5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
tutyimutyi2 #1140 nem átlövi a beton falat vagy inkább a beton hidat hanem egyszerűen itt a kis négyes artynak is már 10m környéki robbanási sugara van.
#1131 hát ha még csak annyi lenne hogy egy nagy piros paca de az ellenséges arty arty nézetben a lövésed után pár másodpercig még magát a tankodat is látja ha éppen odanéz.
egész egyszerűen vagyha nincsen éppen szikla akkor wottal ellentétben nem leszel eredményes ha álsz végig egyhelyben, am szerintem lesz azért artys itt is bőven főleg hogy itt már nem kell 10-es arty-val lennünk ahhoz hogy tárasok lehessünk már kis szinten ott az abbot mint prém táras arty ha meg sima artyt nézzük akkor ha átküzdöd magad tier4-en akkor a következő arty mindkettő ágon már táras.
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.09.27. 14:11:02 -
replicabuk #1139 nekem a wotban az összesített wn8-am 1800 körül van azt leszámítva hogy van olyan nap amikor 3000-el zárok meg van olyan amikor 600-al, de attól még az 1500-2100-as statuak közé berakhatna mert valahol ott tudnék jót játszani.
a megyei focisták focizzanak a megyei 1-ben a profik meg a profi ligában. úgy gondolom ez a normális mivel a vérvörös nem élvezi ha egy pro lemészárolja, viszont ha vörös van ellene akkor megvan az esély, hogy egy jót játszanak.....
de lényeg a lényeg neki kell állnom lottózni, hogy vehessek egy saját játékot ilyen szisztémával :) -
Lokker #1138 mert nem állandó a teljesítmény, láttam többször is unikum játékost az első percben elhullani, nyertünk olyan csatát fölényesen ahol kb. 30% esély volt a győzelemre. a sportot meg nem hoznám ide mert arra is igaz ugyan ez, ott is van olyan hogy nem jön elő a 100%... -
replicabuk #1137 pedig a wotban a wn8 besorolás lehet működne, vagy felőlem a wot saját pontrendszere alapján is besorolhatna, nekem és szerintem a többségnek sem okozna gondot ha a wotban fél percet kéne várni
a való életben a sportok is "besorolással" jól működnek nem értem, hogy itt miért nem próbálják meg -
Lokker #1136 semmilyen ranked rendszer nem fogja megoldani neked azt a hibát... -
replicabuk #1135 8 csatából 0 győzelem átlag 2500-at lövök egy t3-as könnyű tankkal de az összes vereség, mert megérkeztek ide is az agyhalottak.....
szóval a wothoz képest az egyik legnagyobb hibát eddig itt sem tudták kiküszöbölni......
amúgy ha valaki csak most hétvégén regisztrált, és véget ér a stress test akkor utána amit megszerzett az törlődik és belépni sem fog tudni addig, míg ki nem jön a játék? -
#1134 csak a vásárolt prémium tankok, arany, prémium idő kerül vissza -
#1133 semmit úgytudom -
Angelus1991ster #1132 Tudja valaki, hogy az early maccesz-esek megtarthatnak valamennyit, amit early tesztek alatt gyűjtöttünk? -
#1131 Meg egy jókora piros pacát hagysz a térképen lövés után, első lövésem után kb 5 mp ig éltem az ellen arty-ja kicsapott, ekkor még nem tudtam hogy azt a kört magam körül ő is látja.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.09.26. 17:49:39 -
#1130 Jah, nem lőnek ki egyből, de átlövik a betonfalat, a végeredmény ugyanaz 16.13 tól
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.26. 15:24:46 -
#1129 ez az artyzás fájdalmasan fos :D
szikla harc az egész aki talál sziklát kijön lő bárhova visszamegy esély nincs kiszedni :D
ráadásul akkorák a mapok kis 70el menő lightok beyoloznak és kiszednek ^^
nem lesz itt sok arty az tuti
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.09.26. 15:16:01 -
tutyimutyi2 #1128 ha letöltötted akkor a play gombtól balra van a verziószám és attól még balra van a nyelv és a server kiválasztása
-
Megamax #1127 Hogyan lehet jáccani az EU szerverenn? -
tutyimutyi2 #1126 nézegettem az achivementeket és ezt találtam miközben én 2014-ben jelentkeztem és 2015-ben kaptam kulcsot:
Purchase a silver founder's pack 07/02/2015 -
tutyimutyi2 #1125 egyes lőszerek mellet miért van egy csillag? -
#1124 Plusz ez még mindig nem a teljes játék, idegesítő hibákkal. Ha a WoT egyáltalán nem volt ilyen mint ma 5 éve, mikor indult:) és én tudom mert egyike voltam azoknak akik legelsőként játszottak vele itthon. Ez a játék is rengeteget fog fejlődni -
#1123 fejlesztői válaszok -
tutyimutyi2 #1122 ha megnéznéd a fórumon a téma indító első kommentjét látnál egy fontos dolgot:
"A World of Tanks egy hatalmas űrét tölti ki: a modern fegyvereket,követni fogja a WoT irányvonalát."-> KÖVETNI FOGJA A WoT IRÁNYVONALÁT. -
tutyimutyi2 #1121 van egyáltalán ebben a játékban prémium? én a januári focus test óta játszok vele de azóta egyszer se találkoztam prémlőszerrel csak azzal amit kilehet fejleszteni. -
Kronos79 #1120 Hogy nem lesz semmi új? Az artyk nem lőnek ki egyből. Szól a játék, hogy jön az égi áldás. Eddig (T4) nem láttam olyan (prémium)lőszert, aminek ultra magas átütése, vagy bőven jobb alfája van, mint az alaplőszeré. Valahogy eddig mindenkit tudtam sebezni egy szinttel feljebb.
