5226
  • Jockey
    a wot a te játékod... kristálytiszta..
  • FosTalicskaa
    Ezzel viszont egyet értek. Annyira katasztrofális a játékbalansz, hogy egy egy láthatatlan spotter egész pályás látótávja miatt, úgy el lehet tüntetni egész csapatokat, hogy azok még csak vissza sem tudnak lőni. Meg azok a misztikus jelenségek mbt-be, hogy mind2-en weakspotot lőttök, de neked 10-ből 2x, az enemynek meg 10-ből 8x adja be vagy fordítva, az egy vicc. Aki meg csinálna valamit azokat meg az artik szedik szét fél pillanat alatt. Igaz nem onesholtják, de 20-30 sec alatt így is leamortizálnak egy tankot. A wotban ehhez legalább 45 másodperc kell átlagban. és ott azért létezik mellélövés jelenség is, itt csak akkor ha te húzod mellé a célkeresztet.
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2016.01.06. 10:08:24
  • FosTalicskaa
    Szóval szerinted van skill alapú mm is a játékban, holott ezt a fejlesztők is tagadják, én sem érzem egyébként benne, + személyre szabott csapatok ahol többnyire én vagyok a húzóember, de ha megpusztulok akkor törvényszerű, hogy a csapatnak is halnia kell, mert megmurdeltem. Aztamindenit. o.0 Jah és az az én hibám, hogy ha kilőttek, akkor a csapatom dmg nélkül elhullik. 14 másik ember egy 15 fős setupban!! Azt ugye vágod, hogy ez nem single player, ahol a csapattársaid nem botok.

Tehát ezek szerint hülyeség, hogy a 14-0 gyakori, mert 14-0 az elkerülhetetlen és gyakori. WAT

Ember, olyan zavaros amit írsz, se füle se farka. Ha csak a képet küldted volna el egy vállveregetésért, hogy te mennyivel jobb vagy a legaljánál az még érthető is lett volna, de ez a zavaros körítés amit eléhánytál...
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2016.01.06. 10:02:45
  • takimanprefect
    Uraim.
    Az utóbbi napok citrom díjasa nálam az XM1.
    Elfogadható löveg, és páncél mellett 72 kmh-t (max) ígért az adattábla.
    Ezzel szemben sík aszfaltos úton hosszan megfuttatva szalad úgy 45-öt, egyéb talajokról, pláne fordulásról nem is szólva.
    Egyetlen gépnél sem tapasztaltam ekkora átverést, a beígért sebességgel.
    A második motor 1,3 milla körül volt, nem változott vele semmi.
    Így már nem elfogadható a löveg, és a páncél, mert a lomhaság miatt lehetetlen bárkinek az oldalába kerülni.
    T6-os nehéz tankok lövése nem igen pattan rajta szemből, befordítva sem, beszop mindent szépen.
    Rakétavetőknek, arty-nak valóságos ínyencség.
  • plutoka
    Mókás néha lemenni low tierbe. Mentünk ismerős új arcnak mutogatni pályákat, én sem gondoltam h ennyire jó lesz :P

• SzocsA
    Érdekes ma a kék szín volt a nyerő, ha nem csináltam semmit akkor is nyertünk, sőt még ha a saját csapattársaimat lőttem ki akkor is nyertünk...
  • Munkie
    50% boost + 1. win
  • AJensen
    Még a legrosszabb játékosnak is képesnek kell lennie legalább a tankja HP-jának a felét kisebezni. Ezen felül jönnek azok a játékosok, akik már értelmesebben is tudnak játszani. A 14-0 az azt jelenti, hogy teljes rng, és játékos csőd. Elég csak annyi, hogy a túloldalt felderítsék a játékosokat, akiket a csapat többi tagja a pálya másik végéből szed szét. Visszafele persze ez már nem érvényes, mert úgymond "túlesik a látókörödön". Hogyne, meg amikor hozzádob a játék még pár száz métert, mint rádiójel.
    Szakaszban esetleg tudsz némi eredményességet elérni, de egyedül totál random az egész. t72-vel 7k-t hoztam össze, mellette kilőttem 6 tankot. Ezt 1x sikerült megcsinálnom, utána olyan siralmas eredmények születtek, hogy hagytam is az egészet.
    Itt is ritka a jó, és izgalmas meccs, amikor képes vagy nyugodtan játszani a játék beleszólása nélkül.
    Egy-két csatát már lejátszottam, szóval újat nem tudnak mutatni, már messziről kiszagolom az ebay acc-os noob-okat is.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.01.05. 23:50:59
  • SzocsA
    Voltak hozzá boostok vagy valami kreditnövelő?
    Tényleg ennyit hoz most ennyi sebzéssel?

