Batman: Arkham Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zegi Norbi HUN
Nem tudom, ezek a képek mennyire vannak "kicsinosítva", de ha tényleg ilyen lesz UE3-mal, akkor nem lesz gond😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Zegi Norbi HUN
Tuti😊
"It says it is running on their modified Unreal engine"

Képek alapján is fullra csavart UE3 lesz😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Prince23
Pedig bizony õ az 😊

4. képen nehogy már az tényleg a Pingvin legyen...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Malakai
UE4 is támogatja még a kvarcgépeket is kb tudtommal, akárcsak az UE3. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

grebber
UE 4-et titokban azért gondoltam, mert nem jön pren gen konzolokra.UE3 meg minden jön oda.
Mondjuk mindegy szép és jó így is legyen akár 3-as akár 4-es ;-)

Next PC upgrade: 2022

Huhh, lesznek itt különbségek minden téren úgy látom...
Prince23
Ez biztos?
Kár hogy nem UE 4, ha már új generáció....

Zegi Norbi HUN
Kár hogy az elején nem ezzel a ruhával kezdünk, brutális😛

Zegi Norbi HUN
Unreal Engine 3 lesz még mindig, de gondolom végletekig felcsavarva😊

grebber
Nem akarok még gépet cserélni ,de ezen képek láttán ott rohadjak meg akkor is maxon fogom tolni ha 2 fpsel akkor annyival!

Elõre boritékolható hogy csak úgy ömlenek majd a 9x-100%-os értékelések!

Zegi Norbi HUN
Azért a Batmobile kialakítására nagyon odafigyelnek, majdnem megtöltené egy xbox360 memóriáját😄

Batman Arkham Knight

allock
Nah, tökéletes elfoglaltság ígérkezik októbertõl. <#buck><#eljen>

#hhwnd

Fpocok
Nem lesz multi. Mondták.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lehet ez lesz a legjobb rész eddig.
Szerintetek Multiplayer részét meglépik,hogy legyen?Origins-be is jó,hogy volt MP.Konzolon sokat játszottam bár az más fejlesztõ csapat volt az igaz:/
grebber
Rage47
na végre a Rocksteady csinálja
grebber

Myselor
a trailer ütött most láttam.kell 😄 nagyon dúrva lesz érzem😊
Malakai
A karakter dizájnok kicsit olyanok, mintha korábban játszódna, Harvey és Bruce is mintha fiatalabb lenne a korábbi ábrázolásnál. Persze ilyesmit nehéz megmondani, mert még a két Rocksteady játékon belül is változtak a dizájnok eddig is. 😊

És ja, Scarecrow az lesz, a trailer elején a rövid szöveg is szerintem õ.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Shep
Hát igen, azt nagyon eltalálták, mondjuk ez az egész játékra igaz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Amúgy jól hallottam, mert Scarecrow is nagy szerepet fog betölteni. Elvileg õ rántja össze ezúttal a szupergonosz brigádot.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Master91
Ne is mond, ütött az a jelenet mikor Batman ki hozta a karjaiba Jokert..
Shep
Kár, hogy Joker nem lesz már, hacsak valami visszaemlékezés formában nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Különc
Csak azért nem izgulok, mert Rocksteady, de ha az Originst készítõktõl jönne, akkor félnék bizony

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Most hogy így mondod lehet. Csak furcsa a cilindere, a frakkja és a kampós orra nélkül látni. Ez így egy laza pingvin...XD

Peet81
mármint Hush lesz a fõgonosz

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Peet81
hát picit másabb, de õ a pingvin

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Peet81
én azt olvastam, hogy elvileg õ lesz a fõgonosz

Egyáltalán nem hasonlít rá... NEm lehet, hogy ez egy másik gonosz?

Eleve Hushal promózták a játékot szóval õ tuti benne lesz gondolom.

Peet81
õ a Pingvin

Harley Quinn, Two Face (Joker embereit is mintha láttam volna), trailer elején mintha Scarecrow beszélne.

Kövér, bal szemén monoklit viselõ emberke kicsoda? Gondolom az is boss lesz majd.

Azt hiszem ez lesz az idei GOTY.
Shep
Akkor jöhetne egy gameplay is 😊

Rayden02
GameStop Szerint Október 14.én jön a játék!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Biztos csak az Arkham részeket zárják le,nyugi lesz még Batman!

Az új részhez csak annyit:AKAROM azonnal😊)
Prince23
Az Arkham szériának lesz a méltõ lezárása. Remélem majd jön egy új batman játék azért...

Fpocok
Azt a kurva. TRAILER NAGYON OTT VAN! Bár megjegyzem, hogy WoW elõbb megcsinálta ezt 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Jó, nézzetek már még hülyébbnek, köszi 😊

Peet81
nem jön évente, mert az Originst nem a Rocksteady csinálta

Shep
Azért ne vegyél rá mérget, hogy nem lesz több Betmenes játék ebben a stílusban, ráadásul annyi, minden mondtak már fejlesztõk, hogy ha annyi húsz-ezresem lenne ahányszor nem úgy lett valami akkor most biztos Barbadoson nyaralnék 😊

grebber
Ha errõl lenne szó az Origins-et is õk csinálták volna!

"Ahogy a GAME leírásában olvashattuk, az Arkham Knight valóban a záró felvonás lesz, ezt maga, a játék rendezõje, Sefton Hill erõsítette meg. „Ez a sorozat vége, stílusosan akarjuk befejezni.” A történet egy évvel az Arkham City eseményei után veszi fel a fonalat, és a Game Informer értesülései szerint Gotham városának egy teljesen új részét járhatjuk majd be, ráadásul sokkal nagyobb teret kapunk majd, mint az Arkham City esetében."

Shep
Nyilván ha jól hoz akkor a kiadó csak úgy annyiban hagyja, max nem Arkham lesz hanem Gotham 😊

grebber
"In the explosive finale to the Arkham series"

Méltó lezárása lesz a Batman témának érzem!Aztán jön majd a köv. szuperhõsös játékuk.

Shep
2014??? Ez is felveszi a COD stílust, évente új rész?

Peet81

Peet81
én úgy hallottam, hogy Hush lesz a fõellenfele