Batman: Arkham Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

machirarium
Jobb lesz, ha inkább töröltetem a kommentem, nehogy emiatt közutálatnak örvendjek, és ha tényleg beválik az elméletem, akkor tõletek srácok bocsonatot kérek és próbáljátok valahogy törölni a memóriátokat 😉

Egyetértek.Viszont ha így lesz akkor jó nagy spoiler lesz belõle😄
Myselor
számomra is.bár tényleg én is azthittem joker még visszatér valahogy de nem.dúrva volt azt a lépést is meghozniuk.én alig hittem el😊
*magyarázata

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nekem eddig machirarium magyarázat tûnik a legvalószínûbbnek és a leglogikusabbnak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
az túl kórai lenne még nem telt el annyi idõ csak épphogy megszületne a baba különben tényleg vannak erre utalások😊
Malakai
Az, hogy új karakter lehet félrevezetés is. Teorizálás ezen elég sok van a neten. A Joker dolog marhaság szerintem, nem az õ stílusa.

És szerintem akkor se gáz, ha létezõ figura, csak magyarázat és történet kell neki, ennyi, fantázia emberek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Fpocok
Azt írták, új karakter lesz, szóval nem lehet õ.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Na de az idõbelileg nem stimmelne. Szerintem Joker feltámadt és õ lesz, mert Joker nélkül nincs Batman 😊

Fpocok
Én olyat is hallottam, hogy Joker fia lesz, mivel elméletileg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vannak pozitív terhességtesztek a HQ DLCben
Ez nem tudom, hogy igaz-e, ezt nem játszottam, de remélem nem így lesz.

Myselor
nagyon jó elképzelés így már értelmet nyert az egész ^^
Prince23
Mondasz valamit, így már látom értelmét az iron-bat figurának.
Remélem nem élõ, létezõ személy lesz, mert annak gáz.

Zegi Norbi HUN
Milyen igaz, én még nem is gondoltam erre😄

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Zegi Norbi HUN
Fogalmam sincs, csak hogy visszatér a régi csapat😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

machirarium
Szerintem Arkham Knight nem egy valódi személy lesz, hanem Scarecrow gyártmánya, mármint a félelem gáz bevetésével elõcsalogatja Batman legrejtettebb félelmét, ami az õ gonosz alteregója lesz.

Így megvalósul az az állítás, amit a készítõk mondtak, hogy valóban egy teljesen új, eddig még nem létezõ karaktert alkottak meg, ugyanakkor ez a gyakorlatban csak Batman elméjének (és ez által a játékosok táborának) "megtréfálása".

Fpocok

Malakai
Ugyanaz a stúdió, szóval nem csoda ha dizájnban vannak hasonlóságok (bár szerintem az sem sok). Csak mert Azrael képregényes verziója nem igazán hasonlít.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nem tudom minek.Tették volna be Azrael-t pl.az is néz így ki
Malakai
Ez az Arkham Knight.
Én nem temetném, annak biztos, hogy megvan a háttere, hogy mire fel a denevérembert imitáló sisak. Engem pont érdekel, hogy milyen sztorija lesz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Prince23
Ez az új DC antihõs... hát nagyon kreatív lett, mit ne mondjak 😄

A franc se tudja ki ez csak találtam a képet😄
Tippre csak egy sima ellen lesz,semmi különös..
Malakai
Ezt hol olvastad, hogy Mark Hamill benne lesz?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Prince23
Mi ez? Iron-bat?

pff

Fekete Maszk volt Bruce Wayne tökéletes anti alteregója...

Most meg ez batman viszonylatban, Batman anti alteregó? pfff

Majd meglátjuk mi lesz ebbõl...

Zegi Norbi HUN
Érdekes lesz, az tuti😄

Egyébként valóban Madárijesztõ lesz a fõ ellenfél, a Rocksteady marketing producere is megerõsítette. Kíváncsi leszek ez a lovag milyen szerepet kap majd, na meg Joker-re is, ha belekerül😄(mi másért jönne vissza Mark Hamill😛)

Myselor
hybrid 😄
Szerintem meg inkább Deathstroke-os.

Myselor
hát ez elég batman copy és kicsit tényleg vasemberes a sisak a szeménél.fura.és ez a félig ilyen és olyan ruha nemtom.ha jó személyisége lesz és érdekes figura még lehet jó,de eddig nem nagy szám 😄
Master91
Csak nehogy össze keverjem Vasemberrel..
Zegi Norbi HUN
Nah végre itt az a bizonyos lovag!!
http://www.gamestar.hu/batman-arkham-knight-arkham-knight-rocksteady-studios-dc.html

Ezt is jól olvastam még annó:

"Egyébként már nem tudom hol olvastam, de a sajtósoknak mutatott demó végén ez új karakter(aki a fõ gonosz) fegyvert tart Batman fejéhez, majd elsötétül a kép és elsül a fegyver."

<#eljen>
Egyetértek.

Zegi Norbi HUN
Szerintem klassz😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Prince23
Bannernak?

Shep
Mert a Betmen történetek egytõl-egyig Háború és Béke minõséget és mélységet vonultatnak fel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csak loptak a Rocksteadytól és egy b kategóriás hülye animációs stílusu sztorit tettek bele. Csak lejáratták. De remélhetõleg az Arkham Knight majd megmutatja milyen is egy Batman játék 😊
Shep
COD-nak is bejön már 10 éve 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

allock
Ami már bevált, azon minek változtatni.. <#wink>

#hhwnd

Shep
Játékmenetre nagy hatással ebben a részben sem nagyon lesz semmi leszámítva az autókázást, persze kérdés mennyire sikerül jól megoldaniuk ezt a részét a játéknak, mert könnyen lehet, hogy több bosszúságot fog okozni, mint örömet.

Prince23
A fel frissített helyszínelésen és az új kesztyûn kívül nem igen volt újdonság, ami számottevõen a játékmenetre hatásos lett volna... Itt max a multi volt nagy újdonság, de azt már nagyon kevesne játsszák, ha egyáltalán játsszák is.

Shep
Új gonoszok, új történet, helyszínelõsdi, volt azért pár újdonság.

grebber
Azon kívül semmi gond nincs vele hogy már semmi újat nem hozott.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Persze, pláne ha batman fan vagy, meg úgy általában érteni fogod mi is a gond az AO-val 😄

Shep
Igen.

Ozzyehh
Originst érdemes végig tolni emberek?😊

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Nálam is és a legtöbb Batman rajongónál is valószínüleg 😉
allock
azt hiszem az év játéka lesz nálam <#buck>

#hhwnd

allock
Jó lesz. 😊

#hhwnd

Prince23