Az MBT 70 nel most ha sebzek 5000ret akkor kapok rá 300 000 creditet.kb
  • Munkie
    Én arra hoztam példát, hogy nem lehet pénzt keresni, lehet. Évente 1 ilyen meccset csak összehozok, kár hogy már január van... kövi majd jövőre :D

• femate
    Totális hülyeség. Ha u.a a reward lenne mind a két oldalon mivel akkor nem lenne "verseny" azért hogy ki nyerjen, cirka ha kiteszed a beled vagy meghalsz instant akkor ne kapd u.azt a rewardot. Az meg hogy az embert azért szopatja a játék hogy ne mennyen 50% fölé a winrateje ez teljesen fa*zság. Azt meg nem tudod sehogy megcsinálni hogy a meccsek ne 14-0-ra végződjenek. Teljesen benne vannak az ilyen dolgok. Itt 1 példa: mivel lehet hogy a játék úgy találja hogy te leszel a csapat legjobbja (mivel neked a legjobb a statod), vagyis neked kellene lenned, DE ha esetleg belefutsz valami szarba és meghalsz 0dmg-el akkor ez ugrott. Ez nem az mm failja hanem a tied, és mielött jönnél hogy ott vannak a többiek akik lehozhatnák, lehet hogy nekik se életük meccse lesz. Lemmingekről nem beszéltem most mivel az teljesen más dolog. Hoztam 1-2 példát.

[
  • FosTalicskaa
    Nem tudom, milyen magic van az rng-jükben de elég vicces, hogy a csaták nagyrésze többnyire ekkora különbséggel végződik. Az egyik oldalon mindenki hülyére sebzi magát, a másik oldalon meg jó ha 2-3 embernek van 900-1000 dmg-e. Biztos a +/-10% random az oka.
  • SzocsA
    Nincs creditem rá :D
    Ha sokáig keresi az ellenfeleket akkor tuti, hogy vesztes lesz a csata. 30 s fölötti keresésnél mindig elbuktam. Az alatt pedig nyertünk.
    Volt olyan is, hogy bedob magasabb tierben és nem sebeztem semmit, megöltek az elején, utána egyből 10 s alatt bedobott csatába, egyedüli tier 6 os tankként mbt 70 el.
    Itt meg elég érdekesen dobja be az embereket. Tier 5 vs Tier 8
    10s alatt rakott be, persze a top tier platon is kellett ehhez.
    Az is érdekes, hogy a t90nek simán belőttem a torony gyűrűjét 6os tankkal?! mind a kétszer sárga sebzést adott rá.....
  • Userx2

Ilyen páncélt adsz a C1 -re, akkor tudod valamennyire forgatni. Első görgőre figyelj, ne forgasd be nagyon. Nem nerfelnek semmit. A 9-es gépek fullosan nagyon pontosak, és itt nincsenek meg wotos fasságok élükön a méretes RNG-vel. MS pl. 0,05 most nekem, akkor az amcsi mit tudhat? Minél később ér fel az ember annál jobban ráfázik. Aztán lehet mondani, hogy a játék rossz. Nem az rossz. A legnagyobb IQ bajnok núúbok még odáig is elmennek, hogy copy-pastenak, bizonyítva ezzel, hogy fogalmuk sincs az egészről. De én buta is az voltam. Agyilag nem fogtam fel, hogy az M1A1 fejlesztett páncél nélkül, csak 7-es szintű. Jól le is xaroztam.
  • SzocsA
    A leo6os simán szétlövi szemből , nem is kell a kémlelőjét lőni elég ha körülötte eltalálja a tornyot, ha elforgatom, akkor meg az oldalát lövik be.
    Mire meglesz a 9es leo, kijönnek a 10esek vagy szétnerfelik, hogy boldog boldogtalan belövi szemből.....

Ehhez meg csak ennyit.........
  • campernoob
    Az MBT 70 LFP-je belőhető, a tornya pedig két helyen is: jobb oldalon a kémlelője csökkentett sebzéssel, bal oldalon a hegeres résznél pedig teljes sebzéssel, szóval nem annyira OP, mint ahogyan egyesek állítják. A leo 2 AV (ice) ilyen szempontból sokkal nehezebben belőhető szemből, és néha az oldala is pattint néhanapján.
  • Angelus1991ster
    Időszakok végén megjelenik a matrica készletben?
  • SzocsA
    Azt mondtátok, hogy belőhetelten az eleje azonos tierben!!!
    odamentem hátra az épülethez, megláttak én is őket rászűkültem a tank elejére és lepattantam, ő meg belőtt. Na akkor mondom menjünk előre, nézzük meg mit bír. 1 lövést pattintott........
  • Phara
    A kerekes AFV-knek ha ellövöm a kerekét akkor ne 100-al menjen már tovább 120 helyett hanem mondjuk csak 20-al,meg szüntesék meg ,hogy bármelyik gépfegyveres lelőhesse a láncot.Így már elviselném őket.Undorítóak jelenlegi állapotukban.
  • Userx2
    Az Ariete retrofitjét rakom minden MBT-re. Már csak azért is érdemes kihúzni. Nekem alapból minden tankon automata tűzoltó van. Annyira nem vészes az a tank. M1A1 sokkal többet ég. Persze a 9-es biztos jó lesz. Nem lehet, hogy az egész amcsi ág egy kalap xar. :) Vagy mégis? Beton úton megy max 35 -öt, sivatagban meg 60-al repeszt. Ezt annyira nem értem.
  • yossarianHUN
    ünnepi matricák

Keresd az utalást. Trónok Harca nézők előnyben ;)
  • Antimat
    Köszi!

