5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
#4620 egybe -
kissssss #4619 a mostani panzerfest eventnek a győzelmeit egybeszámolja(pvp pve) vagy külön? -
#4618 Jéé mit találtam a neten, van egy AW Base copy paste blogoldal is már AW témában:
awblog
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.05. 17:40:20 -
Sz_i_l_a #4617 Ja Ariete 17000 dmg 89.000 credit prémiummal, boost ellőtt ez min 180.190000 credit volt, viszont a tűzért nem cseszték el. -
yossarianHUN #4616 A PvE még mindig nem a keresésre van, az a PvP. Kredit buffok ide vagy oda. -
Sz_i_l_a #4615 Úgy visszaállították a boostot, hogy most PVE-ben alig lehet keresni :( -
Plata #4614 Próbáltam,de a fórumba hiába raktam be,nyomtalanul eltűnt. -
Plata #4613 De épp csak hozzáértem,mögé bújtam,és magába szívott,pattogtam végig mint egy örült. -
yossarianHUN #4612 Már mehet is a bug report a deveknek:) -
Plata #4611 Bakker,hozzá értem egy kocsihoz fedezék keresés közben és beleragadtam.
-
Plata #4610 Hú srácok mentem egy jó kört.
De iszonyúan be pöccentek az ellenségnél,behisztiztek hogy láthatatlan vagyok és kilövöm őket.Hackernek meg egyébnek elmondtak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #4609 Mi a szösz,kiderül hogy te is a szösz lovagja vagy? -
Angelus1991ster #4608 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #4607 Jól elvagytok.
Árpádsávost na látod fix nem ragasztanék,max a kocsi alvázára.De inkább oda sem. -
Angelus1991ster #4606 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy bizony. Rák egye ki a szívedet.Nagy-Magyarország. Hagyjámán azzal. Atlantiszi-szíriuszi szittya ősmagyar csillagbirodalmi matricát kell feltenni az autóra.
Trollkodást befejezve: milyen proli suttyó az aki ezt csinálja? Eszembe nem jutna RO-sokat, SK-sokat lőni ha egy térfélen vagyunk.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.04. 12:07:52 -
yossarianHUN #4605 Bezony, sőt, még árpádsávos nagy Magyarországot se ragasztok az autómra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rohadjak meg. -
plutoka #4604 Még szerencse h a név változtatáshoz elég egy ticket-et irni a supportra. Ők megváltoztatni nem fogják, de megadják a lehetőséget, hogy a következő belépéskor új nevet válasz. -
Angelus1991ster #4603 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Milyen ez már. Holmi "félelemből" nem használni a HU/HUN végződést.
Amúgy ez erősebb irónia volt #4600
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.04. 11:31:29 -
Sz_i_l_a #4602 Azért látom a frusztráltságért neked sem kell a szomszédba menni :) -
Angelus1991ster #4601 Bozgorozni szoktam ezeket az örök depressziós népfajúakat. Legszívesebben minden HUN végződésű csapattársat kilőnék a francba. -
Plata #4600 Én sosem teszem bele a nevembe a hun-t,nem szeretem ha tudják hogy magyar vagyok,sőt ha lehet úgy csinálok mintha nem is érteném mit vakerolnak. -
yossarianHUN #4599 Azért ezzel vigyázz, én anno direkt azért kértem névváltoztatást WoT-ban HUN-osról HUN nélkülisre, mert a román csapattársak például előszeretettel lövöldöztek hátba. -
Sz_i_l_a #4598 Miért kapna több accért büntetést, nincs sehol tiltva, hogy hány accod lehet. -
Angelus1991ster #4597 Hamis Isten XD
Á szerintem érdekük, hogy több accod legyen. WoT-nál pl. külön meghívásos rendszert csináltak ezért, bújtatott kiskapukkal. -
Rae Apofisz #4596 Remélem nem kapok büntit, az elsöt nem használom, csak a második accountot.
Tier 3 ig szerintem tök gyorsan el lehet jutni. Jobb szeretem ha a nevemben benne van amiről felismerni hogy magyar vagyok :) Más játékokban is ezzel a névvel szoktam játszani. -
ikarus44 #4595 Hát elképzelhető, hogy emlékszik az IP címre, és ezért " ment" el bizonyos dolgokat. -
Plata #4594 Lehet hogy emlékszik,de akkor több acc miatt kapsz büntit nem?
