1356
Batman: Arkham Knight
  • HeadHunter86
    STEAM-et olvasgatva megy a sírás, hogy ugrál az FPS. Elég rendesen húzzák le.
    Le merném fogadni, hogy megint az AMD háza táján lesz valami.
    Csak mert nekem tökre húzva 40 FPS alá nem nagyon esett. De átlagban olyan 55 tuti megvan.
  • HeadHunter86
    1-re beállítottam ébresztőt és kipróbáltam. Qrva jó ki-be ugrálni a Batmobile-ból :D
    Fullon tök jól megy. Nvidia effektek rohadt jók, főleg a Batmobile után keletkező füst tetszik.

Amúgy kajak az egész játékban végig esni fog az eső? Jól néz ki meg hangulatos, de kicsit erős :D
  • grebber
    "Cs.rin reports 3DM found Denuvo"

"Run two benchmarks :

everything maxed = average 50
    only turn off smoke effects = average 79
    nearly 30 fps for dat fog/smoke effect :( "

4k-s max settinges képek
  • grebber
    Az fps limit ellen elvileg jó ez:

Head to steamapps\common\Batman Arkham Knight\BMGame\Config\BMSystemSettings.ini
    Adjust the following value to uncap your FPS:
    MaxFPS= [whatever number you would like]
  • Myselor
    na valaki játszik már?:D
  • Fpocok
    Igen... egy napja még úgy volt, hogy csak holnap estétől.
  • zzeN
    Hajnali 1-től, de ez volt W3-nál is, éjfélkor mégis el lehetett indítani.

Én azon lepődtem meg, hogy már most játszható lesz, nem pedig holnap estétől.
  • HeadHunter86
    Bazz, akkor nem 00:00-tól játszható? Pedig fenn akartam maradni.
  • zzeN
    Három óra és játszható Steam-en, wuhu!
  • CalebJoe
    Félrelőtte de a hőkövető autoaim megoldotta.
  • Shep
    Kíváncsi leszek a gépigényre, remélem, legalább olyan jól optimalizált lesz, mint a w3!
  • TDC Geronimo
    Nem merek már videó alatti hszeket se olvasni
  • grebber
  • Evoluti0N
    Vesz még valaki dobozos játékot PC-re?
  • Fpocok
  • grebber
    Na ez nagyon zsiványul néz ki. Csak a poén kedvéért flangálnék benne a városban..

Na, ilyen Batman cosplayt még nem láttál
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.22. 19:04:10
  • TBTPumpa
    Yaaay. Megint ott tartunk, hogy a kevesebb (kizárólag angol), több lett volna!

• TBTPumpa
    Ennek a résznek amúgy is legendásan el lett szúrva a marketingje, szóval ez a rinyálós zene már semmit sem von le ebből az "értékből". De legalább követik a divatot, a rádiókban nap, mint nap ilyen szintű zenéket vagyok kénytelen elviselni a kollégáim miatt.
    Nem is a munka fáraszt le, hanem az ilyen nyivákolós szarok.

Még mindig azt mondom, hogy egy 40GB-os játék esetén ne a megjelenés előtt 1 nappal engedélyezzék a Pre-ordert. Witcher 3 másfél héttel a megjelenése előtt tölthető volt már. Így meg a lassabb internetkapcsolattal rendelkezők (akik Nvidia kártya mellé kapták a (vagy amúgy is Steam-en vették) játékot és nem lemezes kiadást vásároltak), meg malmozhatnak most napokig, amíg le nem töltődik a játék. És a megjelenés idejében pont ők nem játszhatnak. Azért ez epic... Mennyivel egyszerűbb lett volna 1 héttel korábbra tenni ezt a dolgot? És akkor már csak a Steam unlockot kellene megvárni meg a 3GB-os javítást (Nvidia Experience WTF), aztán mehetne a móka...

Épp most láttam Twitch-en már streamelte valaki, Harley Quinn-es résznél járt épp a srác. Istenem az a Harley, megint zseniális lett!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.22. 17:15:44
  • TBTPumpa
    Csini+Szexi+Guszta, de itt azért még nem tűnt ilyen pszichopatának:
  • grebber
    Arkham Knight - Limited Edition bajok
  • Myselor
    a trailer nagyon jó és hangulatos de nem hittem a fülemnek,mi ez a buzi gyerek vinnyogás "zene" alá?oké hogy én hányok tőle de van akinek tetszik.de hogy ez a batman-hez illene az vicc.
  • TDC Geronimo
  • Zegi Norbi HUN
    Hűűűű
  • Evoluti0N
    Hogy jobban szellőzön. Beengedjen egy kis levegőt. Mi másért? :D Nem valami légáteresztő ez a latexruci.
  • Zegi Norbi HUN
  • Shep
    Egyébként miért nincsen felhúzva?
  • Evoluti0N
    Várom már a sírást a begyöpesedett emberektől (nem az itteni emberekre gondolok ofc) amiatt, hogy Catwoman cipzára nincs állig felhúzva.
  • TDC Geronimo

