656
DayZ Standalone
-
tonek #496 Az első halam.
-
SolóGTV #495 -
SolóGTV #494 http://steamcommunity.com/profiles/76561197998186412/home/ -
SolóGTV #493 -
SolóGTV #492 -
#491 -
SolóGTV #490 -
#489 pont ma néztem meg thx :)
(végre találtam horgot)
-
komorszabi #488 Azigen :) És egyből ahogy megütötted, meg is halt? -
#487 Valószínűleg fps nézetben volt, mert járkált fel-alá és nem vette észre, hogy valaki baltával futkos utána. :D -
komorszabi #486 Egyszer én is pont így jártam, csak a tűzoltóságon voltam, rajtam kívül 1 player volt fent, majd ahogy sétálok lefelé a lépcsőn hirtelen befordult elém M4-el és szitává lőtt, azután 2 percig bámultam a DEAD feliratot a képernyőn, hogy akkor ezt most hogy??? -
tonek #485 Darki ezt neked ajánlom.
-
#484 juhé.. xD
gondoltam elsétálok az észak nyugati nagy reptérre lootolni, bár elég fullos volt a karakterem..
gondoltam nem lesz gond, 1 ember volt a szerveren, én meg óvatosban a reptér melletti kis sátorba benézek...
befordultam balra és gondoltam azt a kólát megiszom ha már ingyen van .. :D
erre becsatlakozik egy gyerek a jobb sarokba és abban a pillanatban fejbe is lőtt :D
Na erre mekkora az esély XD
(ki akartam menni egy pohár vizet inni, de nem tettem. Ha kimentem volna akkor a gyerek halt volna nem én) XD -
komorszabi #483 Ezt hogy a francba csináltad :O Nem vett észre, amikor van nála egy Mosin WTF?? Egyébként grat :D -
#482 Legközelebb majd jobban figyel :)
-
komorszabi #481 Köszi, kipróbálom úgyis van nálam 2 :D -
#480 Nekem is így van és nem tudom mit csináljak... -
tonek #479 Ez azt jelenti,hogy fáj a lábad.Betolsz egy morfiumot és elmúlik. -
komorszabi #478 Sziasztok, tegnap este megcsapkodott egy zombi, későn vettem észre, majd azt írta bal alsó sarokban, hogy "My leg is painful" de nincs eltörve, ugyan úgy tudom mozogni, mint eddig. Gondoltam veszek be egy painkillert, de nem változott semmi. Jártatok már így? -
sirpalee #477 Elvileg újraindul a szerver, szal, ja. -
sirpalee #476 Egyrészt hamarosan lesz patchelve. Másrészt meg jah, kihasználom a trükköket. Más helyzetben az ellenfél is ezt tenné.
Sajnos szinte mindenki tisztességtelenül játszik az online játékokban, még egy bf4ben elfér, mert ott nem veszik sok munkája az embernek kárba (vagy 5 perc múlva ott egy másik szerveren és játszik rendesen), de nem ott ahol akár 20 órányi meló vész kárba páy hülye miatt. -
komorszabi #475 Hát én megcsináltam azt, ami a videóban volt ott volt a D-sync, majd 90 mp után írta, hogy megszakadt a kapcsolat. Ilyenkor, ha visszamegyek, akkor új loot lesz stb? Mert az úgy elég jól hangzik :D -
Gerdzso #474 Ha beszorítanak a banditák akkor játszd le velük a meccset, így vagy úgy, a mod-ot is a hasonló hülyeségek tették tönkre(ALT+f4 stb)... -
sirpalee #473 Beszorítanak valahova banditák? Vagy új akarod indítani, hogy legyen újra loot? -
komorszabi #472 Na, én is kipróbáltam és tényleg működik, mondjuk arra nem jöttem rá, hogy miért jó az, ha be crashel a szerver. -
komorszabi #471 Az de király :D -
#470 lol
fújasd fel a motorháztetőre is -
tonek #469 A bögrém.
-
komorszabi #468 Most megint elérhető a videó. -
sirpalee #467 Működik! :D -
Camouflage #466 "This video is private" -
sirpalee #465 Este megnézem. :) -
komorszabi #464 Ezt tudtátok ? :O -
sirpalee #463 Ezen besírtam. -
Camouflage #462 -
#461 Hát arra az idétlen egysorosra még reagálni sem lehetett ... főleg, hogy köze nem volt ahhoz, amire Én reagáltam ;) -
komorszabi #460 Hát ez nagyon komoly :D -
#459 Hát ez k.rva nagy! :) -
amikkamakka #458 Hatalmas, nekem nagyon tetszik :) -