Batman: Arkham Knight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akárhol olvasom a "kritikákat" mindenhol azt említik, hogy a játék java része ótókázás meg pew pew pew. Hadd ne mondjam, hogy ez a kettő aztán szorosan kapcsolódik Batman karakteréhez. <#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.05. 22:11:52
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.05. 22:02:33
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022
Holy moly!
Dat Catwoman + Harley <#szeret>#szeret>
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Catwoman és Harley. 😊
Nagyon állatul kidolgozták őket.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mire mind a 243, vagy mennyi Riddle cucc meglett.... pffff. Úgy hogy a hosszú Ending-et láttam. Utánna visszaenged a játék a terepre szóval királyság. Azért indítottam egy New Game+ -t. Áldom a fejlesztőket, hogy külön opcióra tették a New Game+ -t, így teljesen szeparálva van a főjátéktól. Ha kedvem van a városban kocsikázni csak belépek oda. Ha sztorizni akarok, megyek a New Game+ -ba. Ráadásul megtartja minden fejlesztését és az összes Riddle cuccot is (csak a Macskanős Riddle szálat kell újratolni mint Wanted küldi, de az úgy is elég jó, leszámítva a hülye autóversengést). Meg persze minden leírást, szövegeket, stb.
Másodjára jobb is így tolni. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem áltam meg és ellőtem pár képet a remek Adam West szerelésben domborító Batmanről. Annyira komikus, hogy nem áltam meg röhögés nélkül azt a pár bunyót amit lezavartam vele.
Csiri-biri, Csiri-biri, Csiri-biri, Csiri-biri, BATMAAAAAAAN....
A többit spoilerba, na nem azért mert spoileres, csak nem akarom borzolni a kedélyeket. (ez most jövö első kép a kedvencem, ahahahah) 😊
Az a gatya... Istenem.... 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Hoz_Hun, 2015.07.05. 11:37:56
Az ingyen SP lenne a minimum a sokat látott PC-seknek, de ahogy olvastam, a WB részéről ez csak pletyka. Nem tudom, akkor a konzolvilág honnét szedte.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Lehet, hogy újrajátszom az egész sztorit az Asylumtól kezdve. 😄 Megjött a kedvem, bár lehet, ennek a család nem fog örülni.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"A forgalmazásból kivont PC-s verzió tulajdonosai számára újabb csapás, hogy a Batgirl: A Matter of Family DLC-t egyelőre csak PS4 és Xbox One konzolokra jelentette be a WB, ugyanis a Rocksteady a kiegészítők érkezése előtt szeretné rendbe tenni a gyalázatosan sikerült számítógépes port hibáit."
Kivágott tartalmak pénzért...Plusz egy két extra. Mindezt csak 6 hónapik aztán majd jöhet a season pass 2 feltehetőleg. És mindeközben a patch még sehol de a dlc az fontos!.
játszhatatlan PC port < kibaszott DLC
Parasite Eve 2, best game EVER!
Még mindig a Justice League szerkó a Best.Mondjuk még van ami nincs feloldva de eddig..
A Batman korábbi részeit is végigtoltam. Szerintem a City a legjobb. Ennek a sztorija nekem nem jött be.
Ám erre a "a grafika nem sokat változott", én is csak egy giffel tudok legtalálóbban reagálni. Ehhez mást nem lehet hozzáfűzni.

Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.07.01. 09:54:44
Úgy tűnik, magyarul beszélni már egyre cikibb.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.