Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na téged meg ki idézett meg? Srácok, megmondtam, hogy senki ne rajzoljon pentagramokat kecskevérrel, mert ez lesz belőle.
A kis harcias patrióta. Áruld már el, ha kijönnek a 10-es tankok, akkor a 9-eseket is megkapod ajándékba? Vagy ennek továbbra is az a feltétele, hogy felügyeld a fórumokat és letámadj mindenkit, aki valamiféle kritikát fogalmaz meg a wot-klónnal kapcsolatban. Tudtam én, hogy nem a blogolás miatt vettek meg kilóra... 😛
Nem kell bántani, csak tájékozatlan. Nem ismeri a lopás fogalmát, szimplán az agyhalottak táborát bővíti.
nezd, aki szerint a jatek keszitoi meglopjak, mert van ami penzbe kerul, amiert amugy nem muszaly fizetni, de megis hogy kepzeli ezt a szajbavert tetu banda aki faszert nem ingyen melozott a jatekkal eveket, hat ott tul sokat nem kell agonizalni, mit keres meg itt..:-p troll egyertelmuen
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Tudod mit nem csinál még normális ember? Nem okádja tele a vinnyogásával egy olyan játék fórumát, amit saját bevallása szerint utál, és hónapok óta nem játszik vele. De tudom, te befejezted, és nem írsz többet ide, ahogy egy előző héten, meg azelőtt, meg azelőtt, meg azelőtt... <#hehe>#hehe>
Biztosan áll a pöcök a gatyádban, amikor valakinek beszólhatsz, mert normális ember nem csinál ilyet.
<#idiota>#idiota>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ez valahogy viccesen hangzik a te szádból <#hehe>#hehe>
Viszont ezzel is egyetértek. Nem kötelező a disznótor.
Ez már az ő hülyeségük. Senki sem kényszeríti őket, hogy azzal játszanak, ami nekik nem tetszik.
Nézőpont kérdése. Minden játék egy szolgáltatás, amit meg te nyújtasz, az az ellenszolgáltatás, a pénz. Csak nem mindegy miért fizetsz.
Lehetne sorolni sok jó játékot, no nem ingyenest, amik tele vannak fo*** mikrotranzakcióval.
Az AW-ban rengeteg jó ötlet van, újszerű, korszerű, de pont azok az elemek, amik a wotban egy qurva nagy daganat az emberi idegnek az itt is megvan. Nah ez a probléma. Még véletlenül sem tértek el ettől a a lehúzó idegesítő üzlettől, és nem is akarnak. A béna játékos is játékos, és ahhoz, hogy jó sok pénzt kihúzzanak belőlük kellenek az ilyen játékölő járművek és bundázások (Gyuszopapa). Ez meg a másik véglet. Ahelyett, hogy valami egyedi vigaszdíj rendszert találnának ki, inkább az ember pofájába tolják a fa**, ha fizetsz, akkor szépen fogsz keresni, és jól fogod magad érezni. Azt a pénzt is sajnálom, amit ebbe költöttem, áldom az eszem, hogy időben felismertem ebben is a lopást.
Lehetne sorolni sok jó játékot, no nem ingyenest, amik tele vannak fo*** mikrotranzakcióval.
Az AW-ban rengeteg jó ötlet van, újszerű, korszerű, de pont azok az elemek, amik a wotban egy qurva nagy daganat az emberi idegnek az itt is megvan. Nah ez a probléma. Még véletlenül sem tértek el ettől a a lehúzó idegesítő üzlettől, és nem is akarnak. A béna játékos is játékos, és ahhoz, hogy jó sok pénzt kihúzzanak belőlük kellenek az ilyen játékölő járművek és bundázások (Gyuszopapa). Ez meg a másik véglet. Ahelyett, hogy valami egyedi vigaszdíj rendszert találnának ki, inkább az ember pofájába tolják a fa**, ha fizetsz, akkor szépen fogsz keresni, és jól fogod magad érezni. Azt a pénzt is sajnálom, amit ebbe költöttem, áldom az eszem, hogy időben felismertem ebben is a lopást.
