Batman: Arkham Knight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki holmi félkész béta szarokkal görcsöl ne várjon csodákat!<#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
Mivel bénáztam az ugratásnál-az én hibám volt- újra indítottam a küldetést.
Erről van szó, nagyszerű. Rájöttem, átugrattam...szétlőttem amit kell...és. Semmi. Nem halad tovább a küldetés. Nem írja hogy megcsináltam.
Ugyanis: normál esetben, ahogy a videóban is, Batman abban a szobában van, és a kocsit távirányítással irányítja. Mivel újra indítottam a küldetést: nálam Batman a kocsiban van. És mivel ott van, nem abban a tetves szobában, nem lehet a küldetést befejezni. A szobába vissza menni nem lehet.
Újra indíottam, semmi. Nem lehet mellék küldetésre se menni. Se más feladatot csinálni. Semmit. Ennek annyi. Ezen a ponton megálltunk. Hogy lehetek ennyire rohadtul szerencsétlen?!
Korábban már többször sikerült. Odáig rendben powerslide, de? Hosszan, röviden kell nyomi? Vagy hogy?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.08. 18:07:07
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Grat. Akkor nem is volt olyan hülye ötlet, hogy csinálj meg egy melléküldit. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Újraindítottam a küldetést.
A közelben volt egy akna, vagy mi a bánat, amihez ha oda megyünk, jönnek tankok. -mellék küldetés- Jöttek a tankok, lelövöldöztem őket , töltött meg mentett a játék. Ismét a virághoz, első döngetésre előjött. Pedig, ugyanúgy csináltam a szonárral mint korábban. Még ugyanoda is álltam.
Annak örülök hogy csak tovább ment, de ez már a negyedik vagy ötödik küldetés, ami beragadt, és újra kellet kezdeni. Azért nagyon nem kóser .
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Volt restart mission is, de az se segít. Azért ma megpróbálom megint, hátha ma valami csoda folytán működik, de a küldetés beragadt.
Eddig is volt már ilyen:
Mind a két bankrablás Kétarccal: beragadt. Ott a emberek nem jöttek tovább, mert kint ragadtak a falun kívül. Az egyikük fel is lebegett jó magasra. Meg egy főküldetés szintén hasonló volt. De azokat újra tudtam indítani, és utána nem ragadtak be.
"Also reported is the fact that Ms Quinn will have a costume change and be donning her Batman Animated Series outfit of red and black for the first time in the Arkham series."
VÉGRE!!! <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.07.07. 22:56:17
[merlinw.org]
Újat kezdeni semmi kedvem, pláne mi a biztosíték ,hogy nem akadnék el megint? Semmi. Ennyi erővel az árát el is égethettem volna.
Ennél se, hogy szaggat. De hogy...kész, megakad, nem lehet tovább jutni, olyan hibák vannak benne? Nagyon rég láttam már ennél nagyobb jobban elbaszott dolgot. Ilyen egyszerűen nincs. De rohadt drágán vehetnék még hozzá DLC-t...tuti...óh hogyne...megérdemlik ám hogy fizessek a használhatatlan termékükét.
Már eddig is volt több küldetés, ami megakadt bug miatt, de ott újrakezdéssel megtudtam oldani. Például Kétarc bankrablásánál, nem jelent meg, mivel nem vertem le az összes emberét, és azért nem ,mert az egyik embere, odakint lebegett! épületen kívül.
Vagy egy másik alkalommal, akiket le kéne verni, az utolsó beleragadt a falba, és megint nem mentünk tovább.
Most reménykedjek benne, hátha javítják? Van egy olyan érzésem ennek annyi. Úgyse javítják ki. Majd a szaggatást, azt lehet, de azzal nem vagyok kisegítve.,
Itt is ...a sokadik videót nézem meg...oda megy, nyomogatja, növény kijön. Nekem semmi.
https://www.youtube.com/watch?v=4a473oSqIj8
Van ez a küldetés, nem tudom megcsinálni. Pont oda állok, arra a redvás helyre, és semmi. Nyomogatom, nyomogatom, fél órán keresztül de semmi. Nem történik semmi. Mi ez valami bug? Újra kezdtem, akkor se jó. Harmadszor is újra kezdtem, úgyse jó. Beállok pont úgy mint a videóban: nem jó.
Megnéztem egy másik videót is, beállok úgy, úgyse jó. Szinte miliméterenként mozgok arrébb, de nem . Minden ponton hatszor lenyomom, semmi.
Miért nem lehet tovább haladni?
Jók is ezek a kivágott tartalmak! <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.07. 17:01:34
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szóval van ennek a "kikerül a székből-nem kerül ki belőle" ilyen nyomorék közösségi vonzata is, nekik kell egy közülük való hős is (persze ezt is meg lehet érteni).
Utoljára szerkesztette: Hoz_Hun, 2015.07.07. 10:15:49
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.07.07. 00:43:55
[merlinw.org]

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Nektek is hol van STEAM layout hol nincs? Pont mikor fasza képeket tudnék lőni, akkor nincs. Irgumburgum!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.07.06. 09:17:35
[merlinw.org]
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Macskanőre valóban szánhattak volna több időt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)