5226
  • Angelus1991ster
    Object 155 is szépen bennt van a garázsban . :D
  • FosTalicskaa
    Mindegy minek nevezik el egyszer nem open. :P
  • ToCsEk
    pedig open béta csak only early acceseknek
    ez az ajándék hogy fizettek 1héttel hamarabb kezdhetik a játékot
    8.ig még bevásrolhatja magát bárki, utána már ingyen elérhető a játék
  • Prince23
    Head Start access, ami kizárólag az alapítók számára érvényes. gondolom
  • patchaou
    Ami még mindig nem nyitott XD
  • Prince23
    Youtuben nincs meg ez az OST? keresem, de nem találom :D
  • oneal1
    nope

open beta headstart egészen pontosan
  • FosTalicskaa
    A zárt béta.
  • ToCsEk
    ma este 6tól indul a béta
    Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.10.01. 14:01:10
  • Angelus1991ster
    Rendben. Köszönöm:D
    Szerencsére most nem kell újra leszedni 20-25 gb-ot, hanem simán frissíti 300-400mb-al, ahogyabn a wot-ban.
  • Dagohun74
    Délután 5-kor indulnak a szerverek. Elméletileg. Ha vettél founder packot akkor ma már játszhatsz, míg a többiek csak október 8.-tól.
    Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.10.01. 11:27:15
  • Angelus1991ster
    Mi ez a head start? Open béta előtti móka? első founder early acces-es pakkot megvettem, erre kéri , hogy vegyem meg?
    Vagy még nem él a szerver?
  • ximix #1168
    Ugyan már, holnap indul a bugi az EA-nak.)
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.09.30. 18:21:55
  • lammaer
    És ebben a pillanatban átalakult ez is WOT topikká :) Sztem össze is lehetne vonni.
  • SzocsA
    Ez minden multi játékban benne van a CSS-ben, a COD-ban, a Battlefieldben és a többiben, ezt nem tudod sehogy sem kiküszöbölni. lesznek olyanok, akiknek a lövöldözős játékban 50/5 öst kill/death statja van pár kör után, lesz akinek meg a fordítottja.
    Ha veszel egy játékot, a doboz hátoldalára rá van írva, hogy " a játékélmény az online játék alatt változhat"!
    Azt meg végkép nem lehet megcsinálni, hogy a pro játékosokat, vagy ahogy a wotban van színezve az XVM s azonos színűeket csak azonos szívűvel dobáljon össze. akkor nem 1 percet kéne várni a játékra, hanem sokkal többet, mert nem biztos hogy egyszerre annyi ember lesz a várakozóba, hogy össze tudna rakni annyi embert.
    Az meg, hogy valaki piros, vagy lila, az csak 1vs1 ben van jelentősége. Ha platonba bejön 3 lila játékos és elindulna egyfelé, nem megy velük senki sem, az enemyből meg mindenki arra megy, szerintem amikor összetalálkoznak a 3 lila játékost bedarálják.
    ugyan ilyen volt a CSS ben is, mikor Dust 2 őn a hosszú oldalra a CTkből alig megy pár ember, aztán a T-ből meg pont hosszú rush van. 3-4 ember nem tud megfogni 10-13 embert. bár kivételek mindig vannak....
    Ezért ez csak játék, azért van, hogy szórakozz és élvezd.
    Neked is vannak jó köreid és van amikor megszívtad, ugyanúgy lehetnek egy pirosnak is jó körei.
  • gabor24
    kösz

• oneal1
    törlődik
  • gabor24
    Kérdezném, hogy amit tank ágat fejlesztettem teszt szerver alatt, béta megjelenésével törölődik vagy megmarad ?
  • oneal1
    ez a headstart csak azoknak van akik a 3 csomag egyikét megvették vagy azok is indulhatnál már akik kóddal tudtak játszani már az EA-ban?

közben olvasom lejjebb, hogy csak fizetősöknek :D
    Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.09.29. 17:13:32
  • ToCsEk
    semmilyen vipe nem lesz már
  • Jockey
    lesz wipe beta után?
  • ToCsEk

Head Start - 1st of October to 7th of October, 2015
    Open Beta - 8th of October and onwards

• FosTalicskaa
    "Akinek bejött a WoT annak szerintem ez is tetszeni fog."

Remélem az érme másik oldala viszont nem igaz, hogy aki a wot-ot megutálta az ezt is meg fogja. :)
  • Pluskast
    Jó a videó, de vagy könnyű harckocsikat pukkantott el, vagy olyan T-90 hk-t ami vagy a seggét vagy az oldalát mutatja. Szemből jövő Leo2A5 már nem ennyire egyszerű történet. Még az Ariete sem ha szemből jön.
  • ToCsEk
  • Dewri
    A wot már évek óta végleges verzió és olyan szinten van, hogy az nevetséges... Szóval a végleges verzió se jelent megnyugvást. Itt még persze rá lehet fogni a bétára egy ideig majd. A World of Warships is átminősült teljes játékká a napokban, pedig az is sok sebből vérzik. De a prémiumos dolgok mindenhol hibátlanok, az a lényeg... Ha csak 2 gomb működik jól egy játékban, garantáltan a "buy" az egyik...
  • tutyimutyi2
    és jelentkezéssel jutottam be a tesztelésre és az achivementek között olyan van hogy elvileg megvettem a silver sounder packot gondolom az az árilag középső de aki azt ténylegesen megvette az kapott hozzá egy td-t is, vajon aki nem vette meg de ott az achi azok majd megkapják azt a td-t?
    főleg ha hozzávesszük hogy a különleges parancsnokot és az exclusive titulust megadták.
    (asszem az a neve hogy: 2S14 Zhalo-S)
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.09.28. 15:47:59
  • Dagohun74
    Így vagyok vele én is.
  • Terawatt
    A nagyobb csomagra én is majdnem lecsaptam. Azt bejelentés nélkül 2 nap alatt 2x is drágult ha jól emlékszem. Rá is csodálkoztunk itt. Kis csomagot megvettem, de két napnál többet nem toltam. szép a játék és hangulatos, de rájöttem, hogy nem az én műfajom már. Nagyon unatkozok talán pve missionre felmegyek, de a pvp csak idegesít (mint wotban)

