Batman: Arkham Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen lassulásról beszélsz? Nekem van hogy felmegy 3.8ra is és nem lassul be.. lefogadom ezt valamelyik elvakult vörös emberke találta ki és azóta ezt hajtják unalomig...

MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA

En most nyomom 970-el. Amire figyelni kell, hogy a kartya csak 3.5 gb-os (szepitve van 4 gb-ra), ez alatt kell tartani a vram hasznalatot, kulonben kb felere esik a sebesseg.

1080p, minden high, kiveve az interaktiv fust es megvan stabil 60 minimum fps gyalog. Batmobil-el lement 30-40 korulre is, emiatt lekapcsoltam a detailt normalra. Ezzel a beallitassal a legmagasabb reszletessegu lodot nem rakja ra a messzi dolgokra, nincs tul latvanyos kulonbseg. Igy konziztens min 60 fps (bat)mobilon is. Lassabb, mint a regebbi reszek, de sokkal jobban is nez ki sztem.
CalebJoe
Most vettem 2hete<#smile>, nem is a játékkal volt baja az embereknek hanem az optimalizálatlansággal, én sem találkoztam buggal, nyáron végeztem ki én is patch nélkül, csak a régi gépemmel olyan 15-25fps-em volt azóta meg még nem próbáltam.<#smile><#smile>
MerlinW
Nem tudom te miért csalódtál akkorát GTX970-el, én nyáron az első megjelenéskor játszottam végig és nem volt semmi különösebb gondom a játékkal. Buggal nem igen találkoztam, a framedrop sem zavart igazán, 40 alá sosem esett, a frame ugrálást meg lehetetett szabályozni afterburnerrel, akit zavart. A gyengébb VGA-sok okkal panaszkodhatnak, de nekünk szerintem semmi okunk rá.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.11.27. 19:50:39

[merlinw.org]

CalebJoe
Vezeklésként odabaszhatnának néhány dlc-t a csalódott vevőknek az ünnepek alkalmából, ennyit megérdemlünk.
grebber
TBTPumpa
Novemberi DLC csomaghoz érkezett egy trailer:

Az a bőrrucis Catwoman! <#szeret>

Elméletileg ma este fog befutni ez a csomag.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.24. 17:42:15

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa

Ahh Catwoman benne van!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.20. 17:33:55

Shep
Elvileg dec 15-ig mindenkinek rárakják a steam fiókjára.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Nem olvastam, de lehet hogy van ilyen😊 Nekem is megvan mind, így nem érint.

[merlinw.org]

Béluska74
Megvan mind. De nem volt egy olyanról szó,hogy aki megvette és nem kérte vissza az árát,azokat így "kárpótolják"? Vagy én ébredtem fel lázasan ,könnyes szemekkel és nem jól olvastam a betűket a monitoromon.

If you give a little love you can get a little love of your own

MerlinW
Ha megveszed őket😊

[merlinw.org]

Béluska74
És mikor kapjuk meg az "ajándék" batman részeket a steam könyvtárunkba?

If you give a little love you can get a little love of your own

TBTPumpa
Akciós a játék-e!

TBTPumpa
Refund után eltűnik a profilodról a játék és törlődik a meghajtóról is.
Ki van ez találva okosan, ne gondold, hogy potyára tudsz még játszani vele!

Amúgy ha megvolt a Refund, akkor továbbra is használhatod a játékot? Vagy mi lesz, ha esetleg valamikor letörlöd, nem tudod többé installálni?
Vagy megmarad minden úgy ahogy volt, csak a vételárat térítik meg?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

TBTPumpa
2 hét múlva jönnek a novemberi DLC-k:
The November Batman Arkham Knight DLC content will be released on November 24th. Here are the DLC packs launching for the game later this month.

2016 Batman v Superman Batmobile Pack
Wayne Tech Pack
Arkham Episode: Catwoman’s Revenge
Arkham Episodes AR Challenge Update including maps from GCPD Lockdown
Robin and Batmobile Skins Pack
Crime Fighter Challenge Pack #4

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.11. 20:56:27

MerlinW
Steam, refund.

[merlinw.org]

Nah meg oldódott a mentés gond.
Töröltem minden Dokumentumokban lévő mentést,és profilt.
Nem CPY,hanem Corepack le szedtem,és ment.
A másik néha az történi meg áll a kép a hang megy.
Vagy szimplán küldetést kapnák megáll,és kifagy.
Exe hibával.
Na mondom szép.
Nem számít,de ez van.
van belole viragbolti verzio?
Foxy0
ProblémaEz ellen mit tudok tenni?

