1356
Batman: Arkham Knight
-
#314 Napi Harley Quinn:
A következő hónapban érkező Batman - Arkham Knight játékban:
És a 2016-ban érkező Suicide Squad filmben:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.04. 13:48:06 -
ChipHazard #313 Tényleg, kössz. -
#312 Hát azért a pénzért amit elkérnek érte tényleg beleférne. -
#311 Na igen. Bár szerintem, ha a Rocksteady-n múlna ők beletennék a Season Pass-t is a különleges kiadásokba, de ugye a Warner rendelkezik a jogokkal. Róluk meg már tudjuk régóta, hogy milyenek. -
#310 A mesében ehhez hasonló ruciban volt Harley:
Ez meg Harley 50 árnyalata (a Steam-es Közösségi gyakorlatilag ilyen képekkel van tele - ennyire nagy élmény leragasztani szegény kislány száját? ):
Ez meg a DLC-s rucija:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.03. 20:25:33 -
#309 Azért a gyűjtőiben benne lehetne a season pass... de hát mind1, kell a pénz. Végül is csak pár ember várja a játékot a világon. -
#308 Ok. -
#307 Tréler elemzés:
-
#306 Meg milyen minőségű, mert ha olyan, mint a Harley-s a Cityben akkor szóra sem érdemes, viszont ha olyan, mint az Origines akkor az úgy már valami. Mindenesetre azért kicsit lehúzás szagú ez az egész.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.03. 17:55:15 -
Evoluti0N #305 Nah, legalább úgy tűnik, hogy értelmes dolgok lesznek benne. Habár az kérdés, hogy egy-egy ilyen kaland milyen hosszú lesz. -
#304 Tehát 3 értelmes, áruk önállóan gondolom majd ilyen 15-20 juróra belőve ami marhára sok. Éljenek a season passek és a DLC-k! -
#303 A Season Pass tartalma:
- Batgirl: A Matter of Family - Előzmény történet Batgirl főszereplésével, amely egy teljesen új helyszínen játszódik.
- The Season of Infamy - Sztori küldetések Batmannel, aki új szuperbűnőzőkkel, valamint legendás ellenfelekkel csap majd össze Gotham City nyugalmáért.
- Gotham City Stories - Ismét egy történet alapú kiegészítő, amelyben a denevérember társait irányíthatják a vásárlók, az ő történeteiket ismerhetjük meg az Arkham Knight eseményei előtt és után.
- Legendary Batmobiles with Themed Tracks - A Batmobilok 75 éves történelmének szereplőit lehet kipróbálni, külön ennek a módnak tervezett pályákon.
- Crimefighter Challenge Maps - Vadonatúj challange pályák, és küldetéseket tartalmaz ez a csomag.
- Character Skins - Batman és társai több új kinézetet is kapnak ezzel a DLC-vel, így új külsővel lehet harcba vonulni. -
ChipHazard #302 Harley is rohadt jol nézett ki ebben a dlc-ben, talán a legjobban amit vlaha is láttam. Batman: Assault on Arkham mesében is hasonló ruhában volt. Ha lepörgött a Batman igazán csinálhatnának egy ilyen full csajos játékot is XD , mármint hogy ők lennének a főszereplők.
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.05.03. 12:20:52 -
#301 Hát hozzájuk képest nyilván, mivel ők zsenik de Harley magas intelligenciával rendelkezik egy átlag emberhez képest. -
#300 A játékban viszont azt mondta róla Batman és Joker is, hogy nem túl okos.
A Harley Quinn DLC-ben pedig ki is "emelték" ezt, elég csak "megfigyelni" a katonák egymás közötti beszélgetéseit. -
#299 Hát amilyen pocsék az a DLC nem lepődnék meg ha tényleg "elfelejtették" volna :) Az meg nagyon nem szimpatikus, hogy ennyi DLC, meg előtörténet lesz, egyre inkább arra megy ki a játék ,hogy dupla árat fizess a teljes játékért. Amúgy már megint butaságokat beszélsz, Harley igen is intelligens.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.03. 11:25:11 -
#298 Már vártam! YT-on is ment róla a diskurzus. Szuper, hogy megint mennyi dögös csajszi lesz ebben a játékban!