Van olyan ami nem a pénzről szól? 😊
Ezt szépen meg fogalmaztad....:-)
Mert az életben is gyáva szar embereknek meg az agyhalottaknak akik 40000 csata után is eltévednek a pályán kell egy ilyen noskill jármű,ennyi.Mert ők is egy fizetőképes réteg és itt minden a pénzről szól.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.01.10. 13:06:27
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.01.10. 13:06:27
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Persze hogy nem olyan jó.És ne értsd félre nem személyeskedni akarok,csak szeretnék én is egy igazán jó játékot.Nem kellene átvenni a másik játékból azt amit sokan nem szeretnek.Most pl a WOWS-al játszottam.Ott meg az anyahajók op-ok.Értem hogy itt az artyk,és ott az hordozók védtelenek,de amit addig tudnak művelni,amíg meg találják őket az túlzás.Nem értem hogy miért kell minden játékba egy ennyire el túlzott osztály,jármű stb.
Nekem annyira nincs kedvem WoThoz, főleg hogy egy darab prémtankért elkérik egy teljes játék árát , ha nem többet. Meghagyom a burzsujoknak x) (Holott tegyük hozzá, nem ok nélkül próbálna menekülni onnan mindenki, lehet mégsem olyan jó az a WoT?)
Én továbbra is szem előtt tartom, hogy itt pár hónapja kezdődött a buláj, ott meg évek óta tart. A helyzeti előnye megvan, a remény a pozitív változásra ott már nincs meg, itt még igen.
Én továbbra is szem előtt tartom, hogy itt pár hónapja kezdődött a buláj, ott meg évek óta tart. A helyzeti előnye megvan, a remény a pozitív változásra ott már nincs meg, itt még igen.
twitch.tv\mnk_official
Akkor a wottal is játszhatnál,az is tetszene.Ott még több jármű ág van,több pálya stb.Egyetértek AJensen-nel.
Utoljára szerkesztette: Pityuka74, 2016.01.10. 12:31:26
Utoljára szerkesztette: Pityuka74, 2016.01.10. 12:31:26
Hát menjenek, senki sem sírja őket vissza. Bármibe kezdenek, úgyis visszamennek, mert abba ölték az életük és pénzük. Ez olyan, mint a WoW effektus -> sok sok jó MMORPG van a piacon, amik nyilván sosem érhetnek fel egy WoW-al (aminek azért nem kevés előnye van), sokan kipróbálják ezeket, mindig a megváltást is remélik tőlük. Aztán persze visszamennek WoWozni. Ettől függetlenül viszont nem húzza le a rolót egyik újabb játék sem. Ilyen játékok pont olyanoknak jók akiknek eddig az a "műfaj" kimaradt az életükből. Pl. én (és aw fórum alapján sokan mások)
twitch.tv\mnk_official
Pedig sokaknál ez a maradás oka. Sok időt és pénzt raktak bele, és nincs kedvük egy újabb hasonszőrű játékba időt és pénzt fektetni. AW-ban mondjuk nem olyan drasztikus mértékű a lehúzó politika, de ugyanazt eljátszani, mint a wot-ban, nem csodálom, ha sokan inkább visszamennek a wg termékéhez. Köszönik szépen, nem kezdik elölről a szívást.
Dewri: PvE-ben a botok szimplán csak hülyék, mert folyton a gyengített részt akarják lőni.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.01.10. 12:07:21
Dewri: PvE-ben a botok szimplán csak hülyék, mert folyton a gyengített részt akarják lőni.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.01.10. 12:07:21
Ma 5 meccsből 4x dobott le 1x meg már be se engedett,uh megint pihenőpálya...
PvE-ben orosz tankkal jól működik a sidescrape. T64 beforgatva saját tieres gépeket szépen pattintgatta régebben, mostanában nem tudom. De valóban nem lehet erre építeni, tehát lehet hogy csak bug volt, hogy működött...😊
Én nem látom, hogy ez miért lenne indok arra, hogy egy játék mellett maradjak. Én addig játszom valamivel, amíg szórakoztat. Ha nem, akkor keresek valami mást. Az, hogy egy játékkal sokat játszottam az max annyiban jó a játéknak, hogy ha jön olyan változás, ami érdekel, akkor könnyebben visszatérek, mivel már megvan a max szintű jármű, de azért nem maradok valaminél mert egy csomó időt, pénzt már beleraktam.
