Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hol van ebben az a rohadt 10% random? Az AW féle random generátornak egyszerűen nincsenek határai, jobban függ a szerencsétől, mint az ötöslottó.
Egy idióta T90MSnek is lepattant a seggéről a lövedék, majd benyelte az oldala a 2.at majd célzás nélkül fordulatből kaptam tőle egy 950-et. Majd jött egy CRAB és kifilézte az egész orosz tankot pár pillanat alatt. Ahol egy rheinmetall ágyú hatástalan, ott majd szépen egy gyalogsági géppuskával szétlőnek egy orosz mbt-t. Szánalom az egész.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
t7
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

De még a Merkava se izgat annyira, viszont ide nekem a Type 99-et. A Battlefield 4 óta szerelem első látásra😊
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.12.03. 09:16:16
<#worship>#worship>

tier9 vs maradék tier
ezen besírtam<#banplz>#banplz>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
3.lövés pukk
how to menni jobb oldalra all retardált vol1
vol2
carry¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Kíváncsi leszek mikor kerül be. Hamár WoT-ba nem hajlandók a Merkava prototípust beleszülni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.02. 18:11:15
angelus1991ster.blogspot.hu
Valamit tudhat az a Merkava, ha csak ennyi rof-ot kapott. Talán egy Starship klón 2x akkora sebzéssel, de egyenlőre röhej.
Meg ha igaz ez a beharangozás, akkor érdemes lehet a Leclerc-re gyúrni, 5-6 másodpercenkén durrant egyet, egy gyors aim-mel nyerő lehet. Mondjuk a T-14-es is tudja ezt közel 1 m-es páncéllal, és iszonyat sebességgel. Viszont a Merkava-nak elég siralmas a 4 rpm-je.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Azért kicsit röhejes, hogy a 3 alap pillérből csak 1 van, míg a többi tanknak 2. Páncélzat, Tűzerő, Sebesség. Ez mellé még lehet venni még pár plusz elemet, mint pontosság, gyorsaság, újratöltés, látótáv. Nah ezek közül egy sincs meg a T szériában, ami egyenesen azt mutatja, hogy sza*ba sem veszik, aki ezen a vonalon halad.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Amúgy a 2A5 fényévekkel jobb mint az alap 2 (vagy 2A4 mert ugye a 2 az igazából az) szóval én már sokkal nyugodtabban játszom 😊
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.12.02. 12:46:24
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
stringray2(t7) gyoztes kor 2340 damage 4 spot es kaptam ra 2222 xp-t? meg 100k lovet?
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Az segített, hogy riszáltam a tank elejét, így mind a 3szor pattant.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.12.02. 10:01:43
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mert fullos a tank, de, hogy 40km/h is alig tudom kihozni sík terepen aszfalton ezzel a szarral, az már szinte nevetséges. A t72-nél még elfogadtam, hogy alig mobilis, de azt már nehezen tudom elhinni, hogy egy fullos motorral rendelkező + gyorsító mobilitás retrofit t80 szinte vánszorog.
Valamit nagyon elba**tak a fejlesztők már megint, mert ennek a tanknak közel azonos sebességen kellene mennie, mint egy leo2-nek vagy egy bmd-nek. Még 50T sincs ez a tank, de a challenger 1 is jobban gurul ennél a fosnál.
Ez mellé még jön, hogy a tank 3 súlyos gyenge pontot visel az elején. Nekem ezzel kellene kezdenem valamit pvp-be?
Gyorsulás 27km/h épp hogy felszalad a mutató, majd ott meg is áll egy időre. Komolyan mondom röhejes nézni ezt a tankot, hogy minden beelőzi. ÉS gázturbinás motorral rendelkezik, mint az Abrams tank.
Valós adatok: 1250 LE 75km/h (nem 68)
Abrams - 1500 LE 1119W 63T
T80 - 1250 LE 932W 46T
Értem én, hogy amcsi játék, nah de azért ennyire nem kellene eltolni a tankokat.
Egy kis oktató videó a fejlesztőknek - https://www.youtube.com/watch?v=oR8hK4FvSMI
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.12.01. 23:02:45
Kérdés mennyi memória van most a gépben? Ebből mennyit használsz játék alatt?
Próbálj meg kikapcsolni minden szükségtelen háttérprogramot! Skype, böngésző, stb.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.12.01. 19:10:02
- Memory allocation for 5592384 bytes failed -
Mit tehetnék hogy ne legyen többet ez az üzenet mert eddig nem volt.
Válaszokat és a segítségeket előre is köszönöm!
(Mondjuk én azt sem értem, abban mi a játék élmény, hogy egy helyben áll a szellemi fogyatékos és nyomogatja a jobb egérgombot a meccs végéig.)
