Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
0.12-től kezdve a cuccok az inventoryba kerülnek, onnan tudod aktiválni őket (garázsban a jobb oldalon a villám ikon, ott bejönnek a boost-ok, illetve alatta találod az inventory gombját, és azon belül a megvett cuccokat).
cyka blyat
Próbáld meg ennek a mappa tartalmát kitörölni (+ egy hideg indítás így, ha nem menne, akkor ...), majd újra rakni a teljes játékot!
C - Felhasználók - Gépnév - Mentett játékok (Saved Games) - AW
Így már mennie kell!
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.12.20. 17:22:05
De utánna is lehet probléma még. Elvétve.
Ilyenkor:
Nekem az explorer.exe behal ekkor. Az Asztalra kattintva feljön az explorer.exe/Windows Intéző nem válaszol ablak és bezáratom a programot. Az explorer.exe újraindul, de közben fut az AW.exe-je. (ha Feladatkezelőben zárjuk be az explorer.exe-t, akkor az AW-ból is kilép) . AW-re alt+tab-bal visszamenve jó lesz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.12.20. 15:06:03
eddig 32bites oprendszerem volt, ment a játék volt, hogy kidobott, aztán tegnap kicserélted a ramot 8gb-re, 64bites oprendszer, nem indult el a játék, újraraktam a játékot, ugyanaz "elindul a My.com Game center" indítom a játékot kiírja hogy starting game, és semmi sem történik. Mi lehet a gond?
Hát eléggé szar az első benyomás a tankról. simán szétlőnek szemből, t90ms belémvert 700at,
Akkor kellett volna meglennie míg nem voltak 9esek a játékban....
Meg mindig berakja a fél csapatot 9esbe.
10esnek kell lenni ahhoz hogy top tank legyek, de akkor meg csak full 10esek lesznek.
cyka blyat
Firepower: Chrome, Magnetic actuator, Breach loader
Armor: Internal Reinforcement, Spall Liner
Mobility: Acceleration + Hull traverse (I forget the name)
Technology: Crew Skills, View Range (reverse this if you are a scout)
ez a legjobb választás
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.12.20. 13:52:27
Baromi drágák rá a felszerelések amúgy mit tegyek fel rá?
Challenger 1 en töltésgyorsító, lánctalp meg a motor védő volt fent, meg a crew skill
5.78 s volt a töltésidő. meg 2.3 volt a célzássebesség.
Oda nem mutat senkit sem, vagy még nincs is?
cyka blyat
Köszi a választ és megpróbálom először levenni a grafikát LOW-ra és ha még ekkor is szórakozik a gép akkor veszek még bele memóriát.
többször van olyan, hogy nekem van a legkevesebb killem de a max sebzés az enyém.
Amúgy mire ad xpt? sebzés, kill, meg spootdmre adja a legtöbbet?
Mert volt olyan hogy 18000 dmg sebeztem de kevés volt a spoot dmg és kevesebb xpt adott, mint amikor csak 13000 dmg volt, viszont 19000 spoot dmg volt.
(PvP) Továbbra is érdekes, hogy 450-500 méteres látótávval nem tudok spotolni, de persze engem látnak és engem lő mindenki... Hol van az a bizonyos TD és LT buff?
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.20. 10:58:22
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
szóval vagy leveszed a textúrát leglowabbra, esetleg minden grafikai beállítást low-ra, ugyanis med és high grafhoz min 8gb ram kell
esetleg ha 32bites op rendszered van akkor telepíts 64bitest
vagy szimplán vegyél +4gb ramot
Tudtok nekem segíteni abban ,hogy mit lehet csinálni akkor amikor majdnem minden csata után kidob a játék
"memory allocation for 3688204 bites failed" hibával. más játékoknál nem csinálja ezt csak a armored warfare-nál.
2 magos 3.2 GHZ proci 2GB videókártya 4GB memória 1033mhz.
Előre is köszi a segítséget.
ezért megy mindig le a hpm mert 2-3 szor felgyújtanak.
Vagy ez csak PVEben van ilyen?
lő a valamilyen terminátor meg az ilyen stingrayhez hasonló tankok.
Én meg egyet sem tudok felgyújtani.
Meg amikor a seggét mutatja a tank hiába lövöm csak egy két alkalommal van ilyen citromszínű nagy sebzésem....
Előző körben meghaltak a csapattársak már az elején, be kell tenni még egyet, mert nem lesz elég.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

fox adta a spotot én meg csak lőttem 😄, jöttek kifele mint a galambok, lőszer nem sok maradt
eddig is op volt de így sebzés buff után 😄 OPÉ
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.12.19. 16:57:33
cyka blyat
Kifogyott a lőszerem 😄

Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2015.12.19. 16:04:45
Ezek az ICE tankok csak 1 hétre szólnak vagy hogy van ez?
cyka blyat
angelus1991ster.blogspot.hu
Az mbt 70 nél nicns semmi csak a 3×os az első csata után
Emiatt a battle hardend miatt?
Most akkor vegyek megint rá golddal kreditszorzót? Prémium tankból csináljak félprémium tankot? 😄
Battle hardened járművek
A 0.12-es frissítéseben lehetőségünk nyílik kedvenc járművünkből "fél pérmium" járművet készíteni arany felhasználásával, így a következő tulajdonságot érjük el az adott járműnél:
25%-al több credit
25%-al több legénységi tapasztalat
25%-al több parancsnoki tapasztalat
10%-al több XP
Ahhoz hogy feloldhasd a Battle hardened státuszt az adott járművel, el kell érned a Renowed státuszt először (50%-nyi xp az adott tankon), minimum tier3-as vagy magasabb járműnek kell lennie, valamint rendelkezned kell bizonyos mennyiségű arannyal. Minél nagyobb a jármű tier szintje annál több aranyba kerül:
tier 3 450arany
tier 4 500 arany
tier 5 1100 arany
tier6 1600 arany
tier7 2700 arany
tier8 4500 arany
tier9 7000 arany