Jajj ne. Ez a filmnek sem nevezhető valami a teljes Batman univerzum meggyalázása. Először is borzalmas volt végignézni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.03. 11:20:15 -
#297 Az még mindig kérdés, hogy a Harley Quinn Revenge DLC "történéseit" is bevonták-e az új sztoriba vagy sem?
Először is ugye annak a DLC-nek a végén Harley-t hűvösre tették, Joker gyászoló módban volt a kislány és szexi bőrrucit viselt:
Dat Ass:
A mostani anyagok szerint meg így néz ki:
Ez a "klasszikus" Harley Quinn megjelenés. Merőben eltérő megjelenés tőle, Joker gyászolásának függvényében. És arra is kíváncsi vagyok, hogy a sittről való kijutást hogyan magyarázzák (ez amiatt érdekes, mert egyáltalán nem okos és rafinált Harley Quinn).
Szóval szerintem nagy ívben átlépték azt a sztorivonalat.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.03. 11:17:05 -
ChipHazard #296 :drool:
-
ChipHazard #295 Nah még egy jó seggü csaj jön BatGirl személyében :D
http://www.gamestar.hu/batman-arkham-knight-season-pass-reszletek-batgirl-jatszhato-karakter.html
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.05.03. 10:50:47 -
#294 Az AC után, Joker halálát követően.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.03. 00:09:21 -
#293 Most akkor, hogy is van ez? Időben mi után is játszódik és mennyivel az új rész? :D A cicus idősebb lett. -
#292 Momentán nem arra írtam. -
#291 Szerintem nem sületlenség az, ha neki nem jön be a képregényesebb megjelenítés :) Speciel nekem sem jön be annyira, jobb szeretem a valóságosabbat :) -
#290 Azért beszélsz sületlenségeket :) -
#289 Egy szóval sem mondtam, hogy az vagyok!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.02. 15:46:56 -
#288 Tudnám miről beszélsz. Nem lehetsz nagy képregény rajongó. -
#287 Ok hagyjuk a témát mindenki máshogy látja mindegy, ez még nem fog rontani a játékélményen az tuti, a Rocksteady első játékos cégként megmutatta hogy kell jó szuperhősős játékot csinálni, sőt sok mást veterán céget is kenterbe verte.
Egy Justice League játék legalább ilyen faszán megcsinálva meg maga lenne az isten, régebben ha jól emlékszem voltak Superman meg TMNT játékról pletykák. -
#286 Arra leszek kíváncsi ha a Rocktady-től valóban ez lesz az utolsó Batman ,mások csinálnak-e még majd Batman game-et! -
#285 Lehet, hogy ezzel én vagyok csak egyedül, de az új Catwoman sokkal jobban bejön, mint a régi. Valahogy ez nekem komolyabb, szebb, nőiesebb, hitelesebb, mint az előd. És ha picit fiús az arca? Húhh, az új Harley Quinn és Poison Ivy is ilyen, meg a Wonder Woman is. DC univerzumban nem nőies nők vannak, hanem férfias nők. Kemény világ az, a "szép" plázacicák és fészbúkfüggő kislányok hamar megdöglenének ott!
Amúgy meg Catwoman-t úgyis hátulról látod, ahogy Larát is, szóval hátulról nézzen ki jól.
A Definitive Lara is néha egész gázul fest elölről, néha viszont baromi jól néz ki, viszont őt is többször látod hátulról, mint elölről. Hátulról pedig rendben van a kislány.
Nekem bejönnek ezek az új modellek. És ha a játék olyan jó lesz, mint az Asylum és a City részek, akkor már megérte az árát, függetlenül attól, hogy most ki fiús és ki nőies.
