5226
  • Userx2
    Dmg, spot dmg, spottted, assist, kills. Súlyozás kb. ebben a sorrendben, de nem tuti.
  • GaborST
    Én nem értem mi alapján adja a xp a PVE csatákba most komolyan!
  • Pityuka74
    Kb 9.50-nél be megy a táborba,és ott halomra lő 3 ellenfelet,közben rá sem néztek...Na ez sem sűrűn fordul elő...
  • Pityuka74
    Nem rég írta itt valaki hogy a youtube-ra mindig a jó köröket rakják fel.Szerintem tökéletesen igaza volt.Én sem indulok ki az ilyenekből.:-)
  • SzocsA
    Ha ennyit hoz 6000 dmgnél akkor megveszem....

Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.01.03. 18:57:58
  • Pityuka74
    Hol láttál 600 ezres farmolást???Az nagyon durva lenne szerintem.A Taifun ha ellenem van úgy világít mint a lámpa.Szerintem nem sok álcája lehet.Az egy dolog ami le van írva,legalábbis szerintem....
  • SzocsA
    Megvan már, csak láttam olyat, hogy a taifun 2-vel 600 000 reket farmoltak. Most jól jönnének ilyen körök, mert vagy kb 30 milla kellene most nekem.....
    Ezzel meg csak ennyi lett.
    Azt nem is figyeltem, hogy a VFM 5 nek majdnem 4 s a szűkülési ideje. MBT 70 nek levittem 2.9 re meg 10.6 s alatt tölt.
    A leo simán belövi a tornyát, ott a kémlelőnél és nem is kell a kémlelőt lőnie elég ha eltalálja ott a tornyot.
    Akkor nem veszek mást, majd megvárom a 8as prémeket. hátha azok több kreditet hoznak. velük remélem lehet majd milliót farmolni egy csatában.

Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.01.03. 17:55:19
  • Antimat
    Az enyém ugyanolyan vélemény, mint a tied, sőt, azt írok ide, amit akarok, akárcsak te. Szóval ennyi, ha nem tetszik, amit írok, akkor se tudsz mit csinálni.
  • Pityuka74
    Ha most akarod venni,szerintem az MBT-70-et vedd.A Vfm-nél biztosan jobb,az ágyúja nem kicsit.Az Rdf-el meg nagyon tudni kell játszani.A nyereményed nagyban függ attól hogy nyersz,vagy veszítesz.2-300k-ra számíts kb.Az MBT rohadtul op. Itt prém létére,a wotban elvileg nem jobb a prém mint a sima társai.Hát itt ez nem így van.Itt komoly előnyt kap a fizető játékos.Az MBT saját szintjén és alatta szinte be lőhetetlen,lehet rajta vitatkozni.....
  • SzocsA
    Mennyi creditet hoz az FVM 5 ? Ha sebzek vele mondjuk átlagban 3000ret
    Vagy melyik prém tank hozza a legtöbb creditet?

Az rdf/ lt milyen vagy? vagy a tajfun 2?

Vagy a leopard?
  • AJensen
    El se kezdtem, amióta befejeztem csak kommentelek, de nem játszom. Tudom, hogy neked is nehezedre esik ezt elviselni, tedd meg azt a szívességet, hogy elfogadod más kommentjét is a saját kis világodon kívül! Köszönöm!
    A negatív vélemény is vélemény tetszik vagy sem!
  • SzocsA
    1 mikor jön össze, minden tanknak meg kell lennie?
    A wieselből csak a Challenger 2 vagy a leopardot tudom kifejleszteni vagy a CRAABot?
  • Munkie
    60 db tankkal a garázsomban van ez:

