1356
Batman: Arkham Knight
  • R0GUE
    Mosolygó arccal fogom warezba lehúzni ezentúl az összes létező játékukat. Szarházi bagázs....
  • TBTPumpa
    És persze a Catwoman's Revenge DLC is csak novemberben érkezik (októberre ígérték):

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.24. 21:53:45
  • CalebJoe
    Drága a gép kell a játékukhoz és még drága is + szarul is fut, gazdagoknak való a PC vagy olyan mazochistáknak mint én, 20-25fps-el végigviszek bármit azért bekaphatják ha tényleg nem kapunk semmit a kellemetlenségekért.
    Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.10.24. 21:09:54
  • MarkBlade
    Ne is mond.. aztán csodálkoznak hogy warezolnak az emberek. Kár hogy nem működik játékokra a fogyasztóvèdelem.
  • TBTPumpa
    Szintén.

A Season Pass tartalmazza, de külön is megvásárolható lesz, viszont mi még anno előrendeltük ezt a szutykot és az utolsó pillanatban vették el tőlünk - akkor amikor a 2GB-os VGA igény hirtelen 3GB-ra nőtt.
  • Shep
    Hát lassan már oda jutunk ,hogy a patchek is fizetős DLC formában fognak jönni a játékokhoz :D
  • MarkBlade
    Vagy pénzt kérnek majd érte mint dlc. ;)
  • Shep
    Ja, bármit adtak volna akkor legalább a gesztus megvan de ez amit csinálnak nagyon mocskos húzás, őszintén szólva bánom ,hogy megvettem a játékot és ez eddig nem fordult még elő.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.10.24. 20:21:57
  • TBTPumpa
    Semmit sem adnak, még a Harley Quinn-es 15 perces előrendelői DLC-t sem. Ekkora egy szemét bandát! Pusztuljon a Warner!

Ezek után már csak az lesz a legszánalmasabb, ha az új PC-s változat sem lesz megfelelő.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.24. 20:19:41
  • Shep
    Megy az oltás rendesen :D
  • grebber
    Játszani mindennel tudok. Csak érteni nem értem a kettő nem ugyanaz.
    De előbb úgyis az előző 3-at kell végigvinni majd az új géppel.Aztán a többi raklap game-et ami eddig nem ment maxon.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.10.24. 20:14:36
  • TBTPumpa
    Nincs hozzá magyarítás (és valószínűleg nem is lesz), szóval nem tudsz játszani vele te sem!
  • grebber
    Dehogynem veszünk majd ezt is 1500-lrt gotyba mint az összeset!
  • TBTPumpa
    Október 28-án érkezik az új PC-s változat (és az eddig megjelent DLC-k)! Természetesen SEMMIT nem kapunk hozzá kompenzációként az 5 hónap játszhatatlanságért cserébe.
    Ezektől sem veszünk többet semmit sem!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.24. 20:06:02
  • Shep
    Kit érdekel, ha egyszer kijön egyből megveheted a SP-t is hozzá :DDDD
  • grebber
    Nem is gond ,hogy még nem jelent meg. Jövőhéten végre itt a VGA aztán akkor már zöld utat adhatok a game-nek és odaszólok, hogy már jöhet
  • TBTPumpa
    Értem miért nem érhető el a PC-s változat már 5 hónapja!

A déelcék fontosabbak mindennél!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.23. 17:00:40
  • kasa85
    Skacok kéne egy kis help.
    Tudom nem szép,de míg nincs javítva a játék addig virágboltival tolom.
    A következő a gondom.
    Fel telepítem CPY,vagy Balck Box,és első alkalommal indításnál kérdi milyen nehézség,fény,hangerő egyebek.
    Be állítom.
    A sztorit 3% el viszem.
    Ki lépek,és ez a Gechii mágnespicsájú kurv@törli a mentésemet megint fel dobja milyen nehézség,és egyebek!
    Le töröltem a francba k anyjával szórakozzon!
    Minden friss Winfos 10 van a gépen legális.
    Szóval,ha tudtok segíteni,mert off topikot nem találtam nagyon meg köszönném.
    Előre is köszönöm
  • Shep
    90% szar skinek, meg challenge-ek, vicc ennyit elkérni értük.
  • TBTPumpa
    A Season Pass teljes tartalma