Én azért játszom, hogy szórakozzak/kikapcsolódjak, dolgozni meg ott van a meló, kettőt igyekszem nem keverni.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.01.09. 22:53:58
Én azért játszom, hogy szórakozzak/kikapcsolódjak, dolgozni meg ott van a meló, kettőt igyekszem nem keverni.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.01.09. 22:53:58
BF4et még a CS:GO is veri
twitch.tv\mnk_official
Gyááá egy video alapján is le tudsz húzni egy játékot. Az is valami. 😊 Kolléga jó játék ajánlást kért, azért ajánlottam, mert veri a BF4-et. Xart nem javasoltam volna neki.
Gyáá, ritka lehangoló retró vidi valami kb. 10 éves prealfa verziójú fps-ről, van aki ezt élvezi egyáltalán? Ingyen sem kéne... <#wow3>#wow3>
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.01.09. 17:33:25
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.01.09. 17:33:25
Úgy tudom egy tankkal se lehet sidescrape-elni. Itt nem működik, akárcsak a lepattanó lövés sebeződés. Arty, rng, mm, és láthatóság jól összefoglalt. MM-et mondjuk lehetne javítani a meccsidő kitolásával, ha nem egy életed lenne körönként, viszont, akkor max 6v6 esetleg 8v8 játékos játszhatna egy meccs alatt.
Ez igaz,de a Wot-tal sok esetben évek óta játszanak az emberkék,ezzel meg nem annyira régen.Így nincs annyi veszíteni valójuk.....
Mentem pár kört a 8-as Pz. artyval. Volt, hogy éreztem elszúrtam a célzást, mégis bevitte a kötelező 250-et és utána még sikerül is kitáraznom rajta. Unfair, hogy 5000+ sebzést tolnak ki a pálya széléről és az összes MBT alá kell rendelje magát, két élősködő, taknyos, cigó szórakozásának.
Amúgy nagyon jó a játék, más probléma nincs vele. Na jó a sidescrape még mindig nem ok az amcsi tankoknál. Azért 15 fokos szögből ne már...
Amúgy nagyon jó a játék, más probléma nincs vele. Na jó a sidescrape még mindig nem ok az amcsi tankoknál. Azért 15 fokos szögből ne már...
"Az jó, legfeljebb egy csomó játékos nem marad. 😛
A WoT-ban is van arty, páran sírnak miatta de mégsem mentek el a játékosok.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.01.09. 10:47:29
A WoT-ban is van arty, páran sírnak miatta de mégsem mentek el a játékosok.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.01.09. 10:47:29
Az jó, legfeljebb egy csomó játékos nem marad. 😛
Egyébként a hülye láthatósági rendszer minden szinten és a buzi rng magas szintű csatákban sokkal inkább game breaking jelenség mint az artik. Ami azért nagy szó, mert azért az artik is erősen rombolják a játékot. És csak 2 van belőle oldalanként... mi lenne a wot féle 5-6 darabbal... bár akkor a most is kifejezetten erős felderítők, mégkönnyebben tudnák lemészárolni az egész csapatot, elvégre kevesebb járművet kell kimanőverezni, így mégjobban uralhatnák az egész pályát.
Egyébként a hülye láthatósági rendszer minden szinten és a buzi rng magas szintű csatákban sokkal inkább game breaking jelenség mint az artik. Ami azért nagy szó, mert azért az artik is erősen rombolják a játékot. És csak 2 van belőle oldalanként... mi lenne a wot féle 5-6 darabbal... bár akkor a most is kifejezetten erős felderítők, mégkönnyebben tudnák lemészárolni az egész csapatot, elvégre kevesebb járművet kell kimanőverezni, így mégjobban uralhatnák az egész pályát.
Az hosszú várakozás lesz, mivel többször is nyomatékosan kifejtették, hogy marad az arty. WoT-ban se vették ki itt se fogják.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.01.09. 08:46:05
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.01.09. 08:46:05
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Insurgency Nincs rang és fejlődés és emiatt talán csalók sem. Steamen volt leárazva 2,24 euróért. Ez nem eszetlen, hentelős, auto respawn BF4. Így játékélmény már van. És nincs arty. 😊 De még sniper hegyek sem, mert fix a létszám minden kasztból és ami jut azzal mész.. Lehet az AW-val megvárom míg kiveszik az artykat.
