1356
Batman: Arkham Knight
-
#354 Pont most írtam rá, hogy megkérdezzem van-e még neki, majd írok mi van. -
ratgab #353 Melyikhez kevés full hd-ben? -
ratgab #352 Privátban leírod, hogy melyik eladóról beszélünk? -
#351 Legutóbb volt neki több is, és most is úgy vettem ki a szavaiból, hogy van pár db. -
#350 Ha nem jönnének olyan game-ek ahova full HD ben is maxhoz kevés a 970 azonnal vennék ,de hát kevés már :( -
#349 hát én pont beszívtam a gtx970 vásárlással, először volt + witcher 3 kupon verzió, az elfogyott, így lett egy gtx970 kupon nélkül
pár nappal később lett witcher 3 + gta 5 dobozos verziós..
most meg van olyan, hogy witcher 3 + gta 5 + batman arkham knight.. agyfsz xDD
én meg megvettem a gta-t(15k) megjelenés napján
Utoljára szerkesztette: allock, 2015.05.09. 11:09:01 -
ratgab #348 Neki van több is szerinted? -
#347 Én most jelenleg 5-ért tudom egy sráctól akitől már korábban a w3-at is vettem. -
ratgab #346 Nyilván aki ingyen odaadja annak az a 3-5-7000 Ft nem pénz...Biztos van ilyen is.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.05.09. 10:53:29 -
#345 Ingyen ezt csak a buta ember gondolja így..... (senkit nem megsértve) az nv (vagy a másik oldalon az amd nem 2 ft-ért intézi hogy xy VGA-jához xy game járjon)..... Az nv új kártyái ezek nélkül is fogytak mint az állat. Ez meg egy plussz promo mind a játékoknak mind a kártyáknak.
AMD előny az 100%-os lesz mert ennyi idő elteltével blama lenne lassabb vga-t kiadniuk már ami a csúcs kategóriát illeti. Szóval max árat csökkent az nv azt ennyi.
-
#344 De mi veszi őket rá, hogy 3 játékot is ingyen adjanak hozzá? Gta V-öt meg ugye dobozosan? Félnek az esetleges AMD előnytől és gyorsan kiszórnak annyi kártyát, amennyit csak lehet? -
ratgab #343 Nem várom el, hogy ingyen adják...3-4k körül már nagyon örülnék neki, de 5000-et is simán megérne nekem! -
#342 Embere válogatja. Van amelyik VGA-hoz 3 game jár GTA5, Batman , Witcher 3 . Ha az illetőnek egyik sem kell adhatja akár ingyen is ha úgy tarja kedve. De mivel mindenki olcsóbbá akarja tenni a VGAját így 3.5 (witcher 3) 5-7 ezer körül árulja a játékokat.
GTA5-öt mindenki megtartja kb :D
Batman 5000ft-ért! pl
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.09. 10:23:15 -
ratgab #341 Ez engem is érdekelne. Ennyit megérne számomra is. -
#340 Az ok csak ott a legolcsóbb 5e, ezért kérdem. -
#339 Gondolom aprón valakitől! -
#338 Hol vetted 4500-ért? -
#337 Ennyit simán :D -
ChipHazard #336 Kössz ;) , csak hogy tudjam meiket töltsem le XD -
#335 4500 Ft-ot csak megért!
