1356
Batman: Arkham Knight
  • Shep
    Hát nekem ez a Batmobil téma annyira nem jön be, az a lövöldözős rész totál idétlen, az "versenyzés" sem igazán tetszett. Na de játék közben biztos más lesz.
  • Zegi Norbi HUN
    Nekem nagyon tetszik :) A klasszikus Batmobil viszont nem . Én úgy képzelem el a Batmobilt, hogy nem csak egy sportkocsi, hanem egy ultramodern, korát meghaladó fegyverekkel ellátott bulldózer(akárcsak Batman:D). Egész ötletesek, jó látni, hogy kreativitásból nincsen hiány :D

Még 25 nap basszus :D
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.05.30. 20:06:09
  • Malakai
    Ez a Gaz gyerek viszont pöttyet túlzásba viszi a dolgot. Vagy csak szerintem nem feltétlen kellene úgy csinálni, mintha megivott volna tucat kávét és betolt volna egy spurit a felvétel előtt?
    Persze nem ő az egyetlen ilyen, sok "játék-sajtós" ebben a stílusban dumál, picit idegesítő tud lenni...
  • MoRT2195
    Nekem maga a Batmobil nem jön be, de az a rejtvényes dolog vele egész jó, remélem sok ilyen lesz. :)
  • Zegi Norbi HUN
    Van aki szerint ez már a 12 évesek szintje, meg úgy alapjában véve a Batmobil is... Érdekes emberek vannak.
  • TBTPumpa
  • Zegi Norbi HUN
    De arra kíváncsi leszek, hogy most akkor már a játék legeleje evakuálással kezdődik vagy mászkálhatsz szabadon kicsit a káosz előtt Batman vagy Bruce Wayne szerepében. Meg arra is kíváncsi leszek, hogy milyen okból özönlik el az utcákat így a bűnözök.
  • Malakai
    Nem lesznek civilek, evakuálva lett a város.
  • Evoluti0N
    A városban nem is lesznek civilek, csak ellenségek? Vagy a civileket is le lehet ütni, ha úgy hozza az ember kedve? Amikor siklik Batman a város felett, akkor mutatja az NPC-k felett azt a Batman jelet, ami azt jelenti, hogy meg lehet őket támadni. Na meg utána a Batmobillal is simán arrébb lökött egy másik kocsit, nem törődve az utassal. :D
  • Zegi Norbi HUN
    Végre! Itt az "Officer Down" folytatása :)

• Zegi Norbi HUN
    Bioshock Infinite is csodaszép volt ezzel a motorral :) Kíváncsi leszek majd az UE4-re is, mondjuk egy új Unreal Tournament-ben :)
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.05.26. 18:25:31
  • grebber
    Batman: Arkham Knight - Azrael is visszatér, alig lesznek töltőképernyők
  • Evoluti0N
    És ez még mindig csak Unreal 3-as motor. Ezzel tényleg csodákat lehet művelni.
  • Zegi Norbi HUN
    Eszement, hogy milyen részletesek a karakterek...

#379: Elfogadnám :P
  • allock #380
    kinyomtatták 3D nyomtatóval?
  • TBTPumpa
    Dat Batmobile:

Az Origo képe az aktuális ComicCon-ról.
  • TBTPumpa
  • grebber
    Batman Arkham Knight - Rövid előzetes érkezett
  • TomStorm
    Zöld és minimum 960 ha ezeket mind gond nélkül élvezni is akarod DE inkább GTX 970.Én vettem egy Gtx960-at de javaslom ennél jobb VGA beszerzését MIVEL ha erre van pénz akkor ennél kicsit drágábbra is van.Talán kicsit de tényleg minimálisan túl van árazva GTX960.
    De azért kérdezz majd be v.mi VGA ajánló topikba is ill.olvass utána sokat na meg persze nézd meg az ajánlott gépigényt játékra és ahoz tervezz
  • Zegi Norbi HUN
    Ezek az NV GameWorks dolgok - Turbulence, Environmental Physx, Volumetric Lights, FaceWorks, Rain Effects - AMD vidikarin is elérhetőek lesznek? Azért kérdezem, mert fogalmam sincs, hogy mennyit dobnak a kinézeten (a játék miatt beruházok most egy új gépre, szóval majd azt is el kell döntenem, hogy piros vagy zöld kártya éri-e meg jobban).
  • exec79
    sziasztok!
    van egy eladó kupon kódom arkham knight-hoz, teljes értékű játékot kapsz ha beregisztrálod. Természetesen nem vagyok ellene a személyes, közös beregisztrálásnak sem. Ára 5000 ft
    [email protected]
  • Zegi Norbi HUN
    Szerintem is így lesz :) Egy friss és ropogós gameplay még gyorsan a megjelenés előtt, hogy még jobban felcsigázzák a játékosokat :)

