5226
  • yossarianHUN
    Látom szeretsz balhézni, WoT fórumon szóról szóra ugyanezt a hsz-t nyomtad be :P
  • Userx2
    XP boost event van. Használd ki. Ez kör felért 15 jóféle PVP körrel.
  • Lokker
  • SzocsA
    Nem is lesz akció prémre meg tankra sem? Karácsony van bazdmeg!!!
  • Lucifer001
    Mindez prémiummal elég szépen mutatott volna

• Userx2
    XP time :)
  • AJensen
    Ehhez csak annyit, hogy most a PvE tele van buggal. Több probléma is felmerült "ismét".
  • Alien69
    De ehhez gyakorlat kellene. A pályák jelentős részén azért már tudjuk, hogy merre megy a többség, ezért eléjük be lehet rakni a füstöt. Csak ezt valahogy át élni a másik oldalon az igazi, mert akkor látja az ember, hogy hol-, mit okoz az a füst. Mióta át éltem 1-2 megvilágítást, már én is sikeresen használgatom. Már, ha túl élem az első 2 percet, mert van, amikor a csapat lámalemmingek, és még azt se veszik észre, ha egy enemy eljön mellettük, és felspottolja az összes lemminget, majd szét lövi az artykat, és utána még grátiszba halála előtt sebez párat még pár idiótába...
    De, tegnap pl kifejezetten jó volt 1-2 csata ilyen szempontból. Sikerült jó helyre belőnöm a világítást, megvilágítottam pár kempelőt is, és ezért sikerült lenyomni az enemy többségét. A végére egy gyors jármű maradt, vesztére át jött a bázis körön, ezért fölé raktam a világítást, majd óriási mázlival egy lövéssel kilőttem (mert kicsi HPje volt, és pont mázli helyre lőttem). De persze volt, hogy én menekültem az enemy artyjai elől, majd bejött egy enemy a sunnyogóson, és onnan az egész csata el volt döntve.
  • Ironhead
    Helló Mindenkinek! Azt szeretném kérdezni, mi a feltétele hogy valaki starter client-ből full client lehessen? Előre is kösz a segítséget: egy kezdő.
  • Pityuka74
    Üdv Urak.Az előbb PVE módban,csata közben,mivel kevés volt az élet erőm,aktiváltam a pve restoret.Az élet erőt feltöltötte,viszont lőszerem egy db sem volt utána!!!Ez hogy történhetett???
  • Lucifer001
    Akkor végre tudom mire jó a füst :)
  • plutoka
    Eddig kb 1x láttam olyat, hogy arty jól használta a füstöt - már hogy nem magát takarta menekülés közben :) - és a poén, hogy low tierben.

River Pointon, a két szakasztársammal le akartuk tolni az egyik oldalt, és mivel 2 LT is volt köztünk, nem a hid felé mentünk. Még mielőtt átmentünk a saját hidunkon, már irta az arty - M109 ha jól rémlik - hogy segit, van füstje. Nehéz volt elsőre elhinni, de szépen szórta elénk 50-100 méterre a füstöt, és ugy mentünk át a térkép másik szélére, hogy nem kaptunk lövést a sarok környékén campelő ellenségtől. Ez kb 3-4 lövést jelentet neki. Utána jött a közelharc, és lett neki is sok spotja, szóval mindenki örült. Én meg nagyon megköszöntem neki, mert igy tényleg dinamikusan lehet támadni :)
    Utoljára szerkesztette: plutoka, 2015.12.23. 11:41:46
  • Jockey
    van valami bonus xp napok most? vagy a kozeljovoben?
  • AJensen
    Érdekes nálam nem, csak a windows gombra reagál alt+tab után.
  • Pityuka74
    Ez a siemka jó szöveg,már a wot-ban is tetszett.Néha én is úgy köszöntem....
  • SzocsA
    nálam nem, eddig úgy szoktam, hogy rámegyek a gold vásárlásra, de most megszüntették :D

Beállításnál, ahol a grafikai beállítások vannak. ott van ilyen, hogy ablakban fusson vagy teljes képernyő. alatta mellette van egy négyzet az mi?
    Nem lehet azzal csinálni semmit sem.
  • kissssss
    alt tab? nálam működött.
  • SzocsA
    Hogy kell letenni a tálcára a programot?
  • kissssss
    nos pont ez az, nehéz meghatározni mikor kellene füstöt eregetni, szerintem ez nem az arty dolga lenne hogy meghatározza hova mikor kell füst, sokkal inkább az MBT TD játékosoknak kellene jelezniük a segítségkérést, hiába van "műhold" nézése az artynak mindent figyelni ö sem tud egyszerre.

