656
DayZ Standalone
  • toocha
    Megmondtátok,megmondtátok! De egy világ tört össze bennem! Le is törlöm! Brühühű.... LÓFAXT! Resszkessen mindenki! HÁRRHÁRRR!
    De viccen kívül tudtam mire számíthatok, és még mindig Rohadt Jó!
  • Camouflage
    Nem megmondtuk? Megmondtuk! Ne bizz senkiben, akivel a jatekban talalkozol!
    Tessek agyon loni mindenkit kerdes nelkul! Ennyi! Vege a sztorinak! Csok a csaladnak! Joejt!!

Akiket IRL ismersz kivetel. Mindenki mas ellenseg. Egy lyukas zokniert atvagjak a torkod! Hat kellett ez neked?

Ha gondolod vegyel fel Steamen: Tipsey. Ugyan a kovetkezo patchig semmi kedvem jatszani, de ha segitsegre van szukseged ... hagyd itt a Steam ID-d, valaki biztosan segit rajtad .... mwuhahahaaaaaaaa ;)
  • Gerdzso
    Szerintem pont az a jó, hogy mindig szerzed a jobbnál jobb cuccokat, ha már nincs mit szerezni, akkor meg arra vigyázol és így nő a tét stb stb stb. :)
  • toocha
    Eddig 4x haltam meg, plusz egyszer egy játékos nyírt ki. A szemét először barátságos volt, aztán végigkergetett az erdőn.
  • darki81
    hát, én direktből biztos nem mennék oda, ha meg véletlen, akkor remélem kibannolnak :D
  • sirpalee
    Hányszor haltál már meg? :)

Btw, az a szerver ahol ölésért bannolnak... Elég szemétség. A játék része, hogy bárki bármit bármikor tehet, minden következmény nélkül (ie nem tudják a neved stb). Ezt elvenni lényegében megöli a játékot, plusz elég csúnyán ki is lehet használni.

Btw melyik az a szerver? Este felmegyünk bannoltatni magunkat. :D
  • toocha
    Na 2 óra játék után már ki merem jelenteni, hogy MARHA JÓ!
  • darki81
    ha meglesz a játék én gyűjtögetek és harcolok is ahogy esik úgy puffan :D
    ha csak lövöldözni szeretnék akkor van CS:go, cod, bf3 stb.
  • Camouflage
    "ahol kibannolnak ha lelősz valakit" ez a jatekosokat (koztuk engem is) a legritkabb esetben szokta erdekelni. Foleg, hogy TOS-ba utkozik, es ha ilyet latsz csuklobol jelentheted. Mas kerdes, hogy a legritkabb esetben tortenik is valami.

@toocha:
    ne szokj hozza a gyujtogeteshez, teljesen felesges. Felgeareled magad, orulsz majd, mint majom a farkanak, es pont akkor fogsz elhalalozni. Ez lehet egy eltevedt golyo, egy glitch, vagy egy masik jatekos miatt, akinek megtetszett a sarga polod.
  • toocha
    Telepítek!
  • darki81
    havernak sikerült megvennie, és mondta hogy van olyan szerver, ahol kibannolnak ha lelősz valakit, szóval ott tudsz gyűjtögetni nyugodtan :)
    Ha majd nekem is meglesz a game, nekem meg fog felelni az 5-10 playeres server is, hogy megszedjem magam :)
    (kell egy kis izgalom is azért) :)
  • toocha
    Full kezdőnek való szervert tud valaki mondani? Holnaptól, vagy holnaputántól lehet esedékes lesz! Plusz minden jótanácsot megköszönök. A redditet olvasgatom...kösz Camouflage!
  • sirpalee
    Volt már a hátizsákomban hátizsák, szóval lehet. Pl sárga dobozba is tudsz sárga dobozt rakni. ;) (legalábbis régebben lehetett)
  • Camouflage
    "you can carry 2 backpacks if you have one on your shoulder and put an EMPTY one inside the other one and then put items inside the backpack thats inside your shoulder's backpack"

ezt valaki megerosithetne
  • Camouflage
    erdemes elolvasni, meg akkor is, ha valaki szaz orakat jatszott mar a jatekkal

http://www.reddit.com/r/dayz/comments/249le7/in_my_230_hours_of_dayz_sa_ive_learned_a_lot_here/
  • toocha
    Á.... Úgy is megveszem, csak érdekelt,hogy érdemes-e várni esetleg.
  • Camouflage
    Ha megnyugtato(bb) valaszt szeretnel nyiss egy thread-et a redditen, es kerdezd meg ott:

