5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
AJensen #4100 Pedig sokaknál ez a maradás oka. Sok időt és pénzt raktak bele, és nincs kedvük egy újabb hasonszőrű játékba időt és pénzt fektetni. AW-ban mondjuk nem olyan drasztikus mértékű a lehúzó politika, de ugyanazt eljátszani, mint a wot-ban, nem csodálom, ha sokan inkább visszamennek a wg termékéhez. Köszönik szépen, nem kezdik elölről a szívást.
Dewri: PvE-ben a botok szimplán csak hülyék, mert folyton a gyengített részt akarják lőni.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.01.10. 12:07:21 -
Phara #4099 Ma 5 meccsből 4x dobott le 1x meg már be se engedett,uh megint pihenőpálya... -
Dewri #4098 PvE-ben orosz tankkal jól működik a sidescrape. T64 beforgatva saját tieres gépeket szépen pattintgatta régebben, mostanában nem tudom. De valóban nem lehet erre építeni, tehát lehet hogy csak bug volt, hogy működött...:) -
#4097 Én nem látom, hogy ez miért lenne indok arra, hogy egy játék mellett maradjak. Én addig játszom valamivel, amíg szórakoztat. Ha nem, akkor keresek valami mást. Az, hogy egy játékkal sokat játszottam az max annyiban jó a játéknak, hogy ha jön olyan változás, ami érdekel, akkor könnyebben visszatérek, mivel már megvan a max szintű jármű, de azért nem maradok valaminél mert egy csomó időt, pénzt már beleraktam.
Én azért játszom, hogy szórakozzak/kikapcsolódjak, dolgozni meg ott van a meló, kettőt igyekszem nem keverni.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.01.09. 22:53:58 -
Munkie #4096 BF4et még a CS:GO is veri -
Userx2 #4095 Gyááá egy video alapján is le tudsz húzni egy játékot. Az is valami. :) Kolléga jó játék ajánlást kért, azért ajánlottam, mert veri a BF4-et. Xart nem javasoltam volna neki. -
#4094 Gyáá, ritka lehangoló retró vidi valami kb. 10 éves prealfa verziójú fps-ről, van aki ezt élvezi egyáltalán? Ingyen sem kéne...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.01.09. 17:33:25 -
AJensen #4093 Úgy tudom egy tankkal se lehet sidescrape-elni. Itt nem működik, akárcsak a lepattanó lövés sebeződés. Arty, rng, mm, és láthatóság jól összefoglalt. MM-et mondjuk lehetne javítani a meccsidő kitolásával, ha nem egy életed lenne körönként, viszont, akkor max 6v6 esetleg 8v8 játékos játszhatna egy meccs alatt. -
Pityuka74 #4092 Ez igaz,de a Wot-tal sok esetben évek óta játszanak az emberkék,ezzel meg nem annyira régen.Így nincs annyi veszíteni valójuk..... -
Userx2 #4091 Mentem pár kört a 8-as Pz. artyval. Volt, hogy éreztem elszúrtam a célzást, mégis bevitte a kötelező 250-et és utána még sikerül is kitáraznom rajta. Unfair, hogy 5000+ sebzést tolnak ki a pálya széléről és az összes MBT alá kell rendelje magát, két élősködő, taknyos, cigó szórakozásának.
Amúgy nagyon jó a játék, más probléma nincs vele. Na jó a sidescrape még mindig nem ok az amcsi tankoknál. Azért 15 fokos szögből ne már...
