656
DayZ Standalone
-
#576 Ide gyere fel és csatlakozz hozzánk TS-en keresztül! Speedy a nevem am :) -
_N3xT_ #575 Szívesen csatlakoznék , klánokhoz , vagy bárkihez aki játszik ezzel a játékkal , írj rám , vegyél fel _N3xT_ vagyok a steam-en .. -
SolóGTV #574
Megvan az első kézigránát. Bár igazából a második, mert villanót már találtam. ... de akkor is ...
Utoljára szerkesztette: SolóGTV, 2014.09.02. 20:03:56 -
#573 Ez a projekt mutatja, hogy egy jó ötlet még kevés. Számomra az érthetetlen, hogy a játék gyökerét, alapjait miért nem teszik már rendben, hogy legyen mire normálisan építkezni. Azt sem mondhatják, hogy nincs rá pénz, nem lehetne megfizetni egy hozzá értő fejlesztőt, mert már zsákszámra zsebelték be a lóvét ... amit pont nem értek a hasonló projekteknél, hogy miért nem ebbe forgatják vissza a pénzt, amikor látják, hogy baromira nem megy ez nekik.
Egyszer csak lesz belőle valami, vagy beelőzi a konkurencia, akik tized annyi idő alatt jobban haladnak ... és pénz már mindkettő alatt van, erre nem lehet panasz.
Addig is a fanatikusok jól elvannak vele :) -
7th Zero #572 Eh, ez ilyen végtelen történet lesz, soha nem lesz belőle igazi játék?
Két éve játszottam vele (azóta kinn van Csernarusz térképe a falamon :P ), de akkor is még pont ilyen gyerekcipőben járt az egész. -
#571 talán pár éven belül benne lesznek :D
video -
#570 49-es patch mikor jön? -
#569 Van valakinek kedve csapatban nyomni? :D -
#568 http://imgur.com/a/IJrBq -
#567 "Új almaszedés anim" ... de a karakter még mindig úgy fut, mint egy karót nyelt futó a 100m-es síkfutáson :) -
#566 Windows 8.1-en nekem laggzik a játék, kártyám GTX 660 2GB-t OC. Tudok valamit ez ugyben tenni vagy rakjak fel win 7-et? Előre is köszi a segítséget :) -
sirpalee #565 Nah végre, itt volt az ideje, hogy nehezebbé váljon a túlélés. Amint sikerült gariztatni a tápomat, meg is nézem. :) -
ekenc #564 Néhány info a 0.49-ről:
dayz.hu
Utoljára szerkesztette: ekenc, 2014.08.29. 17:34:31 -
#563 kár hogy már nem játszom (semmivel) :(
-
tonek #562 Ez felrobbant .
-
#561 Mondták, hogy lesz valami nagy a patch-ben de biztos nem ez. :) -
#560 Ez most komoly? :D (nem rossz az ötlet)
-
#559 Nem kötözködés ... egyszerűen értelmetlen
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.08.21. 21:11:37 -
#558 Szia! nem kell kötözködni egyből. Tudom hogy nem pont reális hogy ide is leírtam, szóval sry miatta! -
#557 -
#556 Ki fog neked venni egy 7500Ft-os játékot az amúgy 3500Ft-ért kapható WD-ért, ami ráadásul be van már regelve? :)
Szólj ha találtál valakit, hátha van még egy ekkora ökör :D -
#555 Watch Dogs Uplay profilt cserélnék Dayz Standalone-ra, akit érdekel írjon privátba! :) -
#554 Én is nemrég vettem meg és most egy hete abbahagytam. Vagy meghaltam zombi által mert semmi használható fegyver nem volt nálam, vagy az első élő azonnal lelőtt.
Kicsit elszomorított amikor már volt egy csomó cuccom és egyszer csak lelőttek :( -
#553 Sziasztok!
Pár napja próbálkozom játszani, eddig minden esetben halál lett a vége. :)
Aki nem akar egyedül barangolni (úgy mint én), az esetleg vegyen fel Steam-en, aztán nyomulhatunk együtt csoportokba.
Steam név: dienesoft -
#552 Az irányításra leszek kíváncsi, meg az optimalizáltságra. :) -
#551 lesz itt minden, félkész állapotban -
#550 Kis barátunk megjelent a GamesComon a Sony konferencián, és elhadarta, hogy lesz majd DayZ PS4-re ............. hát izé, előbb ezt fejezd be plz :D -
#549 -
komorszabi #548 Hát nem tudom, ahhoz képest, hogy nem jönnek át a falakon a zombik, azért még mindig előfordul, hiába becsukom az ajtót. -
tonek #547
Mindig csak a pia. -
#546 -
Jossua #545 Sziasztok a karakter arcát hol választom ki ??? -
#544 még 1 kép SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Madi92 #543 Több mindent át kell írni configon belül.
Resolution_W
Resolution_H
WinW
WinH
WinDefW
WinDefH
Render_W
Render_H
Ezeket írtam át és jó lett, persze, lehet, hogy nem fontos mindegyik átírása. Problémát nem okozott. -
#542 17:33-nál sírok a nevetéstől :DDDD -
#541 -
pimppi #540 Játékon belül: Configure - Video - User Interface - Resulotion - 1920x1080x32 -
#539 Tipp: lehet a monitor arányokat kell átállítani -
domy75 #538 Sziasztok. Mint Madi is írta (sajnos a megoldást nem írta le) nekem is a felbontással van a probléma. Feltettem a játékot és hiába csinálok bármit is nem fut a játék 1920x1080-ban. A cfg fájl-t is átírtam de visszaírja 600x480-ba. Mit kell csinálni hogy jó legyen? Köszi. -
komorszabi #537 Úgy vettem észre, hogy az új frissítéssel megint nem lehet az üres szerverekre felmenni. Nálatok is ez van?