Kicsit viszont most elkezdtem aggódni, lévén a Witcher 3-mat is elég szépen lebutították a bemutatója óta :( Remélem ezt a trendet azért nem követik a Rocksteady-nél.
  • TBTPumpa
    Az első videóban még karácsonyfa díszeket is mutogattak, szóval meg merem kockáztatni, hogy azt a videó (vagy a videósorozat) még 2014 végén vagy 2015 elején rögzítették (amikor az ünnepek után munkába álltak a srácok), szóval tényleg korai build-ot mutogathatnak.
    Valószínűleg csak júniusban fognak olyat mutatni a játékból, ami már közelebb áll a "final" build-hoz.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.16. 16:53:56
  • Zegi Norbi HUN
    Meg mikor átváltott Nightwing-re, akkor Batman egy helyben állt egy darabig, meg csak forgolódott. De szerintem nyilván ez nem mostani gameplay(Ace Chemicals-ben már benne volt a legeleje), azóta már csiszoltak rengeteget rajta.
  • Shep
    Én kicsit soknak érzem az ilyen 100000 emberes küzdelmeket, mert 4-5 ember után már unalmassá válik, pont ez nem tetszett az Originsben sem, hogy túl sok embert nyomtak be elénk akit le kellett ütni, és ezek elég sokszor több perces csaták voltak amik azért elégfárasztóak és egy idő után monotonná is válnak. Itt persze ez a dual fight dob valamit a dolgon de ... Nightwing mozgása elég bénácska volt szerintem ebben a videoban.
  • Malakai
    Nuuvemel csak vigyázni kell picit ebben az esetben. A kulcsok maguk még lehetnek ugyanis régiózárasak, azok pedig majd megjelenés körül lesznek csak kiadva (preload?). Habár mondják, hogy nuuvem elég korrekt és általában visszaadja a kesst, ha a kosár maga nem volt régiózárazva, de a kulcs igen. De azért mégis picit zsákbamacska.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2015.05.16. 12:25:28
  • TBTPumpa
    Dual Play bemutató:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.15. 19:07:48
  • NeoMaN
    nv steam kód /harley dlc-vel/ eladó
    4.500.-

privi
  • grebber
    Batman: Arkham Knight - bemutatkozik a The Disruptor
  • TBTPumpa
    Akkor gondolom a Season Pass része lesz, hisz az hoz valamennyi Challenge Map-ot is.

Amúgy a trailerekbe voltak elrejtve különböző kódok, azokat összegyűjtötték és végigpróbálgatták a weboldalon. Na úgy jelent meg ez a Harley-s animáció is és így derült ki napokkal a hivatalos leleplezés előtt Catwoman, Robin és Nightwing visszatérése is.
    Hihetetlen, hogy egyesek mire oda nem figyelnek.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.09. 21:56:32
  • Evoluti0N
    Meh. Az ilyen challenge cuccokat úgyis hanyagolni szoktam. Az előző Batmaneket (mármint az első kettőt, a harmadik kimaradt) is kijátszottam 100%-ra és utána challenge mapokkal már nem volt hangulatom foglalkozni.
  • grebber
    PS4 exkluzív tartalom... csupán csak IDEIGLENESEN aztán jön mindenre!
  • TBTPumpa
    PS4 exkluzív tartalom (Challenge maps):

Cheat DLC-k:

Ez meg elvileg Harley Quinn ingame modellje (hivatalos weboldalról kinyert animáció persze vízjellel megtámogatva):

Aranyos lett ez a modell és mell ügyileg is rendben van. Jöhet!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.09. 21:32:09
  • TBTPumpa
    Várható volt, hisz a kupon érvényessége jóval a játék megjelenése előtt jár le.
  • Shep
    Na ez jó hír.
  • TBTPumpa
    A Steam-es fórumban egy Nvidiás arc megerősítette, hogy a kuponhoz jár a Harley Quinn DLC is.
    Szóval ennyiért nagyon ajánlott a kupon vétele.
    Vagy Nuuvem-en 7500 Ft-ért, vagy boltban (dobozos verzió) 12990 Ft-ért.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.09. 13:11:30
  • TBTPumpa
    Tőle vásároltam én is. Tegnap este még 4500 Ft-ért hirdette. Ahogy elnézem, több is van neki. Akkor megegyeztünk 4500 Ft-ban. Előre küldte a kódot - scannelt Nvidia kupon - aztán ma meg elutaltam neki a 4500 Ft-ot. Nem tudom, most miért lett 500Ft-tal drágább, de már nem is izgat. Ennyit kért érte, ennyit beszéltünk meg, ennyit utaltam neki.

Nvidia oldalára beírjátok a kódot, utána be kell lépnetek az oldalon keresztül a Steam accountotokkal is - ezáltal automatikusan hozzácsatolja a Steam profilotokhoz a játékot. Természetesen AZONNAL megkapjátok a játékot. Nincs CD kulcs, mint korábban.
    És elméletileg a Preorder DLC is jár hozzá (Witcher 3 esetében is járnak az előrendelői extrák).
    Viszont sietni kell, hisz a kuponon fel van tüntetve - csak 2015. június 5-ig van ez az akció. Június 1-ig jár kupon a kártyákhoz, az Nvidia oldala pedig csak június 5-ig fogja elfogadni a kódot. És mivel ez mindenhogyan június 23 elé esik, így valószínű, hogy jár hozzá a Preorder DLC. A Steam-es fórumokon is megy a pletyka már erről.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.09. 11:51:25
  • ratgab
    Na igen, ahhoz minden kevés valószínűleg :-).
  • ratgab
    Ok, köszi.
  • Shep
    A Grebber féle maxhoz legalább 100 játékhoz tuti kevés :D