Akinek bejött a WoT annak szerintem ez is tetszeni fog. Sok apróság amivel eltér végül egyedi élményt nyújt szerintem.
  • FosTalicskaa
    Csodálkozol? Egyesek 70 usd-t is kifizettek az early access-ért, és mint kiderült játszani sem tudnak stabilan a játékkal. Ami nem a fejlesztők hibája, hiszen ők szóltak, hogy az early access masszív tesztelésről fog szólni, de hát egyesek nem fogták fel ezek szerint a kijelentés súlyát és várják a pénzükért cserébe az ellenszolgáltatásokat is... Az emberek nem szeretnek olvasni aztán jön a pofáraesés, meg a rage-elés a fórumokon, hogy de hát ők nem így gondolták. :P
    De ha még a drága pénzen vett EA premium tankjaik is használhatatlanok lesznek akkor fogok igazán röhögni, hogy még egy szovjet banda megjelent a piacon. :D
  • oneal1
    én nem téged kategorizáltalak a postommal, vannak olyanok akik úgy tekintenek rá mint egy végleges játékra
  • Dagohun74
    Én ezt értem. De míg a 0.8 verzióban kiálltam a T-90-el és 5-ből 3 lepattant vagy minimálisat sebzett itt most a 0.9-ben MINDEN lövés Telibe vert.

Oneal1: Fel tudom fogni mit töltöttem le, és azt is mi volt a célja a mostani nyitásnak. Nem most voltam először. De míg a EA 5 0.8 verzióval zárult ez pedig a 0.9 verzióval nyitott ezért leírtam amit tapasztaltam.
  • oneal1
    végre valaki :)

amúgy hihetetlen, hogy sok ember amúgy nem fogja fel egyszerűen hogy mit tölt le és mivel kezd el játszani....
    Ez a mostani teszt valószínű, hogy a szerver terheltség-re volt kiélezve. Na meg ha el is indul az open az még igen csak béta lesz. Szóval akinek nem tetszik az nyugodtan várhat fél-1 évet és majd ha végleges lesz játszon vele :)
  • BalikaHUN
    Ez egy stressz teszt volt aminek a célja még mindig nem a játékélmény volt hanem a tesztelés. Ezenkívül rengeteget mókoltak vele a teszt alatt, többször is volt leállás. A folyamatosan dolgoznak vele hogy egyre jobb legyen de ha kijön az open még az sem lesz a végleges verzió, aki elkezd vele játszani annak ezt számításba kell vennie.
  • Dagohun74
    Hát nem tudom nekem valahogy elment a kedvem tőle. Eddig szerettem ezt a játékot a PvE miatt de a hétvégén. A T-90-esemet úgy lőtték át szemből mintha papírból lenne. El is ment a kedvem tőle. Ráadásul valami gebasz volt mert pénteken még voltak új küldik szombatra nem maradt belőlük semmi.
  • Dewri
    Ma lezárult a stressz-teszt. A végén ráfüggtem a küldetésekre, azok egészen szórakoztatóak, nem úgy mint a rendes játék. Már medium szinten is vannak kihívások, leginkább a botok nagy száma miatt. A hard fokozatot nem néztem meg... Úgy látom itt az artyk nem komoly tényezők, legalábbis négyes szinten alig sebeznek ha el is találnak, mert simán el lehet menni mielőtt odalőnek. Ez az 1 dolog, ami szimpatikusabbá teszi a játékot a wotnál... Ja meg a bekapcsolható lámpák a tankon...:)

• ToCsEk
    semmi nem marad meg mert wipe lesz, csak amit pénzért vettél prémium, prémium tank, ha open béta lesz bárki játszhat INGYEN mint a wotal
  • tutyimutyi2
    hát ha ez után még nem jön egyből az open béta akkor gondolom továbbra is csak azok akik eddig hameg jön az open beta akkor meg gondolom úgyis elöször nullázás lesz.
  • replicabuk
    aki most hétvégén regisztrált és nem fizetett az early access-ért annak is megmaradnak az elért tankjai, illetve ha menni fog a server tud játszani vagy csak úgy ha fizet 14 €-t?
  • ximix #1141
    Valamilyen szinten így is működnek kiszórod a skulot(kat) majd léc új helyre.
    Azt lassítva néztem de, mintha a jobbra a szikla felől érkezne az áldás .. .
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.09.27. 14:33:02