5226
  • SzocsA
    Sosem készül el egyik sem...

Kicsit szétkapták.
  • kissssss
  • Lokker
    Mostanság minden játék béta állapotban jön ki és pár patch/dlc után lesz teljes...
  • Angelus1991ster
    WoT is bétában van.
  • Phara
    Ne etessétek!
  • aru
    Nem kell játszani vele ennyi. Menj vissza a WoT harctérre, ami a korlátlan cheatek világa!
  • Fellner
    Még mindig abban menetel. Egyik sem jobb a másiknál, ebben van pve, abban nincs, a másik oroszpárti ez meg a franc tudja, majd kiderül :D nincsen játékos pvp-ben ? :D talán ez lehet a helyes válasz. Szóval , mindegyik szar, csak a másikkal többen játszanak :)
  • SzocsA
    Még mindig bétában van ez?
    A WOT sokkal jobb, mint ez a szar, azt hittem valami új lesz ezzel a játékkal, de nem. Jön egy új kereskedő ág, ahelyett, hogy megcsinálnák normálisan a játékot......
    Mi alapján dönti el a játék a lepattanókat? Miért van az, hogy bedobálja a 6osokat a 9esekhez? Volt olyan is, hogy 5öst is berakott, de lehet, hogy max 8asok voltak ott akkor, nem emlékszek rá.
  • Dewri
    Egyébként csináltak valamit a grafikával az új hotfixnél? Mert nekem most van 4 db képernyőfelbontásom, de egyik se a monitornak megfelelő (1920x1080), hanem 1280x1001/1600x900/1680x1001 és 1904x1001. Ha pedig fullscreent állítok be, akkor első egérkattintásra összeugrik kis ablakba. Patch előtt normálisan működött... Másnál nincs ilyen probléma?
  • Dewri
    Nem tudom honnan vesztek ilyeneket... PvP-ben anno Challengerrel rommá lőttek már az elején (még a páncél és lőszer upgrade előtt...), találat nélkül jöttem ki, bőven mínuszos volt a kör... Amikor volt 2 killem és bukta lett, akkor is 20ezer kredit körül jött plusszba, mert a javítás és a lőszer mellett a bukta semmit nem ér...
  • aru
    Köszi. Sárga lettem 350-nel... Hajókkal sokkal jobban megy! :D
  • ToCsEk
    neked kell a rublikákba beírni az adott szám statokat a profilodból amit játékban megnézhetsz és abból kiszámolja
  • aru
    És ez miként működik? Mert sehova nem lehet beírni játékosnevet.
  • Munkie
    Összeszámolgatod mondjuk hónapra lebontva nem erős, aki mondjuk tehetősebb (mondjuk egy nyugati országbeli) ugyan ezt (sőt többet) megold azzal, hogy mondjuk havi 10est bedob a játékba, ami meg mi... fizetése elhanyagolható része. Így mi (persze tisztelet a kivételnek) csórók is kapunk valamicske ösztönzést :)
  • Angelus1991ster
    Ez egy kicsit erős:
  • yossarianHUN
    Volt már, de szerkesztőt keres az Armored Warfare témájú AW Base blog. A feladat hírek fordítása és közzététele lenne angolról magyarra, illetve alkalmanként egyéb cikkek, tankismertetők, oktató videók, egyebek készítése. A szerkesztői státusz a megfelelő teljesítmény esetén játékon belüli juttatásokkal (gold, prém, prémium/exkluzív járművek, stb.) jár. Jelentkezni nálam, privátban.
  • Antimat
    Indulhat a faszméricskélés itt is
  • Munkie
    +1
  • Jeffjohnson
    Cserébe a körök nem 5 percesek.
  • yossarianHUN
    Cserébe több rep jön PvE-ben, ami már magában röhej. A PvE easy mód a PvP-hez képest, még tutorialnak se nevezhető, mivel az az egy-két páncélozott bot is folyamatosan a seggét meg az oldalát mutatja neked. Nem véletlenül van az embereknek 50% körüli WR-je PvP-ben, és 80-90 körüli PvE-ben. Ha rajtam múlna, feleannyit hozna kreditből és XP-ből is, mint a PvP.
  • aru
    Nem feltétlen.
    Most telepítem a laptopra a játékot, leszedett 4,3 GB-ot, majd utána elkezdett tölteni 12,3 GB-ot extra adat címszóval. Azért nem értem mi lehet ez, mert a letöltött 4,3 GB-al működik a játék. Valaki ötlet?

