Batman: Arkham Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Az Arkham játékokon eddig is közremûködött, most az új karakternél lett külön kiemelve. Szerintem úgy általában a franchiseban használni akarják majd az új gonoszt, nem csak itt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
Geoff Johns írja a storyt? akkor csak jó lehet. Kurva jó storykat ír a fazon...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Amúgy ismert rosszarc helyett új rosszarc szerintem nem fog jót tenni a játéknak. Jobban preferálom a már jól bevált fõgonoszokat.

A többi viszont kellemes játékot sejtet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Félreolvasás nem volt, hanem nem volt egyértelmû a tegnapi informer infó.

Annyit írtak, hogy Arkham Knight alcím nem Batmanre utal.

Innentõl a többi általam írt tényleg csak spekuláció, mert ennél többet nem is tudtunk meg máig az egészrõl. Csupán annyi volt még, hogy az új karaktert DC és Rocksteady közösen kreálja.

Ennyi infó alapján meg bármit kitalálhattak Rocksteadyék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én egy szaros játék miatt se fogok izgulni....

Master91
9gag
Reakcióm az új trailerre:
Malakai
Szerintem, ha nagyon keresel valamit biztos találnál, lehet régi, lehet valami tök más mûfajú játék persze. 😊
Egyébként meg Arkham Origins multiplayerben a játékosok többsége a rosszfiú és csak két jófiú próbál titeket levadászni. Igaz a város rettegésben tartása, vagy történet az nincs. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

bakkerman
mikor lesz egy olyan batman játék amelyikben Jokerrel és a bandájával lehet rettegésben tartani Gothamet,és borsot törni a jó öreg denevérfejû orra alá? Nincs bajom Brúszvéjn-el,de annyira kipróbálnám milyen lehet Jokerrel szórakozni.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Malakai
Hogy ne legyen ilyen félreolvasás az eddig megjelen infók jelentõs része (ami nem sok), a Game Informer (GI) jelzése, hogy mit láttak:

- PS4, XONE és PC-re jön.
- Csak egyjátékos mód lesz.
- Az említett Arkham Knight (a fõ)gonosz karakter lesz, akit a DC-vel (Geoff Jonhs) közösen írtak a történethez.
- A játék elején még a régi (Citys) ruhája lesz Batmannek, de hamar lecseréli az új rucira.
- Gotham belvárosa lesz a játéktér, 3 sziget, ránézésre 5× akkora, mint az Akrham City volt.
- GI szerint még nem láttak ennyire részletesen kidolgozott várost, mint Gotham.
- Egy évvel az Arkham City eseményei után játszódik.
- A megerõsített ellenségek azok, akik a trailerben is voltak, Madárijesztõ (elején a szöveg), Kétarc, Pingvin és Harley Quinn.
- Minden szinkronhang újra a régi, Kevin Conroy is visszatért Batmannek és a fenti gonoszok hangjai is maradtak.
- Oracle is benne lesz a játékban, mostmár nem csak a fülesébe fog dumálni Batmannek.
- Az átvezetõket is az engine viszi, nem elõrre-rendereltek.
- A karakterek nagyon részletesek, GI szerint Batman olyan részletes, mint egy Arkham Asylumban egy egész pályarész.
- Batman köppenye realisztikusan reagál a mozgásra és a szélre.
- Minden harcban elsüthetõ gadgetet mostmár a levegõben is lehet használni.
- Kihalgatósdi újra lesz.
- A harcban a mozdulatok, kombók jobban környezetfüggõek.
- Lesz egymásba fûzhetõ takedown, amikor lassított idõben lehet egymás után kiütni az ellenfeleket, ha nem látják meg.
- A Batmobile olyan részletes, hogy az X360 memóriájában nem férne el.
- Csak Batmobile lesz, más vezethetõ jármû nem.
- Ugyanúgy gyors lehet hívni viszont majd, ha gyalog vagyunk és azonnal megjelenik.
- Mindenféle extrái lesznek, boost, utóégetés, fegyverek, egyhelyben is képes lesz forogni, mint egy tank.
- Sok mindenen át lehet majd hajtani, barikádok, fák, oszlopok, házak sarkai is letörnek.
- És persze van katapult, amivel azonnal lehet siklórepülésbe lõni magunkat.
- Ez lesz a Rocksteady utolsó Batman játéka, Originst nem nézve ezzel egy lezárt trilógia lesz, sztori is ad majd egy lezárást.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Shep
Végre valaki, köszönöm! Nem értem a többiek mit szednek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én olvastam és azért írom amit írok te viszont megint csak tovább gondolsz dolgokat, ráadásul feleslegesen. Amúgy max annyi lesz, mint a Cityben a Macskanõ, a fõszereplõ továbbra is Betmen de ti azért csak izguljatok 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Malakai
Ja és DC-vel, Geoff Johns-al pontosabban közösen lett írva az új karakter, nem Rocksteady találmány, valószinüelg csak itt debütál.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zegi Norbi HUN
Igen, Game Informer szerint is a fõellenség lesz elvileg😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Zegi Norbi HUN
Egyébként már nem tudom hol olvastam, de a sajtósoknak mutatott demó végén ez új karakter(aki a fõ gonosz) fegyvert tart Batman fejéhez, majd elsötétül a kép és elsül a fegyver.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Malakai
Emberek, Batman lesz a fõszereplõ, az egyik ellenség lesz új karakter (feltehetõleg fõellenség, hisz címszereplõ). 😄
Az eredeti nyelvû cikkekben is ez áll, gondolom a fordításból néztétek el.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