-
#4090 "Az jó, legfeljebb egy csomó játékos nem marad. :P
A WoT-ban is van arty, páran sírnak miatta de mégsem mentek el a játékosok.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.01.09. 10:47:29 -
FosTalicskaa #4089 Az jó, legfeljebb egy csomó játékos nem marad. :P
Egyébként a hülye láthatósági rendszer minden szinten és a buzi rng magas szintű csatákban sokkal inkább game breaking jelenség mint az artik. Ami azért nagy szó, mert azért az artik is erősen rombolják a játékot. És csak 2 van belőle oldalanként... mi lenne a wot féle 5-6 darabbal... bár akkor a most is kifejezetten erős felderítők, mégkönnyebben tudnák lemészárolni az egész csapatot, elvégre kevesebb járművet kell kimanőverezni, így mégjobban uralhatnák az egész pályát. -
#4088 Az hosszú várakozás lesz, mivel többször is nyomatékosan kifejtették, hogy marad az arty. WoT-ban se vették ki itt se fogják.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.01.09. 08:46:05 -
Userx2 #4087 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Insurgency Nincs rang és fejlődés és emiatt talán csalók sem. Steamen volt leárazva 2,24 euróért. Ez nem eszetlen, hentelős, auto respawn BF4. Így játékélmény már van. És nincs arty. :) De még sniper hegyek sem, mert fix a létszám minden kasztból és ami jut azzal mész.. Lehet az AW-val megvárom míg kiveszik az artykat. -
AJensen #4086 Nem, mert totál kiegyensúlyozatlan tank. Ráfutsz egy kis kőre, és máris hintázhatsz vele az ellenség orra előtt. Szenvedés volt ez a tank. Mondjuk az ágyúja, ha betalál, akkor azt az ellenfél biztosan megérzi. -
#4085 Nekem mondod? Ma lett 100% a Cent.B1, hát vadász-medve effektus volt eléggé. -
Phara #4084 Csak nekem tűnik úgy,hogy ez a T-80 jobban billeg minden másnál? -
FosTalicskaa #4083 Az a baj azzal a 2 járművel, hogy egy B1 Centauro van előttük.... -
Dewri #4082 Azért tankosnak ott a Ground War Tanks is, ami bár nagyjából szintén wot klón, de azért vannak benne egyedi megoldások, különféle játékmódok (nemcsak állj a körbe...), rengeteg jutalom/ajándék, 7v7 csapatosak a meccsek, és a lényeg: NINCS BENNE ARTY!! Ja és böngészőből fut, nem 20 giga letölteni, már csak ezért is rá lehet nézni... Persze itt is előjön a balansz probléma, magas szinten a 122 mm ágyúk lényegében bármilyen szembejövő járművet 2 lövésből kiszednek (IS hordák...), alacsony szinten meg a 105 mm ágyúk csinálják ugyanezt (Hetzer és PzIV hordák...), a KV2 meg általában 1 lövésből instant killt csinál...:)
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2016.01.07. 01:45:09 -
#4081 Ja igen, LAV600 persze. A Cent 120 is esetleg opció, de abból nem lesz Stryker.
A t72a után erősen fosok a t80-tól. -
Userx2 #4080 Az az Xp marad tankon, amit az utolsó fejlesztés után a 100 % eléréséig kell termelned. 100 % után termelt Xp a goldért váltható locked reputationt is növeli. Plusz elszámolja a tankon fenmaradt XP-nél is. -
Userx2 #4079 Ph-n a LAV 300-at az utolsó használható TD-nek írják. BMP-3M-el csak szenvedtem a retrofitért, mert pancser vagyok ezekkel. T-80 mobilitása ellensúlyozza belőhető páncélzatot, erős ágyú.
Nyilván LAV 600-at akartál írni. Tegnap kifakadt valaki game-ben, hogy utálja nagyon.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.01.06. 19:44:26 -
#4078 Egy tier 7-re lenne pénzem:
T80 vagy BMP-3M vagy LAV300 ill Cent 120 közül egyik.
Szerintetek? -
Userx2 #4077 Az egy mérőszám, ami mutatja mennyit mentél a fullos tankkal. Szerintem ennyi haszna azért van. Akkor most váltható XP-t csak a prémtankok termelnek? Lassan kinyomozzuk, hogy is van. :) -
bootsector #4076 Ok, asszem így már értem, tehát az már nem váltható be. Bocs, hogy bonyolult voltam, köszi mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: bootsector, 2016.01.06. 19:07:20 -
Userx2 #4075 Így már világos. Van 338.000 XP a 9-es tankomon, de az már tényleg nem váltható. Ugyanis 1 napja mindent beváltottam a Pz2000- es artyba és azóta nem is mentem vele. -
Phara #4074 Szerintem amit Ő mond az már az összesített XP és nem tudod külön levenni a tankokról,hanem egyben van.Vagy nem? -
bootsector #4073 Köszi, de szerintem nem fogalmaztam jól. Van egy olyan az adott járműnél, hogy upgrade, és ott a bal felső sarokban kiírva, hogy Unspent vehicle reputation. Elvileg ugye abból tudnám a cuccokat kifejleszteni rá.
Na az gyűlt össze már jó sok, de a tank már fullos, és a következő is ki van húzva. Ha tovább játszom vele, csak gyűlik tovább ez a fajta XP, de sehogy nem lehet átváltani. -
kissssss #4072 egyszerűen mázlija volt, auto artyval nem lehet egy helyben maradni még annyira se mint az m109-el, wotal ellentétben itt azért nem olyan könnyű artyizni. -
#4071 Darál mindenkit, esetek felében a saját csapattársait is, nem számít.