• TBTPumpa
    Zsír, de ebből sehogy sem lesz holnap játék. Addig képtelenség 40+3,5 GB-ot leszenvednem ezzel a tanyanettel (talán hétvégére sikerül). Csak gratulálni tudok a Warnernak, hogy az idei év egyik legjobban várt játékának startját ilyen szépen elcseszték. Ingyen Season Pass-t mindenkinek vagy legalább a Batgirl-es DLC-t és megbocsájtok mindent!
  • Zegi Norbi HUN
    Ma már elő is lehet tölteni :D Asszem akkor holnaptól bojkottálom a Batman AK fórumokat és híreket az esetleges spoilerek elkerülése végett :P
  • TBTPumpa
    Nem tudtam mi hiányzik!
    "Június 23-án indulhatunk Gotham ismételt megmentésére a Batman: Arkham Knightban, de előbb ajánlatos lesz a méretes Day One patch-et telepíteni, ugyanis több fronton is javítja a Rocksteady epikusnak ígérkező akciójátékát. A 3.5GB-os folt fokozza az Arkham Knight stabilitását, optimalizálja a teljesítményét, elérhetővé tesz egy új opciót, a Rival Points-ot, felkészíti a programot a „A Matter Of Family” DLC fogadására, megnyitja az eredeti Batman kosztümöt, és számos grafikai, audio, és felhasználói felülettel kapcsolatos finomítást eredményez."

Nem elég, hogy a 40 GB-ot sem lehet letölteni még, de a megjelenés napján további 3,5GB is le kell tölteni, hogy játszhass. Hát mi ez, ha nem a vásárló szop@tása?
  • allock #443
    szerintem meg..
    minek mutogatnák az utcán püfölést, mikor a nagy változás a batmobilos harc?

nyilván én sem az újdonságokról faragnék videót ha a az újításokat kéne bemutatnom..
  • TBTPumpa
    Érékelések:
    Gamereactor 9/10
    Gamesradar 4/5
    IGN 9.2/10
    Videogamer 10/10
    Polygon 10/10
    God is a Geek 10/10
    The Sun 8/10
    Ausgamers 10/10
    Multiplayer.it 9.5/10
    Gamespot 7/10
    Gameblog.fr 4.5/5
    Meristation 9.3/10
    Games TM 9/10
    USGamer 4/5
    SA Gamer 10/10
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.20. 11:11:27
  • zzeN
    Több tesztben is írják, hogy sokszor erőltetik a batmobilt a feladatok végrehajtásához, kedden meglátjuk.
  • Zegi Norbi HUN
    Hát kár, reméltem megint annyit lehet vele menni, mint az AC-ben. Első dolgom az lesz, hogy megmentsem, mert én is nagyon kíváncsi vagyok rá :D Meg amúgy is az egyik kedvencem :P

Szerintem grebber jól mondja, mehetsz gyalog is, nem muszáj a tankkal menni :D. Az eddigi videókból meg nem tűnt úgy, hogy hozzá lenne láncolva a játékos a Batmobile-hoz. Persze majd kiderül, de én nem félek, szerintem megtalálták az egyensúlyt :)
  • TBTPumpa
    Mi a fene ez a förmedvény? Ezért valaki pénzt mert kérni?

Ebben a bőrszerkóban mennyivel szexibben néz már ki!

Remélem Batgirl is hasonló öltözékben lesz majd.

További képek:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.20. 09:38:19
  • Evoluti0N
    Háhá! Állítólag még szarabb, mint a film, ami nagy szó. :D
  • grebber
    Ha Catwoman kell toljad ezzel
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.20. 09:31:24
  • TBTPumpa
    Kiszállhatsz, amikor csak akarsz. Levegőből és a földön Batmobillal is eljuthatsz A-ból B-be. Mivel hatalmas a terület. 2-3x akkora, mint a City térképe volt.
    De a review anyagok szerint a küldetések java részét Batmobillal kell teljesíteni + több ellenséges tank van az utcákon, mint elverhető emberke. Tankok ellen meg hiába mész egy szál Batmannel, hamar elvérzik. Ja, meg PS4-en van FPS drop, meg sokat tölt satöbbi.
    Várom a játékot, biztos ütős lesz, bár ha valóban igaz ez a túl sok Batmobil jelenlét, annak annyira nem örülök. Persze jól néz ki, meg biztosan nagy fun, de az eddigi Arkham játékok a csihi-puhiról szóltak, itt is ennek kellene legfőképp megmaradnia. Meg annak sem örülök, hogy Catwoman ilyen kevés szerepet kapott... Szívesebben játszanék vele is/nézném őt is, ha már ilyen szexire megcsinálták, de talán majd a Season Pass-ban. Hú, de várom azt a Batgirlt is!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.20. 09:28:49
  • grebber
    Ez most így nem tudom feldolgozni. Only kocsival enged menni kiszállni se enged a game vagy mi a szarért panaszkodnak?
    Kiszállsz azt mész "gyalog" vagy TILTJA a game?