1356
Batman: Arkham Knight
  • Shep
    Még így is marha drága sajnos.
  • kasa85
    Gép meg van csak a mentésem nincs meg,és a profilom.
    Valaki tud adni egy Profilt ?
    Rar ba csomagolva Easy mentéssel ?
    Úgy megy viszont,ha nem generált mentést rakok alá minden indításnál el felejti a mentéseket.
    Normal 100% találtam.
    Viszont nem jó,mert nem könnyű fokozaton van.
    Elsőre mindig a leggyengébben játszom :) !
  • TBTPumpa
    Season Pass - 71% kedvezménnyel!
  • tommygear
    nálam is simán hozza a 40-50 fps-t még mindig
  • kigyi
    Nem értem a gondodat, megy minden gond nélkül a játék, gép kell alá a kenyérpirítón nem hajlandó elindulni ez van.
  • HeadHunter86
    Kár, én 3500-ért vettem kuponért :D Pedig milyen jót kaszáltam volna most rajta :D
  • kasa85
    Nyalják meg a makkom.
    Pár sorral lejjebb mondtátok várjam meg a kiadást.
    Látom faszán sikerült.
    Játszanák a régivel,de nem ment,és ilyenek-
    Winfos 10 van fent.
    Aki bele esett ebbe a hibába köszönöm a segítséget.
    Gondoltam meg veszem.
    Helyette kapnak macskaalmot.
  • DantesHUN
    Ott. Ha igaz, az egész jó üzlet.
  • ratgab
    Csak ha steamen vetted!
  • DantesHUN
    Vissza adják a pénzt? Kicsit hitetlenkedek...de ha visszafizetnék az árát, én benne vagyok.
  • Shep
    Kösz. Origins megoldása jobb volt szerintem.
  • drop
    igy
  • Shep
    Egyébként ezeket a skineket amiket megkaptunk hol lehet a játékban felölteni? A Wayne toronyban?
  • Shep
    Nekem szerencsére némileg jobb lett de meg a szeptemberivel már végig is játszottam de azért ez a grafika nem lenne szabad, hogy ilyen gépigényes legyen.
  • Shep
    Akkor legalább aki megtartja kaphatna ingyen seson pass-t :D
  • Fpocok
    Warner Bros bekaphatja. Remélem csődbe mennek a kis buzik.

Az új patch teljesen tönkretette a Batman AK-t. Előtte simán megvolt 60, most meg ilyen 35 körül mozog ugyanazon a beállításomat. Basszák meg!!!!4
  • grebber
    Batman: Arkham Knight - a Warner nem tudja kijavítani, inkább fizet Next Genből van elég pénz...
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.11.01. 10:46:54
  • kigyi
    Gyorsteszteltem a konfigomon normal beállítások mellett vsync-el a 60 fps nyélre meg van. High beállítások mellett (3659MB VRAM kellene neki) néha beesik 50 körülire már az FPS, de nem vészes tényleg csak néha. Nvidia cuccokat bekapcsolva sajnos a 60 FPS-ről le kell mondanom, de 30-ra rakva rettenet simán megy a játék max 65% VGA terhelés mellett igaz itt már kiírja, hogy frame drop várható, mert még több VRAM kellene, de a kártyámon 3GB-van csak.

Nálam észrevehető javulást nem hozott. (gondom eddig sem volt vele).
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.10.28. 22:56:33
  • TBTPumpa
    "For Windows 10 users, we’ve found that having at least 12GB of system RAM on a PC allows the game to operate without paging and provides a smoother gameplay experience."