ehhez már kellene egy alap csapatjáték olyan emberekkel akik tudják is használni az agyukat és képesek értelmesen megfogalmazni a problémájukat, de többnyire a nagy többség csak ennyire képes.... cyka blyat, siemka kto pl?, fucking arty, stb...
  • Alien69
    Pont ezért kérdezem. Pont most szídtak le érte, pedig csak annyit tettem, hogy indulás után két csapat társ elé nyomtam (már front vonalban voltak).
    Kérdés, hogy akkor mikor is lenne értelme.
    Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.12.22. 15:36:56
  • kissssss
    "Ha rá küldöm az enemyre, azaz nem a csapatomat takarom, akkor az enemy mit lát? "

elvileg semmit se kellene látniuk, de ha valaki mégis tud spotolni az ellenfél oldalán akkor kb a saját csapatoddal csesztél ki, csak óvatosan a füsttel mert könnyen visszafelé sülhet el.
  • Alien69
    Szerintem arty jelölt, mert ez az elején volt még nagyon. Fölém lőtték a világító jelző rakétát, onnan kampó. De már rá jöttem erre, mert nekem persze még nincsen kifejlesztve. Tegnap a füst gránátig jutottam, ami szintén nem totál tiszta. Oda lőttem, ahova pl az enemy a jelzését küldte. Ilyenkor kioltja a két dolog egymást? Ha rá küldöm az enemyre, azaz nem a csapatomat takarom, akkor az enemy mit lát?
  • FosTalicskaa
    Még munka van. Ja egyébként meg béna vagyok. :P
  • Userx2
    Gyere MBT-ni, mert 3 perc várakozás T8-ban elég sok. :)
  • FosTalicskaa
    A lelkes ismeretlen grafikusé akinek a munkáját lelopták valamilyen tutorial oldalról.
  • Lokker
    Biztos SerB privát mobilszáma volt xD
  • Antimat
    "A telefonszám a csővezetékről eltávolítva a Quarterback PVE küldetésben."

Vajon milyen telefonszám lehetett ? :)
  • Antimat
    Ja, oké, csak T-72a-ról beszélek, majdnem stock, viszonylag kevés füstöt tudok okádni vele, de legalább még eléggé lomha is :))
  • AJensen
    Azért ezek elég súlyos hibák. Már meg sem lepődőm.
    Professzionális fejlesztők, hát hogyne .... XD
  • FosTalicskaa
    Egy hosszabb kihagyás után ismét beléptem, hogy guruljak pár kört és elég gáz lett a játék. Először elkezdett recsegni/akadozni a hang, majd teljesen meg is szűnt. Elég furcsa volt néma csenben mindenféle hangeffekt nélkül játszani. Régebben ilyen nem volt. Van erre valami hotfix ami ha beállítok jó lesz vagy majd várni kell valami official patch-re?
  • Pityuka74
    Köszönöm.
  • Dewri
    Megint karbi van...

• plutoka
    Wiesel csapat, pálya, és játékos függően teljesit, természetesen :) Szemből semmit nem fogsz beütni, cserébe viszont még a t9-es MBT segge is puha. Ugyanabban a stilusban kell játszani T7-T8-T9-ben, mivel ugyanaugy csak 2-3 lövést birsz ki (inkább 2) az MBT-től. Ami eltér, hogy egy T7 vagy pár T8 MBT-nek a oldalpáncéljának hátsó részét még csak beütöd, de a T90-MS, Leo 2A6, Chaly 2 esetén már esélytelenebb.
    A gond inkább akkor van amikor vannak CRAB-k a csapatban, mert azok megesznek ha nem teljes gázzal közlekedsz. Illetve veszélyesek a Ramka, Terminator 2-t, de azokból sokkal kevesebbek vannak.

Wiesel-el inkább akvtiv scout-ot kell játszani, mivel kicsi és mozgékony, és rosszabb a látótáva és a camoja mint a VBL, CRAB-nek. Ezek mindig előbb fogank szopotolni, szóval passziv spot kilőve. Ha megritkultak a csapatok, és a pálya is lehetővé teszi érdemes elmenni artyért, ami máris free damge (már ha nem 100hpval rontassz egy sorozatlővőre :), vagy a magányosabb MBT-k seggébe, ha épp vki lefoglalja közben, és nem rád fog figyelni.
    2-3k sebzést simán össze tud hozni T8-T9-ben a kis szunyog :)
  • Pityuka74
    Üdv Urak.Nálatok működik most a játék???
  • yossarianHUN
    Más scoutokat meg TD-ket igen, az MBT-knek csak a seggét. De gondolom nem is akartál 10k sebzéseket darálni egy scouttal.
  • yossarianHUN
    Ilyenkor vissza kell húzódni, meg okádni a füstöt, hogy lemenjen rólad a spot. Akkor kinéznek maguknak valaki mást.
  • Antimat
    Ez az artys dolog.... ne is mondd, volt ma olyan PVE csata, hogy kb 1,5 percig éltem: három arty, abból 2 táras, és kipécéztek az elején, onnantól satu.. T-72A 1510 hp-ja nem tart soká, pláne, hogy a splash nem igazán tudom elkerülni.
  • FeignDeath
    Sziasztok!

A Wiesel 1 mennyire teljesít jól tier 8-9-es csatában? Át tud ütni valamit egyáltalán? Vagy csak scoutolásra használható?

Válaszotokat köszi előre is!
  • AJensen
    PvE, csak is arról van szó. PvP-t nem tudom.
  • Jeffjohnson
    Mármint PvP, ben? Mert PvE-ben meglehetősen konstans. Csináltam is egy listát, hogy melyik pálya kb. mennyit hoz, és mit érdemes kihagyni, csak most megy a kukába az új patch miatt.