet mert ha sok az ellenség, akkor kénytelen vagy elnyomni az újratöltőt, márpedig több lőszer Insane-ben sem lesz, hacsak nem változtatnak valamin. Ha pedig el kell nyomnod az újratöltő/javító csomagot, akkor kb. megfelezed a bevételed, ami így sem túl acélos. Ráadásul prémium bónusz is kevesebb PvE-ben.
  • Phara
    Mért érzem úgy,hogy a TD az nem TD?És itt az átütésekre gondolok,mert azokat a jobb MBT-k is tudják kb ugyan azon a szinten.WoT-ban egyazon szinten a TD-k kb 90%-a szerintem felülmúlta a heavy-k átütését,de itt nem.Nem értem,hallás alapján(T6-nál járok)mi értelme akkor a TD-nek ha még az se tud átütni 1 bunker MBT-t nagy szinteken akár szemből is.Szerintem nem Crab-ra meg Wiesel-re találták ki.Inkább vennék le a sebzésüket de kapnának nagyobb átütést.Több haszna lenne.Vagy erősítsetek meg az ellenkezőjéről.
    Utoljára szerkesztette: Phara, 2015.12.21. 16:59:11
  • Angelus1991ster
    Insane az iszonyat erős lesz? Mert a Hard fokozat sem olyan hűde erős.
  • AJensen
    Főleg, hogy bugos a PvE, mint annak a rendje. Több pályán is tapasztalható hang bug, amikor csak motor zaj van.
    Az Insane módról annyit, hogy most tesztelik le mekkora szívás legyen a játékosoknak, hogy véletlenül se tudják végigvinni.
    Megint csak félig teljesült az, amit leírtak a patch-ban.
  • Jeffjohnson
    "Insaine fokozat mikor elérhető PVEben?"

Még nem elérhető. Nem elégedettek vele a fejlesztők. Ha minden igaz akkor 45%-os bónusz lesz rá. Viszont most már én is azon a véleményen vagyok, hogy előbb a PvE-t rakják rendbe, úgy általánosságban, aztán jöhet az új mód.
  • plutoka
    "Az artynál (tier 6) találkoztan olyannal, hogy "megjelöltek". Ezt hogyan lehet elérni? Milyen gombra rakja ki? "

Ha téged "jelöltek" meg, akkor azt inkább egy ellenséges AFV rakta rád. AFV képesek megjelölni célpontot, ami egy adott ideig fix spotolódást jelent, és minden rád lőtt sebzés maximális lesz.

Esetleg még lehet, hogy ellenséges arty lőt rád villantó lőszert, azt pedig térképen láthatod külön jelzésként (szaggatott kör) és hogy fel vagy spotolva.
  • Pityuka74
    Üdv mindenkinek.Artyk esetében mi az a magnetic actuator???Köszönöm a segítséget.
  • Lokker
    illuminati-t olvastam xD
  • Alien69
    THX
  • ToCsEk
    illumination lőszer, ki kell fejleszteni
  • Alien69
    Az artynál (tier 6) találkoztan olyannal, hogy "megjelöltek". Ezt hogyan lehet elérni? Milyen gombra rakja ki?
  • Pityuka74
    Köszönöm!!!
  • Phara
    B1 Centauro-ra milyen retrok javasoltok?Nem valami nagy az átütése,Adv. MRS mehet az universal retro helyre elsőnek?
  • Antimat
    Ha még nem találtad meg:

0.12-től kezdve a cuccok az inventoryba kerülnek, onnan tudod aktiválni őket (garázsban a jobb oldalon a villám ikon, ott bejönnek a boost-ok, illetve alatta találod az inventory gombját, és azon belül a megvett cuccokat).
  • Phara
    akkor passz ,nekem akkor nem indult mikor nem volt SP1-es a win.
  • Skyler94
    Win7 Prof 64-bit SP 1 (automatikus frissitéseket töltötte hozzá)
  • Phara
    win 7 SP 1?
  • Skyler94
    Megpróbáltam mindkét verziót, sajnos nem sikerült
  • Skyler94
    igen,az...
  • Phara
    win7?
  • AJensen
    Ha jól emlékszem a helyzet a következő. Amikor feltelepíted a játékot, akárcsak a wot-nál van egy második mappa is, amit valószínű nem töröltél, és a korábban mentett adatokkal próbál elindulni.
    Próbáld meg ennek a mappa tartalmát kitörölni (+ egy hideg indítás így, ha nem menne, akkor ...), majd újra rakni a teljes játékot!
    C - Felhasználók - Gépnév - Mentett játékok (Saved Games) - AW
    Így már mennie kell!
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.12.20. 17:22:05
  • Angelus1991ster
    Nekem is ez megvan. My.com Game Centert-t nyisd meg Futtatást rendszergazdaként és működni fog.
    De utánna is lehet probléma még. Elvétve.
    Ilyenkor:
    Nekem az explorer.exe behal ekkor. Az Asztalra kattintva feljön az explorer.exe/Windows Intéző nem válaszol ablak és bezáratom a programot. Az explorer.exe újraindul, de közben fut az AW.exe-je. (ha Feladatkezelőben zárjuk be az explorer.exe-t, akkor az AW-ból is kilép) . AW-re alt+tab-bal visszamenve jó lesz.
  • Skyler94
    természetesen,mindenből a legfrissebb...
  • yossarianHUN
    Driverezés megvolt?
  • yossarianHUN
    Várj holnapig, hátha megjön, és ha nem, írj a supportnak.
  • Userx2
    5-6k sebzés benne van a tankban, ha nem építesz a páncélra. 2 sor a helyed. Nekem optika, Gvosdika gyro stab és a saját 3-as retrofitje van fent. Így minden PVE csatában TOP XP a spot miatt.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.12.20. 15:06:03
  • Skyler94
    Sziasztok! Lenne egy problémám, ami a következőképp néz ki:
    eddig 32bites oprendszerem volt, ment a játék volt, hogy kidobott, aztán tegnap kicserélted a ramot 8gb-re, 64bites oprendszer, nem indult el a játék, újraraktam a játékot, ugyanaz "elindul a My.com Game center" indítom a játékot kiírja hogy starting game, és semmi sem történik. Mi lehet a gond?
  • SzocsA
    Köszi.
    Hát eléggé szar az első benyomás a tankról. simán szétlőnek szemből, t90ms belémvert 700at,
    Akkor kellett volna meglennie míg nem voltak 9esek a játékban....
    Meg mindig berakja a fél csapatot 9esbe.
    10esnek kell lenni ahhoz hogy top tank legyek, de akkor meg csak full 10esek lesznek.
  • Antimat
    Viszont megbaszhatnák ezt a PvE-ben szereplő állandó arty-áldást, mert nevetséges, hogy 2 perc se kell, hogy kivégezzenek.
  • Pityuka74
    Üdv urak.Vásásoltam egy Taifun 2 prém tankot.Viszont a 60 nap prémiumot,ami vele járna nem kaptam meg.Mit tudok tenni?A segítséget előre is köszönöm.
  • ToCsEk
    Universal: Chrome > crew skills > Magnetic > whatever
    Firepower: Chrome, Magnetic actuator, Breach loader
    Armor: Internal Reinforcement, Spall Liner
    Mobility: Acceleration + Hull traverse (I forget the name)
    Technology: Crew Skills, View Range (reverse this if you are a scout)

ez a legjobb választás
    Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.12.20. 13:52:27
  • SzocsA
    meglett a C1
    Baromi drágák rá a felszerelések amúgy mit tegyek fel rá?
    Challenger 1 en töltésgyorsító, lánctalp meg a motor védő volt fent, meg a crew skill
    5.78 s volt a töltésidő. meg 2.3 volt a célzássebesség.
  • SzocsA
    Insaine fokozat mikor elérhető PVEben?
    Oda nem mutat senkit sem, vagy még nincs is?
  • Antimat
    Nem nagyon emlékszem 15 killre, valóban. Azért én is próbálok damage-re menni, mint kill-re, remélem, nem a kill ad több xp-t.
  • 1978
    Szia!
    Köszi a választ és megpróbálom először levenni a grafikát LOW-ra és ha még ekkor is szórakozik a gép akkor veszek még bele memóriát.
  • SzocsA
    Van úgy hogy nem lövöm ki az ilyen low hps tankokat inkább belelövök másba full sebzésért.
    többször van olyan, hogy nekem van a legkevesebb killem de a max sebzés az enyém.
    Amúgy mire ad xpt? sebzés, kill, meg spootdmre adja a legtöbbet?
    Mert volt olyan hogy 18000 dmg sebeztem de kevés volt a spoot dmg és kevesebb xpt adott, mint amikor csak 13000 dmg volt, viszont 19000 spoot dmg volt.
  • aru
    Remélem rövid időn belül javítják azt a rakat szart ami a type59-es pöcsel bekerült. Állandó lagg; előbb hallom azt, hogy be vagyok töltve 2 másodperccel, mint ahogyan valójában be vagyok; pve-ben fel sem vagyok spottolva és mégis engem lő az arty... Ez egy rakat szar lett.
    (PvP) Továbbra is érdekes, hogy 450-500 méteres látótávval nem tudok spotolni, de persze engem látnak és engem lő mindenki... Hol van az a bizonyos TD és LT buff?
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.20. 10:58:22
  • ToCsEk
    textúra hiba, kevés a memóriád, vagy csak ugye tudjuk a professionális cryengine egy raklap szar
    szóval vagy leveszed a textúrát leglowabbra, esetleg minden grafikai beállítást low-ra, ugyanis med és high grafhoz min 8gb ram kell
    esetleg ha 32bites op rendszered van akkor telepíts 64bitest
    vagy szimplán vegyél +4gb ramot
  • 1978
    Hali sziasztok!
    Tudtok nekem segíteni abban ,hogy mit lehet csinálni akkor amikor majdnem minden csata után kidob a játék
    "memory allocation for 3688204 bites failed" hibával. más játékoknál nem csinálja ezt csak a armored warfare-nál.
    2 magos 3.2 GHZ proci 2GB videókártya 4GB memória 1033mhz.
    Előre is köszi a segítséget.