5226
  • ToCsEk
    egybe
  • kissssss
    a mostani panzerfest eventnek a győzelmeit egybeszámolja(pvp pve) vagy külön?
  • Prince23
    Jéé mit találtam a neten, van egy AW Base copy paste blogoldal is már AW témában:

awblog
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.05. 17:40:20
  • Sz_i_l_a
    Ja Ariete 17000 dmg 89.000 credit prémiummal, boost ellőtt ez min 180.190000 credit volt, viszont a tűzért nem cseszték el.
  • yossarianHUN
    A PvE még mindig nem a keresésre van, az a PvP. Kredit buffok ide vagy oda.
  • Sz_i_l_a
    Úgy visszaállították a boostot, hogy most PVE-ben alig lehet keresni :(
  • Plata
    Próbáltam,de a fórumba hiába raktam be,nyomtalanul eltűnt.
  • Plata
    De épp csak hozzáértem,mögé bújtam,és magába szívott,pattogtam végig mint egy örült.
  • yossarianHUN
    Már mehet is a bug report a deveknek:)
  • Plata
    Bakker,hozzá értem egy kocsihoz fedezék keresés közben és beleragadtam.

• Plata
    Hú srácok mentem egy jó kört.
    De iszonyúan be pöccentek az ellenségnél,behisztiztek hogy láthatatlan vagyok és kilövöm őket.Hackernek meg egyébnek elmondtak.
  • Plata
    Mi a szösz,kiderül hogy te is a szösz lovagja vagy?
  • Angelus1991ster
  • Plata
    Jól elvagytok.
    Árpádsávost na látod fix nem ragasztanék,max a kocsi alvázára.De inkább oda sem.
  • Angelus1991ster
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Úgy bizony. Rák egye ki a szívedet.Nagy-Magyarország. Hagyjámán azzal. Atlantiszi-szíriuszi szittya ősmagyar csillagbirodalmi matricát kell feltenni az autóra.
    Trollkodást befejezve: milyen proli suttyó az aki ezt csinálja? Eszembe nem jutna RO-sokat, SK-sokat lőni ha egy térfélen vagyunk.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.04. 12:07:52
  • yossarianHUN
    Bezony, sőt, még árpádsávos nagy Magyarországot se ragasztok az autómra.

• plutoka
    Még szerencse h a név változtatáshoz elég egy ticket-et irni a supportra. Ők megváltoztatni nem fogják, de megadják a lehetőséget, hogy a következő belépéskor új nevet válasz.
  • Angelus1991ster
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Milyen ez már. Holmi "félelemből" nem használni a HU/HUN végződést.
    Amúgy ez erősebb irónia volt #4600

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.04. 11:31:29
  • Sz_i_l_a
    Azért látom a frusztráltságért neked sem kell a szomszédba menni :)
  • Angelus1991ster
    Bozgorozni szoktam ezeket az örök depressziós népfajúakat. Legszívesebben minden HUN végződésű csapattársat kilőnék a francba.
  • Plata
    Én sosem teszem bele a nevembe a hun-t,nem szeretem ha tudják hogy magyar vagyok,sőt ha lehet úgy csinálok mintha nem is érteném mit vakerolnak.
  • yossarianHUN
    Azért ezzel vigyázz, én anno direkt azért kértem névváltoztatást WoT-ban HUN-osról HUN nélkülisre, mert a román csapattársak például előszeretettel lövöldöztek hátba.
  • Sz_i_l_a
    Miért kapna több accért büntetést, nincs sehol tiltva, hogy hány accod lehet.
  • Angelus1991ster
    Hamis Isten XD