Ez 10%-nak felel meg kb.
    Utoljára szerkesztette: Munkie, 2016.01.03. 00:33:45
  • yossarianHUN
    Hetente.
  • SzocsA
    A wotban a TDknek van a legnagyobb átütésük annak ellenére, hogy számtalanszor nerfelték őket.
    Van olyan 8as amink Xes lövegje van 270 es pennel a Xeseknek meg 290 en körül van. nerf előtt 310 volt kb. :D
    250 a frontpáncél vastagsága.
    van úgy hogy a Maust is simán belövik szemből gold nélkül. ha nicns beforgatva de van úgy hogy még beforgatva is belövik.
  • SzocsA
    Amúgy mennyi nektek a vásárolt tank szorzó?
    Nekem 0.0715 pedig van eg ycsomó tankom mikor lesz 1 %?
  • SzocsA
    Nekem is ugyan ez van egymás után bukom a köröket PVPben hiába cswinálok akármit.ű
    Lehet 55% helyett 45 nek kellene lennie vagy kisebbnek!
  • GaborST
    Na jó azt hiszem pihentetem egy jó pár napot ezt a játékot!
    Mert ha figyelembe vesszük az 55 % winrate arányom akkor valszeg hetekig nyomhatnám se lenne győztes PVP csatám! :P
  • GaborST
    Mekkora már az hogy az én type 59 Leg.-em nopet őrületbe van míg a másik vígan leszed szemből 4 lövéssel egyem a kis szívit annak aki leprogramozta a találati és sebzési rendszert ebbe a játékba!!!!!
  • GaborST
    Na mentem egy komoly kis csatát (PVP) az ellenséges csapatba csak 9 Type 59 Legend volt szerintetek mennyi esélyünk volt ?
    Utoljára szerkesztette: GaborST, 2016.01.02. 22:05:23
  • GaborST
    Jól mondod de ott van a ha és szerintem sajna ott is marad sajna legalábbis jelenleg így tűnik :(
  • takimanprefect
    Legyünk őszinték. Ez a játék szebb, izgalmasabb, érdekesebb, mint "az".
    Ha kijavítják a legbosszantóbb hibákat, akkor nálam viszi a pálmát.
    Nem az mm-re gondolok, az szerintem marad ilyen, biztosra veszem...
  • takimanprefect
    Nem a hibákról írtam, a hasonlóságokról, mert a hibákról írhatnék ötven oldalt.
    Írok még a hasonlóságokról.
    Ha eléred az 52 % win-rátát, a jutalmad folyamatos szopó ág... Szándékos kiegyenlítetlen mm, a hülye is látja.
    Legyen egy közvetlen bosszantó hiba; vérpistike neked szalad. Te is sérülsz, Ő is. Fizethetsz egy kalap büntetést.
  • Antimat
    Befejezted?
    Megint?
  • AJensen
    Ezt a játék elején nagyon mondogatták, hogy különbözni fog. Ez most úgy változott, hogy ismét elkezdték tömni egy kamu cég zsebét, mert mint tudjuk az Obsidian nem ilyen volt. Emlékszem még a KotoR-os időkre.
    Ez van, vagy copik a játékos vagy befejezi, mint most én is tettem.
    A röhej, hogy ez megjósolható volt már az elején, ahogy wotos ism. is mondta.
    B.U.É.K. mindenkinek!
  • GaborST
    Na azt hiszem felejtős a PVP legalább is ebbe a formájában
    Most voltam megint olyan meccsen ahol mind a 2 csapat 85% med tank volt és romá lőtek a pálya másik végéből úgy hogy egy rohadt spoter se jött felénk! (azokra az idegesítő un balanszos szarokra gondolok) a másik kedvencem mikor hegyes pályán kiszed az üteg beton tuskón vagy sziklán keresztül!!
    Egy normális MMO játéknál van külön segédprogram a botok és csalók ellen itt vígan megélhetnek a kis vérpistik!! :P
    Marad a PVE míg meg nem unom sajnos azt hittem ez jobb lesz mint a WOT de tévedtem!

takimanprefect szerintem igen is hibás a játék vagy legalább is a fejlesztők amiért nem tesznek semmit a hibák és szerintem (mondjon bárki bármit mert olyan hiba nincs, hogy az egyik játékos átlő olyan tárgy amin nem lehet a másik meg nem)csalók ellen és míg csak azzal vannak elfoglalva hogy mennyi pénzt tudnak különböző szarságokkal kihúzni a játékosok zsebéből addig ez nem is fog változni!
    Sajnálatos mert tetszik a játék és a megközelítés is jó de a kivitelezéssel van a gong! Igazából nem is tudom, hogy tudja az Obsidian Entertainment a nevét adni ilyenhez ennél azért jobb cégnek gondoltam őket!
    Na mindegy még az elején vagyunk szóval még hátha bár..... talán nem lesz bukta! :)
    Utoljára szerkesztette: GaborST, 2016.01.02. 19:40:49
  • Pityuka74
    Persze,csak tudod mintha azt ígérték volna,hogy a Wot-ban előforduló hibák itt nem lesznek.Vagy én tudom rosszul?Jó tudom hogy még nagyon az elején tart a játék.De pl. az artyk,amit a wotban is a játékosok nagy része utál,itt is nagyon élnek,hiába kapsz figyelmeztetést hogy célba vett,hogy oda lesz az összes modulod,legénységed stb.Egyszer olvastam a wotinfon hogy az oroszok úgy oldották meg ezt,hogy a csata elején ki végezték a saját artykat,és játszottak egy jót.....
  • GaborST
    Jó ez a PVE rész csak néha elég idegesítő csapatársakal rak össze :P
  • takimanprefect
    Olvasgattam.
    Uraim.
    Az, hogy a játékmenet idegesítően, és kísértetiesen hasonlít a WOT-ra nem a játék hibája.
    Értsd; itt is tankok vannak, meg pályák, és ugyanolyan antitalentum ifjak. Sokakat nem érdekel a teljesítményük,
    csak bejönnek majomkodni egyet, esetleg AFK-zni. Mit vártatok?
    Menjetek buliba, suliba, melóba, üljetek buszra, velük találkozhattok bármerre néztek. Ők a nagy tömeg, ezzel együtt kell élni.
  • takimanprefect
    Ezért nehéz eltalálni, ha mozgásban maradsz...
  • takimanprefect
    Na, kérem, azok a kis rohangáló, géppuskás, BMP-típusú "drágaszágok" az agyamra mennek...
    Azt hiszem, én is kipróbálom.
  • takimanprefect
    Kedves urak.
    Jól láttam, hogy PayPal-on csak euróban lehet utalni?
    Nem mintha nagyon viszketne a pénztárcám, csak tisztázni szeretném...
    Előre is köszi...
  • GaborST
    Komolyan ezek a kerekes TD valami vicc kategória :P
    Minden kis kavicstól pattog mint egy idegbeteg bolha :(
  • takimanprefect
    Köszi. Leesett...
  • Pityuka74
    nincs mit.
  • GaborST
    oksa köszi :)
  • Pityuka74
    PVE:XP,PVP:credit.
  • GaborST
    Értsd jól XD
    Hol tudok jobban szinteződni PVP vagy PVE ill. melyiken jön több credit :)
    Utoljára szerkesztette: GaborST, 2016.01.02. 17:34:49
  • Lokker
    Esik???? Wat?
  • GaborST
    Hol esik több XP és Credit?