1356
Batman: Arkham Knight
  • TBTPumpa
    3 kép is érkezett a trailer mellé:

Dat Catwoman:

• Zegi Norbi HUN
    Ezzel a feltuningolt UE 3-mal szép látvány lenne, bár így is az
  • Zegi Norbi HUN
    Akkor kicsit hasonló lesz a GTA V-ös karakterváltogatáshoz :)
  • TBTPumpa
    Érdekes koncepció. Kíváncsi leszek hogyan lesz megvalósítva.
  • ChipHazard
    Catwoman, kicsit hasonlit arra a mesebeli változatára, ami a Batman Year one-ban volt

csak kár hogy ennyire nem huzza szét a ruháját. :D
  • Evoluti0N
    Elméletileg nem co-op lesz, hanem valamiféle dual play megoldás. Szal harc közben lehet váltani a karakterek között. Most ez pontosan hogyan lesz megoldva és lesz-e sztoriban is, vagy csak challenge pályákon az jó kérdés. Ja és Catwoman tényleg jól néz ki. :)
  • TBTPumpa
    Holy cow! Baromi jó trailer volt!
    Ez azt jelentené, hogy coop részek is lesznek a játékban?

Meg az a Catwoman! Te jó ég milyen jól néz ki! Meg kell vennem ezt a játékot (is)!
  • Evoluti0N

Ah, milyen jók voltak a Catwomanes részek az AC-ben. Szívesen látnék egy különálló játékot vele.

Ah, Nilint végtelenségig tudnám hátulról nézni. Na azért szemből is. :D
  • Zegi Norbi HUN
    Bocsi :D
  • allock #265
    most akartam linkelni :D
  • Zegi Norbi HUN
    Odab*sz ez a trailer!!!

• TBTPumpa
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szuper, de ez nem bőrruciban van.
  • MoRT2195
    Szerintem egy szimpla ellenfél lesz, de majd meglátjuk.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha már esszezűnk: saját kép

//url javítva
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.04.26. 11:45:08
  • TBTPumpa
    Dat ass:
  • IMYke2.0.0.0
  • TBTPumpa
    Az Arkham City-ben mindenki imádta a vele való játékot (elég "üdítő" volt vele játszani), nagyon meglepődnék, ha most nem lehetne vele játszani. Valószínűleg itt sem véletlenül (és a Challenge map-ok miatt) kap helyet a játékban.

A szövetségesek listája
  • Zegi Norbi HUN
    Na végre és még milyen jól néz ki :D Reméltem hogy benne lesz és azt is remélem, hogy megint mehetünk majd vele, na akkor teljes lenne az öröm :D
  • TBTPumpa
    27-én jön az új trailer és igen, Catwoman is szerepet kap a játékban (ismét).
    Itt egy erre utaló teaser.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.04.25. 22:38:59
  • Shep
    Ez tényleg jó ár, olcsóbban nem is láttam még sehol.
  • Shep
    Hát eddigi 2 részből kiindulva 1-2 patchig mindenen akadni fog
  • TBTPumpa
    Nuuvem-en 7400 Ft a játék!

Nincs feltüntetve a régiózár, illetve az előrendelői extrák is járnak!
  • grebber
    Majd elválik. Én jó helyzetben vagyok mert ezer éve várok.
    Így mivel most ellövik a "grafikai" nagyágyukat lesz mire apellálni majd év vége felé milyen VGA-t kell venni ami ezeket viszi full HD maxon.
    (Batman AK,Witcher 3, MGS 5, Project Cars, Dead Island 2, AC Victory, Black Ops 3 ....stb)
  • ratgab
    Az a lényeg, hogy nem kell hozzá 200 ezres. Persze a tényleges maximális beállításról beszélünk.

Nálam a jelenleg 20-25000-et érő 7850 is viszi full hd-ban normál beállítások mellett élvezhetően, de az ugye nem max. Grebbernek meg csak maxnál van igazi élmény.