A WB már nyilvánosságra hozta a Novemberben és Decemberben megjelenő tartalmakat is.
  • MrAndree
    Ja én is, ráadásul season passosat szóval azt most ajándékba adnák azzal se mennék sokra. De lassan neki tudok állni legalább.
  • Shep
    W3 steam kód működik gog-ra is, mármint az expansion?
  • TBTPumpa
    Én is behúztam volna hozzá a Season Pass-t, de inkább megveszem belőle a Witcher 3-hoz az Expansion Pass-t. Ott legalább nem kell 4 hónapot várni, hogy teljes mértékben működjön a játék. Ezektől pedig többet semmitsenem!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.03. 10:51:32
  • Shep
    Én is úgy vagyok vele, mert ugyan van most annyi steam walleten, hogy 1-2 story dlc-re futja talán belőle de ezek után én ezeknek 10 fillért nem adok.
  • TBTPumpa
    Akkor marad a rilóded verzió.
  • Shep
    Mi kódosok úgysem kaptunk volna semmit, de azért elmehetnek a francba! :)
  • TBTPumpa
    Yup!
  • MrAndree
    Megvetted? Ha igen akkor joggal vársz kompenzációt természetesen. Ha nem akkor viszont nem ért semmiféle kár amiért járna bármi. Balasz és idióta volt a kiadó az tény, de maximum azok rinyálhatnak akik megjelenéskor megvették és nem tudták használni.
  • ChipHazard
    Nem baj, ugy is lessz egy finom kis Warez változat amiben benne lessz minden. Support Warez !!!
  • grebber
    Helyes!
  • Shep
    Korrekt cég, meg kell hagyni.
  • TBTPumpa
    "The PC version of Batman: Arkham Knight and all DLCs that have been released on console versions will be made available for purchase on Steam (free for Season Pass holders) at the end of October."

Nincs kompenzáció, nincs free Season Pass sem DLC, csupán "bocsánatkérés" van a vállalhatatlan PC-s portért így 4-5 hónappal a megjelenés után. No comment.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.02. 15:31:49
  • tomika810613
    Tudom nem idevaló de hátha vki tudja:
    A játék virágbolti CPY verzióját lehet patchelni, mert nekem nem ment....
  • kigyi
    Unlockolva az FPS-t sajnos nálam is vannak akadások. Nem nagyok csak mikrolaggos lett inkább, de engem az zavar. Viszont fix 30-ra rakva továbbra is tökéletesen fut.
  • Zegi Norbi HUN
    Hát úgy olvastam, hogy van akinek sokkal jobb lett, de sokaknak még nem annyira jó :( Igazából a Memorial-t várom már, amit tavasszal megrendeltem :D Ezt egyébként nem is értem, csak a gyűjtői dolgokat tudnám megvenni, mert a játék nincs benne, de közben a játék simán van raktáron már. Ha már úgyis fel van bontva a gyűjtői, akkor dobjanak bele egyet a raktáron levők közül azt kész. Szóval nekem magas ez :D
  • hellboy4591
    Nekem speciel a patchek előtt akadás mentesen futott, most meg a sírás kerülget játék közben. Gyalogosan még csak-csak, de repkedve vagy a batmobillal közlekedve van hogy 1-2 másodpercre megáll az egész.
  • tommygear
    ha meg akarod venni, most is meg tudod, már közel játszható állapotban van
  • Zegi Norbi HUN
    Habár van egy rakat új játék, amivel tudok játszani, azért kurvára csorog a nyálam már utána :( Letölteni semmikép nem fogom, valahogy kihúzom, míg megjelenik végre :/
  • TBTPumpa
    A PC-s verzió miatt még Harley is mérges:

Dat Cat:

Dat popsi:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.09.26. 17:01:58
  • Zegi Norbi HUN
    PC-s Batman pls :D :(