http://www.reddit.com/r/dayz/
  • Camouflage
    Velemenyem szerint kizart, hogy olcsobb lesz a jatek. Ellenkezoleg. A beta utan drasztikusan dragulni fog. Szerintem kb. a duplajara.
  • toocha
    Helló! Szeretném jövő hónapban megvenni a játékot, szerintetek várható valami akció, vagy ne várjak? Tudom, senki sem jövőbelátó, de nem tudom lesz-e mostanában valami ünnep/évforduló/mittoménmi.
  • Mukiska
    81.19.208.17:2320
  • hitches
    Helló nyílt egy Dayz Standalone magyar TeamSpeak szerver. Gyertek fel és játszunk minél többen.! Ip: s1.voicearea.hu:10012
  • Camouflage
    Magyar szerver? Mi az IP-je? Van-e web oldala?
  • Mukiska
    Teljesen igazad van. Mondjuk a magyar szerver kivétel mert ott óránként van reset:) esély sincs a sötétre.
  • Camouflage
    10 perc server hop penalty. Akkor is ha kivagnak. Akkor is ha megszakad a session. Akkor is, ha rajosz, hogy ejszakai vagy hardcore szerverre leptel be, es semmi kedved ott jatszani.

Ma hazajottem, es gondoltam leulok a gep, ellovom azt a 20db loszert, amit nemreg talaltam. Azonnal egy ejszakai szervert fogtam ki. Mert 17:00 az mar ejszaka, ugye? Mikor megprobaltam ujra logolni, es ramvigyorgott a timer, mar rajottem, hogy ebbol nem lesz puffogtatas.

Az inkompetencia. Az az, ami faj. Mintha a boromet nyuznak. Ha utana neztek a logoknak, kaptunk volna egy komplett uj varost, csak az egyik fejleszto elfelejtette commitolni. A 600 sec server hop timer, csak veletlenul maradt a jatekban. Az aprilisra igert javitasok es ujitasok jo ha fele keszult el idoben. (persze, aprilisbol van meg negy nap; es en hiszek a csodakban)

Zsenialis jatek lehetne belole, de valahogy mindig, mindent sikerul ugy istenesen elkurniuk. Mint a mindenkori Magyar kormanynak.
  • darki81
    Bocs nem tudom mért nem jó a link
    http://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=54989532&token=QKJZb4N8
    De a profilom oldalán is benne van http://steamcommunity.com/id/darki81
    Köszi az észrevételt!
  • bosco05 #151
    nem érvényes a link
  • darki81
    oké thx
  • Camouflage
    Ha ebben a topicban nem jarsz sikerrel, szerintem probald meg itt:
    http://sg.hu/listazas.php3?id=1063653069

es itt:
    http://sg.hu/listazas.php3?id=1337256003
  • darki81
    Odaadok mindent a raktáramból 1 DayZ játékért! :)
    Na GO! Aki kapja marja! :P
    csere
  • sirpalee
    Work has commenced on disconnecting the renderer directly from the simulation. This would then free us to change (or even replace) the renderer much easier, allowing greater optimization and new functionality such as better particle effects. We have no timeframe for this completion no any specific goals beyond preparing it for future goals, but it’s exciting for us to start this work.

• tutituti
  • Camouflage
    Tobbek kozott ezert lovok agyon minden "squeaker"-t :) - most, hogy igy belegondolok, igazabol szinte minden idegent, kerdes nelkul agyon lovok a jatekban.

• darki81
    na úgy látom kezd alakulni a game :)
    jó lesz ez :P
  • Camouflage
    Nagyon igeretesnek hangzik. Foleg a persistent itemek. Uj loot respawn, uj eszaki nagyvaros, uj spawn pointok, network patch, 100 slot serverek.
  • Camouflage
    ize, helyesen asszem "frissitettek" :)
  • Camouflage
    Es frissitetettek!
  • tutituti
    http://dayzdev.tumblr.com/post/83623167155/experimental-branch-saw-many-changes-in-0-44

• Camouflage
    "Known Issues: Ongoing melee balancing has zombies more resilient to body impacts. (Aim for the head)"
  • Camouflage
    "5-7 ütés kellett testre egy zombinál" - ugy tudom ez egy bug volt experimentalon, veletlen nerfeltek az osszes meele weapont. Es most athoztak stablebe .... hat most erre mit lehet mondani?

Kossz a linket. En az official dayz dev blogon (http://dayzdev.tumblr.com/) (is) neztem, de az lassan harom hete nem frissul.
  • Mukiska
    Nekem is nagyon sokat kellett csapnom bele, mire meghalt. :) Igazság szerint le puffantottam inkább... most már fegyo a kézben és kapják is az ólmot. :) Amúgy a pick axe, milyen erőt képvisel? A regular és a harcore szerver között mi a különbség?:)