1356
Batman: Arkham Knight
  • Evoluti0N
    Ez a dolog nekem, hogy ugyanazon a konfigon van akinél jól fut, van akinél szarul, meg van akinél szarabbul fut erősebb konfigon, mint másoknak gyengébben, engem meglehetősen a korábbi Denuvos játékokra emlékeztet. Tényleg nem elképzelhetlen, hogy az a sáros most is.
  • Inquisitor
    Nono, van kint game videó, GTX970, FHD, minimum(!) grafikával úgy szaggat, hogy öröm nézni, a jobb helyeken néha 5-6 fps ha megvan?
    Azért ennyire még az NVidia sem önsorsrontó. Simán sz*r a portolás. Mindezt pedig úgy, hogy effekt hegyek, mer pár réteg textúra benne sincs, ami a PS4 verzióban.

Mindeközben ugye megy a balhé, mert megjelenés előtt sutyiban változtattak a gépigényen, elvették a bundle vásárlóktól a DLC-t, a játék meg véletlenül drágább lett 5 euróval. Azért a pofátlanságnak is vannak fokozatai, de ez?
  • Fpocok
    WOW... GMG-sek fellélegezhetnek.

"after the fix has been released, you still cannot play your game, we will process refund requests for the game."
  • grebber
    NV kb direkt csinálja ezt. Nem fut semmin ----> Ott a GRID
  • IMYke2.0.0.0
    És akad keményen a Titan X-eken, és a gyengébb 980 Ti-ken is.

//El is tűnt a játék a STEAM főoldaláról - de még az interaktív slideshow-ból is.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.24. 13:11:58
  • Voltan
    Én az Nvidia helyében is kiverném a balhét, mégiscsak ezzel a tákolmánnyal promótálták a kártyáikat, és hát enyhén szólva nem az az eredmény, ami elvárható - elég ha csak azt nézzük, hogy az Nvidia specifikus fícsöröket mind élből ki kell kapcsolni :D
  • Shep
    Ehhez képest az Origin portja egy remekmű volt. Hát asszem akkor várakozás van, vagy 3-4 patchig. Az mondjuk azért durva ,hogy a high textúrákat bele sem merték rakni, úgy vajon mi kellene neki 4 titan egyszerre? Illene azért kárpótolni valahogy a játékosokat ilyen arculcsapásért. Ezek után majd gondolom csodálkoznak ,hogy milyen rosszul fogyott PC-n, mert a warez, meg a nem tudom mi, közben meg ott van a w3 amin se védelem se semmi és mégis szépen fogy PC-n is, sőt.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.24. 13:06:02
  • DantesHUN
    Azért ez elég vicces....egy 3 gigás 7950-es VGA esetében azt ajánlják, hogy 1280x720-as felbontás...miafaszomvanbazdmeg?

Mondjuk azért na, nem akad annyira, hogy játszatatlan legyen, inkább idegesítő, mint játszhatatlan, de ettől még persze ez igencsak szar dolog. No de, hogy ilyen felbontást ajánlanak, ilyen géphez, ez kissé vicces.
  • grebber
    Folytatódik a PC-s Batman: Arkham Knight kálváriája
  • MerlinW
    Jaja, én is átállítottam 60FPS-re az ini-ben és fix 50-60 folyamatosan. ~6 óra játék alatt nem volt gond vele.

P.S.: Riddler feladatai (kiszabadítós) baromi jópofák:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.06.24. 12:35:57
  • TomStorm
    Kösz:)
  • HeadHunter86
    Fel kell húzatni magad a Batmobillal, nem pedig a falat kell kitépni.
  • TomStorm
    [Spoiler]Mikor nem tudom elhúzni falat a tetőn Batmobillal ott mit kell tenni?[/Spoilet]
  • Zegi Norbi HUN
    Ez marha jó

• Fpocok
    Egyszerűen LESZARTÁK a pcs változatot. Kiadták alvállalkozóknak. Ennyi a történet sajnos.
  • Although
    Belenéztem itt a véleményekbe. Nem értem a Rockys csapatot. Hogy engedhetik meg maguknak ezt? Most látom módosítottak a gépigényt. AMD-ből 3GB-os kártya kell minimum? A metacriticen is rengeteg dühös ember van. Elképesztő egy kis cég aminek hasonló hozzáállása kellene legyen mint a CD Projektnek, hogy engedheti meg ezt magának? Ennyire szűk határidők vannak? Arra sincs idejük megnézzék mit adnak ki a kezükből?
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.06.24. 07:31:57
  • IMYke2.0.0.0
    Az Arkham City nekem is jobban bejön, mint az amúgy nekem is tetsző Arkham Asylum. A City eddig a favorit.
  • Ra1n
    Nem vagyok rajongó de nem is szeretem. Az Arkham Asylum egy baromi jó játék volt,kellően változatos, hangulatos. Nem untam. Az utána következő részekben nagyobb bejárható terepet kaptunk és ráment a játékmenet rovására. Ahogyan ebben is. Ez nem rajongás kérdése (maximum olyanoknál akik élnek halnak ezért a világért). Egyszerűen repetitív a cucc, és nem képes ez a rész sem felnőni az AA-hoz.
  • TomStorm
    Mióta felvettem ezt a Justice League 3k Batsuit-ot azóta mindenki menekül előlem az összes kocsi megfordul ha meglát WTH