Ezért a névért kár volt újra kezdeni. -
Rae Apofisz #4593 Bocsi a dupla kommentért de nem engedi elözöt szerkeszteni.
Egy furcsa dologra figyeltem fel. Csináltam egy uj accountot, mert nem tetszett az elözöben a nevem. Azt csak probaként csináltam, Flimbo volt a nevem az új accountal már Apofiszhun. Az új accounttal belépve mindent ujra elöröl kellett kezdeni. Elötte a sárga dealertöl vettem tankokat, abban már volt tier 4 esem is. Az új accountra belépve azonnal tudtam volna vásárolni tier 3 as tankot. Csak nem volt rá pénzem de a lehetöség megvolt rá. Mintha emlékezne a kliensem egy két dologra az elözö accounton. -
Rae Apofisz #4592 Ezzel szivtam én is. Nem engedte használni a tier 3-t, amikor meg le akartam tölteni a hd clienst lefagyott a gépem, nem töltötte le.
Aztán rájöttem azért mert az indito menüben, bal felsö sarokban van az options, abban alap esetben fullra van állitva a kapcsolatok száma és a feltöltési sebesség. Ekkor jöttem rá, ez egy olyan játék hogy a playerek egymástól töltik le a clienst. Mivel gyenge a feltöltési sebeségem nem birta a gépem. Ezt a kettöt szépen levettem minimumra és onnatol kezdve semmi gond. Azonnal lejött a teljes kliens, és tudok játszani tier 3 felett.
Ez valahol lejjebb le is van irva, csak már kifutott a listából.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2016.04.03. 10:20:34 -
Phara #4591 Úgy emlékszem régebben azt mondták a fejlesztők,hogy aki első helyen van meccs végén az még valami plusz jutalmat kap.Sajnos úgy tűnik elfelejették... -
Plata #4590 Nem,nincs semmi korlátozás,de csak tier 3-ig játszhatsz amíg a teljes játékot le nem szeded. -
Plata #4589 Mert nem is tudsz.
Ez csak baromság amiket mondasz.
Kb akkor a baromság mint amikor az a hülye gyökér vesztes csata után videót csinált a csata jelentésről,amiben annyi látszott hogy ő egy vérbéna hülye,de szerinte össze esküvés áldozata,mert a Wg direkt belenyúl a játékba és akinek nincs prémje annak a tankja direkt mellé lő.
Aztán kiderült hogy szegény játékos olyan vér hülye hogy a hülye méter is kiadkadt tőle.
Szerinte akinek van prémje a tankja mindig talál,és mindig nyer,aki nem vett sosem annak meg direkt mellé megy.Jah és aki volt bétás azzal is kivételeznek.
-
Zozzancs #4588 Srácok, most, ha én nem fizetek egy centet se akkor le vagyok korlátozva ?:( azt írta az első indításnál, hogy tier 3 után már nem mehetek... -
SzocsA #4587 Így már lehet haladni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #4586 Aha. Sejtettem. -
aru #4585 Nem fogok linkelgetni és azzal súlyosbítani az amúgy is rossz helyzetet. -
yossarianHUN #4584 Bővebben? -
aru #4583 Fizetős warpack? Egyesével le lehet tölteni az elemeit ingyenesen. És még olyanokat is amik abban nincsennek benne. De ezt hagyjatjuk is, mert a WG hibája, hogy évek alatt nem gyomlálta ezt ki. Azaz nem is akarja, pedig csak a moddolhatóságot kellene megszüntetnie és majdnem az összes eltünne tőle.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.04.01. 15:45:09 -
yossarianHUN #4582 És ezt mire alapozod? A fizetős Warpackon kívül más csalás nincs, max olyan, egyesek által csalásnak minősített modok, akik mindenki számára elérhetőek. -
aru #4581 Csak arra a cheatek arzenálja van ami ellen nem is fognak tenni! ÉS persze minden WG játékkal ez a helyzet.