5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
plutoka #4220 Nem is lehet venni raw materialt (még?) Aki Open Beta óta játszik annak kb a legtöbb épület megvan már T5, ami most a legnagyobb szint. Később fognak új épületeket hozni, nagyobb szinteket, és talán raw materialtból lehet majd boost csomagokat gyártani, de nem ez a prioritás a fejlesztésben. 1 - 1.5 hónap mulva szerintem hozzá fognak nyúlni a bázis témához, mivel addigra sok usernek lesz nagyon sok fölös raw materialja, és vinnyogni is fognak h nem tudják elkölteni :)
Ajánlatos T4-ig eljutni, ott PvP már nagyon pörög, alatta inkább PvE.
Utoljára szerkesztette: plutoka, 2016.01.13. 14:18:00 -
#4219 nekem egyet kivéve már fullos és sosem vettem ilyen materialt -
ikarus44 #4218 Ingyen is bőven fel lehet építeni -
Plata #4217 Még ez a bázís építgetés is tök mókás.Bár gondolom ez főleg akkor jó ha pénzért veszek materialt,mert napi 100-al sokra nem megyek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.13. 13:17:46 -
Munkie #4216 Amcsi ág nekem bejött, kicsit a papírabb tankok közé tartozik, de gyors és jó tűzerő. Az tény és való, hogy M1A1 (T8) -tól az igazi a móka velük, ott beizmosodik az armor is. -
Plata #4215 Ez az M41 eddig eléggé bejön.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sajnos PVP-n nem tudtam tesztelni,nincs elég játékos,és sosem hív be. -
Userx2 #4214 Ami nagyon lényeges változás wothoz képest, a nagyon egyformára balanszolt T8+ gépeknél, a retrofitek + parancsnokok jelentős előnyt adhatnak egy adott járműnek. Az első 3 link alapos átolvasása után válassz ágakat.
És nyugodtan ignoráld a "nincs egyensúly, meg mi a fs.zom ez a sok 12-0" panaszkodásokat. A játékos bázissal van a baj, az meg olyan amilyen. Ez game nagyon profi munka. -
Plata #4213 Jah,ne is mond vak vagyok mint állat.
Köszi. -
Userx2 #4212 Látod fent a linket? Yossarian /The Lightbulb/, Tocsek és Logan csináltak egy fasza kis blogot.
Kilistázom prioritás szerint az olvasmányokat.
Járműosztályok
Retrofit rendszer
Parancsnok és legénység bemuatása
Lőszerfajták
Páncélzat és védelmi rendszerek
Bázisrendszer
Amit a PVE módról tudni kell
-
ikarus44 #4211 A recon, főleg felderítésre van, kisebb kaliberű gépágyúja van, de attól függetlenül mindent ugyanúgy szétbont, ill nagyon OP a camoja, és a mozgékonysága is kiváló. Jelenleg ez az abszolút OP ág a játékban.
A fire support annyiban különbözik a recon-től, hogy valamivel roszabb az álcája, és a mozgékonysága is kicsit rosszabb, de még bőven elfogadható mindkettő, és a fő fegyvere az irányított rakéta.
A high caliber light pedig olyan mint a wot-ban a könnyű tank. vagyis jó mozgékonyság, nulla páncél, jó löveg -
Plata #4210 Akkor asszem a PT-76 és M41 rossz választás volt.
Azt is elmagyarázhatná valaki hogy miben különbözik a Recon,Fire Support Vehicle és a High Caliber Light.
De ha van erről magyar leírás azt is megköszönném.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.13. 11:06:05 -
Userx2 #4209 Crab, száguldozni. MBT /nehéztank/ T-90MS, Leo2A6, M1A2. Mind jó. -
Plata #4208 Hát csak halvány gőzöm sincs mnelyik ágon induljak el,ebben más a tech tree,nincs az hogy amerikai meg ruszki meg britt meg francia ág,hanem totál katyvasz.