válasz volt erre #84
Hát az nem B.Wayne az biztos aki a videoban van
Master91
Ironbatman vagy Robobatman ? oO
Zegi Norbi HUN
Remélem azért Batman fog maradni a fõhõs, bár olyan sok mindent eddig még nem közöltek.

Ha jól olvastam, akkor õ lesz az:

Master91
Szerintem meg Batmannek a fia lesz
De Robin se lehet mert totál új szereplõ lesz a játékban. Szerintem nem titkolóznának ennyire, ha csak egy sima újabb fõgonosz lenne. Ez szerintem egy Batmant segítõ karakter lesz így tippre. Kvázi, mint Robin.

Az is lehet, hogy õ csak mentor lesz és lesz egy tanítványa. Így lehet mégis csak ez az új kreálmány lesz a fõszereplõ.

Elvileg holnap lesz pontosabb infó gameinformeren egy videó formájában.

Még bármi lehet én csak annyit mondok.

Habár furcsa lenne a batmobil batman nélkül. A lényeg annyi, hogy Arkham Knight az nem Batman. Ebbõl az is lehet, hogy nem is egy fõszereplõ lesz a játékban (Robin?)

Zegi Norbi HUN
Nekem is fura😞 Egyébként azt írják, hogy a Rocksteady és a DC közösen találta ki.

Egyáltalán nem biztos, hogy õ lesz a fõszereplõ:

Olvassá is néha!

Shep
Batman a fõhõs, te mirõl beszélsz már megint?

Hát ha új karaktert vezetnek be sok potenciális batman rajongót vesztenek, mint tuti vásárlót. Ennél nagyobbat nem lehetne kockáztatni a Rocksteady-nek.

Lehet itt mondani, hogy a DC világ miatt veszik a játékosok, vagy hogy az ismerõs helyszínek és az ismert ellenfelek miatt. Én azt mondom a legtöbb vásárló eddig is Batman miatt vette a játékot. Ha nem õ lesz a fõszereplõ, akkor akár lehet ez egy jó nagy pénzügyi bukta is a cég számára még ha maga a játék jól is sikerül.

Prince23
Ras egyébként is volt bossfighként az AC-ben. nekem nem nagyon tetszik hogy uj karaktert kreálnak.
Egyébként a DC, vagy a Rocksteady találta ki az új karit?

