1356
Batman: Arkham Knight
-
#514 Hát ez jóval olcsóbb, mint Steam-en, ott 40 Euro... Most ezek adják nagyon olcsón vagy a Steam nagyon drágán? -
#513 Az egész játékérét nem fizettem ennyit :) Azért ez rohadt nagy lehúzás, hogy x összeg egy játék és még hozzá a seson pass 0,9x. -
#512 Season Pass 17€ , Most vettem innen, fizetés után azonnal megkapjátok. Steam, Worldwide. -
#511 Igaz :) Remélem azért olcsóbb lesz, mondjuk 5 juró, pláne, hogy rövidek. -
#510 Bizony, player szopatás level 1000 Nem értem, ezekkel a másolásvédelmekkel mit ugrálnak állandóan. Pár hét és úgyis feltörik a játékot meg ezt a szar denuvo-t, szóval a virágbolti még jobban is fog futni.
GG WB
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.06.23. 13:33:05 -
#509 "Dude I never thought to said what I'm going to said
AC unity has better Perfomance than A.K
The end of the world is coming"
:) -
#508 Személyes véleményem: világért sem hagynák ki a ziccert, hogy külön is árusítsák. 15-20 euróért. -
#507 Harley meg a többi DLC lesz külön, vagy csak a teljes játék árába kerülő DLC-ben? -
Evoluti0N #506 Fincsi Denuvot kapott ez is? Akkor már érthetőek is a beakadások. Vásárló szopatás pro level. -
#505 Ki kell kapcsolni a füstöt és akkor jó. -
#504 hát most na.amúgysem láttam akkora grafikai újítást hogy igényelhetnének akkora gépet,de ugye ezt is megnövelték még hirtelen aztán a denuvoval is szopatják a népet hát menjenek akkor a picsába én kihagyom ezt a játékot :) -
#503 És attól aztán jobban fog futni :D -
#502 Utólag elvették az összes kuponostól. -
Ra1n #501 Egyelten hulladék port miatt fröcsögd tele a topikot.:)
-
Ra1n #500 Csak a Unity legalább brutálisan nézett ki. Ez eltörpül mellette.... UE3.... -
#499 szégyelhetik magukat,jól elbaszták az egész pc-st :) -
#498 Nézzük a jó oldalát lehet jön az Ubisoft style s ingyen korábbi Batmaneket kapnak a vásárlok vagy season passt
"Lol Red Hood story pack is 10 minutes long "
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.23. 12:47:00 -
MrHyde #497 Szarabbul fut még az AC Unity-nél is? -
"Akármilyen jól sikerült a Batman: Arkham Knight, újabb AAA-játékmegjelenést kellett megélnünk, ahol a PC-s verzió vállalhatatlan állapotban jelent meg, amit persze a nem túl boldog vásárlók rögtön a játék rossz értékeléseivel honorálnak mind Steamen, mind Metacriticen. A legtöbb probléma szokás szerint a teljesítménnyel van."
-
#495 Valami Iron Galaxy studio.
Más:
3+GB VRAM kell a stabil 30 fps-hez, míg a stabil 60fps-hez 6GB VRAM a NeoGAF-os mérések szerint.
A pc gaming ismét szintet lépett 980Ti alatt nincs élet. De jó hogy nem vettem még sima 980-at.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.23. 12:39:37 -
#494 Hát akkor a ..... anyjukat! -
#493 "AMD kártyám is van.Amit persze rohadt gyorsan el is fogok mostanában adni!!"
Milyen és mennyit engedsz az ár feléből? -
matecsavo #492 Ha tényleg elajándékozod, akkor szívesen fogadom. :D :) -
#491 Megjelenés előtt megváltoztatták pre-order-ről retail-re -
#490 Hát ez akkor igazán remek... Elég gányul lett optimalizálva, láttam egy szem gtx 980TI-n jobban megy mint az SLI-n(bár 980TI-n is olyanokat droppol mint az Isten f*sza) A felesleges Denuvo DRM is teszi a "dolgát" a teljesítmény rovására A textúrákat normálnál feljebb nem is lehet állítani, ahogy néztem a vidiket, bár lehet akkor még szarabbul menne. Még jó hogy a Fury-k megjelenése miatt vártam a géppel, mire össze lesz rakva, talán a Batman-t is játszhatóvá teszik. Jó tanulópénz volt ez is, játékot a mai világban már nem szabad előrendelni. Warez teszt, aztán ha minden oké, akkor jöhet(vagy még akkor sem). -
#489 azt hiszem a nvidia kuponhoz nem jár már -
#488 A Harley DLC-vel mi a helyzet, hogy érhető majd el? -
#487 eladó egy steam kód:
3.500.-
privizz -
#486 Várjuk a patcheket! -
Evoluti0N #485 Kik csinálták a portot? -
#484 Pont ez az amit nem értek.Beharangozták hogy tőlük ez az utolsó Batman,erre idaadják egy olyan csapatnak a pc portolását aki kb életébe minilőségit még nem csinált.... Nevetséges, mintha a pcseket direkt szopatnák -
Ra1n #483 Inkább Rocksteady epic fail amiért nem tudnak optimalizálni csak kihánynak egy szart.
Again? Az utóbbi időkben nem volt hasonlóan szar port eset. De legyen igazad, again....
A DLC politikájuk amúgy is hányinger volt, és sikerült a játékot is eképp tálalni. :) -
TomStorm #482 El is ajándékozom kupont amit PC-re vettem.
Beszereztem még pre ordert reggel PS4-re jó pár extrával!Mondjuk 50gb mire letölt..
Jogosan tartottam a PC-s verziótól ezek szerint ráadásul AMD kártyám is van.Amit persze rohadt gyorsan el is fogok mostanában adni!! -
#481 A játékot még frissiben véleményezők között - gép tulajdonságok - akad olyan is, aki Titan X-szel nem tudta a feloldott 60 FPS-t sem tartani 1080 mellett... -
#480 elég fosul megy egy ilyen pörgős játéknál ez maga a halál -
#479 Wazzer a játékban végig esni fog az eső, csak hogy növekedjen a gépigény??? -
#478 Akkor ahogy látom messze van a w3 optimalizációs szintjétől. :( -
Micsu #477 "Új gép koming szún .......2016 Q2"
lol
-
#476 "It has 30 fps cap and stutters all the time on my gtx 980
I am not batman until patch "
Pécé mászter rész epic fail again
-
#475 Hát akko... akko talán nem. Nekem a 30fps egy dealbreaker
DO NOT BUY ARKHAM KNIGHT. The game comes with a 30fps cap, that when unlocked, causes horrible framerate drops. It runs horribly on almost all systems apart from the highest tier ones. It is a terrible PC port