És PVP-re nem tudok menni,nincs Tier 1 szinten játékos. -
Munkie #4207 i5 3570K 8 giga ram és GTX 970 mellett nem fut ultrán 60fps-el (vagyis nem mindig, nagy terek megzabálják) szóval én is visszavettem high-ra a dolgokat (persze így is baromi szép), viszont amit említett korábban yossarian kolléga azt a distance detai-t kipróbálom, hogy mivan ha csak attól szabadulok meg.
Ami viszont igaz: játékélmény > grafika -
Dewri #4206 Nálam AMD FX-4100 (3,6 GHz), 4 GB memória és egy Radeon HD5750 (1 GB) videókártya mellett minden beállítás medium, csak a "textures" high, így megy stabilan 40-50 fps között a játék, 64 bites Windows 10 mellett. Igaz a felbontást viszavettem 1600x900-ra (1920x1080-ról), mert ez a kártya még nem igazán HD-ra van tervezve (2009-es vas...), olyan felbontáson kicsit gyengébben megy, mint ezen.
Így azért jobban néz ki a játék, mintha mindent low-ra tennék, de akkor megvan a 60 fps is és nem annyira ronda még úgy sem, persze ez viszonyítás kérdése: nekem sosem volt mindenek feletti szempont az "überultragiga" grafika egy játéknál, ha a játék le tud kötni, mert olyan a fílingje... És persze az SD kliens van leszedve, nem a HD.
Egyébként az ajánlott rendszerkonfigban is 1 gigás kártyát javasolnak a weboldalon. -
kissssss #4205 "Mert WOT-ban imádok velük ökörködni."
akkor barátom ezt a játékot kifejezetten élvezni fogod.... -
Userx2 #4204 The T-90 series vehicles’ (Terminator, Ramka, T-90 and T-90MS) rear armor was reduced to make it penetrable by autocannons of appropriate tiers
The T-90MS lower frontal plate was fixed (reduced to pre-0.12 value after an unintentional buff)
Az első mondatot értem, T-90 széria nerf ezáltal hátulja legalább belőhető lesz a Crab számára, a második mondatot annyira nem vágom. Nerfet kap a frontja is, miután véletlenül buffolódott vagy mi?
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.01.13. 01:04:18 -
yossarianHUN #4203 Az 1 gigás VGA kicsit soványnak hangzik, de szerintem nem lesz vele gond, ha nem akarsz ultrára rakni mindent. Igen, használhatóak a scoutok (itt AFV-k), sőt, jelenleg kicsit OP-k is, mert rohadt gyorsak, és nagyon jól rejtőzködnek. -
Plata #4202 Jah az accom megvan,már tölti is lefelé.
Lenne még egy fontos kérdésem,a scout tankok használhatók valamennyire?
Mert WOT-ban imádok velük ökörködni. -
Plata #4201 Még le sem töltöttem,először kiakartam kérni a véleményeteket.
A gépem kb ilyen:I5 4x3.2ghz proci meg 8 giga ram és valami 1gb vidkari.
Elvileg accom van,mert jelentkeztem tesztelőnek annó. -
Userx2 #4200 Ejj, belenyúlsz a lecsóba. De ha egyből a 8-ast veszed meg, nem lesz gondod az amcsi ággal. :) -
Angelus1991ster #4199 Azért egy MBT-70-est ajánlok figyelmedbe, ha akciós lesz.
Interaktív enciklopédia harmadik kötetének tartom, ahol a Modern éra harcjárműveit próbálhatjuk ki.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.13. 00:08:24 -
Plata #4198 Hááát ma asszem január 13 és talán szerda.Jah,az,megnéztem a számítógép óráját.
Néztem róla videókat és eléggé WoT klónnak látszik,de modern tankokkal,őszintén szólva az amcsi tankok érdekelnének. -
Angelus1991ster #4197 "Mi a ragya,aszittem ez az AW topic nem a doni harcok topic" - Milyen nap van ma?