Sokan azt hiszik Warez játékokat néznek Windows 10 alatt.
A Windows 10 csak a MS játékokat figyeli.
Amúgy leszarja ki milyen játékot Warezolt le.
Több millió embert nem fognak lecsukni,vagy bűntetni.
tommygear
mert?? bekopogtat az ajtódon a microsoft, hogy ejnye bejnye vagy mi? ekkora baromságot rég olvastam...
grebber
Nem éppen. Pont ez a baja a játéknak .... Majd évek múlva ha ezresé szórják megnézem.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.11.02. 23:44:15

Next PC upgrade: 2022

kigyi
Ha az én vasamon szépen fut maxon akkor a tiéden sem lehet vele probléma. Nálad úgy sem számít a 60+ fps így 90-re gondolom nem pályázol stabilan 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
Ej de megnézném ,hogy fut a cucc nálam de amióta eredeti win10-em van nem merek warezolni

Szerintem valami Windows kék képernyő <#banplz>
20EU ért <#idiota>
kigyi
És még így is több mint 11€ van rajt pluszban ahhoz képest amennyit adnék érte... Mocsok banda és még azt sem tudom mi lesz hozzá kiegészítőként.

Azokután hogy szarnak bele egy forintot se, se most sem a jövőben semelyik játékukért.

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Na és hogy kell majd visszakérni az árát? Mert az ok, hogy minden hír megírta, hogy visszaadják-ha steam-es, de hogy? Valahova e-mail-t kell küldeni vagy hogy?
Shep
Még így is marha drága sajnos.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gép meg van csak a mentésem nincs meg,és a profilom.
Valaki tud adni egy Profilt ?
Rar ba csomagolva Easy mentéssel ?
Úgy megy viszont,ha nem generált mentést rakok alá minden indításnál el felejti a mentéseket.
Normal 100% találtam.
Viszont nem jó,mert nem könnyű fokozaton van.
Elsőre mindig a leggyengébben játszom 😊 !
TBTPumpa

tommygear
nálam is simán hozza a 40-50 fps-t még mindig
kigyi
Nem értem a gondodat, megy minden gond nélkül a játék, gép kell alá a kenyérpirítón nem hajlandó elindulni ez van.

HeadHunter86
Kár, én 3500-ért vettem kuponért 😄 Pedig milyen jót kaszáltam volna most rajta 😄

Nyalják meg a makkom.
Pár sorral lejjebb mondtátok várjam meg a kiadást.
Látom faszán sikerült.
Játszanák a régivel,de nem ment,és ilyenek-
Winfos 10 van fent.
Aki bele esett ebbe a hibába köszönöm a segítséget.
Gondoltam meg veszem.
Helyette kapnak macskaalmot.
Ott. Ha igaz, az egész jó üzlet.
Csak ha steamen vetted!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Vissza adják a pénzt? Kicsit hitetlenkedek...de ha visszafizetnék az árát, én benne vagyok.
Shep
Kösz. Origins megoldása jobb volt szerintem.

drop
Shep
Egyébként ezeket a skineket amiket megkaptunk hol lehet a játékban felölteni? A Wayne toronyban?

Shep
Nekem szerencsére némileg jobb lett de meg a szeptemberivel már végig is játszottam de azért ez a grafika nem lenne szabad, hogy ilyen gépigényes legyen.

Shep
Akkor legalább aki megtartja kaphatna ingyen seson pass-t 😄

Fpocok
Warner Bros bekaphatja. Remélem csődbe mennek a kis buzik.

Az új patch teljesen tönkretette a Batman AK-t. Előtte simán megvolt 60, most meg ilyen 35 körül mozog ugyanazon a beállításomat. Basszák meg!!!!4

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Batman: Arkham Knight - a Warner nem tudja kijavítani, inkább fizet Next Genből van elég pénz...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.11.01. 10:46:54

kigyi
Gyorsteszteltem a konfigomon normal beállítások mellett vsync-el a 60 fps nyélre meg van. High beállítások mellett (3659MB VRAM kellene neki) néha beesik 50 körülire már az FPS, de nem vészes tényleg csak néha. Nvidia cuccokat bekapcsolva sajnos a 60 FPS-ről le kell mondanom, de 30-ra rakva rettenet simán megy a játék max 65% VGA terhelés mellett igaz itt már kiírja, hogy frame drop várható, mert még több VRAM kellene, de a kártyámon 3GB-van csak.

Nálam észrevehető javulást nem hozott. (gondom eddig sem volt vele).
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.10.28. 22:56:33

TBTPumpa
"For Windows 10 users, we’ve found that having at least 12GB of system RAM on a PC allows the game to operate without paging and provides a smoother gameplay experience." <#idiota>

Ránéztem és nálam jobb a helyzet. Persze csutka Low minden (3GB VGA RAM-mal) viszont még a Batmobile-os meneteknél sem igazán röccen meg a játék, tartja az 50-60 FPS-t, pedig számomra játszhatatlan volt, mikor megjelent, szóval van valamennyi előrelépés. Végig tudom játszani már, csak nem magas grafikán, mint az eddigi részeket.

Shep
Hú de jó, a foshulladék Blackgate úgysem volt meg, de nem is igen kellene.