Á szerintem érdekük, hogy több accod legyen. WoT-nál pl. külön meghívásos rendszert csináltak ezért, bújtatott kiskapukkal.
  • Rae Apofisz #4596
    Remélem nem kapok büntit, az elsöt nem használom, csak a második accountot.
    Tier 3 ig szerintem tök gyorsan el lehet jutni. Jobb szeretem ha a nevemben benne van amiről felismerni hogy magyar vagyok :) Más játékokban is ezzel a névvel szoktam játszani.
  • ikarus44
    Hát elképzelhető, hogy emlékszik az IP címre, és ezért " ment" el bizonyos dolgokat.
  • Plata
    Lehet hogy emlékszik,de akkor több acc miatt kapsz büntit nem?
    Ezért a névért kár volt újra kezdeni.
  • Rae Apofisz #4593
    Bocsi a dupla kommentért de nem engedi elözöt szerkeszteni.
    Egy furcsa dologra figyeltem fel. Csináltam egy uj accountot, mert nem tetszett az elözöben a nevem. Azt csak probaként csináltam, Flimbo volt a nevem az új accountal már Apofiszhun. Az új accounttal belépve mindent ujra elöröl kellett kezdeni. Elötte a sárga dealertöl vettem tankokat, abban már volt tier 4 esem is. Az új accountra belépve azonnal tudtam volna vásárolni tier 3 as tankot. Csak nem volt rá pénzem de a lehetöség megvolt rá. Mintha emlékezne a kliensem egy két dologra az elözö accounton.
  • Rae Apofisz #4592
    Ezzel szivtam én is. Nem engedte használni a tier 3-t, amikor meg le akartam tölteni a hd clienst lefagyott a gépem, nem töltötte le.
    Aztán rájöttem azért mert az indito menüben, bal felsö sarokban van az options, abban alap esetben fullra van állitva a kapcsolatok száma és a feltöltési sebesség. Ekkor jöttem rá, ez egy olyan játék hogy a playerek egymástól töltik le a clienst. Mivel gyenge a feltöltési sebeségem nem birta a gépem. Ezt a kettöt szépen levettem minimumra és onnatol kezdve semmi gond. Azonnal lejött a teljes kliens, és tudok játszani tier 3 felett.
    Ez valahol lejjebb le is van irva, csak már kifutott a listából.
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2016.04.03. 10:20:34
  • Phara
    Úgy emlékszem régebben azt mondták a fejlesztők,hogy aki első helyen van meccs végén az még valami plusz jutalmat kap.Sajnos úgy tűnik elfelejették...
  • Plata
    Nem,nincs semmi korlátozás,de csak tier 3-ig játszhatsz amíg a teljes játékot le nem szeded.
  • Plata
    Mert nem is tudsz.
    Ez csak baromság amiket mondasz.
    Kb akkor a baromság mint amikor az a hülye gyökér vesztes csata után videót csinált a csata jelentésről,amiben annyi látszott hogy ő egy vérbéna hülye,de szerinte össze esküvés áldozata,mert a Wg direkt belenyúl a játékba és akinek nincs prémje annak a tankja direkt mellé lő.
    Aztán kiderült hogy szegény játékos olyan vér hülye hogy a hülye méter is kiadkadt tőle.
    Szerinte akinek van prémje a tankja mindig talál,és mindig nyer,aki nem vett sosem annak meg direkt mellé megy.Jah és aki volt bétás azzal is kivételeznek.
  • Zozzancs
    Srácok, most, ha én nem fizetek egy centet se akkor le vagyok korlátozva ?:( azt írta az első indításnál, hogy tier 3 után már nem mehetek...
  • SzocsA
    Így már lehet haladni.
  • yossarianHUN
    Aha. Sejtettem.
  • aru
    Nem fogok linkelgetni és azzal súlyosbítani az amúgy is rossz helyzetet.
  • yossarianHUN
    Bővebben?
  • aru
    Fizetős warpack? Egyesével le lehet tölteni az elemeit ingyenesen. És még olyanokat is amik abban nincsennek benne. De ezt hagyjatjuk is, mert a WG hibája, hogy évek alatt nem gyomlálta ezt ki. Azaz nem is akarja, pedig csak a moddolhatóságot kellene megszüntetnie és majdnem az összes eltünne tőle.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.04.01. 15:45:09
  • yossarianHUN
    És ezt mire alapozod? A fizetős Warpackon kívül más csalás nincs, max olyan, egyesek által csalásnak minősített modok, akik mindenki számára elérhetőek.
  • aru
    Csak arra a cheatek arzenálja van ami ellen nem is fognak tenni! ÉS persze minden WG játékkal ez a helyzet.