656
DayZ Standalone
  • tutituti
    Nem morfium kell hane painkiller azaz fájdalomcsillapító
  • gibson9
    Ez a (kéz?)remegés, hogy alakzl ki a játékban? Már többször előfordult ès nem tudom mi lehet az oka, de nagyon idegesìtő. Olvastam, hogy morfiummal gyógyítható, de nekem nem segìtett. Legalábbis egy morfium nem használt.
  • tutituti
    Valamiért se a Standaloneban se a modban nem látok szervert.ha ip alapján akarok csatlakozni akkor vagy Waiting for host-ot kapok vagy a modnál Bad Version-t
    Valaki tud rá megoldást esetleg?
  • AntiHero
    5 percig bírta és még a kép is befagyott :D

vesztett is -20k nézőt utána :D
  • Neocortex
    http://multitwitch.tv/Lirik/survivorgamez
  • sirpalee
    PVE teljesen értelmetlen az ilyen játékoknál. Az úgy túl egyszerű.

Különösen a DayZ-nél, ahol a zombik csak apró, zavaró tényezők. :)
    Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.02.04. 19:28:13
  • mike01010101
    Ennél a játéknál van PvE szerver vagy csak PvP? Jó lenne a H1Z1 mellett kipróbálni egy másik hasonló témájú játékot, de nem szeretem ha más játékosok kinyírnak.
  • oneal1
    Tankolni lehet már a játékban?
    a kútoszlophoz vagy a nagy tartályhoz kell állni?
  • sirpalee
  • imilee78
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem hol találok a Dayz standalonhoz működő szerver listát. Vagy ha van valakinek akkor elküldené nekem. [email protected]. Előre is köszönöm a válaszokat.
  • Lacika1992
    Sziasztok
    Én még nagyon új vagyok, tegnap vettem meg, és az lenne a kérdésem, hogy mi van akkor ha a szerver csak annyit ír ki, hogy:
    -Várakozás a kiszolgálóra.
    -Ha már beléptem akkor 5 perc múlva nem reagál a karakterem semmire, néha kiiírja h nincs üzenet xy másodperce.
    -Kickelnek ok nélkül mindenkit.
    Ezek bugok vagy én megyek fel rossz szerverre?

Utoljára szerkesztette: Lacika1992, 2014.12.20. 23:19:46
  • komorszabi
    Sziasztok, egy rövid kérdésem lenne. Ti találtatok már az Ak74-hez, tárat? Én mondhatni elég sokat játszottam már az új frissítés óta, a nagy reptér, és a mellette lévő barakkokat szoktam látogatni, de még egyszer sem találtam, bezzeg lőszert azt már találtam rengeteget.
  • MagyarDayz
    Sziasztok!
    A 0.49-es patch miatt gyakran crashelt a szerverünk ezért indult újra annyiszor.A 0.50-es patchel ez szerencsére megszünt.
    Szerverünk az alábbi címen érhető el:[HU/EN]OUTLAW HARDCORE Magyar outlaw-dayz.com [HIGH LOOT/4H RR]
    Address: 185.62.204.158 Port: 2402
    VAGY
    Address: server.outlaw-dayz.com Port: 2402

Teamspeak címünk: ts.outlaw-dayz.com
    facebook oldalunk:https://www.facebook.com/hungarydayz
    weblapunk:http://www.outlaw-dayz.com/home
    Mindenkinek sikeres túlélést kíván a dayz hungary csapata.
  • Jossua
    ok kösz srácok ! Nem tudjátok mi van a magyar dayz szerverrel ,h 15p újraindul ??
  • KiruHoshino
    Abban az esetben szokott még nagyon kilengeni ha sokat sprinteltél. Ilyenkor kicsit várni kell amíg a karakter kicsit kipiheni magát és újból egyenletesen kezd el lélegezni. Utána lehet visszafogni a lélegzetet is ahogy azt SolóGTV kolléga már leírta. Persze ez is csak egy kis ideig biztosít jobb célzást.
  • Jossua
    Szia van sinem már de tudtommal nincs eltörve semmim ... mim fájhat még ??.... Mit ír ki ha fáj valamim ?
  • SolóGTV
    Szeva. Alapból a jobb egérgomb a lélegzet visszatartás, de nem ez a gond. Valószínűleg fáj valamid. Vagy a kezed, vagy a lábad. Morfium kell szerezned, vagy sint kell készítened, és bekötözni magad. Ezt a két dolgot kell összerakni hozzá.

