Batman: Arkham Knight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Csak pár percet néztem de szerintem folytatom megnézem az egészet később😊
Nagyon sajnálom,hogy nem idén jön.
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.09.14. 14:36:42
Pedig venni akartam abból 2-t is. Egyet magamnak, egyet pedig az utókornak. Ha már szar lesz a játék, legalább lehet játszani a Batmobillal. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
2015. június 02.
Custom Art Book – 80 Page, Full Colour Art Book Showcasing the concept art of Batman Arkham Knight
Limited Edition SteelBook™ – Unique SteelBook™ case and game disc
Comic Book – Limited Edition DC Comics Batman: Arkham Knight #0 Comic Book
Exclusive Character Skin Pack – Three Unique Skins from DC Comics – The New 52
Batman Memorial Statue – Imposing statue commemorating Gotham’s Protector, the Dark Knight
SRP: PS4/XOne ($99.99/119.99 €/89.99£) - PC (99.99€/74.99£)
Batman: Arkham Knight Batmobile Edition (PS4/XOne) includes:
Custom Art Book – 80 Page, Full Colour Art Book Showcasing the concept art of Batman Arkham Knight
Limited Edition SteelBook™ – Unique SteelBook™ case and game disc
Comic Book – Limited Edition DC Comics Batman: Arkham Knight #0 Comic Book
Exclusive Character Skin Pack – Three Unique Skins from DC Comics – The New 52
Transforming Batmobile Statue – Fully transformable Batmobile statue realized in exquisite detail by TriForce
SRP: $199.99 / 199.99€ / 169.99£

Egyébként is felesleges lenne megkérdõjeleznem, hogy jók lesznek-e, már láttam, olvastam eleget róluk😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2015 is jó év lesz, mint az idei😄 Batman AK, Witcher, Division, SW Battlefront <#szeret>#szeret>
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De én mérges vagyok most rájuk.Idén szerettem volna a játékot😞
Eddig 2014 volt a "nagy játékok érkezése" és most 2015.
E3-on láthatjuk a 2016-os játékokat amiket eltolnak majd 2017-re lol
De ha õk nem is ,majd mások ontják az origin szökevényeket<#eplus2>#eplus2>
Rockstady meg majd brillírozik másik hõsös játékban!
"Sefton Hill, avagy az alkotás és a Rocksteady igazgatója szerint ez az utolsó alkalom, hogy Batman-játékot készítenek.
Hogy miért jutott erre a döntésre a Rocksteady, illetve van-e már ötletük arra vonatkozólag, hogy mi lesz a Batman: Arkham Knight után, arról Sefton Hill a GameInformer munkatársainak nem kívánt nyilatkozni, de van egy sejtésünk, hogy amennyiben õk nem is, a Warner Bros Montreal majd készít nekünk Batman-játékot a késõbbiekben is."
-GC
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.