Amúgy is rengeteg az identitászavaros mocsok termék manapság. Ez a filmes "stílus" pedig nagyon tetszik, komolyan ezektől a képregényes dolgoktól már amúgy is csömöröm van, szóval szerencse, hogy immár nem "képregényesre" vették a figurát.
Az Arkham Origins-t nem játszottam végig. Érdeklődés hiányában unalomba fulladt, illetve akkor még rettentő bug-os is volt. A Season Pass-t behúztam hozzá (de minek?), viszont nincs erőm elővenni. Totál elment tőle a kedvem, de ugye az nem is Rocksteady cucc volt. Az Arkham Asylum és City játékokat pedig élveztem. Ott sem azt néztem, hogy most mennyire képregényes stílusú a játék, hanem, hogy úgy összességében milyen a játék. És mindkét játék nagyon jó volt. Hangulatos, élvezetes, pörgős, nagyon jól kidolgozott karakterekkel. Ezt várom itt is.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.02. 11:24:02 -
#284 Akkor te még nem láttál szép nőt, Catwoman meg kifejezetten bombázónak számít a DC világában ezért írtam amit mert ezzel a stílussal elcseszték az arcát.
Példának az utóbbi meg a következő Tomb Raider-t vagy a konzolon a Last of Us-t, Assassins Creedeket tudnám felhozni, ott inkább a realisztikus karakterekre mentek rá.
Amúgy az első link nem is látszik a második meg kurva vicces akart lenni.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.02. 10:53:01 -
#283 Realisztikus nő... mi az, hogy realisztikus nő?
Attól, hogy neked ez jelenti a nőt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Még ez is nő:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.05.02. 02:06:26 -
#282 Mérföldekkel jobb a az előző képregényes style, az újnak elég fiús az arca, lehet hogy lecserélték a modellezőt vagy csak simán nem tud realisztikus nőt készíteni, de ettől még persze biztos nagyon fog ütni a game.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.01. 22:34:38 -
#281 Szerintem kicsit fiús, nem? -
#280 Ilyen volt:
Ilyen lett:
Én Nuuvem-ről akarom beszerezni az alap változatot. Ott 7000 Ft körül adják jelenleg (ott is jár hozzá a Harley Quinn-es DLC). Aztán majd a Season Pass-t behúzom egy 75%-os akcióban valamikor.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.01. 17:33:47 -
#279 Valami hasonlót szerettem volna, de én addig nem tudok várni :) Berendeltem egy gyűjtőit(asszem a Harley DLC benne van), a többit meg majd az RG Catalyst vagy RG Mechanics repack biztosítja majd, aztán rohadjanak meg :) -
#278 Majd 1000ft-ért megveszem a GOTY kiadást valamikor... :) -
#277 Nálam a Rocksteady kezd lecsúszni a jófejség dobogóján.
"A játék június 23-i megjelenésétől számított fél éven át érkeznek majd különböző csomagok, melyek új sztori küldetéseket, új szupergonoszokat, „legendás” Batmobil kinézeteket, továbbfejlesztett challenge mapeket, alternatív karakterkinézeteket és ami talán mind közül a legizgalmasabb, versenypályákat adnak hozzá az alapjátékhoz, így ha épp nem Gothamet kell megmenteni, száguldozhatunk egy kicsit a Batmobillal (valószínűleg csak a rekordidőt kell megdönteni, ellenfelek nem lesznek, de erről egyelőre semmit nem tudunk). Ez mind a Season Pass része, amiért körülbelül (angol fontból átszámítva) 14000 forintot kell majd fizetni. A Rocksteady továbbá bejelentette a Batman: Arkham Knight Premium Editiont is, ami az alapjátékot és a Season Passt egyaránt tartalmazza." Gamestar
Ekkora egy kapzsi mocsadék bandát komolyan.. Bár lehet csak követik a divatot.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.04.28. 17:32:07 -
#276 Talia al Ghul volt a kedvenc nekem :D -
#275 Selina pls:
A trélerből loptam.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.04.27. 20:35:17