Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.12.18. 19:39:11
De mondjuk a régebbi hírben az AWBase-on még a pontos tier szerinti arany összege is meg volt adva, azért gondoltam.
cyka blyat
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Largest reticule size decreased from 0.84 to 0.75
help ez mi a fasz? hogy fordítsam mire gondolnak? célkereszt nagyság vagy wut?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Azt hittem a Type 59 tier 2-es lesz 😄
angelus1991ster.blogspot.hu
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ennyi erővel miért nem csak sima megvehető álcafestést hoznak? jah hogy még nincs kész XD jó kis pénz lehúzás
az meg van hogy a mostani megvehető ice járművek ugyan azok mint amik játékba vannak, más álcafestés, valamit a legnagyobb lol, hogy így megkapják a kedvezményesebb mm-et is ami elég mi a fasz, így voltaképp soha az életbe nem fog +2mm-et kapni, most kajak ezek nem gondoltak bele mi lesz ha berakja tier4be tier6os leot, mi a fasz lövi be szemből? XD mondjuk az elég ritka lesz, értem a logikát jah nem, barmok, az se jobb ha bevág 4db 6os leot tiptierbe tier5sök közé üsd már át szemből, az ok hogy oldalról meg hátulról bármi beüti, de szemből melyik tier5 mbt üti be? esetleg az orosz de az se biztos
nem tudom mit akarnak így
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.12.18. 16:13:48
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Nálam laggol az egész plusz sok a disconnect! Biztos jött mindenki megnézni a type59-et.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.18. 15:39:19
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Asszem ma megveszem a VBL babakocsit 😊
Csak az zavar benne, hogy vagy géppuska, vagy raketta, mindkettő egyszerre nem lehet rajta.
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.12.18. 15:22:21
cyka blyat
"a hülyék a másik oldalon vannak"
Utoljára szerkesztette: 99lufi, 2015.12.18. 12:35:33
spot dpm, hit rato<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.12.17. 19:54:56
Ugye sok ág (line) megáll tier 7-nél, viszont más ágak tovább folytatódnak. Megéri-e húzni olyan ágat, ami véget ér tier 7-nél és az az adott, tier 7-es tank useless lesz (átütésileg, sebzésileg meg egyebek), ha bekerül egy tier 8-9-10(?)-es csatába?
Utoljára szerkesztette: Phara, 2015.12.16. 20:23:43
Utoljára szerkesztette: whisky777, 2015.12.16. 19:56:43
Lehet, hogy egyelőre hanyagolom ezt az MBT vonalat, viszont most szemet szúrt nekem a wheeled destroyers ág. Tudtok nekem személyes tapasztalatot mondani a magasabb tierű tankokkal: M1128MGS, LAV-600, Cent. 120 ? Milyen a sebzésük / átütésük (célzok itt az ilyen tier-ű MBT-k magas armor-értékére / döntöttségére)? Elsősorban az átütés lenne a fontos. Nyilvánvalóan ezek papír sniper tankok, amiket messziről kell használni. Mondtátok viszont, hogy sok magasabb tier-ű MBT-n hangyafasznyi weakspotok vannak, amiket csak közelről lehet eltalálni. Ebből kifolyólag kérdezem, szerintetek mennyire effektívek ezek a wheeled destroyer-ek magas tierben (tier 7-9)?
Ezek elvannak szállva
Mondjuk aki T9-et húz, az hozzá van ehhez szokva, a Chally 2 kifullozása retrofitek nélkül is 42 milla kredit például.
Az a baj, hogy minden ágat fejleszteni kell a retrofitek miatt vagy a felszerelések miatt.
Mellesleg láttam 8 as leoval sebezni randomban 6000-7000 ugyanúgy az amcsival meg az orosszal is és a brittel is.
Pluskast: Jelenleg a kilences Abrams érezhetően gyengébb PvP-ben és PvE-ben is, mint a 2A6. PvP-ben azért, mert a driver portját sokkal könnyebb belőni, mint a 2A6 hangyapöcsnyi toronygyűrűjét, PvE-ben meg azért, mert az oldalán lévő ERA dacára minden bot áthugyozza az oldalpáncélját, ami akkor öröm, mikor féltucat spawnol melléd a semmiből. A 2A6-nak se vasbetonból van az oldala, de még ERA nélkül is jóval többet megfog, mint az M1A2-é. És akkor még arról nem beszéltem, hogy a Leo sokkal-sokkal jobban mozog, az Abramset lepattanóval fel lehet gyújtani szemből, és akkorák a tornyán lévő biszbaszok, hogy PvP-ben sokszor egyszerűen csak 200-asával lövöldözik le rólad a HP-d, kilométerekről.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.12.16. 13:53:20
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”