Zegi Norbi HUN
Még nem derült ki, hogy mi lesz a szerepe, csak hogy a játék címe utal az új karakterre, attól még lehet más a fõ gonosz.

Master91
ÚJ karakter
Zegi Norbi HUN
Lehet Ra's al Guhl lesz a fõ gonosz?😛 Egyik kedvencem, örülnék neki😛

Zegi Norbi HUN
Érdekes, hogy a játék címe nem is Batman-re utal, hanem egy új karakterre.

Mire utal a Batman Arkham Knight címe valójában?

Malakai
Szerintem az Arkham Citys Pingvinhez megfelelõ az itteni is, kicsit olyan mintha lefogyott volna (nincs akkora tokája). 😊
Cilinderje Rocksteadynél sose volt, se csokornyakkendõje, az meg, hogy zakót/kabátot levette (biztos meleg volt hátul együtt Harleyval 😛) és szipka helyett szivar van nála na bumm. Ja és az esernyõ ott volt a bal kezén.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Egyszerûen nem tudom elképzelni a klasszikus öltözéke nélkül (zárójelbe megjegyzem ilyen szerelésben, mint a lenti képen még nem láttam)... My bad.

Ozzyehh
Fasza akkor neki is látok😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Shep
Igen.

Shep
Na legalább 2 nap alatt rájöttél 😊

Ozzyehh
Hogy érdemes végig tolni a részeket ha lore szerint szeretnék menni? Origins, Arkham asylum és City?

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ennek a Pingvinnek hosszúkásabb az arcberendezése.

Amúgy lehet csak a frakk és a cilinder hiánya okozza azt az érzést, hogy ez nem a Pingvin.

Amúgy meg csak az Origins maradt ki. Még.

Valószínû az öltözködése zavarhatott meg és igazatok lehet.

allock
Akkor ti nem játszottatok az elõzõ részekkel?

#hhwnd

Peet81
én fogadni is mernék, hogy õ az

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Fpocok
Szerintem sem a pingvin az.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Már megbocsáss a kifejezésért, de ez így egy szar. Magasról letojjuk a lore-t és alkotunk egy totál új karaktert. Ennyi erõvel lehetne egy magas szõke bögyös csaj is, mert miért ne. Mûvészi szabadság van vagy mifene....

Elfogadthatatlan.

Originsben nem láttam még.

Shep
Ez Pingvin, Originsben is hasonló volt, csak ott adtak rá kabátot, lévén karácsonykor ne fázzon már szegény 😄

Prince23
Fel kell venni a tendenciát, és az új embereknek meg kell felelni a stílussal. :/ Ilyen világ ez most.

Mert Pingin egy cilinderes, frakkos, esernyõvel járkáló kampós orrú fazon nem ilyen vagány mellkasszõrt kirakó 0,5 dl-es kólásüvegtalpat a szemére rakó szivarozós maffiavezért mint ez a csávó a képen.

Eddig mindig tartották magukat a lore szerinti kinézethez többé-kevésbé. (Arkham City-ben is meg lehet nézni Pingvin-t) Erre itt most az Arkham sorozat lezárásakor megerõszakolnának egy ilyen jellegzetes szereplõt kinézet szempontjából? Kötve hiszem.

Szerintem ez bizony nem Pingvin! Persze tévedhetek is...

Shep
Hát de annyira hitetlenkedtél itt tegnap óta, hogy gondoltam valami ilyesmi van a háttérben 😄DDDDDDDDD

Erre akartam egy vulgárisat válaszolni, de végül... Tudod mit mégis csak kapdbe...<#nevetes1>

Zegi Norbi HUN
Azért ez is durva😄

"They spend a bunch of time talking about how detailed the models are, one character has more polygons than the environment of Asylum"

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Shep
Miért, nem hiszed el ,hogy bekerültél a játékba? 😄