• Jossua
    Sziasztok ! Kis segítség kéne . Van egy mosinom és mikor belenézek a skopba nagyon kileng hogyan tudom stabilizálni ? melyik a levegő visszatartás alapértelmezetten ????
  • hungary27
    Muszáj megnézni
  • tutituti
    pár hete megnéztem a mod szervereket,ismét telnek meg.mindenki lassan visszaszivárog és a community patch is érkezik lassan.Úgyhogy ideje lesz elővenni az arma2-t megint :D
  • Laza
    Ma néztem egy kicsit Liriket ... hogy ez a játék még mindig milyen állapotban van, milyen (bugos) a kezelőfelülete, meg úgy am blokk milyen bugos az egész játék még a legegyszerűbb elemeiben is, az egyszerűen vicc kategória ... hogy lehet ezzel játszani? Nem látom a fejlődést a modhoz képest ... sőt, talán még rosszabb.
  • Sith
    Okos telóra (legalábbis androidra) is vannak egész használható appok talán még kényelmesebb :)
  • hungary27
    DayZ Standalone: We Ride The Short Bus...: http://youtu.be/p3bxBu-wBFI
  • hungary27
    Rövid de nelem tetszett :D
  • darki81
    videók jöhetnek még ha van jó és több mint 15-20 perc :)
  • Lokker
    köszi szépen, én alt+tab-al böngészővel ökörködtem így egy kicsit kényelmesebb :)
  • Camouflage
    "szerezni kell térképet a játékban és csak akkor fog működni?" - bingo! plusz a jatekban talalhato terkepek is csak egy szeletet mutatjak a foldresznek, ossze kell legoznod.

jobban jarsz, ha a Steam beepitett bongeszojeben nyitod meg a http://dayzdb.com/map/chernarusplus oldalt. Igy egy SHIFT+TAB-al interaktiv terkepet kapsz.
  • Lokker
    térképet, hogy lehet elővarázsolni a játékban? beállítottam rá egy gombot de csak nagy feketeség fogad. szerezni kell térképet a játékban és csak akkor fog működni?
  • Fantasy18
    magyar dayz videó. hosszú bujkálós csata uncsi részek gyorsítva vagy vágva. van benne double kill is a végén :D

• Fantasy18
    Itt van még egy magyar játékos közösség. Los Bandidos Klán
    jelenleg 10 tagja van a klánnak folyamatosan 2 en élőben streamelnek magyarul. facebook oldalon hírek is vannak. videókat is csinálnak itt a facebook link, ott meg találod a szerver IP-t és ts ip-t

https://www.facebook.com/lbmdk
    Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2014.09.27. 17:57:31
  • Jossua
    A ?agyar Dayz közösségi serveren kívül van még magyar server ? ha igen adjatok már egy ip cimet
  • tutituti
    na ez tükrözi hol tart a játék és a community mit gondol :D
  • oneal1
    hali

frissítés után valami nagyon rák felbontásban indult a game és nem is tudom változtatni....

valaki tud valami megoldást rá?
  • T800
    Sziasztok! Lehet hülye kérdés de ti találtatok az elmúlt 1 hónapban fűrészt a játékban? Én egyáltalán sehol... Szerettem volna lefűrészeltcsövű shotit gyártani de nem tudtam...
  • hungary27
    Ja, én is bírom őket. :)
  • darki81

ezekkel a Mr Moon videókkal el lehet lenni :D
  • Laza
    Az izomra hat, az meg van a zombiban is ... valamilyen ... zombizom :)
  • Sith
    Nem kötözködésből csak nagyon elméletileg: a sokkoló vajon hatan egy zombira?
    Gondolom valamilyen szinten igen, de hogy a földön is maradjon...?

Egyébként meg tűzoltóság hol legyen a tűzoltó palack ha nem ott :)
  • Maróth
    Azt az indokolatlanul sok tűzoltópalackot!
  • tonek
    Ha már találtam sokkolót gondoltam ki is próbálom.