1356
Batman: Arkham Knight
  • TomStorm
    Lehet ez már UE4:)
    Lehet jobban jártak volna ha ráfogják,ez az..
  • IMYke2.0.0.0
    Ott a pont.
  • CalebJoe
    Mindezt egy mára már elavult de jól feltuningolt Unreal hármas engine..
    Egyáltalán nem lenne indokolt ekkora gépigény főleg nem a mai gépeken, ez szimplán kibaszás hogy vegyél jobb hardware-t vagy csak nem tudnak optimalizálni mint sok más játéknál is tapasztalható volt, élén az Ubisoft,
  • Ra1n
    Nézek ki,és veled ellentétben akinek se hozzáértése,se gépe nincs csak a warezra gyúr prevgen gépeken is,látom mi megy. A játékok több éves hardvereken gtx 660-al is kurrensgen konzol szinten,vagy néha még jobb minőségben is kitolják a játékok zömét.
    Egy kezemen tudom számolni az elmúlt 5 évet amikor egy játék problémásabb volt akár az én gépemen,akár jóval gyengébb gépen.
    De neked mint hivatalos sg trollnak rögtön meg kell érkezni és ftöcsögni a vakvilágba valótlanságokat a pcgamingról,amint kijön egy szar port. Hol voltál a gta V vagy witcher 3 megjelenésekor?! Sehol.
    Mikroszkóp szintű eltérések...lol..KÖZÖD nincs a témához...
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.06.23. 16:12:11
  • Shep
    Kipróbáltam, hát ez így jelenleg játszhatatlan. Ugyanolyan akadások vannak, mint a gyereknek a lenti videoban. Ennek kell jó pár patch mire élvezhetővé válik.
  • Evoluti0N
    Batman, AC Unity, Project Cars. Van még? Ez 3 játék. Ráadásul az első és a harmadik konzolokon is szarul fut. Sőt a PC még jó szarul is néz ki rajtuk a számítógépes verzióhoz viszonyítva.
  • DantesHUN
    Azért ettől dobtam egy hátast. Szóval Witcher 3, GTAV, Ac Unity, mind maxon szépen fut, ez meg, nem max-on, akad. Autózásnál mégjobban. Az élvezetőség határát súrolva. Nem kicsit akad , nagyon. És miért? , az eső effekt szép. Meg nagy a város...de...épp a fent említett játékok ezt felülmúlják( nagyobb terület, sokkal több karakter, jármű stb az utcán) és jobban is futnak. Akkor ez meg mi ? Ez így eléggé nagy csalódás.
  • grebber
    Nézzél már ki a fejedből.

Nem veszed észre hogy pc-n lassan 500 ezer alatt nem lesz értelmes VGA amin futnak normálisan a játékok , mikor a már kiadása előtt agyonsajnál és elavultnak titulált konzolok lazán futtatják ezeket mikroszkop mellett nézhető eltéréssel?
    2-3 év múlva milyen VGA-k lesznek már a mostaninál kb 2x gyorsabbak mégis ugyanazok a game-ek futnak majd ps4-en és xbox one-on is kb ugyanolyan kinézettel.
    Mászter rész az meg a kis kukimat.

"nem több éves alsókategóriás hw mögül sipákolni ha nem fut jól." Kik sírnak a neten most is he? A 970-980 meg a 980Ti tulajok.

De látom téged nem zavar hogy hülyének nézik a pc-seket.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.23. 15:56:53
  • Voltan
    Igen, nálam se volt még nagyon gond semmivel - OK, a Unity nincs meg, és ez a vacak sem, de egyébiránt eddig mindent futtattam high-ultra szinten 1080P-ben.
    OK, tavaly vettem gépet.
  • Evoluti0N
    Hülyeség. Néha becsúszik pár szar port. Ennyi. Konzolon sokkal több a szar port.
  • Fpocok
    "Hi all

We're aware that some users are reporting performance issues with the PC version of Batman: Arkham Knight. This is something that Rocksteady takes very seriously. We are working closely with our external PC development partner to make sure these issues get resolved as quickly as possible.

We'll update this thread when we've got more info to share.

Thanks
    CODA"
  • Ra1n
    Mindenhol nyomod ezt a szart,holott egy hazugság az egész. Az elmúlt 5 évben 1 kezemen tudom számolni hány játéknál volt gond.
    Ésszel kell összerakni a gépet illetve nem több éves alsókategóriás hw mögül sipákolni ha nem fut jól.
    Ez a szemét hosszú idők óta az első amivel gondom akadt sp-ben.
  • Myselor
    muszáj felhoznom a witcher 3at ,az még szebb is és jobban is fut ennél.ez ez értékelhetetlen ez a játék ebben a formában.skip
  • grebber
    Merre voltál eddig, évek óta erről szól a szaros pc gaming piac (sajnos)
    Ma veszel egy 300 ezres gépet azt 2 hét múlva megjelenő csoffadt szar meg szarul fut.

