5
-
tomboy013 #5 Jah főleg a Samsungok iszonyat változatosak ugye? :D Vagy ott vannak a HTC-k, az újak mind a One külsejét kapják, vagy az iPhone... Minden gyártónak megvannak a jellegzetességei és ez így jó. Egyébként szerintem nem egyformák a Lumia telefonok, maximum a színességük miatt hiszik annak egyesek de valójában nem. Ott a 920, 820, 1020, 720, 620, 1520... egyáltalán nem hasonlítanak egymásra. Ez a 630 nagyon hasonlít formában a 620-ra, de miért is ne hasonlítana mikor az utódja. -
#4 Képeken a lumnia telók! Csak nekem mind egyforma? :D Minden ilyen hírnél ugyanaz. Olyan mintha egy szines tok lenne rajta elől fekete pár csempével. Most ezen mi másabb mint az elmult 10 másikban? 90% ban egyforma.
Ugyanez igaz az összes telefonra is szinte, de ott több kicsit a változatosság.. -
tomboy013 #3 Ott a fekete meg fehér változat is, nem tudom miért zavar az ha szélesebb körnek csinálják a telefont(mert megérteném ha csak színes példányok lennének, de így?) Szerintem meg unalmasak a fekete meg fehér telefonok, nekem is például egy sárga Lumia 920-asom van. -
M0RN1NGST4R #2 mikor hagynak már fel a szines szappantartó design-nal? minőségérzet konvergál a 0hoz -
tomboy013 #1 2014-be LED villanó nélkül kiadni egy telefont... Nem értem miért olyan nehéz belerakni egyet. Én biztos nem vennék olyan telót amin nincs, mondjuk nekem fontos szempont a fényképezés egy telefonnál.