5226
  • yossarianHUN
    Azért ennyire durva szélsőségek még a wotban is ritkán vannak :D
  • aru
    Jó volt ez az 1 hét 400%! Három 7-es megvan, még a Abramsra fáj a fogam. Utána 4db 8-as lesz a cél. Tudja valaki, hogy a PL vs. GER event linkje amin az állás látszik miért nem működik a karbantartás óta? Vagy csak nálam nem megy?
  • Lokker
    jah WoT-ban nem lenne győzelmed :D
  • yossarianHUN
    Azért tudna mutatni ez a játék egy-két dolgot a WoT-nak szopóágakról. Chally 2-vel 13 csata, 2 győzelem.
  • aru
    Ma az üsszes idióta mbt játékos beesett PvE-re! Idióták kempelnek ahelyett, hogy az első vonalban játszanának... ráhúzzák állandóan az artyra és a TD-re az npc-ket aztán miután őket kiszedik pár lövéssel nyavajognak, hogy bukta a csata...
  • kissssss
    jövőhét hétfőn magyar idő szerint milyen időpontban kezdődik az event?
  • yossarianHUN
    Q&A 13
  • Dewri
    Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ha szervert váltok, akkor nem nulláról indul minden a másik szerveren? És amit ott kapok, azt csak ott érem majd el? Mert mielőtt rányomnék, hogy amcsi szerver, külön figyelmeztet is erre. A wotban is külön volt minden szerver számon tartva (eu, usa, orosz, ázsiai...), mert az eu és usa nem ugyanaz, mint az eu1 és eu2 váltás... Vagy igen?
  • Dewri
    Fene tudja. A hétvégi akciónál az volt ígérve, hogy aki tolja, az február 16-án kap 7 nap +50% bónuszt. Most 17 van, bónusz sehol. Vajon a jövőheti aranyeső is így érkezik? Mindenesetre a 400% xp ebben a 2 órában hat napon át elég jól megdobja a fejlesztést, legalább ennyi jó kisülhet az mostani akcióból arany nélkül is...
  • SzocsA
    Tök jó, hogy gondolnak a délutánosokra is akkor reggel 6-9 ig lehet küldeni
  • yossarianHUN
    T10 képek

Mondjuk ha a Leo tényleg megkapja a 140 mm-es ágyút, az érdekes lesz.
  • aru
    Nem mondtam, hogy pikkel, simán lehetett bug is mivel aznap olyan 20 órát volt online a profilom (akkor is amikor éppen nem játszottam). Mindegy, remélem a heti napi 400% meglesz, meg a jövőheti gold eső.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.02.15. 18:40:40
  • Lokker
    Jó, jó elhiszem. Az obsidian pikkel rád ezért neked nem járt...
  • kissssss
    Wölfli’s Gold Rush
  • aru
    Biztos te itt voltál mellettem, hogy jobban tudod én mit láttam! Feltünt volna a 4x XP az, hogy nem 5k van oda írva csatánként hanem 20k.
  • crossfighter
    Üdv!
    Frissen alakuló battalionba lehet jelentkezni. HunHunterS (HuHuS) néven fut, főleg PvE orientált de persze PvP is szerepel, csak nem elsődlegesként. Eljövendő PvE tournamentekre szeretnék ütőképes csapatot. TS3 van, korhatár meg egyéb hülyeségek nincs.
    Akit érdekel vegyen fel játékban, Crossfighter néven.

További jó játékot!
    Utoljára szerkesztette: crossfighter, 2016.02.15. 09:41:02
  • yossarianHUN
    Mármint az ERA? Az első bekapott HEAT-et/rakétát megfogja, de az AP-k átütését is csökkenti.
  • SzocsA
    Ez a kompozit bármit lepattint első lövésnek vagy hogy működik?
    Baromi jó ez a tank egy csomót pattintottam. meg egyszerre csináltam ki 3 tankot. :D
    Kitáraztam a köpködővel majd két rakétát ellőttem, majd a maradék low hpt leszedtem a tdről meg a bmpről :D
  • Lokker
    Gondolom ezt alá is tudod támasztani képekkel hogy neked nem járt. Ja nem...
  • oneal1
    ki van zárva!