-
#334 Első kettőből van, de az Origins-nél most a franc se tudja mi a helyzet. De elméletileg nincs hozzá. Az Origins fullos csomagja amúgy a Complete Edition nevet kapná, már 1 éve pletykálják a kijövetelét, viszont semmi új infó nem jön róla. Ennek ellenére pár helyen már látni netes boltokban, mint a német amazon, és a magyar konzolvilág oldalon, bár utóbbinál csak Xbox 360-nál van az, hogy raktáron van a játék. -
ChipHazard #333 Egy kérdésem lenne, ő, mind 3 Batman játéknbak van ilyen Game of the Year kiadása ? Alysium, City meg az Origins -
#332 Barbara Gordon lesz Batgirl. -
#331 -
#330 Nekem is nagyon tetszik, nem fogunk csalódni az biztos :) Viszont Roger Craig Smith is zseniális volt az Origins-ben. Főleg az AC-s Ezio miatt nőtt a szívemhez :) Szegény Origins-t annyira sározzák, pedig szerintem remek játék lett, akárcsak a többi Batman.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.05.08. 13:07:02 -
#329 Azért ez sem volt rossz anno:
Annak meg kifejezetten örülök, hogy Batman-t ismét Kevin Conroy alakítja. -
#328 Jó lenne biztosat tudni. -
#327 Komoly! :)
-
#326 Vagy nem! Most olvasom az Nvidia oldalán, hogy ez a kuponos dolog csak június 1-ig él, míg a játék június 23-án jelenik meg. Akkor ez erősen "beleesik" a Preoder intervallumba. -
#325 Már vannak is kuponok 5000-7000 Ft körül. Ennyit valószínűleg megér a játék.
Olcsóbb mint a Nuuvem-es és "biztosabb". Csak nem fog a Warner rányomni valamilyen zárat egy Nvidia kuponra.
Csak így sajnos a Harley-s boobs DLC-től el kell búcsúznom.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.06. 18:38:27 -
#324 Ha a Season Pass-ban nem is, a GotY/Complete verzióban tuti helyet kap majd. -
Evoluti0N #323 Remélem, hogy a Harley Quinn DLC külön is megvehető lesz és nem csak előrendelőknek jár majd.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.05.06. 18:32:56 -
#322 Anno az Arkham Origins-nél (tapasztalat) nem járt hozzá. Persze az ottani előrendelői DLC a Season Pass-ban is helyet kapott, szóval később már meglett, de a megjelenésekor nem kaptam meg - pedig az Nvidia a megjelenés előtt néhány nappal küldte a kulcsot. -
#321 Szerintem minden Batmanhez jár a pre order dlc szóval a kuponoshoz is. De ezt majd megerősíti aki aktivál egyet! -
#320 Steam-es verzió lesz a Batman (2 éve az Arkham Origins kuponja is az volt már), viszont a Preorder DLC (Harley Quinn szexi kalandjai) nem jár hozzá!
Kíváncsi leszek, hogy idehaza mennyiért fognak menni ezek a kuponok. Mivel 11-12 000 Ft körüli áron nyit a játék, így kapásból kinézem a hazai "hirdetőkből", hogy 9-10 000 Ft-ot elkérnek azért a papírfecniért, ami az Nvidiás kódot tartalmazza.
Mert ugye először az Nvidia oldalára kell beírnod a kódot és utána ők küldik mail-ben a Steam-es kulcsot.
Viszont, ha 5000-6000 Ft lesz, akkor valószínűleg behúzok egy ilyen kupont. De ha ennél drágább, akkor marad a Nuuvem-es vásárlás - ott csak 7400 Ft és a Preorder DLC is jár hozzá.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.06. 11:52:24 -
#319 Ej ha nem jönnének most az atik akkor még meg is érné a 970.
A két game-et eladva 8k-ért 94-re jönne ki a 970. -
#318 Batman: Arkham Knight és Witcher 3 kupon jár az Nvidia gtx kártyákhoz az Iponnál:
akció
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.05.06. 11:38:02 -
ChipHazard #317 Szerintem undorítóan szarul nézki ez Suicide Squad, Harley és joker, legfőképpen. De végül is én uzgy sem fogom ezt a szart megnézni, akár csak a börpatkány, kontra repülő köcsögöt. -
#316 Kíváncsi leszek erre a filmre, biztos jó lesz. -
#315 Jah igen, a Warner Pofátlan kapzsiságért nekik sem kell a szomszédba menni :)