Batman: Arkham Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Béluska74
Akkor én eléggé jó "béta teszter" voltam mert már végigjátszottam.

If you give a little love you can get a little love of your own

grebber
Frankó most már akkor még több béta teszter lesz így szeptemberre valóban ki lesznek javítva a hibák<#gonosz2>

Next PC upgrade: 2022

Béluska74
És lehet is indulni érte a virágboltba...

If you give a little love you can get a little love of your own

grebber
Én nem tudom ,de mintha itt írta volna valaki ,hogy Betszi csak behaluzza Jokert

Hogy jön Joker a képbe, ha szabad kérdezni? (Nem játszottam a játékkal, de érdekel a történet)

Gondoltam nem spoilerezek egy hatalmasat azoknak akik még nem tolták....<#taps>

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Myselor
hát igen,furcsa döntés is volt hogy megölték jokert,de úgylátszik megbánták mert ez a rész is lényegében róla szól.😊
MerlinW
Joker emeli ki, konkrétan ő viszi a hátán a játékot.

[merlinw.org]

Úgy is feltörik (a denuvo-nak is annyi,immár a Lords of fallen is feltörve hibátlanul) , ha valakinek nem érte meg a 3-4000 forintot amennyiért vesztegették kupon illetve egyéb megoldások formájában az elmúlt 1 hónapban az majd lehúzza virágboltból. 5-10ezret ez a játék még dlc-kkel sem ér ebben a formájában. Amúgy sem kimagasló semmiben,teljesen átlagos akciójáték amit egyedül a batman hangulat emel ki a totális középszerűségből.

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

TBTPumpa
Nálam ugyanezt műveli a játék, csak épp R9 280X kártyával. Pedig nem egy "súlycsoport" a kettő (R9 280X vs GTX 970). Ez a PC-s változat úgy tré, ahogy van. Nem csoda, hogy visszavonták, ezért pénzt kérni valóságos bűncselekmény. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.28. 14:22:18

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Egy 4.8 ghz-s i5-ön néztem meg egy 970 g1 mellett SSD-n. És igen, leesik bőszen 40 alá az fps full grafon a tankos száguldozások közepette rendszeresen,repkedés közben pedig ritkán. Et leszámítva aláírom hogy megvan az 50-60.....De az említett részeken marhára nincs meg és idegesítő az ingadozás. Nem beszélve arról hogy ennek marhára nem így kéne futni egy ilyen vason.
Gyakorlatilag inkább stabil 30-ra rakva toltam egy ideig aztán meguntam a játékot.

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

tommygear
aha... ez a videó pont arról szól, hogy pár perc játék után hogy fogy el az összes memória, és válik játszhatatlanná a játék 😄
a játékot azt hiszem gtx970-es kártyákhoz adták ajándékba, amiről szintén csak azt olvastam, hogy játszhatatlan vele (ahogy a videón is)
nem igazán emlékszem ilyenre, hogy egy silány port miatt szüneteltették egy játék forgalmazását... azért ez csak jelent valamit
lehet a nasa-nal ülsz te és onnan játszol <#idiota>
Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.07.28. 00:37:25
Tökéletes videót választottál. Menj a 6. percre. 😄
MerlinW
Most erre mit mondjak? Mondjam azt, hogy volt bármi gond nálam a játékkal? De ha egyszer nem volt. Nem értem mit vársz tőlem, tényleg...

Kb ilyen nálam is, az SSD (valszeg) miatt stabilabb framerate-el (van 1080p@60 módja a videónak):

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.07.27. 23:00:22

[merlinw.org]

tommygear
nyilván viccből vonták vissza a forgalmazását is...
MerlinW
Most mondanám, hogy csinálok nektek videót, de nem csinálok. Szarul fut a játék mindenen, túltárgyalva.

[merlinw.org]

" 970+újabb i5-el meg a 50-60-at ha unlock-olod."

Csak nem fullon...
Avagy egészen addig amíg nem tankozol.
Full grafon 1080p-ben ott úgy esik le 30 körülre ahogy a nagykönyvben meg van írva.
És néha repkedés közben is benyal 40 alá.

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

tommygear
<#wow3><#wow3>
tudjuk hogy nálad soha nincs semmi probléma, de miez hogy ha amd-d van várj a patchre?? tudomásom szerint mindkét gyártónál ugyan azok a hibák lépnek fel, ergo játszhatatlan a játék, ennyire ne legyél fanboy...
Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.07.27. 21:32:20
MerlinW
Nyugodtan, én is olyan konfiggal játszottam.

[merlinw.org]

GTX 970-em van meg egy i5-4690. Akkor szerinted megéri megpróbálni?

MerlinW
Mármint a gépedtől függ. Egy GTX960 és egy 5 éves sandy i5-el megkapod a fix 30frame-et. 970+újabb i5-el meg a 50-60-at ha unlock-olod. Én egyébként nem találkoztam egyetlen buggal sem a végigjátszás alatt. Ha AMD-d van, akkor várj a patch-re.

[merlinw.org]

Rendben köszönöm a választ. Most vettem gépet és szerettem volna kipróbálni, de akkor hanyagolom.