Nyilván csak a kredit. Én akkor utam meg amikor már nem volt hova menni a kurva sok rakétázó klikker elől, mert az a kurva rakéta a ház sarkánál is befordul... Elég unalmas amikor 2-5 másodpercenként jön egy rakéta... Persze azért a gyalogsági puttyogtatók is érdemelnek egy említést...
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.02.02. 17:38:33
  • Munkie
    És milyen jól is teszik. PVPben afkolásért 2x több pénzt kap az ember, mint mikor PVEben (mert bizony ott is vannak nehezebb küldik és szarjátékosok csapattársként) 30 ezer dmg 17ölés stb kört megy...
    Utoljára szerkesztette: Munkie, 2016.02.02. 14:52:46
  • SzocsA
    De így is kevesen játszanak ezzel, kéne valami játékosszám adat.
    Tegnap vagy 5 körön keresztül utánam jött 3-4 játékos, mármint aki velem volt az első meccsen azokat mind utánam dobta a következő csatába. pedig több percet is vártam egy csatára.
    Volt egy bot vagy nem tudom mi, vblel volt és afkzott. mind az 5 csata alatt. a másik magyar gyerek meg végig votebannoltatni akarta. az első meccsen letkzta, kilőtte meg kilőttek őt is, kikaptunk simán mert 4-5 lövöldözték egymást.
    Következő körben is hozzám dobta, ott is ment az írogatás, hogy jelentsük fel. Akkor sem a játékkal foglalkozott, kikaptunk. A 3. körben ellenem rakta, akkor szerencsére nyertünk.
    Utána kettőt meg elbuktunk, mert velem voltak. Ha olyan sok játékos lenne, akkor nem hinném, hogy így utánam tudna dobni több játékost az előző csatából.
    Van amikor 7 vs 7 van van amikor kettővel kevesebb mindkét oldalról. van amikor 10 vs 10 van....
    Meg az, hogy állandóan 1 percnél többet kell várni. volt amikor kimentem cigizni és 4 perc eltelt és semmi.
  • Jeffjohnson
    Ha csak a kredit hozam az egyetlen, ami az embereket a PvP mellett tartja, akkor tényleg nagy baj van.
    Ezentúl lesz biztosítási pénz, szóval korántsem biztos, hogy olyan nagy lesz az emelkedés. Eddig számos pve játékos azért ment be, gyorsan meghalni pvp-be, hogy több kreditet keressen, ami senkinek sem volt jó.
    Most a helyzet annyiban változik, hogy a másik oldal fog sírni.
  • yossarianHUN
    11.-ei patch

Végül csak hallgattak a PvE kredit bevétel miatt vinnyogó bobokra. Ezzel szerintem be is verték az utolsó koporsószeget a PvP-be.
  • Lokker
    A festés basszus...
  • ToCsEk
    m1a1 heat találatok
  • Plata
    Csata elején kiírja hogy Battle Log On,az mi a rosseb?
  • yossarianHUN
    Ritka, de ha előfordul, akkor se garantált, hogy roflstompolod a kicsiket. A T8 MBT-ken sincs sokkal több weak spot.
  • Antimat
    Gondolom kivéve amikor egyetlen T9-es van bent T8-T7 csatában, bár sejtem, hogy ritka, mint a fehér holló. (Szerk: nálam azért viszonylag (érzésre) sokszor előfordul, hogy a mi csapatunk full t8-t7, az ellen topja meg egy t9)
    Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.01.30. 12:44:01
  • yossarianHUN
    A Tagilnak jobb az ágyúja és a mozgékonysága, a Challynak a páncélzata. A másik kettő közül egyértelműen a Leo, az Abramsnek ugyanúgy átlövik az oldalát, sőt. Egyébként ha rám hallgatsz még egy ideig nem veszel T9 MBT-t, az élvezeti faktoruk kisebb a nullánál. Én a helyedben megvárnám, amíg lép valamit az Obsidian a balanszolás irányába, mert jelenleg a T9 gameplay a kopogtatásban, RNG fesztben és pixelvadászatban merül ki.
  • ikarus44
    Egyértelműen a T-90MS
  • SzocsA
    Melyik 9es tankot vegyem meg? Megvan az ariate, ebből vagy a Challenger 2őt veszem meg vagy a T90 mst. Persze később kihúzom a másikat is. De melyik a jobb?
    Meg megvan a Wiesel, lassan az is kész lesz. Abból meg a 9es leopard vagy az Abrams lehet, melyik a jobb? A másik ilyen lájttal kifejlesztem a másik kilencest, a TDvel meg a CRAB-ot és kész.
    A leopardnal az a baj, ha picit is elfordítod a testet belövik az oldalát.
  • SzocsA
    Még az előző kettőnél sincs kihúzva egy 9es sem. Mennyire időigényes ez! :/
  • toocha
    HD kliens?
  • toocha
    Helló! Telepítéskor mi az a 12.25 GB amit letölt? Ekkora a játék?
  • Prince23
    Harmadik dealer videó bemutató:

Hamarosan jön az új dealer videó
  • Prince23
    Hátha valakit érdekel: AW Base EU szerkesztőket keres...
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.01.26. 18:24:45
  • Sz_i_l_a
    én azt olvastam valahol, hogy csak a valóságban is kétéltű járművek fulladási idejét növelték meg ;)
  • Alien69
    A piros kör felett van egy halványszürke kör, az jelzi, merre indul a raketta. Ha ez lefele van, akkor mehet a földbe...