mindenkinek ment a 400%
  • aru
    Fönt voltam és nem vettem észre, hogy lett volna. Végighúztam a hiányzó xp-t a T-72A-n, olyan 30 csatát toltam le és mindet 100%-al adta.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.02.14. 09:23:49
  • Lokker
    tegnap este 6-tól 9-ig 400%-os repu bónusz volt...
  • aru
    Korlátozott ideig sem találkoztam össze vele!
  • Munkie
    nem, 400% volt, csak az korlátozott időre szólt, hétvégére 100% van érvényben
  • aru
    A 400%-ból 100% lett!
  • SzocsA
    2000ren vannak PVEben és majdnem 1000 ember PVPben. ebben a három órában többen játszanak mint egész hónapban együttvéve.
  • Antimat
    Szar.
    Agyhalottak, 10-15:0 csaták.
    Most se látom azt a k. nagy 400% bónuszt, amit belengettek.
  • Userx2
    Követem a fórumot. Ha nem lesz arty a játékban vissza térek. :-) Bár nem ez csapta ki nálam a biztosítékot. Az amúgy igen nehezen belőhető leopard buffnak az a része, amiről nem is írtak. Sidecrape-ben megkapta azt amit papíron tudnia kellene, az amcsit meg 10 fokos szögből is átkenték. Nem tudott a szerencsétlen visszhúzódni, mert picit látszott az oldala. Ezen ponton lett elég. Másfél hónapja be sem léptem sztem. Nem tudom azóta mi a helyzet.
  • Antimat
    Legalább lesz fenn játékosállomány... bár, a mai nap után, lehet, hogy nem is lesz olyan jó.
  • tutyimutyi2
    ha elolvasnád figyelmesen a hírt ami a hétvégére vonatkozik akkor látnád hogy egész hétvégén minden meccs 100%os xp bónusz és holnap este 6-tól 9-ig lesz az a a 400%-os dolog
  • oneal1
    emailben amit küldtek, 400% os xp az mikortól él?

illvetve a napi első győztes meccsért jár vagy végig a hétvégén?
  • ToCsEk
    garázs ahol a tankok vannak jobb felső sarok felkiáltó jel, kicsit alatta VILLÁM jel nah az
  • szegalpityu
    Sziasztok!
    Valaki magyarázza már el legyen kedves lépésről lépésre,hogy az inventori menüt hol találom hogy a prémium napot aktiválni tudjam.Mert ezek szerint láma vagyok de én nem találom a játékon belül.Köszi
  • Dewri
    Meglett az ingyen prémium napom a hatodik belépésre, na gondoltam tolom most délután akkor, mert épp ráérek. PvE természetesen szigorúan. Az egy dolog, hogy 2 pályát ad folyamatosan, mert a random enemy miatt így is lehetne tolni, de folyton kivág a játék és nem csak garázsba, hanem windowsba... Mire meg visszamegyek, már semmi értelme... Szóval ennyit erről. Ezért jó, hogy ingyen volt a prémium nap, így nem kell azon bosszankodni, hogy fizettem valami sz*rért..

Már vagy 2 hónapja nem játszottam, azóta jött pár javítás, pár új pálya, random PvE ellenfél respawn, ezek valóban értékelendő dolgok, a fejlesztői kérdezz-felelek is sokkal normálisabb hangvételű, mint a wotnál. De ezek mellé szaggat a hang időnként, a saját motorhang alig hallatszik, a mellettem elhaladó csapattárs motorhangja meg üvölt. Ilyen nem volt korábban, jópár videót csináltam, egyiken sincs ilyen probléma. Ahogy nem volt egérkattintásra összeugró kép és nem vágott ki csatánként sem a szerver. A pályák léptetése (2 pálya váltakozása adott nehézségen...) már-már a wotot is alulmúlja, ma legalábbis. Ezek pedig erősen rontják a játékélményt. És nem látom, hogy a sűrű frissítések és hotfixek orvosolnák ezeket, pedig nem mai problémák. De persze egyedien festett prémium járművek komplett szériája már volt azóta... Na mindegy, hátha a következő nagy patch majd rendet tesz.
  • Antimat
    Nekem végigment, és megadta a végén, az összeset. De naponta is fel lehet venni.

Ez volt kb. 2 napja, aztán 1-1,5 nap szünet, és ma újra kezdődött.
    Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.02.10. 11:28:32
  • aru
    Ezzel valakinek valami tapasztalata? Én gyakorlatilag napont letolom a kétszerezőket PvE-ben, bejelentkezem, de ez szinte soha nem ment még végig. 3. napnál általában újrakezdi előről! Tegnap kivételesen elment a 6. napig (de az 1 nap prémiumot nem kaptam meg ennek ellenére), de ma szintén előről kezdte. Másnak?
    undefined
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.02.10. 01:30:07
  • Antimat
    Ez az akció sem lesz rossz hétvégén.
  • Antimat
    Szerintem rák akkor is.
  • SzocsA
    Ki lett húzva a menyét, kifejlesszem a leot belőle vagy valami másik 9-est? Szétfogják lőni a tornyát HEvel.
    Ezekkel a kis páncélozott harci járművekkel jobban lehet játszani, csak az a baj, hogy a rák gumikerekes és eléggé nehéz irányítani.
  • robogo81 #4301
    Látom a balansz a régi tud lenni,ha akar.