Mondjuk az is érdekes, hogy sosem counterezik ki, mert mozogni nem nagyon mozog. -
AJensen #4070 Ezzel viszont én értek egyet, mert a fontosabb taktikai útvonalakat az arty-k folyton belövik! Elhiszem, hogy sokan szeretik ezt a fajta játékmódot, csakhogy ezzel a többieket korlátozzák.
Ajánlom mindenki figyelmébe "alconafter" orosz yt videós arty-s részét, amikor szénné darál mindenkit a táras arty-val!
https://www.youtube.com/watch?v=IbHF8eNzYiU
Remélem innentől érthető lesz mindenki számára, miért is utálják ezeket a játékosokat.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.01.06. 17:56:16 -
Userx2 #4069 Húzd a kurzort a bal oldali XP (locked reputation) fölé, akkor megjelenik a convert felirat. Ott tudsz váltani aranyért, global reputationra. -
bootsector #4068 Sziasztok. Bocs ha már mindenkinek nyilvánvaló, de egy olyan kérdésem lenne, hogy ha pl. a T-54-esem már rég fullos, és maradt rajta egy csomó XP, az nem leszedhető róla? Akár aranyért? Mint a WoT-ban, ha kihúztunk valamit elitre, akkor a többi XP-t be lehetett váltani szabadra. Van egy jópár kisebb tankom amin összességében igen sok XP maradt. Marha jó lenne ha hozzá lehetne csapni a globalhoz. -
Userx2 #4067 Artys dolgot nagyon jól megfogalmaztad.
Pityuka74
#4064 Dayz-t ismered? Jó kis túlélő szimulátorszerű zombis game, ahol szintén van PVP. Vagy nincs, szerverfüggő. -
#4066 Nem biztos, hogy egyezik az ízlésünk de én pl SW:TOR-ozni mentem vissza egy kicsit. Nemsokára jön a Blade and Soul, a Firewatch de kisebb indy címekkel is játszok mint pl a Darkest Dungeon. Valamikor az év során jön majd a No mans land de az is lehet, hogy visszanézek az STO-ba.
Viszont ha tankos témába keresel játékot, akkor "csak" a WOT, AW és a WT van. -
FosTalicskaa #4065 multi vagy single? milyen téma? -
Pityuka74 #4064 Mondj nekem 1-2 jó játékot légy szíves,engem érdekelne.Én is kezdem ezt unalmasnak találni.Köszönöm! -
#4063 "It is definitely our plan to expand upon PVE to drive a more campaign oriented experience. More diverse missions, boss fights with named characters and additional improvements to A.I. are all things we are working towards implementing. As we progress through OBT and into our full launch we will continue to add more layers of depth to both PvE and PvP."
Csak jönne már. Kezdek beleunni a játékba. Megvan a Tier 9 de a Tier 10 soká jön még. A 0.12 nem tett csodát a PvE-vel, lett pár új spawn, amit meg kell tanulni de nincs most cél, amit el lehetne érni. Nincs Insane mód, nincs még Boss mód se, úgyhogy nehéz motivációt találni a játékra. Meg van még jó pár játék, amivel játszani lehetne. -
FosTalicskaa #4062 Sohasem hisztiztem ilyen miatt. Az egyetlen problémám az volt, hogy léteznek. Benne vannak egy olyan játékban amiben semmi keresnivalójuk sincs. Az agyhalott obsidian brigád meg lemásolta mert a wot-ban van akkor itt is lennie kell. Engem egyébként nagyon ritkán one-shotoltak. Egykezemen meg tudom számolni hányszor volt ilyen, pedig éveken keresztül játszottam. Sőt miután átmentem full rejtőzködő, fedezékharcos üzemmódba utána nagyon rám sem bírtak lőni... és ami miatt gáz az egész, hogy van egy hatalmas pálya, aminek a 90%-át nem lehet kihasználni, (csak néhány magas kövek és sziklafalak alatti tanösvényt), mert a gyökerek belövik könnyedén. Ez meg alapjaiban korlátozza le a taktikai lehetőségek számát. -
Lokker #4061 A wot topikban meg azért hisztiztél mert 1 lövésből kiszedett az arty, itt meg azért mert nem egy lövésből hanem több találat esetén szednek szét. Döntsd már el mi fáj. :)