Tehát úgy fogalmaznék, hogy ez a WoT, de modern tankokkal és javítva vannak a bosszantó hülyeségek. Nekem ennyi pont elég kezdetnek. Az egyetlen, amit sajnálok, hogy a legénységet nem tudod továbbvinni. -
#1119 Nos ez akkor nem a te játékod ez van. Mi azért elleszünk vele egy pár évet. -
Dewri #1118 Már az első gameplay videóknál se értettem, miért jönnek ki egy teljesen wot copy játékkal. Játék közben a kezelőfelület (map, damage panel, célkereszt, szűkülés, MINDEN) ugyanolyan mint a wot. A war thunder legalább teljesen eltérő tankost hozott ki mikor megjelent. De ez? Kicsit más a legénységi képzés rendszere, meg sok lőszer van, de a fejlesztés is nagyjából ugyanolyan rendszer. A war thunderben ezt is meg tudták máshogy oldani.
Persze értem én, nyilván macera lett volna csinálni egy mindkét tankostól gyökeresen eltérő és új saját tankos játékot, de ez egyszerűen akkora copy, hogy a wargaming helyében simán perelném őket... Aki játszott valaha a wottal, annak ebben semmi új nem lesz, mármint a játékmenetet és játékélményt tekintve, ami pedig pont a lényeg lenne. Míg azért a wot után a war thunder TELJESEN más volt.
Nekem ezért is csalódás ez a játék, mert én nem egy felturbózott grafikájú wot DLC-t vártam, mikor a legelső trailer kijött, nagyot jónak ígérkezett... Biztos van akinek ez is bejön majd, főleg az elején, amíg még tart az újdonság varázsa, de hogy aztán meddig lesz életképes, az jó kérdés... -
#1117 :DDDD
ha már annyira felesleges szólj nekik hogy ne szenvedjenek hiába :D -
Dewri #1116 Letöltöttem, megnéztem, pontosan olyan, amilyenre számítottam a gameplay videók alapján. Ez egy wot 2, semmi több. Ugyanazok a hibák ugyanúgy benne vannak (eltűnő tankok, random sebzés, random átütés, szemből bedarálnak/mi csapatunk nulla, stb, stb, nézzetek át a wot fórumra és a panaszokat képzeljétek át ide...), a sokféle lőszertípust a war thunderből lopták, ennyi a különbség. Itt már tier3-ban átlőhetetlen az ellenfél (ami érdekes, mert én is tier3 tankkal megyek), már régen látnak és lőnek, mikor én még semmit nem látok, messziről nem találok el semmit (modern tankokkal...), várni kell a célzásszűkülésre, minden tényleg teljesen wot (a növényzet megvalósítása ismét war thunder copy, azaz szart se látni a bokroktól és fáktól...) és még az artykkal nem is találkoztam szerencsére. A botok elleni PvE jópofa, talán azt érdemes tolni, de nem fizet annyit, mint a rendes meccs. A vereségre is sokat adnak, de ez szerintem csak beetetés itt a teszten... A rombolás is érdekes, mert egy házon át lehet "gyalogolni", de egy teherautón nem...
A grafika és a hangok jobbak persze mint a wotban, de szerintem ez a pár nap teszt elég is lesz nekem ebből, sajnos megint nem sikerült egy élvezhető (és pláne egyedi....) tankos játékot csinálni. Ha szenvedni akarok, arra ott a wot, ha más kell mint a wot, arra ott a war thunder, tehát ez a játék fölösleges... -
tutyimutyi2 #1115 yay és holnap talán már elis tudok majd kezdeni vele játszani ha nem talál megint a végén valami hibát. :(
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.09.25. 22:09:19 -
#1114 mert hivatalos honlapon ha nézed jobb oldalt eu szerver offline
űha 24órával megtolták a stress test, vasárnap estig mehet a game yay -
#1112 minden tankban más legénységet kapsz, nem tudod mozgatni őket, csak commander rakosgatható -
#1111 A legénységre (commander) értettem, vagy ebbe nem lehet képezni majd? -
#1110 ahogy érzékelem a stress már megvan az EU-n -
#1109 nem értem mire gondolsz, nem lesz benne ágban, nem lehet kihúzni :D meg fejleszteni sem rajta semmit, kint lesz bal oldalt ahol a többi prémium van -
#1108 ON -
#1107 EU szerver OFF -
#1106 engem most dobott ki a pvp-ből
ToCsEk
#1104 valami obj nevű , szerintem csak egy ághoz lesz jó, de ne legyen igazam
-
Dagohun74 #1105 Eddig minden PVE csatábol kidobott a játék. Király. A PVP megy rendesen. -
#1104 majd csak open bétánál kapjuk meg, ez ami most stress test ez még early acces
szerintem a csávó dealernél lesz, neve passz :D ott van a többi T tank -
#1103 *ághoz, bocs telórol írók. -
#1102 Kösz, a beígért 3 szintű prém mindkét ágyhoz jó, vagy csak az egyikhez? -
#1101 igen. nem lehet -
#1100 A legénységet nemlehet továbbvinni csak a commandert, vagy valamit benéztem?