656
DayZ Standalone
-
Nem morfium kell hane painkiller azaz fájdalomcsillapító -
Ez a (kéz?)remegés, hogy alakzl ki a játékban? Már többször előfordult ès nem tudom mi lehet az oka, de nagyon idegesìtő. Olvastam, hogy morfiummal gyógyítható, de nekem nem segìtett. Legalábbis egy morfium nem használt. -
Valamiért se a Standaloneban se a modban nem látok szervert.ha ip alapján akarok csatlakozni akkor vagy Waiting for host-ot kapok vagy a modnál Bad Version-t
Valaki tud rá megoldást esetleg? -
5 percig bírta és még a kép is befagyott :D
vesztett is -20k nézőt utána :D -
Neocortex #612 http://multitwitch.tv/Lirik/survivorgamez -
sirpalee #611 PVE teljesen értelmetlen az ilyen játékoknál. Az úgy túl egyszerű.
Különösen a DayZ-nél, ahol a zombik csak apró, zavaró tényezők. :)
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.02.04. 19:28:13 -
mike01010101 #610 Ennél a játéknál van PvE szerver vagy csak PvP? Jó lenne a H1Z1 mellett kipróbálni egy másik hasonló témájú játékot, de nem szeretem ha más játékosok kinyírnak. -
Tankolni lehet már a játékban?
a kútoszlophoz vagy a nagy tartályhoz kell állni? -
sirpalee #608 -
imilee78 #607 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hol találok a Dayz standalonhoz működő szerver listát. Vagy ha van valakinek akkor elküldené nekem. [email protected]. Előre is köszönöm a válaszokat. -
Lacika1992 #606 Sziasztok
Én még nagyon új vagyok, tegnap vettem meg, és az lenne a kérdésem, hogy mi van akkor ha a szerver csak annyit ír ki, hogy:
-Várakozás a kiszolgálóra.
-Ha már beléptem akkor 5 perc múlva nem reagál a karakterem semmire, néha kiiírja h nincs üzenet xy másodperce.
-Kickelnek ok nélkül mindenkit.
Ezek bugok vagy én megyek fel rossz szerverre?
Utoljára szerkesztette: Lacika1992, 2014.12.20. 23:19:46 -
komorszabi #605 Sziasztok, egy rövid kérdésem lenne. Ti találtatok már az Ak74-hez, tárat? Én mondhatni elég sokat játszottam már az új frissítés óta, a nagy reptér, és a mellette lévő barakkokat szoktam látogatni, de még egyszer sem találtam, bezzeg lőszert azt már találtam rengeteget. -
MagyarDayz #604 Sziasztok!
A 0.49-es patch miatt gyakran crashelt a szerverünk ezért indult újra annyiszor.A 0.50-es patchel ez szerencsére megszünt.
Szerverünk az alábbi címen érhető el:[HU/EN]OUTLAW HARDCORE Magyar outlaw-dayz.com [HIGH LOOT/4H RR]
Address: 185.62.204.158 Port: 2402
VAGY
Address: server.outlaw-dayz.com Port: 2402
Teamspeak címünk: ts.outlaw-dayz.com
facebook oldalunk:https://www.facebook.com/hungarydayz
weblapunk:http://www.outlaw-dayz.com/home
Mindenkinek sikeres túlélést kíván a dayz hungary csapata. -
Jossua #603 ok kösz srácok ! Nem tudjátok mi van a magyar dayz szerverrel ,h 15p újraindul ?? -
Abban az esetben szokott még nagyon kilengeni ha sokat sprinteltél. Ilyenkor kicsit várni kell amíg a karakter kicsit kipiheni magát és újból egyenletesen kezd el lélegezni. Utána lehet visszafogni a lélegzetet is ahogy azt SolóGTV kolléga már leírta. Persze ez is csak egy kis ideig biztosít jobb célzást. -
Jossua #601 Szia van sinem már de tudtommal nincs eltörve semmim ... mim fájhat még ??.... Mit ír ki ha fáj valamim ? -
SolóGTV #600 Szeva. Alapból a jobb egérgomb a lélegzet visszatartás, de nem ez a gond. Valószínűleg fáj valamid. Vagy a kezed, vagy a lábad. Morfium kell szerezned, vagy sint kell készítened, és bekötözni magad. Ezt a két dolgot kell összerakni hozzá.