Mellékeltem pár térképet a linkelt videóhoz. -
Plata #4196 Hát a WOT-ban max a T8 érdekel,tovább nem nagyon megyek,egy két kivétellel.
Prém tankom úgysem lesz,WOT-ban is csak úgy lett hogy a tankomból prém lett.No meg egy kis bugolt kódos aranyból vettem.
-
yossarianHUN #4195 Jelenleg még jóval, de ez főleg a CPU-ra áll. Mindazonáltal ha kipróbálod és akad, vedd le a "distance detail" beállítást low-ra, vagy medium-ra, mert az eszméletlen módon zabálja fel a procit, még az i5-i7-eket is.
A csapattársak ugyanakkora barom állatok, a hülyeség sajnos worldwide jelenség.
Ez már bonyolultabb kérdés. Itt eleve lassan haladsz, mivel a T2-3-4 nem az a matchboxban rohangáló hülyegyerekek homokozója, mint a WoT-ban, hanem játékmenet tekintetében kb. ugyanazt nyújtja, mint a magasabb szintek. Alacsonyabb szinten nem lesz gondod a kredittel, eszméletlenül lehet keresni egy sima T4-5 tankkal is, a ménkű akkor vág be, ha eljutsz T8-ig. T8-ban már borsosak a dolgok, a T9 meg kifejezetten elborult árakkal dolgozik, maga a T9 tank 15 milla, a moduljaik többsége 2-3 milla, a retrofitek (wotos felszerelések megfelelői) meg szintén 2-3 misi körül mozognak. Ide már nem árt prém tank, de ha nem vonz a T9, akkor simán megleszel nélküle. -
Plata #4194 Mi a ragya,aszittem ez az AW topic nem a doni harcok topic.
De igazából lenne pár kérdésem.
AW-hez mennyivel kell erősebb gép mint a WOT-hoz?
Az AW-ben is kb arra számíthatok mint a WOT-ban?Vagyis tök dinnye csapattársak?
Az AW-ben a fejlődés nehezebb vagy jobb?AW-hez is kell prém tank meg prém acc ha pénzt akarok keresni? -
Angelus1991ster #4193 Ha nem gond, pár térképet is linkelek a doni csatáról.
Hadseregek helyzete 1942 vége fele:
Csata eleje:
Csata vége:
Keleti front bukásának kezdete 1943 elején:
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.12. 21:54:20 -
ikarus44 #4192 Bocsánat, az off-ért, de úgy gondolom, hogy a mai napon nem mehetünk el mellette.
Don -
yossarianHUN #4191 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ideje volt már. -
ikarus44 #4190 Na erre kíváncsi leszek -
#4189 Hogy a játékról is legyen szó:
0.12.1758 brings one new feature - the Visual Camouflage System -
yossarianHUN #4188 Viszlát. -
Munkie #4187 :DDDDDDDDD -
FosTalicskaa #4186 Mindenki buzi. Geci fasszopók!!! Szarakodtok itt a hülye számítógépes lyátékokkal, miközben fogy a magyar!!!! nyomorult nolife köcsögök -
Munkie #4185 Mindig kibukik az IQ. A véééér, a vért nem lehet meghazudtolni. -
#4184 El lehet menni ha nem tetszik szarházi -
FosTalicskaa #4183 Kapd be a faszomat hülye buzi. -
yossarianHUN #4182 Akkor Talicskám, innentől az összes trollkodó hsz-ed következetesen törölve lesz. Vagy megszoksz, és képes vagy flame-en kívül mást is ide írni, vagy megszöksz. Igen, elnyomó, diktatorikus, WG, Mail.ru, Obsidian, és minden egyéb elképzelhető bérenc vagyok, és a legkevésbé se érdekel. -
Userx2 #4181 XM1-et PVP-ben péppé lövik és nem mobilis. T7 Abramst a botok is lebontják, katasztrófa. 8-astól kezdődik az amcsi ág.