Ránéztem és nálam jobb a helyzet. Persze csutka Low minden (3GB VGA RAM-mal) viszont még a Batmobile-os meneteknél sem igazán röccen meg a játék, tartja az 50-60 FPS-t, pedig számomra játszhatatlan volt, mikor megjelent, szóval van valamennyi előrelépés. Végig tudom játszani már, csak nem magas grafikán, mint az eddigi részeket.
  • Shep
    Hú de jó, a foshulladék Blackgate úgysem volt meg, de nem is igen kellene.
  • CalebJoe
    Szokásos konzolból már úgy is megszedtük magunkat a PC-s tábor meg kit érdekel majd kapnak valamit oszt jóvan, mert nem igaz hogy utólag már nem lehet belenyúlni egy játékba hogy az jól legyen optimalizálva, de hagyjuk úgy se a játékosok igényei a fontosak hanem a pénz pedig belőlünk élnek.
  • TBTPumpa
    A Steam-es friss beszámolók szerint épphogy javult valamit a dolog az előző javításhoz képest (vagy csak mindenki trollkodik). Magyarul 5 hónap alatt sikerült adni a szarnak egy pofont és még kompenzáció sincs! Köszönjük Warner és Rocksteady!

Én még nem néztem rá, de PH-n is írják már, hogy ez biza koppra ugyanúgy fut, mit eddig (hiába kezdtek új játékot, hiába frissítették a VGA Drivert is).

Szánalmas ez a banda!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.28. 19:20:37
  • R0GUE
    1 hetet. Cserébe a vásárlòk meg szopnak a csodás denuvo-val.
    1 hét után fent volt ez is törve, ismerős is azzal tolta ki gond nélkül.

Dai3-nál sem volt több hònap 1 hét után volt működő nem hivatalos törés.
  • CalebJoe
    Olyan dolgot próbálnak adni ami már szinte mindenkinek megvan, ahelyett hogy a Knight-hoz adnának ingyen dlc-ket, greedy cég mint ahogy a többi is.
  • TBTPumpa
    Kompenzáció:
    "To kick things off, we will be giving away FREE digital copies of games from the Batman: Arkham library. This means we will be giving away copies of Batman: Arkham Asylum GOTY, Batman: Arkham City GOTY, Batman: Arkham Origins, and Batman: Arkham Origins Blackgate. The Batman: Arkham library of games will be given to everyone who has already purchased or will purchase Batman: Arkham Knight for PC prior to 11:59 pm PDT, November 16, 2015. We’re actively working with our partners at Valve to make this happen as soon as we can, so watch your Steam Library. We are aiming to deliver all of the games by December."

A Season Pass-t pedig lehet megvenni 40 euróért.
  • TBTPumpa
    Egy 2,3 GB-os és egy 7,5 GB-os frissítés keretében megérkezett az új Batman Arkham Knight.
    Ha van Season Pass, akkor a második patch mérete 9,8 GB!
  • TBTPumpa
    Megérkezett a javítás, 2,3GB!
  • Although
    Időt nyernek vele. A dragon Age 3-nél ez több hónapot jelentett. Még a Steam underground pirate közösség is kapitulált. Ott nyivákoltak az oldalon mikor lesz már és nem tudták megmondani. Szóval sokkal többen megvették mintha nem lenne. Nem mindenki bírja kivárni a törést.
    Mostanában nem néztem rá hogy áll a védelem kérdése.
  • MerlinW
    A videó még a múlt havi patch-el készült.
  • grebber
    Ezen a héten tér vissza a PC-s Batman: Arkham Knight

Benne Trailer különböző konfigokkal fps értékekkel.
  • MarkBlade
    A Rocksteady és a Warner Bros. végre hivatalosan is bejelentette, hogy mikor tér majd vissza a Batman: Arkham Knight a PC-s piacra. A közlemény alapján a reményeink szerint immáron hibátlanul működő változat október 28-án kerül vissza a Steam oldalára. Aki korábban megvásárolta az alap kiadást, az kap cserébe pár extrát: Photo Mode, Big Head Mode, Batman: Arkham Asylum Batman Skin és karakterválasztás az AR kihívásokban. Akik pedig a Season Pass tulajdonosai, azok megkapják a csomag eddig megjelent darabjait.

A Batman Arkham Knight egyébként az idei év legnagyobb csalódása, legalábbis PC-n. Ilyen rossz kezdést ugyanis az sem ír felül, hogy maga a játék pazar és tökéletes búcsú. Azonban a tény, hogy a folyamatos halogatás után a nyáron mégis lekerült a polcokról a program és egészen mostanáig várni kellett a jó változatra azt jelenti, hogy a Rocksteady és a Warner Bros. sem vette komolyan a PC-s változatot, ha egy ilyen amatőr csapatra bízta a fejlesztést.