Persze, hogy le kell ezeket is tesztelni, beállítani az értékeket, stb.
Nem azt mondom, hogy akkor egy gyalog kakukk szedjen szét egy Chally-t, de rengeteg mérget kilehetne ölni a játékból, úgy, hogy a játékosok egy folyamatosan pörgő rendszerbe kerülnek be, nem egy olyanba, ahol rengeteg tényező nehezíti meg a játékot, ami sokszor nem is működik.
Elhiszem, hogy neked tetszik ez a rendszer, de azt is fogadd el, hogy ennél egy sokkal casual-abb és kényelmesebb rendszert lehetne alkotni azért, hogy a szórakozás ne menjen át idegbajba. Casual-abb szinten is lehet kihívást alkotni. Ott is lehet kérni a játékostól, hogy ne fejjel a falnak rohanjon. De most elég csak megnézni a kommentek között mennyi elborult játékos játszik, és pont azoknak a játékosoknak okoznak kellemetlenséget, akik szórakozásra vágynak.
Peace.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.30. 18:39:57
- És ez hogy működne magasabb szinteken, ahol ahhoz is alig van elég játékos, hogy fél óra várakozás után összedobjon egy meccset az MM? Az elmenő T9 helyére berak egy T6-ot? És ha lelép egy 10 HP-s tank, akkor bedob helyette egy full HP-s frisset? És hova dobná be az újonnan érkezőt? A bázisra, amit esetleg egy félholt tank, a másik csapat utolsó reménye épp foglal? Hogy az új fiú egy lövéssel lekapja, ezzel elkaszálva a másik csapatnak a meccset? Vagy esetleg CoD-os mintára egy másik játékos mellé rakná be, aki esetleg épp 1v1-ezik az ellenfél utolsó tankjával? Hopp, az 1v1-ből hirtelen 2v1 lett. Ez a szisztéma a CoD-ban működhet, itt csak akkor, ha (többek között) ezeket a problémákat meg tudod oldani. Meg tudod?
- Akkor ez egy másik játékmódként működhet, de ezért még nem kell megszüntetni a jelenlegit.
- Azért, mert teszem azt a Chally 2, aminek egyetlen előnye a páncélzat, kiáll az utcára, és úgy szétkapják, mint floki a lábtörlőt. Mert minden sebez bele, csak kicsiket. Gondolom nem jártál a hotfix előtt T9-ben, ahol senki nem tudott átlőni senkit, ezért mindenki célzás nélküli, 2-300 sebzéses HE lövésekkel operált. Hát baromi nagy élvezet volt, gyorsan össze is kellett dobnia az OE-nek egy javítást, hogy elkerülje a csoportos lincselést. Ez a tipikus hülyebarát megoldás. Tudod ki célozna gyenge pontokra vagy próbálna precízen játszani, mikor csak célzás nélkül odavágsz, és már jön is a tuti, 200-as sebzés.
- Ezzel az a baj, hogy pont a játékosok fejlődését ásná alá. Miért akarna Ödönke fejlődni, mikor pont a gyökérkedéséért jutalmazzák?
-Inkább eltűröm, hogy valaki elém áll, mint olyan idiótával játsszak, aki engem szed le az ellenfél helyett.
-Egyszerű, a szerverkereső folyamatosan tenné be a játékosokat a kilépett játékos helyére. Ez nem mai tudomány. Ezer és egy játék használja.
-Pontosan respawn ha úgy tetszik.
-Végül is 3000ft-okat csak úgy dobálnak ki az emberek. Mind1 is.
-"Vállalhatatlanul rossz ötlet." Ezen jót röhögtem. Miért is? Mert így nem lehetne megjátszani 3 pixeles gyengepontokat? Minden egyes felvetett ötlet a pont és idő alapú meccshez kapcsolódik.
-Nem azt mondom, hogy akkor Ödönkének százeres plecsnit kell adni, de érezze azt, ha sza* játékos, akkor is kap valamit még, ha az nem túl eget rengető dolog.
"Professzionális játéktervezők" ezen megint csak jót röhögtem. Az az említett hiba jelenség, amikor tovább foglalják a cap kört a kilőtt botok "javítva" lett "állítólag". Számos hibát lehetne említeni még ezenkívül, ami már javítva lett. A professzionális játéktervezők a Bethesda, RockStar, CDProject, Blizzard és hasonló társaik. Ők professzionálisak.
Az Obsidian is az volt, ha egyáltalán még az a gárda, akik régen a KOTOR-t csinálták.
"Két dolgon nem érdemes mérgel?dni: amin tudsz, és amin nem tudsz változtatni!"