Witcher 3-nál meg még elképzelni se merem mit igényel majd a max beállítás. Reméljük kevesebbet, mint legvadabb álmainkban.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.24. 20:32:36
  • Shep
    Tiszta szerencse ,hogy egy majd 100 ezres kártya viszi.
  • ratgab
    Épp akartam mondani. 970 röhögve elviszi full hd-ban a gta 5-öt maxon. De lehet még a Witcher 3-at is elfogja.
  • Zegi Norbi HUN
    27.-én végre új trailer!! A karakter lábát látni, meg a vörös köpenyét egy kicsit, szóval nem Catwoman az :( Igazuk volt, akik Azrael-t tippelték, ezek alapján szerintem is ő lehet.
  • grebber
    Ja hogy a 980 csak 4K 60 fpshez kell. Akkor nincs gond se a 4K se a 60 fps nem érdekel.
    Akkor Full HD-be sima ultrán szaros 4K nélkül bődületesen elég lesz neki a 970/290X
  • grebber
    Gondolom aki olvasni tud annak nem esik nehezére a hasonló tudású AMD-ket kikeresni.
    Mivel a maxhoz 980 kell így AMD vonalon nyilván 290X vagy a majd hamarosan érkező 390 kell oda.
    Középre meg mivel nincs sok lehetőség 290 vagy a sokkal gyengébb 280X.
    Az biztos, hogy év végén nagyon lesz mit játszanom jáj előre félek.

De legalább nem kell sokféle VGA közül vacillálni mert mit lát az ember? GTA 5 maxhoz 980 kell. Ehhez 980 kell. Witcher 3 maxhoz lehet a 980 se lesz elég.Szóval bele kell nyúlni rendesen a kasszába.
  • ratgab
    Azokon lehet el se indul....XD
  • tommygear
    amd vga-kat már nehezükre esett megadni... ?
  • grebber
    Olyat ne kérdezz amire tudod a választ már nincs komment számláló...
  • Shep
    Akkor meg miért nem vettél már egy szar ps4-et?
  • Zegi Norbi HUN
    Megelőztél, ezt akartam pont én is írni :)

Szóval marad a siránkozás :P
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.04.23. 17:42:41
  • grebber
    Az engine az csak amai kornak megfelelően sokkal szebb mint eddig így kell neki a 980.
    Még megse vettem a gépem de már ezt majd butitanom kell lol.

PC Maszter Rész fail.Vesz a rák új gépet ott rohaggyon meg minden game :)
  • Shep
    Ilyenkor szokott jönni mindig a de el tudod adni, meg használtan stb szöveg, csak hát akkor mi van amikor mondjuk újra az x játékkal szeretnél játszani, de már nincs meg mert elboltoltad.

Egyébként én kicsit erősnek érzem a gépigény, nem úgy volt ,hogy ez is U3 engine csak végletekig kimaxolva?
  • ratgab
    A ha után az jött volna, hogy ha feltörik mindkettőt és le tudja tölteni rá a játékokat... Nála a konzolos játékvásárlás nem opció.
  • MoRT2195
    Next-gen konzollal meg az a baj, hogy jóval drágábbak rá a játékok, mint PC-re. Átlagban 7-8 ezer forinttal drágább egy next-gen konzolos játék, mint egy PC-s. Ha mondjuk veszel 10 játékot (ami nem valami sok), akkor már 70-80 ezer forinttal többet fizetnél, mint ha PC-re vennéd. Abból a pénzből meg akár már egy komoly alkatrészt is kaphatsz a PC-dbe. Egy konzol olcsóbb, viszont a játékok szép lassan megnyomják az árát, és összességében egy PC-vel olcsóbban kijössz, ha hosszú távra tervezel.
  • grebber
    Venni kell next gen konzolt az csókolom egy VGA ára és évekig "nincs gond" a játékok futásával.
    Én is tervezem majd venni mindkettőt HA...
  • Zegi Norbi HUN
    Ahogy haladunk előre, úgy az árak egyre inkább szállnak el és sajnos nagyon nem a Kelet-európai életszínvonalhoz vannak szabva Főleg nem a szegény Magyarországéhoz