Tegnap vettem meg, első nyolcas tankom, de persze full stock, retrofitek ilyen vicces millás összegekért vannak hozzá...
    1 PvE csatát mentem vele, az ötszöröző miatt, abból kijött az első AP lövedék kifejlesztése, és csók.

Akkor viszont érdemes automata tűzoltót tenni rá. Mondjuk nálam a Chally is gyakran égett, PvE-ben is.
    Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.01.04. 14:28:40
  • Pityuka74
    Akkor lehet hogy én vagyok túl rendes,vagy túl hülye....
  • GaborST
    Sajnos ez nagyon igaz!!!
  • FosTalicskaa
    Ez a játék nem a csapatról szól, hanem arról, hogy tudod a leghatékonyabban felhasználni/feláldozni a csapattársaid az önző kis céljaid elérésében... ami sok esetben kimerül +1 vagy 2 lövésben ami tök jól mutat, majd az átlagsebzésnél, de ez viszont senkit sem érdekel rajtad kívül. :P
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2016.01.04. 13:25:54
  • Pityuka74
    Lehet.Akkor azt mondjátok hogy így nem láthatta?Mellesleg szerintem az ő fajtájával sem lehet nyerni,mert elhiszem hogy ő így sokat sebezhet,de azt várja hogy 1-2 tierrel kisebb társai menjenek előre meghalni?Lehet hogy az ilyeneknek jó a statja,de hogy nem csapat játékos egy cseppet sem,az is biztos.....
  • FosTalicskaa
    Lehet csak mérgében lehordott, hogy milyen kritikán aluli vagy, veled nem lehet nyerni stb. te meg magadra vetted. :D
  • Phara
    Akkor lehet pont eltalálta. :D
  • Pityuka74
    Ott private.Akkor hol láthatta???
  • Phara
    Settings/social/jobb alul...
  • Phara
    Freja Hojbjerg Full Auto képessége hatással van a 6/8-as artyknál arra,hogy a 3 lövés közt kevesebb idő teljen el?
  • Pityuka74
    Mégis ezt vágta a fejemhez,valahol meg nézte az enyémet.A Wot-ban is erre méregették a cerkát,elég sokan.Szeretném kikapcsolni a láthatóságát.
  • FosTalicskaa
    Nem tudom, de arról még nem hallottam, hogy bárkit is érdekelt volna más győzelmi aránya. Ez olyan mintha azt akarnád lecsekkolni, hogy egy adott személynek, hány 1-es vagy 2-es találata volt az ötöslottón... nem sok értelme van szerintem :D
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2016.01.04. 11:29:00
  • Pityuka74
    Üdv Urak.Hogyan tudom le tiltani azt hogy lássák(a tényleg nem túl fényes)győzelmi arányomat?Ma egy siemka testvérem a top tier Vfm prém tankjával,hátul campelt.Írtam neki hogy ő a top tank.Tény engem is gyorsan el intéztek,utána nekem ugatott.Neki 2 lövése volt.Fejemhez vágta a win rátámat,ami szerintem az olyan idióták miatt mint ő,is olyan-amilyen.Mert ő hátulról lődöz a top tankjával,amíg a csapatát el intézik.Mellesleg szívesen fel pofoznám az ilyeneket.Szóval hol tudom kikapcsolni?Előre is köszönöm.
  • plutoka
    PvE xp mennyisége függ:
    - Tier, mivel egyre nagyobb szorzók vannak
    - Sebzés, kill, spot
    - Másodlagos küldik megvan-e vagy sem
    - pálya (botok száma erősen más)

Ha nagyon érdekelnek a pontos értékek, a details fület nézd, ott mindenre meglátod h mennyit kapsz, és milyen szorzókkal van megbolonditva. Attól, hogy egy képet küldesz 1-1 csatáról, amiben a 3 fő attributum van (sebzés/kill/assisst például) nem sokat lehet kezdeni.
  • Userx2
    Az egy jó tank páncélt nézve az M1 Abramshez képest. :) Van külön töltője, ami skilleket kap. Én már ezt is nagy dolognak tarom, az orosz tankokhoz képest. Tornyon lévő kémlelő 525 pennel átlőhető, skilles tankkal. Motor sérülékeny és éghető. Sokkal mobilisabb, mint a Chally1 és M1A1. Használható gép.
  • Antimat
    C1 Ariete-ről mi a vélemény?
  • Userx2
    Tankosztálytól nem függ, tiertől igen. A másodlagos küldetéseket megcsináltátok? Ha van rá mód, meg kell csinálni.
  • GaborST
    Vagy lehet tank osztály függő nem tom.
  • GaborST
    Szerintem meg spontán osztja! :P

Utoljára szerkesztette: GaborST, 2016.01.03. 22:04:11