-
Jossua #599 Sziasztok ! Kis segítség kéne . Van egy mosinom és mikor belenézek a skopba nagyon kileng hogyan tudom stabilizálni ? melyik a levegő visszatartás alapértelmezetten ???? -
Muszáj megnézni
-
pár hete megnéztem a mod szervereket,ismét telnek meg.mindenki lassan visszaszivárog és a community patch is érkezik lassan.Úgyhogy ideje lesz elővenni az arma2-t megint :D -
Ma néztem egy kicsit Liriket ... hogy ez a játék még mindig milyen állapotban van, milyen (bugos) a kezelőfelülete, meg úgy am blokk milyen bugos az egész játék még a legegyszerűbb elemeiben is, az egyszerűen vicc kategória ... hogy lehet ezzel játszani? Nem látom a fejlődést a modhoz képest ... sőt, talán még rosszabb. -
Sith #595 Okos telóra (legalábbis androidra) is vannak egész használható appok talán még kényelmesebb :) -
DayZ Standalone: We Ride The Short Bus...: http://youtu.be/p3bxBu-wBFI -
Rövid de nelem tetszett :D
-
videók jöhetnek még ha van jó és több mint 15-20 perc :) -
Lokker #591 köszi szépen, én alt+tab-al böngészővel ökörködtem így egy kicsit kényelmesebb :) -
Camouflage #590 "szerezni kell térképet a játékban és csak akkor fog működni?" - bingo! plusz a jatekban talalhato terkepek is csak egy szeletet mutatjak a foldresznek, ossze kell legoznod.
jobban jarsz, ha a Steam beepitett bongeszojeben nyitod meg a http://dayzdb.com/map/chernarusplus oldalt. Igy egy SHIFT+TAB-al interaktiv terkepet kapsz. -
Lokker #589 térképet, hogy lehet elővarázsolni a játékban? beállítottam rá egy gombot de csak nagy feketeség fogad. szerezni kell térképet a játékban és csak akkor fog működni? -
Fantasy18 #588 magyar dayz videó. hosszú bujkálós csata uncsi részek gyorsítva vagy vágva. van benne double kill is a végén :D
-
Fantasy18 #587 Itt van még egy magyar játékos közösség. Los Bandidos Klán
jelenleg 10 tagja van a klánnak folyamatosan 2 en élőben streamelnek magyarul. facebook oldalon hírek is vannak. videókat is csinálnak itt a facebook link, ott meg találod a szerver IP-t és ts ip-t
https://www.facebook.com/lbmdk
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2014.09.27. 17:57:31 -
Jossua #586 A ?agyar Dayz közösségi serveren kívül van még magyar server ? ha igen adjatok már egy ip cimet -
na ez tükrözi hol tart a játék és a community mit gondol :D
-
hali
frissítés után valami nagyon rák felbontásban indult a game és nem is tudom változtatni....
valaki tud valami megoldást rá? -
T800 #583 Sziasztok! Lehet hülye kérdés de ti találtatok az elmúlt 1 hónapban fűrészt a játékban? Én egyáltalán sehol... Szerettem volna lefűrészeltcsövű shotit gyártani de nem tudtam... -
Ja, én is bírom őket. :) -
ezekkel a Mr Moon videókkal el lehet lenni :D -
Az izomra hat, az meg van a zombiban is ... valamilyen ... zombizom :) -
Sith #579 Nem kötözködésből csak nagyon elméletileg: a sokkoló vajon hatan egy zombira?
Gondolom valamilyen szinten igen, de hogy a földön is maradjon...?
Egyébként meg tűzoltóság hol legyen a tűzoltó palack ha nem ott :) -
Maróth #578 Azt az indokolatlanul sok tűzoltópalackot! -
tonek #577 Ha már találtam sokkolót gondoltam ki is próbálom.