1356
Batman: Arkham Knight
-
#434 Ha csak végigrohansz a játékon (nem csinálod meg a Riddler küldetéseket), akkor Catwomant nem is fogod látni a játékban. Nightwing és Robin igen, de Selina csak akkor, ha megcsinálod a Riddler fejtörőket (azt írták, hogy mind Batmobilos marhaság és fokozatosan nehezedik). Nekem muszáj lesz végigszenvednem őket, mert baromi kíváncsi vagyok rá (az új külsejére, ruhájára, mozdulataira).
És arra panaszkodnak, hogy túl sok a Batmobil jelenléte, már-már háttérbe is szorul a Batman-el való harc és közlekedés. Valószínűleg akkor emiatt mutattak szinte csak Batmobile-os gémpléjt a játékból...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.20. 09:13:34 -
#433 Mr. Freeze-re kíváncsi leszek :) Olvastam, szegény Catwomen-nel Riddler hogy kibabrál :D Nyakörvet tesz rá és össze kell gyűjtened 9 kulcsot, hogy megmentsd. Nem semmi :) -
#432 Tudod, a konzol előnyt élvez :D Amúgy valóban kicsit gyökérség :D -
#431 Kevesebb, mint 4 nappal a megjelenés előtt még mindig nincs Preload Steam-en. Komolyan ez már szánalmas... PS4-re meg X1-re már hetek óta van Preload, a gyökér Valve meg ennyit nem tud elintézni. Csürhe banda... Így tuti nem lesz játék a megjelenés napján, 40 GB letöltése sokáig eltart.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.19. 20:37:27 -
#430 -
#429 Elég nagy a kontraszt a két "cikk" között.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.19. 17:58:13 -
#428 Én meg szerintem egy darabig majd párhuzamosan tolom a kettőt :) 1-1 óra ezzel is azzal is. -
#427 Videó rívjúk:
-
Evoluti0N #426 Na, ez így már sokkal jobb. A végén még nem várom ki a GOTY verziót, hanem megveszem még előtte. :)
Witcher 3-at befejezem laza pár hónap alatt és akkor után jöhet is a Batman. :D -
#425 Warnertől infó:
A Season Pass az összes előrendelői DLC-t (Harley Quinn Story Pack, Ruhák, Red Hood DLC, PS4 Scarecrow küldetések) is tartalmazni fogja.
És a kuponos verziók is tartalmazni fogják a Harley Quinn-es kalandot.
A Batmobile kiadás törlése okán nem lesz exkluzivitás az előrendelői DLC-kkel. -
#424 Máshol azt írják ha mindent meg akarsz csinálni 100+ óra, ebbe nyilván az idétlen gyűjtögetés is benne van. -
#423 Emlékeim szerint az Arkham Asylum és City fősztori szála ennél kevesebb volt. IGN-nek meg amúgy sem hiszünk el semmit!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.19. 15:15:21 -
#422 IGN review.
12 órát ír a sztorinak, ami szerintem kevés vagy csak túl sok volt a GTA/W3? -
#421 Engem picit nyugtalanít, hogy így 4 nappal a megjelenés előtt még Pre-load sincs. Vagy az utolsó napon töltsek le 40GB-ot, hogy játszani tudjak vele? -
#420 Ja meg lesz sok meglepetés karakter is akiket direkt nem mutattak és a story nagyobb, mint az első 2 rész együttvéve. -
#419 Amúgy youtube.com-on, Batman Arkham Videos-nál van egy pár gameplay(23 perces is van). Elég ötletesek a mellékküldetések is pl: bankrablások megakadályozása, no meg az új kütyük, elképesztő. Azt is mondták, hogy amit eddig mutattak a játékból alle zusammen, az kb a játék elejétől számított 2-3 óra csak. Ezek szerint akkor elég hamar lecseréljük az Arkham Citys ruhát.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.06.18. 20:39:40 -
#418 A Memorial Edition is késik, legalábbis a Platinumshop-tól felhívtak, hogy a játékot magát kiszállítják, de a többi gyűjtői dolgot azt csak 1 héttel később :) Mondtam ráér egy héttel később is, mert még gépem sincsen hozzá :D :D
Szegény Rocksteady :D Ilyen nyomi kiadóval a fejük fölött, mint ez a WB... :D -
#417 Úgy tűnik mégsem lesz Batmobile Edition
Milyen rendesek, hogy 5 nappal a megjelenés előtt jelentik be!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.17. 22:16:19 -
#416 Egy újabb videó arról, hogy az AMD-sek miért is alsóbbrendűek:
-
#415 Várjuk sok szeretettel! :P -
#414 1 hét múlva megjelenés!
Az első nyóc perc -
#413 E3 2015: Batman: Arkham Knight előzetes -
#412 steam kód eladó:
3.500.-
privizz -
#411 Botrány szar a marketingje ennek a résznek. Ezek a zenék meg ez a celebes trailer is...Még szerencse hogy a játékhoz sok köze nincs -
#410 Másfél hét múlva megjelenés!
-
#409 Nem gond. Lényeg hogy a pénztárcámban nem lesz majd anomália. Amúgy megvenném mert tényleg bazi jó játék lesz meg a régieket is szerettem, de ezt azért így még sem tudom megengedni most magamnak. Gta-t is nemrég vettem.. -
#408 Csak nyugodtan, de utána ne panaszkodj, hogy a törés miatt mindenféle anomália lesz a játékban. Mivel Rocksteady a cucc, így borítékolható, hogy lesz valami turpisság a warez verziókban (Asylumban és a City-ben is volt). -
#407 -
#406 Ez még mindig jobb, mint a Destiny. Ott nemsokára kiadnak egy új DLC-t, ami 40 euróba fog fájni, és hiába van már meg a Season Pass, akkor sem kapod meg hozzá, mindenkinek ki kell csengetni a 40 eurót, ha játszani akar a DLC-vel. -
TomStorm #405 6 ezerért megvettem(nvidia kupon).Szezon pass nem érdekel Open World játéknál.Van bőven tartalom így is -
#404 Aham.. 40 eurós season pass? Ezzel tökéletes indokot adtak arra hogy szépen letöltsem ncore.cc-ről játékostul, dlc-stől, mindenestől együtt. Amúgy várom igen jó játék lesz -
#403 Így működik az Nvidia Gameworks -
#402 -
#401 Yep. Egész jó volt. -
#400 Myselor: Inkább az a gáz hogy nem a nagy kalapács van nála hanem egy baseballütő, simán cipelhette volna néha meg lerakná kombó közben.
Ezt ismered pumpa?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Batman: Assault on Arkham
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.06.03. 00:15:05 -
#399 Van ott valami tartó cucc a hátán, amire fel van akasztva.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2015.06.02. 20:19:30 -
#398 Hát ez nagyon hangulatos ki bemutató, nagyon remélem tényleg mi is megkapjuk! -
#397 Optikai csalódás. Lehet, hogy csak a build korábbi, amiből a videó készült. És ugye kell az anyagot nyomatni ezerrel, mert hamarosan megjelenik a játék. Csak 3 fontos dolog van a játékiparban: marketing, marketing és pénz... akarom mondani: marketing!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.02. 19:26:14 -
#396 az is jól néz ki hogy a hátán a semmi tartja az ütőt ,vicc hogy még mindig nemtudják ezt rendesen megoldani.kivéve a witcherben és pár játékban -
#395 Harley Quinn DLC trailere! De jól néz ki a kislány!