1356
Batman: Arkham Knight
  • TBTPumpa
    Megérkeztek a decemberi DLC-k:
  • TBTPumpa
  • Shep
    Megint jött valami pár megás patch.
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Befutott az utolsó idei patch!

PC Update - December 17th

Hi Everyone,

The latest patch for Batman: Arkham Knight was released today and contains the following updates:
    Fixed some issues with stars being awarded or lost incorrectly in specific AR Challenges
    Improved target prioritization during combat
    Restored heavier rain during the opening section of the game
    Fixed missing rain effects on a few remaining player character skins
    Miscellaneous gameplay fixes and stability improvements
    Fixes to some keyboard and mouse prompts after being rebound
    Made frame times more consistent for 60hz monitors running at 30fps with VSync enabled
    Previously equipped gadgets can be selected with keyboard and mouse again after restarting an AR Challenge
    Fixed the default key binding for Harley’s Snare gadget
    Batgirl’s Remote Hacking Device can now be properly selected with keyboard & mouse in AR Challenges
    Minor performance optimizations for certain combinations of hardware
    Fixed keyboard & mouse controls that did not function in DLC AR Challenges when no previous save data existed
    Quick Photo Mode can now be triggered with keyboard and mouse controls when using the Batmobile
    Special Combo Takedowns can now be performed with Quickfire Gadget binds if they were rebound
    Fixed graphical corruption that may occur after Alt-Tabbing
    Improvements and corrections to some localized text
    Added new Classic Harley Quinn skin for use in AR Challenges & the Harley Quinn Story Pack
    Added Arkham Knight as a playable character for AR Challenges & the Red Hood Story Pack
    Added support for December DLC content
  • TBTPumpa
    A következő patch december 22-én érkezik:
    "Batman: Arkham Knight Season of Infamy DLC and December Update coming Tuesday December 22nd.
    Also, all players will be getting the Classic Harley and Arkham Knight skins in the patch that precedes the DLC going live."
  • TBTPumpa
    Batgirl és Harley Quinn 3D modellje

• kigyi
    Nekem ma érkeztek meg a bónusz "példányok" na nem, mert meg volt már mind, de az origins-ből hiányzott pár DLC ezen vettem észre, hogy megkaptam a bónuszokat.....
  • Mike333 #1308
    Van 1-2 videó még január környékéről arról, hogy bizonyos játékok akadnak. Ez számomra nem valós bizonyíték, mert lehet mesterségesen manipulálták, hogy a konkurens kártyáit vegyék. Vagy ha direkt 4k-ba játszanak akkor persze, hogy nem hozza a 60 fps-t. Ez a kártya 1080p és 1440p-re lett tervezve. Mindenesetre én 100%-ig meg vagyok elégedve vele és sosem produkált olyat mint azokban a nonamek által feltöltött videókban van.
  • MerlinW
    Van alapja a dolognak, de én sem tapasztaltam még hátrányát, pedig Assassin's Creed Syndicate is bőven 3.5 felett eszi a VRAM-ot.
  • Mike333 #1306
    Milyen lassulásról beszélsz? Nekem van hogy felmegy 3.8ra is és nem lassul be.. lefogadom ezt valamelyik elvakult vörös emberke találta ki és azóta ezt hajtják unalomig...
  • Zsoltee_a_bator
    En most nyomom 970-el. Amire figyelni kell, hogy a kartya csak 3.5 gb-os (szepitve van 4 gb-ra), ez alatt kell tartani a vram hasznalatot, kulonben kb felere esik a sebesseg.

1080p, minden high, kiveve az interaktiv fust es megvan stabil 60 minimum fps gyalog. Batmobil-el lement 30-40 korulre is, emiatt lekapcsoltam a detailt normalra. Ezzel a beallitassal a legmagasabb reszletessegu lodot nem rakja ra a messzi dolgokra, nincs tul latvanyos kulonbseg. Igy konziztens min 60 fps (bat)mobilon is. Lassabb, mint a regebbi reszek, de sokkal jobban is nez ki sztem.
  • CalebJoe
    Most vettem 2hete, nem is a játékkal volt baja az embereknek hanem az optimalizálatlansággal, én sem találkoztam buggal, nyáron végeztem ki én is patch nélkül, csak a régi gépemmel olyan 15-25fps-em volt azóta meg még nem próbáltam.
  • MerlinW
    Nem tudom te miért csalódtál akkorát GTX970-el, én nyáron az első megjelenéskor játszottam végig és nem volt semmi különösebb gondom a játékkal. Buggal nem igen találkoztam, a framedrop sem zavart igazán, 40 alá sosem esett, a frame ugrálást meg lehetetett szabályozni afterburnerrel, akit zavart. A gyengébb VGA-sok okkal panaszkodhatnak, de nekünk szerintem semmi okunk rá.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.11.27. 19:50:39
  • CalebJoe
    Vezeklésként odabaszhatnának néhány dlc-t a csalódott vevőknek az ünnepek alkalmából, ennyit megérdemlünk.
  • grebber
    Batman: Arkham Knight - sok problémát javít az új PC-s patch
  • TBTPumpa
    Novemberi DLC csomaghoz érkezett egy trailer:

Az a bőrrucis Catwoman!

