Batman: Arkham Knight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
És szerintem akkor se gáz, ha létezõ figura, csak magyarázat és történet kell neki, ennyi, fantázia emberek.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Remélem nem élõ, létezõ személy lesz, mert annak gáz.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Így megvalósul az az állítás, amit a készítõk mondtak, hogy valóban egy teljesen új, eddig még nem létezõ karaktert alkottak meg, ugyanakkor ez a gyakorlatban csak Batman elméjének (és ez által a játékosok táborának) "megtréfálása".
Parasite Eve 2, best game EVER!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Én nem temetném, annak biztos, hogy megvan a háttere, hogy mire fel a denevérembert imitáló sisak. Engem pont érdekel, hogy milyen sztorija lesz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Tippre csak egy sima ellen lesz,semmi különös..
pff
Fekete Maszk volt Bruce Wayne tökéletes anti alteregója...
Most meg ez batman viszonylatban, Batman anti alteregó? pfff
Majd meglátjuk mi lesz ebbõl...
Egyébként valóban Madárijesztõ lesz a fõ ellenfél, a Rocksteady marketing producere is megerõsítette. Kíváncsi leszek ez a lovag milyen szerepet kap majd, na meg Joker-re is, ha belekerül😄(mi másért jönne vissza Mark Hamill😛)

http://www.gamestar.hu/batman-arkham-knight-arkham-knight-rocksteady-studios-dc.html
Ezt is jól olvastam még annó:
"Egyébként már nem tudom hol olvastam, de a sajtósoknak mutatott demó végén ez új karakter(aki a fõ gonosz) fegyvert tart Batman fejéhez, majd elsötétül a kép és elsül a fegyver."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!