Mindenki a Dx12 -től várja a megváltást. Ahogy nézem itt nem az apival van a baj hanem a kiadók/fejlesztők agyával de ott nagyon nagy.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.23. 15:43:41
  • Voltan
    A Unity legalább szép volt, ez még csak az sem.

Én ugyan nem vagyok egy grafika/60 fps mániákus, de ha már valaki vett egy 300k + forintos gépet, az nehogy már 30 alá ingadozó FPS-ekkel szenvedjen. Valamint, nehogy már egy 300k+ forintos gép kelljen ahhoz, hogy KOMPROMISSZUMOKKAL játsszon az ember.

Nekem amúgy nincs bajom a 30-ra belőtt FPS-sel, meg nincs is ennyire bivaly gépem, de ez a szint vicc, és nem OK
  • Voltan
    LOL, azért a konfigot nézd meg, és az FPS ingadozásokat.
  • grebber
    Legtöbb ilyen game benchmark semmit nem ér. A benchmark mivolta miatt az lenne a lényeg hogy megtudd mit bír a géped. Erre nincs benne semmi jelenet ami enné a gépet. De tegyük bele ,mert ez jó

Voltan #539: Nincs azzal semmi gond. Aki követi az utóbbi idők pc-s piacát ez nem meglepő. Unity is ilyen szarul fut még erős gépeken is. Ezek az értékek pedig teljesen játszhatóak.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.23. 15:25:48
  • Fpocok
    Benchmarkban 60, játékban 10-15

LÁL

• grebber
    Teljesen jól fut akkor nincs itt gond!
  • Zegi Norbi HUN
    Ez most a youtube miatt ilyen ronda?
  • IMYke2.0.0.0
    Te jártál jól.
  • kutyakiki81
    YEAH!

• Fpocok
    Teszteli. Csatornáján van 4k videó is.
  • CalebJoe
    Ilyen géppel miért csak 1080-ba tolja? ha már tellett neki ilyen gépre jobb monitorra miért nem?
  • Voltan
    Nekem még sose volt vele gondom.
  • IMYke2.0.0.0
    Örülnék, mint a kismajom a farkincájának, ha ilyen gépem volna, és ha "csak" ilyen teljesítménnyel, de játszhatnék a játékkal.
    Mások vagyunk, na.
  • Shep
    Mondjuk úgy, hogy nem éppen stabil az fps :)
  • Fpocok
    GTX 980Ti & [email protected] -n így fut LÁL

• MerlinW
    Meglátjuk:) Mondjuk én szó nélkül le tudok mondani mindennemű élsimítás cuccról, az általában szokott segíteni a dolgon:) Illetve most jelent csak meg, majd foltozzák. Asszem nem ez az első multiplatform játék, amivel gondok vannak PC-n:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.06.23. 14:03:48
  • Ra1n
    5 ghz-n tekert 3570k, 8gb ram, 970 - 1500-on hajtva. Stabil 30 gond nélkül..... Stabil 60-at nem éri el. Szarabbul fut mint az AC Unity ami messze szebb. Kezdheted a pert, csatlakozom.:)
  • Shep
    Az lehet, még nem vásároltam tőlük, csak láttam ,hogy ott olcsóbb.
  • MerlinW
    Még nem próbáltam ki, de ha a vasamon (aláírás) nem fut jól, akkor perelni fogok :D
  • CalebJoe
    Belerakták volna a motorcsónakját meg a repülőjét is az lett volna még fasza, persze felváltva az adott küldetéstől függően kéne használni.
  • MerlinW
    Tudom, de az az oldal nem mindig "100-as".
  • Shep
    Hát igen a túl sok ótókázást az ign is említette, de ezt leszámítva akkor a játék az jó, csak pocsék a tálalás.
  • Evoluti0N
    Egy hozzászólásban láttam azt, hogy túl sokat kell a Batmobilt használni. Kvázi rá van erőltetve a játékosokra, mert új fícsör. Állítólag unalmas, hogy ennyit kell használni. Habár ez már ízlés kérdése. Ezt leszámítva, a pozitív hozzászólásoknál dícsérik a játékmenetet.
  • Shep
    Azért az vicces, hogy a steam hozzászólások mind azért negatívak, mert a játék úgy fut ahogy, de magáról a játékmenetről, történetről stb. gyakorlatilag alig ír valaki :) Na de semmi gond, ott a W3, amíg ide megérkezik pár patch :)
  • Fpocok
    Valamit a GMG is tudhatott, mert egy nappal a megjelenés előtt rádobott a pc-s verzióra egy -40% ot.
  • Evoluti0N
    Nálad hogy fut? Gondolom, hogy jól, ha már hajlandó voltál megvenni a SP-t.
  • Shep
    Itt "csak" 15,79