Elméletileg ma este fog befutni ez a csomag.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.24. 17:42:15
  • TBTPumpa

Ahh Catwoman benne van!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.20. 17:33:55
  • Shep
    Elvileg dec 15-ig mindenkinek rárakják a steam fiókjára.
  • MerlinW
    Nem olvastam, de lehet hogy van ilyen:) Nekem is megvan mind, így nem érint.
  • Béluska74
    Megvan mind. De nem volt egy olyanról szó,hogy aki megvette és nem kérte vissza az árát,azokat így "kárpótolják"? Vagy én ébredtem fel lázasan ,könnyes szemekkel és nem jól olvastam a betűket a monitoromon.
  • MerlinW
    Ha megveszed őket:)
  • Béluska74
    És mikor kapjuk meg az "ajándék" batman részeket a steam könyvtárunkba?
  • TBTPumpa
    Akciós a játék-e!
  • TBTPumpa
    Refund után eltűnik a profilodról a játék és törlődik a meghajtóról is.
    Ki van ez találva okosan, ne gondold, hogy potyára tudsz még játszani vele!
  • hawkie22
    Amúgy ha megvolt a Refund, akkor továbbra is használhatod a játékot? Vagy mi lesz, ha esetleg valamikor letörlöd, nem tudod többé installálni?
    Vagy megmarad minden úgy ahogy volt, csak a vételárat térítik meg?
  • TBTPumpa
    2 hét múlva jönnek a novemberi DLC-k:
    The November Batman Arkham Knight DLC content will be released on November 24th. Here are the DLC packs launching for the game later this month.

2016 Batman v Superman Batmobile Pack
    Wayne Tech Pack
    Arkham Episode: Catwoman’s Revenge
    Arkham Episodes AR Challenge Update including maps from GCPD Lockdown
    Robin and Batmobile Skins Pack
    Crime Fighter Challenge Pack #4

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.11. 20:56:27
  • MerlinW
    Steam, refund.
  • kasa85
    Nah meg oldódott a mentés gond.
    Töröltem minden Dokumentumokban lévő mentést,és profilt.
    Nem CPY,hanem Corepack le szedtem,és ment.
    A másik néha az történi meg áll a kép a hang megy.
    Vagy szimplán küldetést kapnák megáll,és kifagy.
    Exe hibával.
    Na mondom szép.
    Nem számít,de ez van.
  • Zsoltee_a_bator
    van belole viragbolti verzio?
  • Foxy0
    ProblémaEz ellen mit tudok tenni?
  • kasa85
    Sokan azt hiszik Warez játékokat néznek Windows 10 alatt.
    A Windows 10 csak a MS játékokat figyeli.
    Amúgy leszarja ki milyen játékot Warezolt le.
    Több millió embert nem fognak lecsukni,vagy bűntetni.
  • tommygear
    mert?? bekopogtat az ajtódon a microsoft, hogy ejnye bejnye vagy mi? ekkora baromságot rég olvastam...
  • grebber
    Nem éppen. Pont ez a baja a játéknak .... Majd évek múlva ha ezresé szórják megnézem.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.11.02. 23:44:15
  • kigyi
    Ha az én vasamon szépen fut maxon akkor a tiéden sem lehet vele probléma. Nálad úgy sem számít a 60+ fps így 90-re gondolom nem pályázol stabilan :D
  • grebber
    Ej de megnézném ,hogy fut a cucc nálam de amióta eredeti win10-em van nem merek warezolni
  • kasa85
    Szerintem valami Windows kék képernyő
    20EU ért
  • kigyi
    És még így is több mint 11€ van rajt pluszban ahhoz képest amennyit adnék érte... Mocsok banda és még azt sem tudom mi lesz hozzá kiegészítőként.
  • R0GUE
    Azokután hogy szarnak bele egy forintot se, se most sem a jövőben semelyik játékukért.
  • DantesHUN
    Na és hogy kell majd visszakérni az árát? Mert az ok, hogy minden hír megírta, hogy visszaadják-ha steam-es, de hogy? Valahova e-mail-t kell küldeni vagy hogy?