TBTPumpa
NEM!
A PC-s változat jelenleg játszhatatlan (pocsék PC-s átírat és optimalizálás) és bugos. A Season Pass-ból egyetlen DLC-t sem kapsz meg addig, amíg az új PC-s változat el nem készül (valamikor ősszel).
Szóval még fölösleges pénzt áldozni rá.
Persze ha X1 vagy PS4 verziókról van szó, akkor csak bátran!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.27. 14:14:18

Sziasztok megéri megvenni Season Pass-t vagy a Premium Edition-t?

TBTPumpa
Augusztusban egy nagyobb méretű (teljesítményt javító?) patch érkezik:

"As an update, Warner Bros. Interactive Entertainment, Rocksteady and our partners are targeting an interim patch update for existing players to be released in August. This update will address many of the issues we listed in our June 27 update. We will provide additional details as we finalize that interim patch over the coming weeks.

We would like to thank you for your continued patience and invaluable feedback. We are continuing to monitor and listen for any additional issues and are driving towards a full update for everyone as quickly as we possibly can.

Warner Bros. Interactive Entertainment"
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.21. 17:35:31

MerlinW
Sok mindent nem lehet írni, tipikus Batman játék. Vannak a rosszfiúk, meg Batman aki elkapja őket😊 Kb 5 említésre méltó "csavar/esemény" van a játékban,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Végig meg vagyunk mérgezve és Joker-t hallucináljuk - (hangulatbomba)
- Kiderül, hogy Jason Todd él
- Barbara Gordont megölik, majd kiderül, hogy mégsem.
- Poison Ivy meghal
- Batman felfedi személyiségét a világ előtt, majd meghal jól (vagy mégsem? hálivúdi nyitott klisé ending).

Kb ennyi. Játszani vele nagyobb élvezet, mint a sztorit értelmezni.

[merlinw.org]

Shep
Augusztusra ígérnek egy ideiglenes patchet ami a komolyabb hibákat elvileg majd javítja, de végleges csak ősszel várható.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Van egy pár,de olvasni jobban szeretek.

tommygear
lel
MerlinW
Youtube-on van sok végigjátszás.

[merlinw.org]

Üdv, találni vhol magyar vegigjatszast, vagy leírást a történetről, spoilerekkel együtt?

Vagy ha van kedve vki leirhatna a sztorit nagy vonalakban, csattanokkal

grebber
grebber

MerlinW
Lehet, hogy vannak, lényeg, hogy nekem nem tűntek fel😊 De komolyan, én élveztem és szerintem ennyi pont elég😊

[merlinw.org]

A kupon is megvett játék,benne van a kártya árában,abból is kap vastagon a fejlesztő/kiadó.
Ráadásul sokan mondhatják hogy azért nem vették meg a játékot újra mert kuponon megkapták,eképp durva lenne ha őket kihagynák.
De amilyen moslék szar kiadók,szerintem a legjobb esetben is egy dlc-vel kiszúrják majd mindenki szemét.
A jóval kevésbé problémás (főként konzolon) unity példáját nem fogják követni...

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Shep
Kipróbáltam a patchelt verziót, hát nálam továbbra is játszhatatlan, vagy inkább élvezhetetlen, beültem a batmobilba és folyamatos szaggatás az egész, pedig amíg gyalog voltam semmi gond nem volt. Na majd akkor ősszel, addig akár törölni is lehet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Ez egy fórum azt osztok meg amit akarok,ha nincs igazam nincs. Hol érdekeljen.

Shep
Nyilván ezért vonták vissza megjelenés előtt 2 nappal a Harley DLC-t, mert náluk is ugyanúgy vásárlás 😊 Az meg amúgy tök jó, hogy neked mindenről van véleményed és ennek mindig hangot is adsz, és az sem zavar ha nincs igazad 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.07.16. 12:06:26

grebber
Nekem mindegy.Ha a neocore adta volna ki az se érdekel.Én úgyis majd csak kb 3 év múlva veszem meg ezeröcázé goty-ba.

TBTPumpa
De az Ubi cucc, ezmeg WB.

grebber
Bármennyire is hihetetlen az is vásárlásnak számít (mármint a kuponos)
AC unitynél is mindenki megkapta a free dlc-t pl a kuponosok is.

Majd adnak betmen skíííínt.... 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Shep
Ha adnak is, a kódosoknak tuti nem fog járni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.07.16. 10:46:18

grebber
Szerintem semmit nem fognak adni.

TBTPumpa
Ez esetben az ingyen Season Pass minimum befigyel!

Shep
Aha, na ez is valami akkor. Kösz.

HeadHunter86
Ja effektek megvannak, meg minden. PC-s verzió annyival jobb mint a konzolos, hogy nekem azért 50 FPS lazán megvan, na meg Nvidia füst odaver 😄
Bár már egy hete nem volt időm Batmanezni, pedig már 60% környékén járok.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.07.16. 09:40:13

A multkori kispatch óta nincs hiányzó effekt (és a textúra bugba se szaladtam)
A látvány egy az egyben a ps4 verzió + pár gameworks effekt.
30fps-el tökéletesen játszható konzol szinten.

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

grebber