5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
#1099 gta5nél se tudták megoldani első nap a szervereket letöltésnél itt miért tudnák akkor?:D
mondjuk igazán fel rakhatnák x+1 tárhelyre, nah meg ott lehetne a torrent megoldás is :( -
kissssss #1098 igen erre én is rájöttem de a letöltésre akkor sincs mentség, van amikor fel le ugrál a letöltés máskor teljesen leál stb... így nem lehet leszedni semmit belátható időn belül. -
#1097 írták hogy tiszta mappa kell neki :D felülírás nem megy mit erölködtök? :D
nekem lejött tegnap 3óra alatt, maxal jött 1,5mbs -
kissssss #1096 drágalátos telepítő nem írta felül a régebbi fájlokat, ne akard megtudni hogy én hány gigánál járok..... -
tutyimutyi2 #1095 a faszom kivan ettől a lauchertől még szarabb mint a war thunderé reggel fél nyolc óta töltöttem most pedig mikor végre végig ért kinyögte hogy valami hiba van benne ezért most elöröl kezdi az egészet ráadásul hozzácsapot még további 3 gigát miért nem birta hamarabb közölni ez a szar hogy valami nem jó??? -
zsan666 #1094 Az érdekes.... Nálam és szerintem másnál is maga a játék 23 giga környéke lehet. A többi a telepítő fájlok és az esetleges korábbi verziók. Pl. tegnap azt írta ki a launcher, hogy nincs semmi játék telepítve, pedig kedden még fent voltam a pts-en éjjel és nem töröltem le addig (később igen).
A korábbi pts 23giga, a telepítője 20giga, a mostani szintén ennyi, tehát kb. ott van a méret, mint nálad. Amúgy, ha a launcherben a play gombon lévő lefelé mutató nyilacskára rányomsz, ott a delete game (22,71) és delete installation files (19,22) konkrétan megmutatja mekkora a cucc. -
Dagohun74 #1093 87Gb? Nekem valami 30 GB rémlik nem volt több. De majd otthon megnézem mert hajnalban végzett nem néztem rá csak kikapcsoltam. Kicsit soknak tűnik. -
tutyimutyi2 #1092 am valaki korábban kérdezte hogy mekkora a játék jelenleg, nos hát nekem jelenleg 87,53 gigát foglal a játék...
vajon hány száz gigás lesz mikor kijön a test fázisból? -
Dagohun74 #1091 Én bekapcsolva hagytam éjszakára a gépet elvolt mint a befőtt. -
tutyimutyi2 #1090 háát nekem 6 óra alatt bírt ez a szar leszedni kb 4 gigát (óránként szokott lejönni 4 giga) mert ha egy kicsit is nem figyeltem rá akkor a letöltés leugrott 100kb/s alá és innét nem is volt hajlandó feljebb menni csak akkor ha nyomtam neki egy megállítást és egy folytatást -
Dagohun74 #1089 Pedig adtak jó ötletet hogy jöhetnének ki ebből két féle festéssel, egyik festéssel ellátott a fizetős tesztelők a másik stress-esek. Ugyan azt kapnák de mégse. -
#1088 az igaz hogy ő hibájuk :D, de ilyenért sírni :D sok kispista -
Dagohun74 #1087 Talán mert a készítők hibája is hogy nem világosan írták ki hogy meddig tart az addig. Ugyan is EA szept 20-ig tartott kiírás szerint és első körben csak 7 nap prémium volt az ajándék. Ráadásul úgy volt a tank reklámozva hogy exkluziv ajándék az early acces-ben résztvevőknek. Ezekből lett félre értés és tart most is. -
#1086 lol? még jó hogy ez a stress test is EA, értelmetlenül sírnak a pay to win kulcsosok, miért fáj hogy más is kap egy tier3as prémet ami kb 0 főleg ha jövőre jönnek ugyan úgy a tier8asok is -
Dagohun74 #1085 Engem inkább az installálás része dühít. Mire kicsomagolja az tovább tart mint a letöltés. -
Angelus1991ster #1084 Ezek is sutyerákok. Akkor legalább valami szintén lowtier tankkal szúrnák ki a szemünket :I
Letöltő rendszerük is gagyi eddig.Remélem majd amikor ténylegesen kijön akkor patcheknél nem kell újra és újra 20-25 gb-okat leszedni. Hanem csak az adott frissités mb-jait.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.25. 12:14:32 -
Dagohun74 #1083 Hehe!
Megkapják az "exclusive reward - the Object 155 tier 3 premium main battle tank-ot" azok is akik részt vesznek a stress test alatt. Van is felháborodás EA-k részéről. -
#1082 valami micro patch van -
Avenger93 #1081 A stress test NA szerveren van? Mert EU szerverre sehogy sem enged be. -
#1080 nah nálam letöltött 1kb patch aztán szerver behalt xd -
#1079 Másnak sem működik vele a shadowlplay? Gondoltam streamelek kicsit a wotos klántársaknak, de nem akarja :/ -
tutyimutyi2 #1078 hogy mennyit? nagyon sokat update-enként tölt le kb. 10-15 gigát :) -
Rammsch31n #1077 Na nekem sikerült felrakni, meg minden, már csak a szerverre kell várni este 8-kor. :) -
Dagohun74 #1076 Egy tipp akinek van friss verziója a PTS-ről másolja át a játék könyvtárába hátha kevesebbet tölt. -
#1075 én az előbb a biztonság kedvéért letöltöttem újra, letöltés simán ment, telepítés csak 3. -ra sikerült. -
#1074 Elkezdtem letölteni, 852 megánál megállt és meg sem moccan :/ -
Malarki #1073 Valaki megmondaná mennyi helyet foglal telepítve a játék? -
#1072 0.9.1438a -
Dagohun74 #1071 Nem derül ki a verzió, de talán 0.9. -
Rammsch31n #1070 köszi. el is kezdem, de gondolom játszani így is csak 8tól lehet majd... :) -
#1069 már tölthető -
Dagohun74 #1068 hát így ez alapján passz. Bár kedden a PTS mérete 18 GB volt. -
#1067 az a kliens kell ami 19,22 GB ot tölt le? :) -
Dagohun74 #1066 Attól függ milyen verzióval lesz a teszt. a PTS-en 0.9 van az early accesen 0.8 as volt az uccsó. -
Dagohun74 #1065 1-2 hetet rebesgetnek. A wot-tól annyiban tér el hogy van benne pve, modern tankok, más a grafika (kinek hogy), nem módolható, kicsivel jobb a díjazás a végén még ha vesztettél is, egy két jó ötlet a fejlesztésekben (pl. nem játszhatsz a tüzérséggel míg nincs meg x mennyiségű sebzésed) meg még jó pár dolog. De az alap az a wot. -
#1064 Nálam most lent van a játék kliens, (hétvégén kipróbáltam) lehetséges hogy nem kell majd újra letölteni, hanem simán elindul egy saját accounttal? -
Dagohun74 #1063 Elméletileg... indul a stress test. De majd meglátjuk. -
Rammsch31n #1062 Tudtommal igen, én is azt várom. :) Kíváncsi vagyok mennyire tér el a wottól... viszont ez elvileg csak 2 napig tart... az open betáról tudunk már valamit? -
vfrtom1 #1061 Elméletileg ma 20h-tól lesz test szerver? -
#1060 nyár végén nyomtam illetve most is hétvégén, de most nem megy.
mindegy, már kibírom :D