Nem, mert totál kiegyensúlyozatlan tank. Ráfutsz egy kis kőre, és máris hintázhatsz vele az ellenség orra előtt. Szenvedés volt ez a tank. Mondjuk az ágyúja, ha betalál, akkor azt az ellenfél biztosan megérzi.
Csak nekem tűnik úgy,hogy ez a T-80 jobban billeg minden másnál?
Az a baj azzal a 2 járművel, hogy egy B1 Centauro van előttük....
Azért tankosnak ott a Ground War Tanks is, ami bár nagyjából szintén wot klón, de azért vannak benne egyedi megoldások, különféle játékmódok (nemcsak állj a körbe...), rengeteg jutalom/ajándék, 7v7 csapatosak a meccsek, és a lényeg: NINCS BENNE ARTY!! Ja és böngészőből fut, nem 20 giga letölteni, már csak ezért is rá lehet nézni... Persze itt is előjön a balansz probléma, magas szinten a 122 mm ágyúk lényegében bármilyen szembejövő járművet 2 lövésből kiszednek (IS hordák...), alacsony szinten meg a 105 mm ágyúk csinálják ugyanezt (Hetzer és PzIV hordák...), a KV2 meg általában 1 lövésből instant killt csinál...😊
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2016.01.07. 01:45:09
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2016.01.07. 01:45:09
Ja igen, LAV600 persze. A Cent 120 is esetleg opció, de abból nem lesz Stryker.
A t72a után erősen fosok a t80-tól.
A t72a után erősen fosok a t80-tól.
cyka blyat
Az az Xp marad tankon, amit az utolsó fejlesztés után a 100 % eléréséig kell termelned. 100 % után termelt Xp a goldért váltható locked reputationt is növeli. Plusz elszámolja a tankon fenmaradt XP-nél is.
Ph-n a LAV 300-at az utolsó használható TD-nek írják. BMP-3M-el csak szenvedtem a retrofitért, mert pancser vagyok ezekkel. T-80 mobilitása ellensúlyozza belőhető páncélzatot, erős ágyú.
Nyilván LAV 600-at akartál írni. Tegnap kifakadt valaki game-ben, hogy utálja nagyon.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.01.06. 19:44:26
Nyilván LAV 600-at akartál írni. Tegnap kifakadt valaki game-ben, hogy utálja nagyon.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.01.06. 19:44:26
Egy tier 7-re lenne pénzem:
T80 vagy BMP-3M vagy LAV300 ill Cent 120 közül egyik.
Szerintetek?
T80 vagy BMP-3M vagy LAV300 ill Cent 120 közül egyik.
Szerintetek?
cyka blyat
Az egy mérőszám, ami mutatja mennyit mentél a fullos tankkal. Szerintem ennyi haszna azért van. Akkor most váltható XP-t csak a prémtankok termelnek? Lassan kinyomozzuk, hogy is van. 😊
Ok, asszem így már értem, tehát az már nem váltható be. Bocs, hogy bonyolult voltam, köszi mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: bootsector, 2016.01.06. 19:07:20
Utoljára szerkesztette: bootsector, 2016.01.06. 19:07:20
Így már világos. Van 338.000 XP a 9-es tankomon, de az már tényleg nem váltható. Ugyanis 1 napja mindent beváltottam a Pz2000- es artyba és azóta nem is mentem vele.
Szerintem amit Ő mond az már az összesített XP és nem tudod külön levenni a tankokról,hanem egyben van.Vagy nem?
Köszi, de szerintem nem fogalmaztam jól. Van egy olyan az adott járműnél, hogy upgrade, és ott a bal felső sarokban kiírva, hogy Unspent vehicle reputation. Elvileg ugye abból tudnám a cuccokat kifejleszteni rá.
Na az gyűlt össze már jó sok, de a tank már fullos, és a következő is ki van húzva. Ha tovább játszom vele, csak gyűlik tovább ez a fajta XP, de sehogy nem lehet átváltani.
Na az gyűlt össze már jó sok, de a tank már fullos, és a következő is ki van húzva. Ha tovább játszom vele, csak gyűlik tovább ez a fajta XP, de sehogy nem lehet átváltani.
egyszerűen mázlija volt, auto artyval nem lehet egy helyben maradni még annyira se mint az m109-el, wotal ellentétben itt azért nem olyan könnyű artyizni.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,