Hír:SG!
  • R0GUE
    A Denuvo-t rég feltörték,mindenből van tört csak a nagyobb oldalakra nem kerül fel amíg nincs hivatalos release. Ebből is van már tört,ahogyan van a Fifa 16-ból is,és az összes többi Denuvo-s cuccból.
    Abszolút nem korlátozzák a Denuvo-val a warez-t csak a vásárlók életét keserítik meg + modolhatatlanná teszik a játékokat vele....
    És az ilyen szarházi fejlesztők/kiadók meg is érdemlik hogy a szarjaikat mindenki lewarezolja...
    Érdekes mód a Witcher fejlestőinek nem kellett denuvo sem semmilyen védelem, így is többbmillás eladásokat produkáltak és egy ennél jóval nagyobb tartalmasabb és komolyabb látvánnyal (valamint nem több éves elavult motorral hajtott) rendelkező játékkal, mindezt rendes optimalizálás, és frankó support mellett ingyen minidlc-kkel,és párezres kiegészítőkkel...
    Ezek a szarháziak meg kiadtak egy szemetet optimalizálatlanul és olyan dlc-kért is pénzt kérnek ami a nevetség kategóriába tartozik árban és tartalomban egyaránt...
    Sohat többé nem veszek ettől a szarházi bandától semmit,csakis virágboltból....

Elkövetik a játékostörténelem talán eddigi legnagyobb botrányát egy okádék nevetséges porttal amit kivonnak a forgalomból is, majd 5 hónappal késöbb mintha mi sem történt volna pofánköpik az addigi és a majdani vásárlókat közlik hogy jön a játék...És mindemellé azoknak akik kitartottak a játék mellett és nem kérték vissza a pénzüket (vagy nem volt rá lehetőségük) egy íveset szarnak a képébe kompenzáció helyett......
    Tetű banda....
  • TBTPumpa
    Inkább a második felére datálnám, 2016 júliusától 2016 decemberéig, mivel még ígértek tartalmakat 2016-ban is.
  • machirarium
    GOTY kiadás 2016 első felére várható? Teljes árat ezek után nem ér meg a játék, de 4-5e az vállalható.
  • ArmaGeddonfo
    nem lesz belőle tört egy hamar vagy soha :)
  • kasa85
    Köszi ott a pont
    Akkor három napot ki bírom ezt a szart meg le törlöm.
    Nvidia ficsőröket be kapcsoltam le fagyott a gép ki lépet exe hibával.
    Na mondom ez komoly.
    Első alkalommal ment szóval érdekes.
    Kétszer telepítettem Windows 10 et.
    Elsőre Steamet fel raktam,mert kérte.
    Másodikra nem,és anyázott.
    Na mondom se a corepack,sem a CYP nem ment mondom ennyi elég szenvedjen vele aki akar.
    Törlöm is le akkor 3 nap múlva szedem is le.
    Köszi mégy egyszer.
  • Shep
    Örüljünk ,hogy egyáltalán kiadták PC-re meg, hogy úgy ahogy játszhatóvá tették :D
  • Zegi Norbi HUN
    Egyetértek A Unity indulása sem volt éppen sima, de mégis mindenki megkapta ingyen a Dead Kings DLC-t is + akinek megvolt a SP, az még játékot is kapott még mellé. Ezek meg :D Kb mintha nekem kellene megköszönnöm nekik, hogy 5 hónap szarakodás után játszhatok a kifizetett játékukkal...
  • R0GUE
    Várd ki amíg kiadják a végleges változatot (28-a) és felkerül az. Csak feleslegesen szopatod magad addig.:)
  • kasa85
    Ezért kellene a segítségetek :D
    Warezba szeretném,de nem megy.
    Valamikor ment most újra raktam a Windows 10 et nem ment.
    A beállítások is el állítódnak minden egyes indításnál.
    CYP meg van még egy azt is ki próbáltam.
    Steamet fel raktam,mert kérte,de nem változott.
    Kérlek szépen segítsetek jó lenne Setét lovagnak lenni