Ez real szerintetek vagy mivan?
    Eddig mindenki megtámadott meg el akart gázolni
  • kill3r21
    aha, most már értem, szóval az Új Batman Early Access , csak elfelejtettek szólni, ezért ilyen olcsó :D xD
  • HeadHunter86
    Hát srácok, másodjára is azt kell mondanom én semmi kivetnivalót nem látok a játékban. Marha ritkán beakad ha megyek mint állat a Batmobillal. De amúgy mint az álom úgy fut. 60FPS-re átlőttem a limitet és érzésre meg is van, bár most meg se néztem.
    De marha faszán fut.
    Nálam AA-on, Nvidia effekt On mindegyiken.
  • Fpocok
    Írd azt, hogy SZERINTED. Csak mert a többség szerint nincs minden rendben.
  • MerlinW
    Nálam minden max, AA kikapcs, fix 30fps. se nem több, se nem kevesebb. Teljesen játszható, nincs vele gond. John Noble szinkronhangjának (Scarecrow, Crane) meg örülünk:) A grafika olyan amilyen, de hangulatos a játék és végre visszatért az AC-s harcrendszer. Mondjuk a túlzott autózás erőltetés nem tetszik, de ez van.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.06.23. 23:40:41
  • TomStorm
  • Shep
    Hát szerintem meg az elmegyógyot a másik két rész lazán üti, de hát ugye kinek mi.
  • TomStorm
    Ok semmi,poweslide visszalök
  • TomStorm
    Mit csináljak ha felborultam a géppel??
  • TomStorm
    Ez már nagyon személyre válogatja.Nekem pl egy Batman játék többet jelent mint egy Witcher.Sokkal többet.

És még ebben a műfajban jól is sikerült a game.
    Itt kell a DC Universe-t kedvelni/szeretni vagy más esetben egy átlagos akcio játékot fog az illető látni.Én és sokan nem ezek közé tartozunk.
    Gyerek koromban képregény formájában volt tálalva Batman,aztán jöttek a filmek és most átélhetem olyan vizuális formában amit már én irányítok.És nem egyszer álmodoztam róla,hogy Batmobil is lesz egyszer,hát íme..
  • machirarium
    Az Arkham Asylum a legjobb ész a sorozatban, etalon és ahhoz már semelyik Arkham cím sem tud felnőni.
  • Ra1n
    Ez semmilyen téren sem közelíti meg a W3-at még ha nehéz is összehasonlítani....
    Akciójátékként egy erős átlagos,nem több nem kevesebb. Az MGS V mellett gyakorlatilag el is tünhet a süllyesztőben.
  • DantesHUN
    Ja...majd év játéka lesz...meg a Witcher 3-at megszoríthatja...aha...hát pont úgy néz ki.
  • Ra1n
    Nem egy nagy veszteség hogy problémák vannak vele illetve patchre lehet várni. Totál átlagos akciójáték, az Arkham Asylumhoz képest gyengébb,ugyan úgy unalmassá és repetitívvé válik mint az előző két rész.
    Kár erőltetni a készítőnek a nagy sandbox világot ha egyszer nem tudja változatossággal feltölteni és egy bárgyú qte akciójáték az egész unalmas ismétlődésekkel. A hangulat frankó, a látvány elmegy UE3-hoz képest dögös,de abszolút minimális a különbség az előző részhez képest (már csak emiatt is vicces a gépigény- fakezű banda). De az AA szintjét ez a rész sem hozza vissza.
    Pár óra játék után szó szerint meguntam és elkezdtem tévézni,illetve tolom tovább a Witcher 3-at....
  • grebber
    Ne szabadulj meg mert csak hibákat okoz!
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.23. 19:02:34
  • Ulthane
    Szabadulj meg a frame rate korlátozástól!
  • Voltan
    Csak dolgozTATják a 3rd party beszállítót, baszogatják a megbízott fejlesztőt :D
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.06.23. 18:54:38
  • TomStorm
    Nagyon durva ahogy kivédi a gázolást Batman.Mintha már film lenne az egész úgy megvan csinálva ahogy felugrik az autókra.

Hardon kezdtem elég kemény a game így:)

• grebber
    Ezt el tudom olvasni (nem vagyok full kretén angolból)
    Ezért is kérdeztem mi benne a pláne.

Nem tudom felfogni ,hogy a Rockstady min dolgozhat ha kiadták a kezükből a pc-s port elkészítését.

• hawkie22
    Nem feltétlen. Én pl. PC-n nyomom és semmi gondom nincs a játékkal. Igaz, nem max-on meg ultrán, még csak nem is high-on, viszont nagy követeléseket nem is támasztottam, hisz papíron a VGA-m még a minimumot se éri el (NVidia GeForce 560Ti 2GB-vel). Az elmúlt 3 órában ennek ellenére nagyon is jól szórakoztam a játékkal, low beállításokkal, amilyen szerepre én a játékot megvettem, azt teljes mértékben betölti.

Szóval további jó idegeskedést, én mentem játszani. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Várjunk csak - akkor most tudsz angolul?
  • Zegi Norbi HUN
    Jah az úgy más :) PS4-en valóban remek, meg legalább vannak high textúrák is, amit PC-re cigányok voltak berakni. Lehet egyedül vagyok ezzel, de rohadtul irritál, hogy szakad az eső, de Batman meg a Batmobile csont száraz. Mintha esernyővel mászkálnának. Remélem valahogy meg lehet ezt oldani majd, mint WD-nál is.